- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
ben de bu sabah menemen yapayım dedim,yapma aşamasında sorun yoktu,ta kii yerken yumurta kokusu gelene kadar....sonum senin gibi oldu yani
iri olursa nasıl doğurcaz ya?ben zaten kendimi birazcık kastımı bayılıyorum sen sezaryenmi istiyodun?
Tünaydın ayzan. bende izmirdeyim, evet hava çok güzel ama ben çıkamıycam malesef. hafta içi taşıncaz, evde yapılcak işler var.
Aaa bende epidural normal doğum istiyorum. =)) ya bana en mantıklı o geliyo şuan. daha erken diye doktorla hiç doğumu konuşmadık da, söylicem ben.normal olsun diyorum ama epiduralde olabilir normalin uyuşuk hali gibi geliyo bana
selam canım,bende çıkamıycam ama olsun çıkamasakta güzel hava içimizi aydınlatıyo buda yeter dimi.aaa kolay gelsin canım ya işin zor,yakınsan yardıma gelim şekerim.koca göbeklerimizle bi çırpıda taşırız evi
selam canım,bende çıkamıycam ama olsun çıkamasakta güzel hava içimizi aydınlatıyo buda yeter dimi.aaa kolay gelsin canım ya işin zor,yakınsan yardıma gelim şekerim.koca göbeklerimizle bi çırpıda taşırız evi
Aaa bende epidural normal doğum istiyorum. =)) ya bana en mantıklı o geliyo şuan. daha erken diye doktorla hiç doğumu konuşmadık da, söylicem ben.
.
kKIZLAR BİŞEY SORUCAM BEN ŞUAN KÜRTAJ OLABILIRMIYIM
ALDIRMAK ISTESEM
ama nedennn nıye sordun onu canm nerden cıktı kurtaj.nekadarlık oldu kı snnkı
ALDIRMAK ISTESEM
yaa sizin goisleriniz kocaman mi olduuuu:))) ne guselll.neden bnm hala sadece bı cıkıntı halındekı yaaa..
nerden çıktı canım 2 hafta zamanın oluyor 3 aylıkken almazlar
10+3 heran aldıra bılırım ondan
10+3 heran aldıra bılırım ondan
nerden çıktı canım 2 hafta zamanın oluyor 3 aylıkken almazlar
ben 12+6 yim. Ben de ufacik cikinti dahi yok:)
ben 12+6 yim. Ben de ufacik cikinti dahi yok:)
ALDIRMAK ISTESEM
gögüslerim benimde büyüdü ama ağrısı geçiyor gibi ben utanıyorumbirden olunca herkes fark ediyor sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?