ben baktım eee
MİRAYY BENİMDE TAHMİN ETSENE GIZ HADİ LÜTFENNN :ddd
bendede dün bu olay oldu çınarın önüne ALAATTİN isityor ölen babasının ismi..neolur diye yalvardı hiç alaattin çınar olurmu yaa istemiyorum dedim kaynanatör gözüme baktı...baktıda baktı....ben iki isim istemiyorum kullanmayacağı bir ismi koymayalım lütfen dedim ama orda tamam dedi daha çok var eve geldim yine ttutturdu yapma lütfen dedim istemiyorum annemi üzüdn felan diyo ama istemiyorum ki 2 isim den nefret ediyorum ben...tek isteği buymuş.A.çınar olsun ozaman dedim tamam dedi ne saf yaa kim bilcek alaaatin oldunu ozman...istemiyorum vazgeçirmem lazım çok sinirlendim dün
biz geldik teyzeler,uykusuz bir gece daha bekliyo bizi çünkü ikili testimiz yarına kaldı,dr erken çıkıyomuş bugün.ama muayene olduk 12+3 görünüyo kuzum,5.87 cm miş. vee çok küçük ama kız gibi görünüyo dedi dr :) şok oldum,pat diye söyledi kadın,ben öğrenmek istemiyodum ki
aglama canım uzme kendınıcanım aslında iyiyim zaten benim ne bulantım oldu ne agrım sızım işte bu lekelenme var bitek oda geçti dedim ta gene başladı.cok sıkkın canım o yüzden ağlıyorrum sabahtan beri bide bebeğimi üzüyorum die dha çok üzülüyorum. iştahımda kalmadı bu yüzden. bi geçse... ahh dua edin kızlar..
hadi hayırlsıı canımselam kizlar ben yeni ciktim hastaneden.
dr.biobsi aldi pataloji icin 2 hafta icinde bir sonuc alirmisim
bebege bu evrede bir bir sey olmazmis ama yinede kontrol altina alinmasi lazimmis.
sizlere haber vermek istedim
sizler nasilsiniz gunun konusu ne
bence senin kzın olacak gibi nebilim içime öyle doğdu...%100 değil ama %80 kız diyorum sana...
hoşgeldin cnm.. inşallah patoloji sonucu iyi çıkar canım.. sanırım günün konusu isim
ben yorumumu facebooktan yaptım cnm o yüzden bişi yazmıyorum
bu arada profil resmine bayıldım.. acayip güldüm
yaa ben anlamıyorum bu erkeklerin baba ismi takıntısını.. üff ne saçmalık yaaaa!!!!
miray aşkolsun ben o kadr sordum bana cvp vermedin ya
adaş moralini bozma allahın izniyle bişi yoktur. Daha çok kendini yıpratıyon ii düşün ii olsun olur mu
hahaha benimki nişanlıyken anna erkek çocuğumuz olursa celal koycaz dediydi salak
şimdide bayramda sordular isim düşündünüzmü diye ben kızı söyledim erkek olursa dediler cihangire baktım j.cihangir olcak dedi herkes birbirine falan baktı böyle sonra babasına döndü valla baba k.bakma düşünüyoduk ama bu sene amcamı görünce ben vazgeçtim işte amcasının torununa ismini koymuşlar adam orda oturuyo gelin bağırıyoo leeenn resuuull altınamı sıçtın eşşek sıpası seni dieben o çocuğa küfür falan edersem içime sinmez dedi
tamam tamam dediğin olsuun canıım beniim
mirayim kokos annem benim sence benim neyim olur
allah razi olsun tatlim benimaglama canım uzme kendını
bak bebişin için inşalalh bişeycik olmaz
hadi hayırlsıı canım
inşalah iyi bi tedavi olursun
dualarımız senle
ahaha senin tahminini yiriiiiimmmm
cnm senin karnın büyükmüydü.? Bide cildin kurulaştımı..
hoşgeldin cnm.. inşallah patoloji sonucu iyi çıkar canım.. sanırım günün konusu isim
ben yorumumu facebooktan yaptım cnm o yüzden bişi yazmıyorum
bu arada profil resmine bayıldım.. acayip güldüm
yaa ben anlamıyorum bu erkeklerin baba ismi takıntısını.. üff ne saçmalık yaaaa!!!!
cnm senin kızın olur gibi bence...kızlar şanslı doğar bence şanslı bir şelide doğacak bişi olmadan...
sagol canim artik toparlandim kabullendim.zaten persembede yine ise baslayacam evde daha beter oluyorum
benim esim tam tersi ben kizlarimin adinin birini kaynanamin adini cok istedim esim istemedi
erkek olura babasinin adi mustafa olsun diyom hem dedemin adi yok ya bu adamin ailesine bir garezi var
ama ben severim ailesini uzerimde cok emekleri var
de getttt
kaç sayfadır bas bas baarıyorum kızlarım olsun da kızlarım olsun diye
hiç mi etkilenmedin
allah razi olsun tatlim benim
artik pes etmek yok gececek ve siz beni gule oynaya doguma yollayacaksiniz
yok canım biz esimde bende batılıyız valla isim işi çok zor ya kız olursa mira olun dedik anlamı geceleri yunuslara yol gösteren yıldızın adıymış hintcede de prenses anlamındaymış ama bu isimde nce asya dyodum hep erkek ismii yokkk bulamıyoruuzcanim sende antepli gelinisin degilmi
sizinkiler kürtce isim düsünmüyormu baban bazen bize diyor da
puhahahölecem şimdi bu gerçekten iyi fikirmiş
gerekirse eger bi gün bende bunu kullanıcam
içime sinmez
evet canım karnım hafiften büyüdü ve cildim kuru değil normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?