bebişinle sevdiklerinle nice yıllara canımMerhaba teyzelerrrrrrrBebişler nasıll???
Bugün 30 yaşıma bebişimle giriyoruzzz
30lara onunla başlıcaz inşallahhhh
yahu 4 gündür giremedim 300 sayfadan fazla ilerlemişsiniz
nası okucam ben o sayfaları...
rüyama girmeye basladınız artık.. naptılar ne ettiler diye
bide bu gece çamasırımda leke gördüm sinirlerim bozuldu yattım ağladım aladım sonra gözümü bi açtım rüyaymış
bu sefer yine agladım cok gerildim.. dün cok gezdim sanki onun için bi uyarıymış gibime geldi
bu hafta full yatıştayım :26:
1.5 hafta sonra gidecem sen?normalde benim muayne günüme daha 1.5 hafta var ama ben çok merak ettiğim için bize yakın olan doktora baktıracam tabi bakarsa doktor biraz ters de
istiyorm ıstemıo deıl ama boşanmak ıstıorum olan bu çoçuga olcak yeter artık ne anasını ne babasını ne abısını ne yengesını ne esımı cekemıcm bıktım artık evlendım ılk gunden altınlarımı aldılar para ver dedıler para verdı eşim yeter ya sımdıde işinden cıkıp babasınn servısını cekmesını ıstıolar bnm salak olur dıo parmagnda donduruyolar ama anlamıo bn bıktm artık okadar sınırlı gergın hallerm çoçverıo dayanamıormuga zarar
bende 6 aralıkta gidicem canım.ben zamanından önce gitmiyorum hep 3 hafta arayla gidiyorum.acele etme doktorun verdiği tarihte git bence.ben bu arada ilaç kullanıyorum sen kullanıyo musun? arada sırada zofran kullanıyorum geceleri yatarken iki tane rennie çiğneme tableti alıyorum bide astım ilacım var ventolin inhaler ayrıca elevit vitamin :) mideme yiyecekten çok ilaç gidiyor.ya bu ara mia07'nin düşük riski vardı ne oldu ona?
bebişinle sevdiklerinle nice yıllara canım
[video=youtube;qZ-bMijtOng]http://www.youtube.com/watch?v=qZ-bMijtOng[/video]
OLMAS doom günün kutlu olsun bir sonraki doğum gününü artıkın bebişinle kutlarsın :)
Sağolll canımmmm
Canım çokkkkk teşekkürrrr ederimmmmm
Canım çok teşekkür ederimmm
Canımmmm nice nice yıllaraaaBidahaki sene bebişlerle kutlarız inşllahhhhhh
kııızz nerelerdesiin seen bakkiim
Canımmmm nice nice yıllaraaaBidahaki sene bebişlerle kutlarız inşllahhhhhh
Canım çok teşekkür ederimmm
bende kansızlık filan var midem de kötü ama doktorum elevit ağır gelir dedi şimdilik sadece folic plus kullanıyorum
Geldimm bacum geldimmmm ay dünağda yaptım banyo falan derken bide filme daldık giremedim pekkkk. sen napyosunn
oohh mis gibi olmuştursun
napiim benim koca geziyo ben işte saatleri sayıyorum bitsede gitsem die bide gelen giden ööfff beynim döndüüü
sorma cnm parladıı çalışıyomusun bugünde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?