2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben cinsiyet kesinleştikten sonra kafa patlatıcam :))
senin var mı???

kız olursa nisanur erkek olursa eşim buldu metehan kendine uysun diye hakan eşimin adı :) ondan geçen dr dediğine göre kız gbi gözüksede bakalım asıl aralık 23 te belli olcak cinsiyetimz allah sağlıklı versin hepimizin beişleriniz

kıızz babaannem yapmıştı gerçi yatmadı ama önümüze geçmişti biz ist.da onlar afyonda gidince hemen babaanneme giderdik orda kalırdık zaten ertesi gün anneannemlere geçerdik günü birlikte olsa bi gün önümüze geçti biraz durun öyle gidin babam diyo e anne akşam gelicez olsun gitmeyin falan dedi gitmemiştik annem tamam önemli değil sonra gideriz dedi iyiki gitmemişiz 3 ay sonra kaybettik.....

oğlu anan o pipiyi beklemiyordu anana gösterki unutmasın derim bende ömrü boyunca göstersin pohahahha kaynana olcan sen kaçamazsın...

annemin canına minnet ben kız dedikçe tüüülüyüp duruyo erkek olsun sen sus diyo

ya kizlar bn sifayi kapiyorum ya.halsizlik, goz yasarmasi kuru oksuruk bogaz giciklanmasi bas agrisi napayim deyin bnaaa.

canım hemen bal,zencefil,limon karışımını yap mikemmel ben 2 günde bir yapıyorum eşim baya ağır geçirdi ama şeytan kulağına kurşun turp gibiyim

çikolata ye git halay bile çekiyor...
yedim çişimi tuttum yok zaten çikolata yiyince ben 1 saate kalmaz kusuyorum tiksinmedim ama yiyim durmuyo midemde

kız olursa bade erkek olursa cihangir

maşallah kızlar bu ne kararlılık...
benim aklımda bikaç isim var ama cinsiyet belli olsun diye bekliyorum işte..
eşim haberi aldığımız günden beri saçmalıyor erkek olursa babamın adı olsun yanına güzel bi isim bulalım diye
ben hemen höt höt lüyorum
benimki erkek çıkarsa isim kavgası olacak yani

abbaaawwww

burda çoğu kişi kız istiyor sen şanslısın tutturmuşssun gösden kaçırmışım demkkiş okumamışım takip edemiyorumki kızlar çok çene yapıyor bi bakyom 20 sayfa ilerlemiş...

kızına pempe bir oda yapcaksın ne güzel....cicili bicili kıyafetler...

allahım sağlıklı doğurmayı nasip etsin...çok sevindim benim kocam kız bekliodu ama oğluşu olcak artık alıştı...

merak etme evlat gelince yekenler suya iner düşünmez baba ismi böle düşünme hayrlısı inş. sağlıklı şekliyle bebişimiz alırız kucağımıza

ebrucum adıyla yaşasın canım inş. allah gönlüne göre verir

amiin canııım

bizimkide nişanlıyken diyodu he he bakarız diyodum şimdi öldürsen koymam dedim zaten eşimin adını koyucam ondan da pek bişey demiyo hoşuna gittiondan kızda da bakıyorum böyle ne bilim içime sinen isim bade bide eva var ama eşim istemiyo onu rus ismi gibi die

kızlarım olursa pembe bişey almıcam
zaten nefret ederim pembeden kızım da nefret etsin
yaşasın griler-kahveler

canım bende pıhtılaşma sorunu yok sadece doktor herihtimale karşı veriyor benim doktor tüm hastalarına veriyor o yüzdende kendi kesti zaten 3 ay bitince. yani aslnda lekelenmenin bir sebebini bulamadılar tüm kan tahlilleri normal bebeek şükürler olsun iyi yeri iyi eee sebeb yok bulamıyolarr buda benim canımı çook sıkıyor şükür ki bebek iyi diyorum ama yatmaktan çok skıldım

kız babaannemin yaptığı yapacağı buydu zaten annemle babam kaçtığı için hiç yardım etmemişler falan 1 kere bile gelmedi hastalanmıştı işte babamla annem yalvardı yakardı gelmedi ben size ne yaptımda gelicem evinize eşşek gibi bakıcak burdakiler die babamlar 6 kardeşte

merak etme evlat gelince yekenler suya iner düşünmez baba ismi böle düşünme hayrlısı inş. sağlıklı şekliyle bebişimiz alırız kucağımıza

amin canım.. inşallah walla hiç öyle olacak gibi değil.. bildiğin babasına aşık.. adam her türlü kendine bağımlı yetiştirmiş.. en ufak laf söyletmez, söylemez babasına.. hayır bile diyemez.. çok uzun zamandır da bu var kafasında
rabbim yardım etsin bana da vazgeçireyim onu..

ee canım madem erkek olunca eşinin ismi, kız olursa neden seninki değil??? senin ismin de çok güzel...

diyebilir ondan herşey beklenir cnm...:26:

kızlarım olursa pembe bişey almıcam
zaten nefret ederim pembeden kızım da nefret etsin
yaşasın griler-kahveler

cnm inan benim kadar pembeden nefret edemezsinn ama kızın olunca olmuyoo cnm sevmeye çalışıyosun çünküü bi dönem sen almasanda gelen hediyeler pembe ağırlıklı oluyoo biraz büyüynce de o otamatik pembe istiyoo....:))))

benim bir dışgebelik tecrubem oldu
o zaman çiftçizgiyi gördüğümüzde eşim babamın ismini koyalım mı demişti
nasılsa vazgeçiririm diye tamam demiştim.

şimdi babamın ismini koysak dediğinde bahanem hazırdı
"asla olmaz ben düşen evladımın ismini başka bebeğimize vermem
onun hatırasını hiçe saymak olur yerine başkasını koymak olur, halbuki o bizim ilk gözağrımızdı"

hiçbişey diyemiyo şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…