a a niye canım hormonlar mantıklı düşünmeni engelliyo 10 haftalık gibiyken küçücük sorunda aldırıcam ben die ortalara düşüvemiştim
ama geç kalmışsın galiba az biraz
Ülkemizde 10 haftaya kadar olan gebeliklerin tahliyesi, kürtajı yasaldır. 10 haftadan büyük bir gebeliğin kürtajı hem yasak olduğu gibi hem de teknik açıdan gebeye bir çok riskler getirebildiği için tıbbi olarak da sakıncalıdır.10 haftalıktan büyük gebelikler ancak fetusta yaşamla bağdaşmayan bir anomali var ise veya gebelik annenin genel durumunu var olan ciddi bir sağlık sorunundan dolayı ( örneğin kanser, ciddi bir kalp hastalığı gibi..) risk altına sokuyor ise bir devlet hastanesi veya üniversite hastanesi kadın doğum kurulun kararı ile gebeliğin sonlandırılmasına karar verilir.
canım neden yaa ben bu bebeğe sahip olabilmek için 2 yıl hastanelerde uğraştım sonra rabbim dualarımız sayesinde yolladı rabbim sana uğraştırmadan vermiş neden bunu düşünüyorsun pişman olursun o bebek şuan canlı 40 günlükden sonra canlanıyorlar
evet 12 haftadan once alıyrlar sonra almazlar ama nedenn neoldukı ıstemedıgın bı bebekmıydı canm bnm.bn sasırdım cnku bnm bıldıgım sn bu bebegı ıstyrdun cnku senı bayadır bu sayfada goruyorum
benimkilerde kocamanlar silikon taktırdım sanki sütyenlerim küçük geliyo dolgusu 75ler büyük geliyodu şimdi onlar bile sıkıyo
hep böyle kalsınlar hepm böylebitsin istemiyorum
ewt geldim sonunda :)sonunda gelmişsin gözdeee
ben zor uyudum gece resmen
ya anlıyorum senıı gercekten evde cıkarmak ıyıde dısarda bi yerde cok kötü oluyor :S
aynen bugun piknige gitcekmişiz gidesim yok bulantılardan nasıl olcak bilmiyorum
ben sana linkini özelden atıcam şimdi izlersin
cok güzeel
zaten canım göstermiyorlar öyle cocuk cıkarken falan sadece kadını gösterişyorlar yoksa izleyemezdim ben
ama kadın hiçte bagırıp çağırmıyor oh ne güzel dedim
öyle olsa bende isterim
canım korkma hepimizde var o korkularr arar ara hafiflio sonra geri başlıoo bende oluo öle geçicek sanıom sonra tekrar çıkıo ortaya bulantı ve kusmalar3 gündür bulatılarım geçti
korkuyorum kızlar ya bebeğe bişey mi olmuştur acaba
kalbinin durmasından çok korkuyorum
bu korkuyu herkes yaşıyor mu yoksa paranoyak mı oldum iyice
canımmm neden ne oldu nie aldırmak istiosunnkKIZLAR BİŞEY SORUCAM BEN ŞUAN KÜRTAJ OLABILIRMIYIM
ALDIRMAK ISTESEM
epidural rahat diye duydum teyzem 3 çocuk yaptı öyle çok rahattı diyo
canm bnde 13+1 yada 2 yım ama artık takıp edemıyorum tsh ım biraz yuksek cıktı ya moralım alt ust oldu valla(
istiyorm ıstemıo deıl ama boşanmak ıstıorum olan bu çoçuga olcak yeter artık ne anasını ne babasını ne abısını ne yengesını ne esımı cekemıcm bıktım artık evlendım ılk gunden altınlarımı aldılar para ver dedıler para verdı eşim yeter ya sımdıde işinden cıkıp babasınn servısını cekmesını ıstıolar bnm salak olur dıo parmagnda donduruyolar ama anlamıo bn bıktm artık okadar sınırlı gergın hallerm çoçverıo dayanamıormuga zarar
istiyorm ıstemıo deıl ama boşanmak ıstıorum olan bu çoçuga olcak yeter artık ne anasını ne babasını ne abısını ne yengesını ne esımı cekemıcm bıktım artık evlendım ılk gunden altınlarımı aldılar para ver dedıler para verdı eşim yeter ya sımdıde işinden cıkıp babasınn servısını cekmesını ıstıolar bnm salak olur dıo parmagnda donduruyolar ama anlamıo bn bıktm artık okadar sınırlı gergın hallerm çoçverıo dayanamıormuga zarar
hic bosuna endiselenme. Benim yakın bir arkadasım 35 yasinda, onceden dusugu var ve yuksek tshli. Hamile kaldı ugraslar sonundai basindan beri ilac kullanıyor ve 2-3 hafta icinde de doguracak. İnanlımazda kililu bir kızdır. Hamilelikte dahada sisti. Dusu yani hem yas, hem kilo hem tsh sorunu hersey vardi. Masallah hicbir sorun olmadan gecirdi 9 ayini. Hic endiselenme. Burada da tsh sorunlu arkadaslarimiz var. Onların da gebeligi masllah sorunsuz devam ediyor.
