2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eva neymiş kızz yok olmaz ecnebi ismi gibi diğeri güzel daha değişik bişi bul..

anlamı çok cizeeel ama

yaws yapma bunu çocuğa her kız pembe sever toz pembe olsun bari....beyaz yap sarı yap lila yap ama gri ve kahve olmaz...!

çocuk bebekken pesimist olcak gri kahve..... bende pembeyi çok sevmem pembenin çok olmadığı beyaz bi oda olur benim düşündüğüm beyaz veya fildişi duvarlar beyaz mobilya fakat kulpları pembe beyazlı pembeli uyku seti bi kaç pembe aksesuar hatta birazda aralara mavi eklerim boğulması iyice pembe pembe

Son düzenleme:

mirayyy hadi ya benimdde tahmin etsene gızlütfen meraklandıım iice

hım bende beyazımsı geliyo sürekli anlamadım gitti bulantım biraz azaldı bugun kusmadık şükür sen nslsn başka

canım aslında iyiyim zaten benim ne bulantım oldu ne agrım sızım işte bu lekelenme var bitek oda geçti dedim ta gene başladı.cok sıkkın canım o yüzden ağlıyorrum sabahtan beri bide bebeğimi üzüyorum die dha çok üzülüyorum. iştahımda kalmadı bu yüzden. bi geçse... ahh dua edin kızlar..

selam kizlar ben yeni ciktim hastaneden.
dr.biobsi aldi pataloji icin 2 hafta icinde bir sonuc alirmisim
bebege bu evrede bir bir sey olmazmis ama yinede kontrol altina alinmasi lazimmis.
sizlere haber vermek istedim
sizler nasilsiniz gunun konusu ne

biz geldik teyzeler,uykusuz bir gece daha bekliyo bizi çünkü ikili testimiz yarına kaldı,dr erken çıkıyomuş bugün.ama muayene olduk 12+3 görünüyo kuzum,5.87 cm miş. vee çok küçük ama kız gibi görünüyo dedi dr :) şok oldum,pat diye söyledi kadın,ben öğrenmek istemiyodum ki

bendede dün bu olay oldu çınarın önüne ALAATTİN isityor ölen babasının ismi..neolur diye yalvardı hiç alaattin çınar olurmu yaa istemiyorum dedim kaynanatör gözüme baktı...baktıda baktı....ben iki isim istemiyorum kullanmayacağı bir ismi koymayalım lütfen dedim ama orda tamam dedi daha çok var eve geldim yine ttutturdu yapma lütfen dedim istemiyorum annemi üzüdn felan diyo ama istemiyorum ki 2 isim den nefret ediyorum ben...tek isteği buymuş.A.çınar olsun ozaman dedim tamam dedi ne saf yaa kim bilcek alaaatin oldunu ozman...istemiyorum vazgeçirmem lazım çok sinirlendim dün

yaws yapma bunu çocuğa her kız pembe sever toz pembe olsun bari....beyaz yap sarı yap lila yap ama gri ve kahve olmaz...!

benim kizlardan artik pembe alerjim olustu.hala pembenin her tonu gözdeleri
giri yesil olmasin ama beyaz tatli bir su yesili sari hatta oranj fene degil

guldürme beni agrim var kaynanatör ay nede yim sana ben canim ya

selam kizlar ben yeni ciktim hastaneden.
dr.biobsi aldi pataloji icin 2 hafta icinde bir sonuc alirmisim
bebege bu evrede bir bir sey olmazmis ama yinede kontrol altina alinmasi lazimmis.
sizlere haber vermek istedim
sizler nasilsiniz gunun konusu ne

hoşgeldin cnm.. inşallah patoloji sonucu iyi çıkar canım.. sanırım günün konusu isim

ben yorumumu facebooktan yaptım cnm o yüzden bişi yazmıyorum
bu arada profil resmine bayıldım.. acayip güldüm

yaa ben anlamıyorum bu erkeklerin baba ismi takıntısını.. üff ne saçmalık yaaaa!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…