cnm inan benim kadar pembeden nefret edemezsinn ama kızın olunca olmuyoo cnm sevmeye çalışıyosun çünküü bi dönem sen almasanda gelen hediyeler pembe ağırlıklı oluyoo biraz büyüynce de o otamatik pembe istiyoo....:))))
firfirli bebek yeleği ve çorabi
kızlaaarrrr bu çok tatlı ananemize ilk siparişimiz. Onun yaptığı 17 yeleği saymazsak
Bende pembe sevmeyenlerdenim.
kız babaannemin yaptığı yapacağı buydu zaten annemle babam kaçtığı için hiç yardım etmemişler falan 1 kere bile gelmedi hastalanmıştı işte babamla annem yalvardı yakardı gelmedi ben size ne yaptımda gelicem evinize eşşek gibi bakıcak burdakiler die babamlar 6 kardeşte
canım madem öyle sen benimkini de tahmin etsenehadiiii espirisine
eşim dedi ama ne biliyim istemedim belli olmaz gerçi
benim bir dışgebelik tecrubem oldu
o zaman çiftçizgiyi gördüğümüzde eşim babamın ismini koyalım mı demişti
nasılsa vazgeçiririm diye tamam demiştim.
şimdi babamın ismini koysak dediğinde bahanem hazırdı
"asla olmaz ben düşen evladımın ismini başka bebeğimize vermem
onun hatırasını hiçe saymak olur yerine başkasını koymak olur, halbuki o bizim ilk gözağrımızdı"
hiçbişey diyemiyo şimdi
fırfırlarını yesinler
ne tatlı olur bayram şekeri gibi
cnm kuzucuklarını görmüşsünnn ne güzelll..bende 2 hafta beklicem cnm 2 li test için şu 2 hafta uçarak geçsin istiyorum şu pozisyonda..:))))
günaydın kuzummm...
işteee annee ve kardeşşş valla kim olursa olsun yerlerinee bişey gelmiyoo allah kimseyii anasından kardeşinden ayırmasın cnmm...hep diyorumm sağlıklı olsunda ne olursa olsun die kuzum ama kız olursa içim daha bi huzurlu olucak kızımdan dolayı sanırım...kardeş tabii de işte kız kıza daha bi yakınmı olurlarki diyorum
miray sende oğlanı öğrendin paso yandaş çekmeye çalışıyon kuzum kendinee
ohh bi paşa daha geliyoo demekkiii hadi bakalım
cnm ben yaşamadım ama dr un eğer sorun yok diosa bence üzme kendinii..yani en önemli 11 haftayı atlatmışsın hem koyuu renk tehlikeli değil die duymuştum bi an önce bitsin dilerim cnm
cnm valla kızım var die belkide ama kız evlatt gerçekten başkaaa o kendinii istemesen de sevdirir....şimdii deli gbii merak ediyorum 2. kuzumun cinsiyetinii ama emin ol kızsaa az mutlu olmıcamm baba konusuna gelirsekk evlat tabiiki kızda erkekde sevinir ama erkekler genelde doğunca bab olduklarının farkına varıyoalr...bunu anlatabilmem için babasıyla kızımı görmen lazımm....kızına öyle aşık ki eşimm 2. için ka.ç defa buda kızdır inşallah dedii...doğsun da sen görr 10 erkeğe değişmem der kızını
valla cnm hiç öyle olmuyoo inan yanii hepimiz sağlıklı olsun diliyoruz önce ama hiç şey demiyosun kızım var bide oğlum olsun falan yada tam tersii....en azından ben diyemiyorummm....
slm kızlar.ya Miray sen herkeze oğlan diyon benimki bi kız olsun sorcam ben sana :) bu arada cinsiyetleri belli olanlar var ya da tahmin edilenler listeyi yenilesekte onları da görsek.ayrıca kızlar sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı ben yaptırmadım da
adaş o lekelenme dediğiniz nerde oluyo bende olmadı hiç
sende görürsün gününü oğlan olucak seninkide solic,sen ve rubeti kesin bildim kesin...
ama bence pelin kızı olcak onuda bildim ...
kızlar bebişlerinize ism düşünddünüz mü
Sende görürsün gününü oğlan olucak seninkide solic,sen ve rubeti kesin bildim kesin...
Ama bence pelin kızı olcak onuda bildim ...
amiin canııım
bizimkide nişanlıyken diyodu he he bakarız diyodum şimdi öldürsen koymam dedim zaten eşimin adını koyucam ondan da pek bişey demiyo hoşuna gittiondan kızda da bakıyorum böyle ne bilim içime sinen isim bade bide eva var ama eşim istemiyo onu rus ismi gibi die
canım akıntı geliyoya beni kahve rengi geliyooHaftada bir bzazen 10 günde bir .gecer dedi doktor 12. Haftada biter dedi ama bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?