hahaha benimki nişanlıyken anna erkek çocuğumuz olursa celal koycaz dediydi salak
şimdide bayramda sordular isim düşündünüzmü diye ben kızı söyledim erkek olursa dediler cihangire baktım j.cihangir olcak dedi herkes birbirine falan baktı böyle sonra babasına döndü valla baba k.bakma düşünüyoduk ama bu sene amcamı görünce ben vazgeçtim işte amcasının torununa ismini koymuşlar adam orda oturuyo gelin bağırıyoo leeenn resuuull altınamı sıçtın eşşek sıpası seni dieben o çocuğa küfür falan edersem içime sinmez dedi
tamam tamam dediğin olsuun canıım beniim
sagol canim artik toparlandim kabullendim.zaten persembede yine ise baslayacam evde daha beter oluyorum
benim esim tam tersi ben kizlarimin adinin birini kaynanamin adini cok istedim esim istemedi
erkek olura babasinin adi mustafa olsun diyom hem dedemin adi yok ya bu adamin ailesine bir garezi var
ama ben severim ailesini uzerimde cok emekleri var
ben şahsen ayrı bir birey olduklarının bilincine varmalarının, isimlerinin kendine has olmasından geçtiğini düşünüyorum
o yüzden sadece anne-baba adı değil her iki tarafta da olmayan isimlerden seçmeye çalışıcam inşallah
allah razi olsun tatlim benim
artik pes etmek yok gececek ve siz beni gule oynaya doguma yollayacaksiniz
3 kiz diyon yani
bakalim hayirlisi
ben şahsen ayrı bir birey olduklarının bilincine varmalarının, isimlerinin kendine has olmasından geçtiğini düşünüyorum
o yüzden sadece anne-baba adı değil her iki tarafta da olmayan isimlerden seçmeye çalışıcam inşallah
canımmm çok sewindimm cinsiyet haberleri geldikçe acayip mutlu oluyorum içim içime sığmıo valla :))slm arkadaşlar dr geldim :))) bebeğim zıp zıp zıplıyordu maşşalahh..haftamıza göre gelişimimizde iyi 2'li testimizi yaptırdık ve sıkı durun cinsiyet tahminide yaptııı:)))
%75 erkek dedi :))
2'li test sonucunuda 1 hafta sonra alıcaz...
ewt canımm bana herşey yakışır mersinde izlerken aklıma direk sen geldinnanaaa bana herşey yakışır mersindeymişşş izleyin kızlar
SENİN KIZNIN KAPRİSİNİ YERİMM BENNN :)))yaa varyaa bu arada kızım ilk kaprisini yapmış bulunuyorhayırlı uğurlu olsun. bir kaprisle ilgileri çekti üstüne... bu benim yapım değil kesin o yaptırttı bana
sende görürsün gününü oğlan olucak seninkide solic,sen ve rubeti kesin bildim kesin...
ama bence pelin kızı olcak onuda bildim ...
yani çok büyük belli değil....cildin normal demek peki güzelleştinmi...yoksa sivilceler felan çıktımı...
haklisin aynen öylehah böyle işteee
inşallaaah inşallaah o günleride görücez canım
pes etmek yok dediğin gibi
moralini falan bozma düzelicek herşey
yok canım biz esimde bende batılıyız valla isim işi çok zor ya kız olursa mira olun dedik anlamı geceleri yunuslara yol gösteren yıldızın adıymış hintcede de prenses anlamındaymış ama bu isimde nce asya dyodum hep erkek ismii yokkk bulamıyoruuz
kızının resmi yokmu koysana profildeki albüme bakayım....
olur canim sen istetuttum bunu.. ben de kullanıcam
kız seninkinin elinden su içirelim benimkine
çok mantıklı canım ben de öyle istiyorum
elbette Allahın da izniyle hem sen iyileşeceksin hem de bebiş doğacak sağlıkla
ben kendi ismimi koymayı düşünmemiştim ama benim ismime uygun olsun istiyorum.. çok bencilim çook
töbeee.. walla sağlam bahaneymiş.. böyle olmasa da başka sağlam bi bahane bulmam lazım..
kayınpederimle şimdi aramız iyi ama zamanında ettiklerini unutmadım..
değil adını koymak onun baş harfiyle bile başlasın istemem..
kızlar sırf bu yüzden erkek olmasın diye içimden geçirdim defalarca...
dr erkek olabilir dediğinden beri bu var aklımda
bi arkadaşım akıl verdi cinsiyeti belli olup ilan ederken ismiyle ilan et kimse beklenti içine giremez o zaman demişti..
ama bundan önce eşimi ikna etmek var ki o en zoru...
selam kizlar ben yeni ciktim hastaneden.
dr.biobsi aldi pataloji icin 2 hafta icinde bir sonuc alirmisim
bebege bu evrede bir bir sey olmazmis ama yinede kontrol altina alinmasi lazimmis.
sizlere haber vermek istedim
sizler nasilsiniz gunun konusu ne
yok yok son derece zekiceeeeyani sonuçta babası hahahahahha nası içine sinsin oğluna söverde döverdetabi biraz ben girdim kanına hem bak resul amcanın ne kadar komik oluyodu die sen düşünsene babanın yanına eşşoğlu eşşek celal dediğini koptu orda damardan girdim
canımmm çok sewindimm cinsiyet haberleri geldikçe acayip mutlu oluyorum içim içime sığmıo valla :))
ewt canımm bana herşey yakışır mersinde izlerken aklıma direk sen geldinn
SENİN KIZNIN KAPRİSİNİ YERİMM BENNN :)))
GEÇMİŞİ OKUMAKTAN YAZAMADIM VALLA ÇOK GÜLDÜMM KIZLARR YHAAA :d:d
MİRAYYYYYYYYYYYYYYY BENDEEEEEEEEEEE TAHMİNN İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM
tatlımmm biliyomusun bende sırf o yüzden kızım olsun istiyom eşim kız ismine pek bişey demiyor ama erkek isminde çok sorun çıakrıcakmış gibi....halbuki diyom ki sen soyadını veriyosun ben ismini vereyim diyee amaaa nerdeee
tatlım inşallah sonuçların iyi çıkar
canımmm çok sewindimm cinsiyet haberleri geldikçe acayip mutlu oluyorum içim içime sığmıo valla :))
ewt canımm bana herşey yakışır mersinde izlerken aklıma direk sen geldinn
SENİN KIZNIN KAPRİSİNİ YERİMM BENNN :)))
GEÇMİŞİ OKUMAKTAN YAZAMADIM VALLA ÇOK GÜLDÜMM KIZLARR YHAAA :d:d
MİRAYYYYYYYYYYYYYYY BENDEEEEEEEEEEE TAHMİNN İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM
hep gördüğümüz yerleri bide tvde gördük garip oldu
güzeldi..bilsem katılırdım hamile hamile
insallah zuzum allah buyuktur
bilmem sivilce bacaklarımda çıkıyo yüzümde yok sonra gören çirkinleşti diyoda bilmiyom
tatlımmm biliyomusun bende sırf o yüzden kızım olsun istiyom eşim kız ismine pek bişey demiyor ama erkek isminde çok sorun çıakrıcakmış gibi....halbuki diyom ki sen soyadını veriyosun ben ismini vereyim diyee amaaa nerdeee
tatlım inşallah sonuçların iyi çıkar
snein kzın olur kanımca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?