2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa evet olabılır yaa hakkında hayırlısı olsun arkadasın Insallah kendısı ıcın de bebegı ıcın de en hayırlısı olsun....bnde ılk hamılelıgımde de bu hamılelıgımde de 3. aya kadar hep kendımı bı garıp hıssettım emın olamadım nsıl anne olurum bn dye utandım ama hareketlerını gormeye baslayınca ınsan kıyamıyor ıstemıyrkı o hareketlerı sona ersın.tabıkı snde boyle seyler hıssedıyrsan dye dıyorum yoksa herkesın kendı ysadıkları fıkırlerı var.oyuzden hayırlısı olsun hakkında...

evet 12 haftadan once alıyrlar sonra almazlar ama nedenn neoldukı ıstemedıgın bı bebekmıydı canm bnm.bn sasırdım cnku bnm bıldıgım sn bu bebegı ıstyrdun cnku senı bayadır bu sayfada goruyorum

istiyorm ıstemıo deıl ama boşanmak ıstıorum olan bu çoçuga olcak yeter artık ne anasını ne babasını ne abısını ne yengesını ne esımı cekemıcm bıktım artık evlendım ılk gunden altınlarımı aldılar para ver dedıler para verdı eşim yeter ya sımdıde işinden cıkıp babasınn servısını cekmesını ıstıolar bnm salak olur dıo parmagnda donduruyolar ama anlamıo bn bıktm artık okadar sınırlı gergın hallerm çoçverıo dayanamıormuga zarar

benimkilerde kocamanlar silikon taktırdım sanki sütyenlerim küçük geliyo dolgusu 75ler büyük geliyodu şimdi onlar bile sıkıyo
hep böyle kalsınlar hepm böyle bitsin istemiyorum

benimki 75 tam dı şimdi 80 bile tam geliyor biraz daha büyürse 85 olur heralde

ewt geldim sonunda :)
bende çok geç uyudum canım uyku tutmadı bi türlü
aynen bi daha sokağa çıkmıcam çok utandımm ewde neyse ama dışarda çıkarmak rezillik çok fena rezil oldumm ((
olsun git canım hava güzelse kafan dağılır piknikte :)
ayyy ne güzelll yaaa bende izlicemm hemen onuu :) saol canım link için :)

3 gündür bulatılarım geçti
korkuyorum kızlar ya bebeğe bişey mi olmuştur acaba
kalbinin durmasından çok korkuyorum
bu korkuyu herkes yaşıyor mu yoksa paranoyak mı oldum iyice
canım korkma hepimizde var o korkularr arar ara hafiflio sonra geri başlıoo bende oluo öle geçicek sanıom sonra tekrar çıkıo ortaya bulantı ve kusmalar (

kKIZLAR BİŞEY SORUCAM BEN ŞUAN KÜRTAJ OLABILIRMIYIM
ALDIRMAK ISTESEM
canımmm neden ne oldu nie aldırmak istiosunn
epidural rahat diye duydum teyzem 3 çocuk yaptı öyle çok rahattı diyo

bendeee epidural istiorumm yhaa allahım nasip eder inşş :) hepp ii şeyler duydum epiduralle ilgili :) hepimizin rahat ve ii olur doğumu inşş....

canm bnde 13+1 yada 2 yım ama artık takıp edemıyorum tsh ım biraz yuksek cıktı ya moralım alt ust oldu valla(

hic bosuna endiselenme. Benim yakın bir arkadasım 35 yasinda, onceden dusugu var ve yuksek tshli. Hamile kaldı ugraslar sonundai basindan beri ilac kullanıyor ve 2-3 hafta icinde de doguracak. İnanlımazda kililu bir kızdır. Hamilelikte dahada sisti. Dusu yani hem yas, hem kilo hem tsh sorunu hersey vardi. Masallah hicbir sorun olmadan gecirdi 9 ayini. Hic endiselenme. Burada da tsh sorunlu arkadaslarimiz var. Onların da gebeligi masllah sorunsuz devam ediyor.

