kızlar sizler de 6. haftadayken duydunuz mu yoksa gösterdimi kalp atışlarını merak ettiğim bu..... doktorları anlamak imkansız kendi dilinde bişeyler diyo karşındaki anlarmı anlamazmı hiççç...valla dr dan çıktıktan sonra eşime soruyorum ne dedi diyee.gülüyo bana sen muayene olmadın mı diye.....Bu seferki gitmem de keseyi çok rahat dr bile demeden gördüm ve içinde küçük beyaz bi nokta gördüm..... ama işte şartlandım yaa olmayınca elinden oyuncağu alınmış çocuklar gibi oldummm((..İdrar kan ve şeker testlerimi yaptırdı hepsi çok güzel çıkmış..Sadece şekeri sürekli kontrol etmemiz lazım dedi 12 kasımda bi dahaa gel dedi... Öyle işteee
kızlar sizler de 6. haftadayken duydunuz mu yoksa gösterdimi kalp atışlarını merak ettiğim bu..... doktorları anlamak imkansız kendi dilinde bişeyler diyo karşındaki anlarmı anlamazmı hiççç...valla dr dan çıktıktan sonra eşime soruyorum ne dedi diyee.gülüyo bana sen muayene olmadın mı diye.....Bu seferki gitmem de keseyi çok rahat dr bile demeden gördüm ve içinde küçük beyaz bi nokta gördüm..... ama işte şartlandım yaa olmayınca elinden oyuncağu alınmış çocuklar gibi oldummm((..İdrar kan ve şeker testlerimi yaptırdı hepsi çok güzel çıkmış..Sadece şekeri sürekli kontrol etmemiz lazım dedi 12 kasımda bi dahaa gel dedi... Öyle işteee
arkadaşlar meraba..
on günlük raporumun ardından yeniden işteyim bugün. 20 gündür yatıyordum resmen ama zaman geçtikçe sancı gibi şikayetlerim azalıyor sanki. mide bulantılarım da eski şiddetini kaybetti ama kötü kokuya karşı inanılmaz bi tiksintim var hala, saat kaç olursa olsun öğürmelerle cebelleşiyorum kötü bi koku duyduğumda. bi de acayip ateş basıyor bana arkadaşlar, sizde de var mı hararet? bazen bir anda içimden bi ateş yükseliyor, bazen de kulaklarımın yandığını hissediyorum. bu kadar erken başlar mı hararetlenme?
arkadaşlar meraba..
on günlük raporumun ardından yeniden işteyim bugün. 20 gündür yatıyordum resmen ama zaman geçtikçe sancı gibi şikayetlerim azalıyor sanki. mide bulantılarım da eski şiddetini kaybetti ama kötü kokuya karşı inanılmaz bi tiksintim var hala, saat kaç olursa olsun öğürmelerle cebelleşiyorum kötü bi koku duyduğumda. bi de acayip ateş basıyor bana arkadaşlar, sizde de var mı hararet? bazen bir anda içimden bi ateş yükseliyor, bazen de kulaklarımın yandığını hissediyorum. bu kadar erken başlar mı hararetlenme?
yaa o hararet bndede war soğuk şeyler içmk istiyo cnm soda içiyorum ama eşim kızıyoo
menepozda gibi hissediyo demi insan bi an yanıyosun üstünü başını çıkarıyon sonra birden bi üşüme geliyo kat kat giyiniyosunbende rapor alıcam dün iş yaptımda belim iyi değil annem normal amaa dinlen yorma kendini dieyede dip not geçti:):):):)
cnm sodanın bi tane olmak kaydıyla zararı değil yararı vardır die bilirim....o hareketler karındaki gaz hareketleri arkadaşlarr eğer ilk bebeğinizse 18-20 arasında 2. bebeğinizse 16-18 arasında hissedilir..bende de acaip başladı sürekli kelebekler uçuyo gibi içimde....
e şimdi bnmde 2. bebk demi erken hissederim sonuçta 22. haftaya kdr taşımıştım
Merhaba eski ve yeni topikdeki hamiş arkadaşlar...
Doppler de kalp atışı dinlenmesi bebeğe zararlı demiş doktorlarınız bunu okuyunca panik oldum benim dr um kalp atışını doppler de dinletmişti bize..(
ilk muayenemizde kalp atışları yavaş die kokup 3 gün sonraya tekrar çağırmıştı ve yine o zaman da dopppler de bakıp kalp ritminin düzeldiğini söylemişti..
Bu hafta cuma tekrar kontrölümüz var...
Ama şimdi ikilemde kaldımmadem zararlı neden doppler kullanıyorlar????
canım ama bi çok doktor dinletmiyo ve karşı oluyo benim doktorum dinletmedi kalp atışlarını gösterdi detaylı bi şekilde korkutmıyım ama arkadaşımın bi bebişini büyük ihtimalle bu nedenden dolayı kaybetti düşük tehlikesi wardı we dinledikten 1 2 gün geçmeden ölmüştü banada sıkı sıkı tembih etti sakın dinleme die hiç dinlemedim kendi duygularım için onu tehlikeye atamam dedim doktorda önermedi zaten
canım ama bi çok doktor dinletmiyo ve karşı oluyo benim doktorum dinletmedi kalp atışlarını gösterdi detaylı bi şekilde korkutmıyım ama arkadaşımın bi bebişini büyük ihtimalle bu nedenden dolayı kaybetti düşük tehlikesi wardı we dinledikten 1 2 gün geçmeden ölmüştü banada sıkı sıkı tembih etti sakın dinleme die hiç dinlemedim kendi duygularım için onu tehlikeye atamam dedim doktorda önermedi zaten
birde kızlar yaşım 36 malum beyaz saçlar bi sürü fakat hamile olduğumu öğrendiğimden beri saçlarımı boyatmıyorum...
Normal zamanda da bitkisel boya ile boyatıyordum saçlarımı fakat şimdi zararlı olur mu bebişe die tedirginim ve doktoruma sormayı da unuttum...Bugün yarın muayneye gidecek olan arkadşlar sorabilirlermi doktorlarına boyatabilirmiyiz die..
canim onu ben sordum doktoruma hatta 2 doktoruma türkiyedeki doktorum ilk 3 ay gecsin sonra bitkisel boyalarla boyatabilirsin dedi. Ama almanyadaki doktorum hic birsey olmaz istedigin zaman istedigin boyayla boyat dedi bende kararsizim bide benim sacim en son sari ya boyatmistim simdi dipler siyah siyah cikti ölede cok cirkin ama sanirim ilk 3 ay bekleyip sonra kendi rengime bitkiselle dönücem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?