canım sen uzun süredir girmiyosun galiba ondan alışkanlıkta gerekiyo nihayetince canıım yavaş yavaş birden abanma
ben ilk tavuk yapamıyodum yavaş yvaş alıştırdım ilk ocağa koyduğumda bi iki mutfağa giriyodum sonra daha sık sık gidip gelmeye başladım sonrada alıştım öyle yani
valla canım ben 8 haftalıkken birsürü test yaptı sonrada ikili test yaptı başkada bişey yapmadı bence çok fazla test yapmasınıda istemiyorum açıkçası bazo hastanelerde para için hem anneye hem çocuğa eziyet gibi bir sürü test yapıyolar sen istersen yaptır ama bence çok gerek yok nihayetinde kanın pıhtılaşıyomu pıhtılaşmıyomu bu yaşına kadar çıkardı bana kalsa vitamini hiç içmicektim drum 3 günde 1 iç çok gerekte yok sen bilirsin ben yazıyorum dedi
canım aslında haklısın
kalp atışını duyunca bana da bisürü test yapıldı
kan pıhtılaşması bebeğin kalbinin durmasına neden oluyormuş da, ben bilmiyorum öyle bir sorunum var mı diye
genelde ilk bebek düşünce tahlil yapıp öğreniyorlar
bugün paranoyaklığım üstümde ya kusura bakmayın sizi de geriyorsam
canım aslında haklısın
kalp atışını duyunca bana da bisürü test yapıldı
kan pıhtılaşması bebeğin kalbinin durmasına neden oluyormuş da, ben bilmiyorum öyle bir sorunum var mı diye
genelde ilk bebek düşünce tahlil yapıp öğreniyorlar
bugün paranoyaklığım üstümde ya kusura bakmayın sizi de geriyorsam
yok canııım bebişin için endişelenmen en doğalı benim yoktur sanırım yani bana gayet akıcı gibi geliyo kanımküçükken ameliyat falanda oldum ama şimdi ne durumda bilmiyorum dediğine göre önemli ama drlar pek önemsemiyor galiba....
ben de bilmiyorumŞimdi ben de endişelendim.ben de bilmiyorum kan pıhtılaşması sorunum var mı diye. normal kan testinde belli olmuyomu?
tüp bebekte daha bilinçli oluyorlar zatenKan pıhtılasmasının testi ayrı. Daha onceden dusuk yapmıssanız yapılıyor. tUP BEBEKTE KAN PIHTILASMASI SORUNUNU ONLEMEK İCİN DOGURAN AKADAR 36 SAATTE BİR CORASPİN VERİYORLAR. bEN İCİYORUM MESELA. Kani sulandırıyor. bebege de zararı yok. Doktorlarınıza danısın isterseniz.
bakın kızlar arkadaş ne diyor
Neyse öyle isteyince doktor yapmıyor,Allah göstermesin 2 ya da daha fazla düşüğün olması lazım.Üniversite hastaneleri ve araştırma hastaneleri yapıyor.Dışarda da yapıyorlar ama çok maliyetli,bir yere sordum bana 750 tl fiyat çıkardılar.
hıımmm 750de çokmuş canıım... dua edelim o zaman bişeycik olmasın yoktur ki zaten bence içimizi ferah tutmak en güzeli
bebişime bişey olmıcak zamanı gelince kucağıma alıcaam
evrene böyle sinyaller yollayalım bize geri döner
Selam güzel anne adayları...
Bende hazıran annesiyim önce yazmıştım konuya mesaj ama fazla takip edemediğim için pek yazamıyorum Sorry:18:...
Ben 13 haftalık oluduğumda eşimle birlikte Hollandaya bir aylığına ailemin yanına ziyarette gideceğim...
12. haftamda kontrolum var doktorda ikili test yapılacak acaba bunu sonuçunu hemen alabiliyormuyuz... Eğer ben hollandaya gittiğimde gelecekse bu testin sonuçları diyorum kontrolumu daha erkene alıyım.... Ne diyorsunuz???
Selam güzel anne adayları...
Bende hazıran annesiyim önce yazmıştım konuya mesaj ama fazla takip edemediğim için pek yazamıyorum Sorry:18:...
Ben 13 haftalık oluduğumda eşimle birlikte Hollandaya bir aylığına ailemin yanına ziyarette gideceğim...