canm bnm haklı olabılırsın ama bıseyı de unutma suan bn gulecegım yerde aglayasım gelıyr sınırlenıyorum yani anlıycagın suan bıraz daha duygularımız yogun ve uzylı gıbı bakıyoruz olaylara.iyice otur düşün eşinle konuş tartış baktınki cidden hiçbişey yola girmicek gibi ozaman bu kararı ver.sunu da düşünmeyi sakın unutma kocandan ayrılınca bebeğini aldırınca bugünlerini arıycakmısın.gelen gideni aratıcakmı?iyice ölç tart düşün kocanlada düzgünce paylaş bu fikirlerini.ondan sonra baktın olmıycak.doktorunla bi konus.kıyamam sna suan duygularında çok yogun İnsallah hersey gönlünce güzel olsun verdiğin karar İnşallah senin hayrına olsun...

canım eşinle konuşsan artık eskisi gibi değiliz bebeğimiz olacak filan desen kabül etmezse ozaman bebeğide aldırıp senden boşanacam de blöf yap ama sankin başkaları için yuvanı dağıtma onların istediğide bu zaten

canm bnm ben 13. haftamda ogrendım ama tsh ım 5.6 ymıs.daha pazartesı doktoruma gıdıcem yenı ılac alıcam.oyuzden bıraz sıkıldım ama artık sıkılmktan da sıkıldım Allahım saglık versın dıyorum unutmaya calısıyorum.napayım...

saol cnm ama aynı nazamndır soluyrm tmm dıo konustuktn ıkıgun sonra aynı

bendeee epidural istiorumm yhaa allahım nasip eder inşş :) hepp ii şeyler duydum epiduralle ilgili :) hepimizin rahat ve ii olur doğumu inşş....

canım bak burda ne güzel paylaşmışlar bunları okudukça rahatlıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/348761-epidural-normal-dogum-yapanlar.html

bak canım ben istemiyodum bu çocuğu şu an benim evliliğimdede kaynana kayınpeder kavgası bilmem neyi var bence braz sakin olmalısın pişman olacağın şeyler yapma inan bu çocuğu ilk öğrendiğimde olduğum yere yığılıp kaldım istemiyorum die ağladım zamanı değildi die sızlandım şöyle bi durumda var evlisin ve yasal olarak bildiğim kadarıyla eşininde onay vermesi gerekiyo aldırmak için bence sakin ol salim kafayla düşün kaç kere aldırıcam die ayaklandım sonra hayırlısı neyse o olsun ya allah dedim tabiki sen bilirsin senin hayatın....

slm kızlar sanırım en son 12 gün önce gelmiştim buraya o zamandan beri aciller mide bulnatıları kusmalarla uğraşıyorum.yattığım yerden bile açamıyorum interneti.nasılsınız herkez nasıl? ikili test yaptıranlatın sonuçları nasıl çıktı? cinsiyeti belli olanlar varmı? bende 11 haftalık oldum bugün sağ kasığımda arada atma şeklinde ağrı oluyo ama şuan kesildi sanırım normal.

ama anlamıyoo napımm gözümde yaş kalmadı artık bunlar yüzündenn çok yoruldum bıldıgın gıbı deıl

Merhaba teyzelerrrrrrr Bebişler nasıll???
Bugün 30 yaşıma bebişimle giriyoruzzz
30lara onunla başlıcaz inşallahhhh

yahu 4 gündür giremedim 300 sayfadan fazla ilerlemişsiniz
nası okucam ben o sayfaları...
rüyama girmeye basladınız artık.. naptılar ne ettiler diye
bide bu gece çamasırımda leke gördüm sinirlerim bozuldu yattım ağladım aladım sonra gözümü bi açtım rüyaymış
bu sefer yine agladım cok gerildim.. dün cok gezdim sanki onun için bi uyarıymış gibime geldi

bu hafta full yatıştayım :26:

bende 11 haftalık oldum canım bendede kesilince merak ettim yarın doktora gidecem

ama anlamıyoo napımm gözümde yaş kalmadı artık bunlar yüzündenn çok yoruldum bıldıgın gıbı deıl

ama niya hayır diemiyoki çokmu alınganlar bizimkiler gibi bizimde öyle hayır diyince kıyametler kopuyo yada önlerinde durunca huzurunuzmu kaçsın istemiyo dicem ama zaten böyle olunca daha çok kaçıyo:S
kendi ailesi oluyo artık bırakması gerekiyo ne biliyim nişanlıyken falanda böyle düşkünmüydü sonuçta belli olur????

hyr deıldı nısanlıykn bana laf ettırmezdı evlendık daha baglandı bana ailesi bu durumu grdukçe surat yapıodu bana deger vermesıne şimdide bi tuhaflaştı ne yaptılarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…