2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın ayzan. bende izmirdeyim, evet hava çok güzel ama ben çıkamıycam malesef. hafta içi taşıncaz, evde yapılcak işler var.

selam canım,bende çıkamıycam ama olsun çıkamasakta güzel hava içimizi aydınlatıyo buda yeter dimi.aaa kolay gelsin canım ya işin zor,yakınsan yardıma gelim şekerim.koca göbeklerimizle bi çırpıda taşırız evi

normal olsun diyorum ama epiduralde olabilir normalin uyuşuk hali gibi geliyo bana
Aaa bende epidural normal doğum istiyorum. =)) ya bana en mantıklı o geliyo şuan. daha erken diye doktorla hiç doğumu konuşmadık da, söylicem ben.

Allah razı olsun canım Sorma ya, Karabağlardan Çiğliye taşınıyoruz. mesafeye bak. ama bebişin şansı diyorum ya. hiç çıkmayı da düşünmüyoduk, oranın ulaşımı falan da rahat olur. otobüse binemiyorum. geçen bayılıyodum az daha, iyiki duraktaydık hemen indim. izban çok daha rahat. ama hastane değiştircem heralde. 9 eylüle gidiyorum, doktorum da iyi, memnunum. ayda bir gitcem artık ama yine de uzak oluyo.

yaa sizin goisleriniz kocaman mi olduuuu:))) ne guselll.neden bnm hala sadece bı cıkıntı halındekı yaaa..

nerden çıktı canım 2 hafta zamanın oluyor 3 aylıkken almazlar

evet 12 haftadan once alıyrlar sonra almazlar ama nedenn neoldukı ıstemedıgın bı bebekmıydı canm bnm.bn sasırdım cnku bnm bıldıgım sn bu bebegı ıstyrdun cnku senı bayadır bu sayfada goruyorum

10+3 heran aldıra bılırım ondan

canım neden yaa ben bu bebeğe sahip olabilmek için 2 yıl hastanelerde uğraştım sonra rabbim dualarımız sayesinde yolladı rabbim sana uğraştırmadan vermiş neden bunu düşünüyorsun pişman olursun o bebek şuan canlı 40 günlükden sonra canlanıyorlar

10+3 heran aldıra bılırım ondan

a a niye canım hormonlar mantıklı düşünmeni engelliyo 10 haftalık gibiyken küçücük sorunda aldırıcam ben die ortalara düşüvemiştim
ama geç kalmışsın galiba az biraz
Ülkemizde 10 haftaya kadar olan gebeliklerin tahliyesi, kürtajı yasaldır. 10 haftadan büyük bir gebeliğin kürtajı hem yasak olduğu gibi hem de teknik açıdan gebeye bir çok riskler getirebildiği için tıbbi olarak da sakıncalıdır.10 haftalıktan büyük gebelikler ancak fetusta yaşamla bağdaşmayan bir anomali var ise veya gebelik annenin genel durumunu var olan ciddi bir sağlık sorunundan dolayı ( örneğin kanser, ciddi bir kalp hastalığı gibi..) risk altına sokuyor ise bir devlet hastanesi veya üniversite hastanesi kadın doğum kurulun kararı ile gebeliğin sonlandırılmasına karar verilir.

gögüslerim benimde büyüdü ama ağrısı geçiyor gibi ben utanıyorum birden olunca herkes fark ediyor sanıyorum

benimkilerde kocamanlar silikon taktırdım sanki sütyenlerim küçük geliyo dolgusu 75ler büyük geliyodu şimdi onlar bile sıkıyo
hep böyle kalsınlar hepm böyle bitsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…