canm bnm haklı olabılırsın ama bıseyı de unutma suan bn gulecegım yerde aglayasım gelıyr sınırlenıyorum yani anlıycagın suan bıraz daha duygularımız yogun ve uzylı gıbı bakıyoruz olaylara.iyice otur düşün eşinle konuş tartış baktınki cidden hiçbişey yola girmicek gibi ozaman bu kararı ver.sunu da düşünmeyi sakın unutma kocandan ayrılınca bebeğini aldırınca bugünlerini arıycakmısın.gelen gideni aratıcakmı?iyice ölç tart düşün kocanlada düzgünce paylaş bu fikirlerini.ondan sonra baktın olmıycak.doktorunla bi konus.kıyamam sna suan duygularında çok yogun insallah hersey gönlünce güzel olsun verdiğin karar inşallah senin hayrına olsun...
bendeee epidural istiorumm yhaa allahım nasip eder inşş :) hepp ii şeyler duydum epiduralle ilgili :) hepimizin rahat ve ii olur doğumu inşş....
canım bak burda ne güzel paylaşmışlar bunları okudukça rahatlıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/348761-epidural-normal-dogum-yapanlar.html
bak canım ben istemiyodum bu çocuğu şu an benim evliliğimdede kaynana kayınpeder kavgası bilmem neyi var bence braz sakin olmalısın pişman olacağın şeyler yapma inan bu çocuğu ilk öğrendiğimde olduğum yere yığılıp kaldım istemiyorum die ağladım zamanı değildi die sızlandım şöyle bi durumda var evlisin ve yasal olarak bildiğim kadarıyla eşininde onay vermesi gerekiyo aldırmak için bence sakin ol salim kafayla düşün kaç kere aldırıcam die ayaklandım sonra hayırlısı neyse o olsun ya allah dedim tabiki sen bilirsin senin hayatın....
slm kızlar sanırım en son 12 gün önce gelmiştim buraya o zamandan beri aciller mide bulnatıları kusmalarla uğraşıyorum.yattığım yerden bile açamıyorum interneti.nasılsınız herkez nasıl? ikili test yaptıranlatın sonuçları nasıl çıktı? cinsiyeti belli olanlar varmı? bende 11 haftalık oldum bugün sağ kasığımda arada atma şeklinde ağrı oluyo ama şuan kesildi sanırım normal.
ama anlamıyoo napımm gözümde yaş kalmadı artık bunlar yüzündenn çok yoruldum bıldıgın gıbı deıl
bende 11 haftalık oldum canım bendede kesilince merak ettim yarın doktora gidecem
ama niya hayır diemiyoki çokmu alınganlar bizimkiler gibiBizimde öyle hayır diyince kıyametler kopuyo yada önlerinde durunca huzurunuzmu kaçsın istemiyo dicem ama zaten böyle olunca daha çok kaçıyo:s
kendi ailesi oluyo artık bırakması gerekiyo ne biliyim nişanlıyken falanda böyle düşkünmüydü sonuçta belli olur????
ikili teste ne zaman gideceksin?
Merhaba teyzelerrrrrrrBebişler nasıll???
Bugün 30 yaşıma bebişimle giriyoruzzz
30lara onunla başlıcaz inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?