2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

miray cidden sen nsl öğrendin benim sölemedin daha bişi hadi devamını getir bakemm tutcak mı

senin kız dedim yaa...ben tahmin ediyordum cnm kendimde ama içten içe kız olsa diyordum hatta eşimle iddaya bile girdim deri botlara pohhahahaha köpein olsun diyo oğlan çıktı yaa....

canim evde degilim hastaneden ciktim esimin muayenehanesindeyim aklimda koyacam

TŞKKÜR EDERİM CANIM SAOLASIN EMEĞİNE SAĞLIK HAYRLISI ADDIMIZ BİLEM BELLİ KIZIMIZ OLURSA NİSA ERKEK OLURSA METEHAN ALLAH HERKESNKİNİ HAYRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

mirayy aynı bnmde memeler koyulaştıı karnımda tüyler vardı ama dahada arttıı
arkadanda önden de baksan anlaşılmıo hamile olduğummm
Ama işte iştahsım çünkü bulantı ve kusmalar vaarr bolca
öbürlerini bilmiom kalbi hızlımı değilmi ama ellerimde kurudu normalde yumuşacıktır :d

kız dedinn bakalım tutucakmıı 9 gn sonra belli olucak bilirsen sana ne yolluyum :d ne istersin benden :))))

ya kizlar bn sifayi kapiyorum ya.halsizlik, goz yasarmasi kuru oksuruk bogaz giciklanmasi bas agrisi napayim deyin bnaaa.

canım hemen ıhlamur kaynat ıcıne zencefıl elma ve lımon dogra bıraxda tarcın at balla karıstır ıc ılık ılık bıde bol bol portakal suyu ıc ben yenı atlattım grıbı bu sekılde cok agır gecırdım cok cok gecmıs olsun

ohh masallah ıns testın sonuclarıda ıyı cıkar bızım doktorda bakmadı bıle bende sordum ama hıc oralı olmadı kucuk daha dedı

allah razi olsun tatlim benim
artik pes etmek yok gececek ve siz beni gule oynaya doguma yollayacaksiniz

cok cok gecmıs olsun tekrar canım benım tabıkı gule oynaya yollayacagız doguma senı ozel bebıkımız o bızım

bilemedim yaa öyle diyince..pat diye bence seninde oğlun olacak gibi ama nedense tam hissedemedim kız sende....allah allah neden böyle hissettim acaba ...belkide kızın olacak :26::26: senin karnın büyükmüydü...

ay çok güldümmm:)) yok canım karnışım henüz çıkmış gibi değil göbişim yoktu hiç böyle azcık akşam olunca belli oluyo ama gaz mı bebiş mi anlamıyorum.Merak ettiğin bişey varsa sor sölim sonra sonuca ulaşalım el elee

kızlar bı kap yemek yapayım geleyım dedım bır suru yazmısınız gene arada kacırdıklarım varsa kusuruma bakmayın mıray oldu olucak benıde bı tahmın edıver yahu ellerım kuruyor karnım normal buyuklukte sadece gecelerı 5 aylık gıbım oluyorum sabah bulantılarım 12 haftaya kadar yoktu 12 haftadan 12+5 e kadar oldu sımdı yıne ıyım ama meme uclarım koyulasmadı karnım da cok fena tuylendı hadı bakalım tahmın

yav kızlar hamile kalan herkesin göğüs uçları kararırmış ama erkek olanlar resmen siyah gibi koyu olurmuş annem dediydi normalde zayıf olduğum için beni bilenler popomun ve belimin kalınlaştığının farkında ama tanımayan anlamaz hamile olduğumu yani dün bi teyze ultrason görüntülerini düşürünce kıızzıım sen hamilemisiiin kaç yaşındasıın seen böyle acır bir suratla 24düm teyze aaa ben seni 19 falan sanmıştım dedi böyle baktım kaldım neyse...
bunların hepsi hurafe gerçi annem teşhisi koyduuu'''tüüüüüüüü senin kızın olcakk tüüü bıktım kızlardan bi oğlan doğuramadın git gözüm görmesin seni''' ben şok neyimizi gördün be dedim ben bıktım hepinizde kız var (kuzenlerin hepsinin kızı oldu nerdeyse 1demi ne erkek var)

ya birde dogum telasi olacak demi
hayirlisi canim

yaparrr yapmaz mı hiçç
pırasa soğanın kardeşi

ozman belirtiler erkek kız değil...çünkü bende bunların hepsi oldu güzelleştinmi peki

Son düzenleme:

hımmm ozman irkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

senin kızın olcak gibi....mide bulantıları genelde erkekte sanki daha önce başlıyor benim nerdeyse geçti gibi halamın kızlarda çok bulanmış 5.aya kadar ...karnın büyük değilse erkek derler ama güzelleştinmi sen ben kız diyorum ama...benim yüzüme yansıdı resmen oğlum olacağı...

ozman belirtiler erkek kız değil...çünkü bende bunların hepsi oldu güzelleştinmi peki

ewt canım bnm adet zamanı falan sivilcem çıkardı onlar bile çıkmadı :d güzlleştimm Kocişimm seninkii gibii dibimde dolanıpp duruooo :)))

ve tamm bi erkek delisi o çok erkek istioo bnm içinse hiç fark etmezz ilk çocuk ne olsa olurr :))
erkek olursa tahminin tutarsa iste benden bişi yolluyum sana yada bebişine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…