gözükür cnmm bnm 5 + 4 de karından gözükmüşt
iyim cnmm sen nasılsın walla hamişlik ii bi sıkıntım yok şükür senin nasıl gidiyo
awatarım gzl olmuş dimii saol
sendemiiii :)
bir vajınısmuslu daha desene
bendede vardı o bide gösde diye arkadasımızda
o bugunlerde yok ama
hiç alttan muayne olmadınmı
Bide ben varım kızlarrr valla kızımda sadece son ayımda girdim o muayeneye onda da direk isyan ettim yani....:)))
evimi taşıdın?
evet çok yazan var zmanla oturur artık herkes herkese alışır...
biz 2 ayı tamamladık hayırlısıyla heyecanla 3.ayı bekliyoruz cuma kontrole gidicem benim bulantılar çok fena kusmalara kadar gidiyor hızla...
sende nasıl gidiyor hamililek..? haa bide cnm karpuz çekti bulamadık yaaa...:26:
cnm vaji topiğinden hatırlamadınmı beni:))) yok cnm olmadım hiç
Bide ben varım kızlarrr valla kızımda sadece son ayımda girdim o muayeneye onda da direk isyan ettim yani....:)))
kızlar bişey sorucam dün ben işten eve dönünde temizlik yaptım biraz öyle üstten bi süpüriyim siliyim dedim ama ondan sonra kalçama kramp giriyo sürekli özllikler eğildiğim zaman falan sizdede böyle bişey oluyomuu......
bana 10 haziran gözüküyo dedi cnm ewet ilk iki ayı atlattık bakalım işlhh diğer aylarıda bi çırpıda atlatırızzaman aman olmasın
seninle aynı hamiş kalmışız kısmetse doğum 11 haziran dedi doktor sende kaç dedi 2 ayı bitirmişsin hadi hayırlı uğurlu olsun
cnmm olur öle dinlen bol bol bnmde bi iş yapiim hmn ağrıyo kasıklarımkızlar bişey sorucam dün ben işten eve dönünde temizlik yaptım biraz öyle üstten bi süpüriyim siliyim dedim ama ondan sonra kalçama kramp giriyo sürekli özllikler eğildiğim zaman falan sizdede böyle bişey oluyomuu......
günaydın millett
kızlar bişey sorucam dün ben işten eve dönünde temizlik yaptım biraz öyle üstten bi süpüriyim siliyim dedim ama ondan sonra kalçama kramp giriyo sürekli özllikler eğildiğim zaman falan sizdede böyle bişey oluyomuu......
günaydın millett
cnm ilk 3 ay çok dikkat et yorma kendini bence bende çok titizim ama yapmıyorum eşim yardım ediyo saolsun...bikaç ay yapmayı ver nasılsa az kalmıs senin 3 ay bitmesine cnmkızlar bişey sorucam dün ben işten eve dönünde temizlik yaptım biraz öyle üstten bi süpüriyim siliyim dedim ama ondan sonra kalçama kramp giriyo sürekli özllikler eğildiğim zaman falan sizdede böyle bişey oluyomuu......
bana dr. gerek görmedi alttan o yzden bende olmadım ama bebek içn zorunlu olursa olurum...evet yaa ev tasıdık birde bu aradaa hala yerlesmeye devam
evet zamanla alışıcaz artık
aynen bızdee sanırım bugun tam 8 hafta oldu
benım bulantılar kusmalaraa baya baya azaldı cok sukur
o yuzden rahatım bayaa
merakla foktora gitmeyi bekliyorum bende
karpuz oluyor aslında bazı yerlerdee ama tabı heryerde bulmak zor
benımde cola istedi canım baska bişe istemedi şimdilik :)
yaşadık benimde reglime 1 hafta kala ekşi cnm çekti kabuguyla limon yedim hiç böyle olmamıstım sürekli ekşi yiyorum :)))cola içme yarım bardak cok canın çektiyse hem kafein hemde asit zararlı.
dogru dıyosun sımdı hatırladım ben :)))
vay bee o gunlerden bugunleree mucıze gibi degılmı :))
hiç umudum yoktuu ama o gunler aşıldı şimdi hamıleyız
evet cnm ne günlerdi ben bebek içinde çok ugrastım ...
ohh tesadufee bak hepimiz aynı zamanlarda hamıleyız :)
ben vajıden kurtuldum kurtulalı 4 kere muayne oldum
sanırım aştım artık
bi yerde iyi oldu yanııı
sımdı o kadar kasmıyorum
günaydın millett
günaydın millett
ters bi hareketmi yaptınki acaba farkında olmadan:44::44:
canım ben bılıyorsun tasınma telasıyla baya ış yaptım ama hiç öyle bişey olmadı
ama sen bende ilerisin hafta olarak
ve kramplar falan girebilcegını duymustum oncesinde
ınşallah normaldır
cnm ilk 3 ay çok dikkat et yorma kendini bence bende çok titizim ama yapmıyorum eşim yardım ediyo saolsun...bikaç ay yapmayı ver nasılsa az kalmıs senin 3 ay bitmesine cnm
bana dr. gerek görmedi alttan o yzden bende olmadım ama bebek içn zorunlu olursa olurum...
günaydın
Selam herkese....Topici bulana kadar öğlen oldu bide okumaya kalkınca ooo .....Neyse diğer topikten arkadaşlar umarım yine toparlanabiliriz.....Ben cuma günü doktora gittim.Sata göre 7+2 dim ama dr 6 haftalıksın dedi geç döllenme olmuştur dedi.Bide kalp atışını duyacaktık yaa... Hiç bişey duymadım doktor dedi ki ben duyuyorum ama oda da hiç ses yoktu acaba ekranda kalp atışlarını gördü de ona mı dedi ben duyuyorum diye...Çok canım sıkıldı kendimi şartlandırmıştım sesini duyacaz diye duymayınca canım çok sıkıldı.Bide dediki yok 3 ay çok sakıncalıymış dopler mi bişi dedi ama anlamadım zaten kalp atışını duymayınca kulağım hiç bişey duyamaz oldu....Sinirlendim..Bişey çok ısı veriyomuş bebeğe zararlıymışş...EE madem öyle önceki hafta muayeneye gitttiğimde neden dediki bi sonraki gelişinizde kalp atışını duyarız diyeee( çok canım sıkıldııııııı çoook
Selam herkese....Topici bulana kadar öğlen oldu bide okumaya kalkınca ooo .....Neyse diğer topikten arkadaşlar umarım yine toparlanabiliriz.....Ben cuma günü doktora gittim.Sata göre 7+2 dim ama dr 6 haftalıksın dedi geç döllenme olmuştur dedi.Bide kalp atışını duyacaktık yaa... Hiç bişey duymadım doktor dedi ki ben duyuyorum ama oda da hiç ses yoktu acaba ekranda kalp atışlarını gördü de ona mı dedi ben duyuyorum diye...Çok canım sıkıldı kendimi şartlandırmıştım sesini duyacaz diye duymayınca canım çok sıkıldı.Bide dediki yok 3 ay çok sakıncalıymış dopler mi bişi dedi ama anlamadım zaten kalp atışını duymayınca kulağım hiç bişey duyamaz oldu....Sinirlendim..Bişey çok ısı veriyomuş bebeğe zararlıymışş...EE madem öyle önceki hafta muayeneye gitttiğimde neden dediki bi sonraki gelişinizde kalp atışını duyarız diyeee( çok canım sıkıldııııııı çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?