2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha benimki nişanlıyken anna erkek çocuğumuz olursa celal koycaz dediydi salak
şimdide bayramda sordular isim düşündünüzmü diye ben kızı söyledim erkek olursa dediler cihangire baktım j.cihangir olcak dedi herkes birbirine falan baktı böyle sonra babasına döndü valla baba k.bakma düşünüyoduk ama bu sene amcamı görünce ben vazgeçtim işte amcasının torununa ismini koymuşlar adam orda oturuyo gelin bağırıyoo leeenn resuuull altınamı sıçtın eşşek sıpası seni die ben o çocuğa küfür falan edersem içime sinmez dedi

tamam tamam dediğin olsuun canıım beniim

oyyy maşallah yirim o 5 cmlik kızı bennn

aglama canım uzme kendını
bak bebişin için inşalalh bişeycik olmaz

hadi hayırlsıı canım
inşalah iyi bi tedavi olursun
dualarımız senle

bence senin kzın olacak gibi nebilim içime öyle doğdu...%100 değil ama %80 kız diyorum sana...

ahaha senin tahminini yiriiiiimmmm

sagol canim artik toparlandim kabullendim.zaten persembede yine ise baslayacam evde daha beter oluyorum

benim esim tam tersi ben kizlarimin adinin birini kaynanamin adini cok istedim esim istemedi
erkek olura babasinin adi mustafa olsun diyom hem dedemin adi yok ya bu adamin ailesine bir garezi var
ama ben severim ailesini uzerimde cok emekleri var

miray aşkolsun ben o kadr sordum bana cvp vermedin ya

adaş moralini bozma allahın izniyle bişi yoktur. Daha çok kendini yıpratıyon ii düşün ii olsun olur mu

kız kendi topiğmede bakyom bakma tek burda olduma sen söyle çok kilo aldınmı karnın büyükmü..miden bulandımı memelerinde kahveleştimi uçlar..

puhahah ölecem şimdi bu gerçekten iyi fikirmiş
gerekirse eger bi gün bende bunu kullanıcam
içime sinmez

aglama canım uzme kendını
bak bebişin için inşalalh bişeycik olmaz

hadi hayırlsıı canım
inşalah iyi bi tedavi olursun
dualarımız senle

ahaha senin tahminini yiriiiiimmmm
allah razi olsun tatlim benim
artik pes etmek yok gececek ve siz beni gule oynaya doguma yollayacaksiniz

bir mazeret bulmazsam koyar kendini kesin şartlandırır hayır söz vermem...

ben şahsen ayrı bir birey olduklarının bilincine varmalarının, isimlerinin kendine has olmasından geçtiğini düşünüyorum
o yüzden sadece anne-baba adı değil her iki tarafta da olmayan isimlerden seçmeye çalışıcam inşallah

canim sende antepli gelinisin degilmi
sizinkiler kürtce isim düsünmüyormu baban bazen bize diyor da
yok canım biz esimde bende batılıyız valla isim işi çok zor ya kız olursa mira olun dedik anlamı geceleri yunuslara yol gösteren yıldızın adıymış hintcede de prenses anlamındaymış ama bu isimde nce asya dyodum hep erkek ismii yokkk bulamıyoruuz

puhahah ölecem şimdi bu gerçekten iyi fikirmiş
gerekirse eger bi gün bende bunu kullanıcam
içime sinmez

yani sonuçta babası hahahahahha nası içine sinsin oğluna söverde döverde tabi biraz ben girdim kanına hem bak resul amcanın ne kadar komik oluyodu die sen düşünsene babanın yanına eşşoğlu eşşek celal dediğini koptu orda damardan girdim

bende bir ipucu deyim dr.um demisti bana 10 haftaliga kadarki kontrollerde eger bebisin kalp atisi 120 ve altindaysa erkek uzeriyse kiz olma ihtimali yuksek demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…