12. haftamda kontrolum var doktorda ikili test yapılacak acaba bunu sonuçunu hemen alabiliyormuyuz... Eğer ben hollandaya gittiğimde gelecekse bu testin sonuçları diyorum kontrolumu daha erkene alıyım.... Ne diyorsunuz???
ben de bilmiyorum
doktorlar önemsemiyor değil de daha önce düşük varsa bakıyorlar sanırım yoksa bakmıyorlar
aslında en başında baksalar da sorun varsa biz de içsek ilaç
cuma günü gidince soracam ben doktora bakalım ne dicek
tüp bebekte daha bilinçli oluyorlar zaten
sana yapıldı mı peki tahlil
yoksa direk içiyor musun?
Canım hoşgeldin aramıza. sonuçlarına hastanenin sitesinden de bakabilirsin ama doktorunla yine görüşmen gerekicek. arayamazmısın hollandadan doktorunu? konuş söyle doktoruna. belki sonuçlarını erken alırsın. benim sonucumu 1 hafta sonra alcaz. belki aciliyeti olduğu için erken alırsın. yada 11. haftada yaptır taramayı.
hoşgeldin canım sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına
sen nerdesin türkiyedemi ben 4 gün sonra aldım test sonuçlarımı ama değişiyo 1 hafta sonrada alan var 2 hafta sonrada en erken 3 güne alıyosun ama aynı gün vermiyolar tek bildiğim bu...yurt dışında nasıl onuda bilmiyorum....
Canım hoşgeldin aramıza. sonuçlarına hastanenin sitesinden de bakabilirsin ama doktorunla yine görüşmen gerekicek. arayamazmısın hollandadan doktorunu? konuş söyle doktoruna. belki sonuçlarını erken alırsın. benim sonucumu 1 hafta sonra alcaz. belki aciliyeti olduğu için erken alırsın. yada 11. haftada yaptır taramayı.
sen benim bebeğime iri popolumu demek istedin?11. hafta ben gittim yapmadılar canım ama senin bebiş benimkinden iriyse yapabilirler...4,5cm çıkmıştı 11. hafta şimdi kocaman
Hoşbulduk canım... Ben Türkiyede yaşıyorum, bir buçuk yıl önce Hollandadan Türkiyeye gelin geldim :) Yurtdışında Bu testleri yaptırmam biraz zor çünkü orda kaydım yok sadece özel hastanelerde yaptıra bilirim oda Hollanda gibi bir ülkede çok pahalı... Ben ozaman en iyiyisi kontrolumu erken alıyım... tşkler...
Hoşbulduk canım... Doktorumla kesinlikle irtibat halinde olacam ama Allah korusun ters bir durumda varsa bunu gitmeden öğrenmek istiyorum... ben en iyisi 11. haftada kontorole gidiyim... tşkler...
Kan pıhtılasmasının testi ayrı. Daha onceden dusuk yapmıssanız yapılıyor. tUP BEBEKTE KAN PIHTILASMASI SORUNUNU ONLEMEK İCİN DOGURAN AKADAR 36 SAATTE BİR CORASPİN VERİYORLAR. bEN İCİYORUM MESELA. Kani sulandırıyor. bebege de zararı yok. Doktorlarınıza danısın isterseniz.
Allah korusun hepimizin bebeğini canım. inşallah sonuçlarımız da tertemiz çıkar.
bu arada tünaydın,nasssıl güzel bir hava var izmir'de anlatamam.bugün çok çalıştım kızlar.totom anca yer gördü.ay yat yat hamlamışım,kendimi hasta gibi hissetmişim hep.kendime geldim valla.Allah kimseyi yatağa mahkum etmesin.sizler nasılsınız.
estafurullah şikerim nie öyle diim yirim onun poposunu bensen benim bebeğime iri popolumu demek istedin?ben aslında 10+3 diye gitmiştim, 11+2 çıktı bebiş. boyu da 6.8 cm. maşşallah senin de bebişine.
estafurullah şikerim nie öyle diim yirim onun poposunu ben
heyy maşallah benimki en son gittiğimizde görünümü 3+4 gözüküyo dedi dr ama sata göre 13 haftalıktı iri olucakmış biraz ama benide görsen 1 cımcık canım varnası çıkıcaksa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?