2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tuttum bunu.. ben de kullanıcam

kız seninkinin elinden su içirelim benimkine

çok mantıklı canım ben de öyle istiyorum

bence icine doguna ismi koy
ben öale yapacam
ama modern olsun diye abuk sabuk isimlerde canimi sikiyor
arkadasim kizina mai kaydu bir anlami yok
yigenim ogluna umma koydu
bilmem bana göre anlamida olmali

canımmm çok sewindimm cinsiyet haberleri geldikçe acayip mutlu oluyorum içim içime sığmıo valla :))

anaaa bana herşey yakışır mersindeymişşş izleyin kızlar
ewt canımm bana herşey yakışır mersinde izlerken aklıma direk sen geldinn

yaa varyaa bu arada kızım ilk kaprisini yapmış bulunuyor hayırlı uğurlu olsun. bir kaprisle ilgileri çekti üstüne... bu benim yapım değil kesin o yaptırttı bana
SENİN KIZNIN KAPRİSİNİ YERİMM BENNN :)))
GEÇMİŞİ OKUMAKTAN YAZAMADIM VALLA ÇOK GÜLDÜMM KIZLARR YHAAA :d:d
sende görürsün gününü oğlan olucak seninkide solic,sen ve rubeti kesin bildim kesin...

ama bence pelin kızı olcak onuda bildim ...

MİRAYYYYYYYYYYYYYYY BENDEEEEEEEEEEE TAHMİNN İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM

hah böyle işteee
inşallaaah inşallaah o günleride görücez canım
pes etmek yok dediğin gibi
moralini falan bozma düzelicek herşey
haklisin aynen öyle

pardon canim karistirdim adiyla yasasin insanlah adi sans getirsin

tatlımmm biliyomusun bende sırf o yüzden kızım olsun istiyom eşim kız ismine pek bişey demiyor ama erkek isminde çok sorun çıakrıcakmış gibi....halbuki diyom ki sen soyadını veriyosun ben ismini vereyim diyee amaaa nerdeee

tatlım inşallah sonuçların iyi çıkar

yok yok son derece zekiceeee
bu kesinlikle aklımda bişey diyen olursa anındaa dökülcem

hep gördüğümüz yerleri bide tvde gördük garip oldu
güzeldi..bilsem katılırdım hamile hamile

insallah zuzum allah buyuktur

Kızlar benim hala mide yanmalarım devam ediyor. Hiç biteceğini sanmıyorm( geçenlerde ayıptır sölemesi prasa yemeği yaptım midem mahfoldu. öldüm öldüm dirildim okadar yani. artık yemek yemekten korkar oldum. Ama bi yandanda yemem lazım vitamin almam lazım. Bamya yemeği yapmayı düşünüyorum sizce prasa gibi yaparmı o da. yani az çok bilginiz vardır yemekler ve bitkiler üzerinde. LÜTFEN YARDIM.....

snein kzın olur kanımca....

bilmem sivilce bacaklarımda çıkıyo yüzümde yok sonra gören çirkinleşti diyoda bilmiyom

hımmm seninki kız olacak gibi cnm çirkinleştim diyosun ben çok güzelleştim havalı havalı gezyom...eşim mıncıklıyıp duryo...

kzının güzellğini almış cnm ozman ...seninkisi kız oldu hadi hayırlısı...

canım senin söylediğinde mantıklıymış.. bunu da kullanayım ben..
bir de şey duymuştum.. eşim çok inat ederse hamişliğin ilerki zamanlarında rüyamda gördüm ona böyle sesleniyordum
yada sakallı bi dede kucağımdan bebeği alıp kulağına bu ismi söyledi falan diye uydurcam artık.. yerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…