2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözükür cnmm bnm 5 + 4 de karından gözükmüşt

iyim cnmm sen nasılsın walla hamişlik ii bi sıkıntım yok şükür senin nasıl gidiyo
awatarım gzl olmuş dimii saol

aman aman olmasın

seninle aynı hamiş kalmışız kısmetse doğum 11 haziran dedi doktor sende kaç dedi 2 ayı bitirmişsin hadi hayırlı uğurlu olsun

Bide ben varım kızlarrr valla kızımda sadece son ayımda girdim o muayeneye onda da direk isyan ettim yani....:)))

sende mi vajiydin cnm geçmiş olsun hepimize ben 3.5 yıl çektim bu ilk bebeğim rabbim hayırlısılay saglıklı sıhhatli dogumlar nasip etsin hepimize inşallah...

kızlar bişey sorucam dün ben işten eve dönünde temizlik yaptım biraz öyle üstten bi süpüriyim siliyim dedim ama ondan sonra kalçama kramp giriyo sürekli özllikler eğildiğim zaman falan sizdede böyle bişey oluyomuu......

evet yaa ev tasıdık birde bu aradaa hala yerlesmeye devam
evet zamanla alışıcaz artık
aynen bızdee sanırım bugun tam 8 hafta oldu
benım bulantılar kusmalaraa baya baya azaldı cok sukur
o yuzden rahatım bayaa
merakla foktora gitmeyi bekliyorum bende
karpuz oluyor aslında bazı yerlerdee ama tabı heryerde bulmak zor
benımde cola istedi canım baska bişe istemedi şimdilik :)

cnm vaji topiğinden hatırlamadınmı beni:))) yok cnm olmadım hiç

dogru dıyosun sımdı hatırladım ben :)))
vay bee o gunlerden bugunleree mucıze gibi degılmı :))
hiç umudum yoktuu ama o gunler aşıldı şimdi hamıleyız

Bide ben varım kızlarrr valla kızımda sadece son ayımda girdim o muayeneye onda da direk isyan ettim yani....:)))

ohh tesadufee bak hepimiz aynı zamanlarda hamıleyız :)
ben vajıden kurtuldum kurtulalı 4 kere muayne oldum
sanırım aştım artık
bi yerde iyi oldu yanııı
sımdı o kadar kasmıyorum

ters bi hareketmi yaptınki acaba farkında olmadan:44::44:

aman aman olmasın

seninle aynı hamiş kalmışız kısmetse doğum 11 haziran dedi doktor sende kaç dedi 2 ayı bitirmişsin hadi hayırlı uğurlu olsun
bana 10 haziran gözüküyo dedi cnm ewet ilk iki ayı atlattık bakalım işlhh diğer aylarıda bi çırpıda atlatırızz
cnmm olur öle dinlen bol bol bnmde bi iş yapiim hmn ağrıyo kasıklarım
günaydın millett

hoşgeldin cnmm günaydıııın

canım ben bılıyorsun tasınma telasıyla baya ış yaptım ama hiç öyle bişey olmadı
ama sen bende ilerisin hafta olarak
ve kramplar falan girebilcegını duymustum oncesinde
ınşallah normaldır

cnm artık daha yavaş iş yapmak lazım kendinde o gücü bulsanda genede yüklenme kendine cnm dinlene dinlene yap..bide yükseğe uzanma ve yerden bi şey alırken dizlerini kırarak eğilmeyi alışkanlık haline getir..lönk die eğilince bazen bana da oluyoo unutursam..:

cnm ilk 3 ay çok dikkat et yorma kendini bence bende çok titizim ama yapmıyorum eşim yardım ediyo saolsun...bikaç ay yapmayı ver nasılsa az kalmıs senin 3 ay bitmesine cnm

bana dr. gerek görmedi alttan o yzden bende olmadım ama bebek içn zorunlu olursa olurum...

günaydın millett

günaydın

günaydın millett

günayydıın

ters bi hareketmi yaptınki acaba farkında olmadan:44::44:

valla bilmiyorum ki yani tok canlı olduğum için bazen unutuyorum eşimden de yardım isteyemedim yemek yapuodu çünkü

canım ben bılıyorsun tasınma telasıyla baya ış yaptım ama hiç öyle bişey olmadı
ama sen bende ilerisin hafta olarak
ve kramplar falan girebilcegını duymustum oncesinde
ınşallah normaldır

inşallah normaldir dur ben bi annemi arıyım o bilir

inşallah gerek kalmaz canım
zaten önemli olan yapablırım demen
bunu dedıkten sonraa hersey olur

Selam herkese....Topici bulana kadar öğlen oldu bide okumaya kalkınca ooo .....Neyse diğer topikten arkadaşlar umarım yine toparlanabiliriz.....Ben cuma günü doktora gittim.Sata göre 7+2 dim ama dr 6 haftalıksın dedi geç döllenme olmuştur dedi.Bide kalp atışını duyacaktık yaa... Hiç bişey duymadım doktor dedi ki ben duyuyorum ama oda da hiç ses yoktu acaba ekranda kalp atışlarını gördü de ona mı dedi ben duyuyorum diye...Çok canım sıkıldı kendimi şartlandırmıştım sesini duyacaz diye duymayınca canım çok sıkıldı.Bide dediki yok 3 ay çok sakıncalıymış dopler mi bişi dedi ama anlamadım zaten kalp atışını duymayınca kulağım hiç bişey duyamaz oldu....Sinirlendim..Bişey çok ısı veriyomuş bebeğe zararlıymışş...EE madem öyle önceki hafta muayeneye gitttiğimde neden dediki bi sonraki gelişinizde kalp atışını duyarız diyeee( çok canım sıkıldııııııı çoook

cnmm sıkma canını ekranda gözüktüyse tamam demektir daha yeni oluştukları için bazen duyulmayabiliyomuş bidahakine kesin duyulur

hoşgeldin canım
sıkma hiç canını doktor dogru söylemiş
bende duymadım sadece gördum
dinlemek iyi degılmıs su erken dönemde
normaldır hersey merak etmee
bende nıye dınletmedı acaba dıye dusunup kalmıstım sonra bi kaç kişi yazdı iyi degılmıs dınlemek diyee
hiç takma herşey güzel olur inşallah
sadecee bi dahakine niye dinleriz dedı o konuda yorum yaapamıcam
ama onun dısında sorun edicek bişey yok

Canım belki görürüz anlamında demiştir doktorları biliyosun malummm Ama gerçekten belli bi süre sakıncalıymış çok yüksek radyasyon yayıyomuş bebek için.Gördüyse doktor sanada gösterdiyse bi sakınca yok demek canım sıkma canını.Bende 6.5 da gördüm ama dinletmedi..3ay sonra dinliycez görmemiz yeter dedi.

canım yeni oluştumu duyulmaz ki ultrasonda sadece ışık gbi yanıp söner sanada gösterseymiş...

rubet iş yapma şu sıralar annen yada başkası yapsın...bende de oluyordu çok ağrı çekmiştim ondan sonra yapmadım bidaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…