2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba teyzelerrrrrrr Bebişler nasıll???
Bugün 30 yaşıma bebişimle giriyoruzzz
30lara onunla başlıcaz inşallahhhh
bebişinle sevdiklerinle nice yıllara canım

bende çok rüya görüyorum hamilelikdenmiş

1.5 hafta sonra gidecem sen?normalde benim muayne günüme daha 1.5 hafta var ama ben çok merak ettiğim için bize yakın olan doktora baktıracam tabi bakarsa doktor biraz ters de

bende 6 aralıkta gidicem canım.ben zamanından önce gitmiyorum hep 3 hafta arayla gidiyorum.acele etme doktorun verdiği tarihte git bence.ben bu arada ilaç kullanıyorum sen kullanıyo musun? arada sırada zofran kullanıyorum geceleri yatarken iki tane rennie çiğneme tableti alıyorum bide astım ilacım var ventolin inhaler ayrıca elevit vitamin :) mideme yiyecekten çok ilaç gidiyor.ya bu ara mia07'nin düşük riski vardı ne oldu ona?

OLMAS doom günün kutlu olsun bir sonraki doğum gününü artıkın bebişinle kutlarsın :)

gosde naber ya? ben bayadır giremiyorum mide bulantılarımdan.nasıl oldun bulantılar geçti mi? istediklerini yiyebiliyo musun?

Bence bunu eşinle oturup konuşman gerekiyor... Olmadı birlikte doktora gidip doktordan tavsiyeler alın... Ama çok iyi düşünmen gerekiyor. Sonuçta dönüşü olmayan birşey yapmak istiyorsun... Bana sorarsan çok daha geç kalmadan eşinle birlikte size piskolojik destek verecek bir doktora gidip bu konuyuda doktorunuzla görüşmeniz... Belki eşin senin durumunun ciddiyettinde değil...

bende kansızlık filan var midem de kötü ama doktorum elevit ağır gelir dedi şimdilik sadece folic plus kullanıyorum

ikili teste 80 tl dediler normal mi? kimler testi yaptırdı? cinsiyetleri belli olan var mı? şu takvim nerde ya bi görseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…