miray cidden sen nsl öğrendin benim sölemedin daha bişi hadi devamını getir bakemm tutcak mı
kiz sen falda bakarsin gibime geliyor
sana sorduklarimi bir cevapla sekerim
Mirayyy bana da oğlun olur demiştin bakalım yarın ikiliye gidicem görecezmi pipiyi???
ben yorumumu facebooktan yaptım cnm o yüzden bişi yazmıyorum
bu arada profil resmine bayıldım.. acayip güldüm
QUOTE]
teşekkürler canım,bende pek seviyorum profil fotomu:)))
oyyy maşallah yirim o 5 cmlik kızı bennn
tabi tabi ne demek teyzesi,bir yemenin lafımı olur.
hımmm seninki kız olacak gibi cnm çirkinleştim diyosun ben çok güzelleştim havalı havalı gezyom...eşim mıncıklıyıp duryo...
kzının güzellğini almış cnm ozman ...seninkisi kız oldu hadi hayırlısı...
benim karnımda tüyler çıktı memede koyulaştı bu oğlan olduğuna uyuyor...
Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.
Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır
bana uyanlar bunlardı...
ya kizlar bn sifayi kapiyorum ya.halsizlik, goz yasarmasi kuru oksuruk bogaz giciklanmasi bas agrisi napayim deyin bnaaa.
ohh masallah ıns testın sonuclarıda ıyı cıkar bızım doktorda bakmadı bıle bende sordum ama hıc oralı olmadı kucuk daha dedıslm kızlar bizde 2 li testi yaptırdık geldik çok şükür değerler normal ama kan sonucunu 1 hafta sonra alacağız inş
cinsiyet sordum ama çok erken dedi söylemedi hatta bakmadı bile orasına dikkatli baksaydı belki görürdü ama çok şükür tabi
allah razi olsun tatlim benim
artik pes etmek yok gececek ve siz beni gule oynaya doguma yollayacaksiniz
bilemedim yaa öyle diyince..pat diye bence seninde oğlun olacak gibi ama nedense tam hissedemedim kız sende....allah allah neden böyle hissettim acaba ...belkide kızın olacak :26::26: senin karnın büyükmüydü...
canım hemen ıhlamur kaynat ıcıne zencefıl elma ve lımon dogra bıraxda tarcın at balla karıstır ıc ılık ılık bıde bol bol portakal suyu ıc ben yenı atlattım grıbı bu sekılde cok agır gecırdım cok cok gecmıs olsun
ohh masallah ıns testın sonuclarıda ıyı cıkar bızım doktorda bakmadı bıle bende sordum ama hıc oralı olmadı kucuk daha dedı
cok cok gecmıs olsun tekrar canım benım tabıkı gule oynaya yollayacagız doguma senı ozel bebıkımız o bızım
TŞKKÜR EDERİM CANIM SAOLASIN EMEĞİNE SAĞLIK HAYRLISI ADDIMIZ BİLEM BELLİ KIZIMIZ OLURSA NİSA ERKEK OLURSA METEHAN ALLAH HERKESNKİNİ HAYRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Kızlar benim hala mide yanmalarım devam ediyor. Hiç biteceğini sanmıyorm( geçenlerde ayıptır sölemesi prasa yemeği yaptım midem mahfoldu. öldüm öldüm dirildim okadar yani. artık yemek yemekten korkar oldum. Ama bi yandanda yemem lazım vitamin almam lazım. Bamya yemeği yapmayı düşünüyorum sizce prasa gibi yaparmı o da. yani az çok bilginiz vardır yemekler ve bitkiler üzerinde. LÜTFEN YARDIM.....
mirayy aynı bnmde memeler koyulaştıı karnımda tüyler vardı ama dahada arttıı
arkadanda önden de baksan anlaşılmıo hamile olduğummm
Ama işte iştahsım çünkü bulantı ve kusmalar vaarr bolca
öbürlerini bilmiom kalbi hızlımı değilmi ama ellerimde kurudu normalde yumuşacıktır :d
kız dedinn bakalım tutucakmıı 9 gn sonra belli olucak bilirsen sana ne yolluyum :d ne istersin benden :))))
ay çok güldümmm:)) yok canım karnışım henüz çıkmış gibi değil göbişim yoktu hiç böyle azcık akşam olunca belli oluyo ama gaz mı bebiş mi anlamıyorum.Merak ettiğin bişey varsa sor sölim sonra sonuca ulaşalım el elee
kızlar bı kap yemek yapayım geleyım dedım bır suru yazmısınız gene arada kacırdıklarım varsa kusuruma bakmayın mıray oldu olucak benıde bı tahmın edıver yahu ellerım kuruyor karnım normal buyuklukte sadece gecelerı 5 aylık gıbım oluyorum sabah bulantılarım 12 haftaya kadar yoktu 12 haftadan 12+5 e kadar oldu sımdı yıne ıyım ama meme uclarım koyulasmadı karnım da cok fena tuylendı hadı bakalım tahmın
hımmm ozman irkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ozman belirtiler erkek kız değil...çünkü bende bunların hepsi oldu güzelleştinmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?