2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oy ben yerim onuuuu akıllı bebişim yaaav Ay hadi inşallah bakalım

oy ben yerim onuuuu akıllı bebişim yaaav Ay hadi inşallah bakalım

doğsunlar bir hepsini karma yapar yeriz. aklıma ne geldi kimbilir yıllar sonra nerelerde yolları kesişecek bizim bücürlerin. çok garip yaaa.bu kadar çok hamiş var burada büyük olasılıkla hayatlarının bir döneminde kesişecek yolları... çok duygusal

canım ben kullanıyorum vazelin ve badem yağı aldım , yarında dr sorucam önerdiği krem varsa onuda alıcam..

bugün görünce şaşırdım biz biraz şoka girdik şaşırdık...hoplıyıp zıplıyordu bide. şimdi şimdi algılıyorum erkek annesi olcam...
inş.seninkide doğru tahmindir..

bizde çok şaşırdık ama çook garip bir duygu birdaha nerede nasıl tecrübe edilir böyle bir duygu kimbilir. hadi bakalım hamişler ha gayret kanamalı düşüklü günlerden sonra böyle güzel günlere de kavuştuk şükür darısı doğumlarımıza inş...

Allah korusun inşallah. dün kendimi o kadar suçladım ki. Allaha sürekli dua ettim. gitmek zorundaydım. yarın veya öbür gün taşıncaz. yeni evle ilgili. Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah dediğin gibidir....

Maşallah. Gözün aydın canım. inşallah hepimizin test sonucu güzel çıkar. bana da doktor erkek dedi, ama tabi bu sadece bi tahmin. odaklanmak istemiyorum. sonradan sürpriz de olabilir. kuzenim kız diye biliyodu. 20. haftasında bebeğin erkek olduğunu öğrendiler.

İnşallah canım. Allaha emanetler hepsi. bebişler de biraz metin olsunlar. napalım bazen elimizde olmuyo.

ben 13.hafta da öğrendim.geçen çarşamba..zaten hep içime erkek doğuyodu ve öyle de oldu pek şaşırmadım yani:))

rabbim hayırlı evlat etsin inş canım ... biz biraz erkenciyiz o zman en erken bizimki belli oldu...

hakkımızda hayırlısı canım değişirde erkek derse kız a sevinme duygusunda yaşamış oluruz ne yapalım

inş.beni uğraştırmazda normal doğar ben sezeryandan korkuyorum...:26: normal epidurali araştırdım pek hoşuma gitti olmadı epidural risk varsa yine normal doğum yırtına yırtına doğurcam ben sezercik olmak istemiyorum....

bunu ben de düşünmüştüm cnm.. acayip duygusala bağladım sanırım :))

ay yerim ben onun totosunu :)))

yenmicek gibi diil ki

teyzoşlar siz ikili testi ne kadar a yaptırdınız. biz 150 tl ödedik.

ben bu hafta yaptırıcam cnm.. bana 70 dediler medicalpark ta..

canım bizim başlarda kanamalıydık biliyorsun . plesenta yerleşiminde sorun varmış. ton ton dr umuz sezeryan dedi. riskli gruptaymışız onun için gerekliymiş. birde çoook bekledik biz bu bebeği sıkıntıya sokmayalım dedi. canım sıkıldı ama diyemedim birşey öyle kötü günler yaşadım ki o sağlıklı olsun da herşeye razıyım....

açıkçası bende normal doğum diyorum hep ama bendeki panik atak sorunu yüzünden sanırım sezeryan olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…