cnm ben cinsiyet kesinleştikten sonra kafa patlatıcam :))
senin var mı???
biz kayınvalidelerle farklı şehirdeyiz
eşim hastalık falan olduğunda benim izin almam problemli olduğundan bazen yalnız gider
onda da sabah gider akşam döner..kal 1 gün falan derim ama ne gerek var gördüm geliyorum der
ben düşünüyorum da oğlum öyle yaparsa çok çok kızarım
yalandan ölüme yatarım 1 gün daha kalsın diye
oğlu anan o pipiyi beklemiyordu anana gösterki unutmasın derim bende ömrü boyunca göstersin pohahahha kaynana olcan sen kaçamazsın...
ya kizlar bn sifayi kapiyorum ya.halsizlik, goz yasarmasi kuru oksuruk bogaz giciklanmasi bas agrisi napayim deyin bnaaa.
yedim çişimi tuttum yok zaten çikolata yiyince ben 1 saate kalmaz kusuyorum tiksinmedim ama yiyim durmuyo midemdeçikolata ye git halay bile çekiyor...
kızlar bebişlerinize ism düşünddünüz mü
kız olursa bade
erkek olursa cihangir
canım ben dün gördüm senin olduğunu tahmin ettim defne nin fotolarını gördüm..
ya rabbim ne güzel bi kız öyle 41 kere maşallah
taş bebek gibi
eklerim cnm, not da yazarım
kız olursa nisanur erkek olursa eşim buldu metehan kendine uysun diye hakan eşimin adı :) ondan geçen dr dediğine göre kız gbi gözüksede bakalım asıl aralık 23 te belli olcak cinsiyetimz allah sağlıklı versin hepimizin beişleriniz
kız olursa bade erkek olursa cihangir
kıızz babaannem yapmıştı gerçi yatmadı ama önümüze geçmişti biz ist.da onlar afyonda gidince hemen babaanneme giderdik orda kalırdık zaten ertesi gün anneannemlere geçerdik günü birlikte olsa bi gün önümüze geçti biraz durun öyle gidin babam diyo e anne akşam gelicez olsun gitmeyin falan dedi gitmemiştik annem tamam önemli değil sonra gideriz dedi iyiki gitmemişiz 3 ay sonra kaybettik.....
bende diyorum kızıma sevinmiyorlar.okumamışlar müjdeli haberi... dr 11+5 te ısrarımıza dayanamadı istediğin olacak gibi kıza benziyor ama çok erken daha değişebilir ümitlenme dedi... ben kzımı sevmeye başladım bile...
kızlar bebişlerinize ism düşünddünüz mü
maşallah kızlar bu ne kararlılık...
benim aklımda bikaç isim var ama cinsiyet belli olsun diye bekliyorum işte..
eşim haberi aldığımız günden beri saçmalıyor erkek olursa babamın adı olsun yanına güzel bi isim bulalım diye
ben hemen höt höt lüyorum
benimki erkek çıkarsa isim kavgası olacak yani
ebrucum adıyla yaşasın canım inş. allah gönlüne göre verir
maşallah kızlar bu ne kararlılık...
benim aklımda bikaç isim var ama cinsiyet belli olsun diye bekliyorum işte..
eşim haberi aldığımız günden beri saçmalıyor erkek olursa babamın adı olsun yanına güzel bi isim bulalım diye
ben hemen höt höt lüyorum
benimki erkek çıkarsa isim kavgası olacak yani
burda çoğu kişi kız istiyor sen şanslısın tutturmuşssun gösden kaçırmışım demkkiş okumamışım takip edemiyorumki kızlar çok çene yapıyor bi bakyom 20 sayfa ilerlemiş...
kızına pempe bir oda yapcaksın ne güzel....cicili bicili kıyafetler...
allahım sağlıklı doğurmayı nasip etsin...çok sevindim benim kocam kız bekliodu ama oğluşu olcak artık alıştı...
Canım kahverengi bendede oldu ama bir kaç güne gecti ama senin özel bir durumun var kan pıhtılaşması. Simdi kan sulandırıcı ilacı bırakmak ne kadar doğru onu arastırmalısın bence haa dorusuysa olabiliyorsa o zaman yatmaya ve dinlenmeye mecbur devam edeceksin canım İstersebn kan pıhtılaşması yaşayanların topici var oradanda bir görüş alsana canım.
abbaaawwww
merak etme evlat gelince yekenler suya iner düşünmez baba ismi böle düşünme hayrlısı inş. sağlıklı şekliyle bebişimiz alırız kucağımıza
amiin canııım
bizimkide nişanlıyken diyodu he he bakarız diyodum şimdi öldürsen koymam dedim zaten eşimin adını koyucam ondan da pek bişey demiyo hoşuna gittiondan kızda da bakıyorum böyle ne bilim içime sinen isim bade bide eva var ama eşim istemiyo onu rus ismi gibi die
walla onu yeme o küçük, burda büyüğü var diyebilir
canım senin kızına sevinmez miyiz hiç.. çok sevindik elbette cicili bicili daha da sevicez..
ama kuzum haberi verdin kesin değil dedin sevincimiz kaldı kursakta..
kesinleşsin ilk kukulu da o olucak
bak bana dr oğlumuz olacak galiba dedi miray dan önce aldım ben haberi ama
tutuyorum kendmi işte kesin değil sonuçta
kızlarım olursa pembe bişey almıcam
zaten nefret ederim pembeden kızım da nefret etsin
yaşasın griler-kahveler
amin canım.. inşallah walla hiç öyle olacak gibi değil.. bildiğin babasına aşık.. adam her türlü kendine bağımlı yetiştirmiş.. en ufak laf söyletmez, söylemez babasına.. hayır bile diyemez.. çok uzun zamandır da bu var kafasında
rabbim yardım etsin bana da vazgeçireyim onu..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?