2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen anana deee : oğlum olacak tüüü leme dee....olsun sen tükür ona...

erkek seninki ozman bende güzelleştim senin belirtilerde erkeği gösteriyor.

bişi istemem cnm bee eğleniyoruzz yalnız bide yanlış bilirsem burdakiler çöker üstüme....

erkek seninki ozman bende güzelleştim senin belirtilerde erkeği gösteriyor.

Bişi istemem cnm bee eğleniyoruzz yalnız bide yanlış bilirsem burdakiler çöker üstüme....

eğlenioruzz tabii canımm :))) bana herkess kızz dio ama bende hep erkek hissediomm bakalım hayırlısı :)))
yanlış bilirsen de canın sağ olsunn :)) ama bilirsen adresini özelden alırımmm içimden geldii :)))

ceyla arkadaşımın kardeşinin ismi evet bende çok seviyom hayrlısı canım allah hayrlısıyal kucvağımıza almayı nasip etsin senin ne kadarlık canım benim 13+2 günlik

inş.cnm. benim 12+6 ama çizelgem geride bizimkisinin maşallahı var tütüütüütütü

canım cok gecmiş olsun. benim doktorum daha karar vermedi smear yapmak için ya da biopsi yapmak için. Aslında almayalım garanti olsun sezeryan olsun dedi de ben normal istiyorum diye israr edince Şubatta karar verelim dedi. Dikkatlice alırım ben diyo. ama bende nette okudum hamileyken alınmaz diye o yüzden bir yandan da endiseleniyordum. Ama senden aldılarsa demekki sorun olmaz.ben napsam yeniden mi konussam doktorla? kanaman oldu mu canım merak ettim. tekrar cok gecmiş olsun..

eğlenioruzz tabii canımm :))) bana herkess kızz dio ama bende hep erkek hissediomm bakalım hayırlısı :)))
yanlış bilirsen de canın sağ olsunn :)) ama bilirsen adresini özelden alırımmm içimden geldii :)))

bak sende hissediyormuşsun işte erkekin olcak senin...

kızlar sımdı annemle konustum cok belım agrıyor dedım bana dıyorkı oglanlar oyle ıste agrıtır belı dıyor dedım ne bıllı erkek olacagı ne bılıyım dıyor ben hep oyle hıssedıyorum annem benım bebısım olsun hamıle kalıyım dıye 1000 tane yasın suresı okumaya basladı 100.okurken ben hamıleyım haberını verdım kadın ne tesbıhler ne ler adamıs sımdı dıyor ben onu dualarla hayırlısıyla ıstedım hep ıcımden gecen olucak benım dıyor canım annem benım yaaa

slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insALLAH talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya PELISH GÖZDE RUBET ZYNP SOLISTCE FINDIKKK hepinizi coooooook öptüm

aynen canım yaa benim annemde oğluşum oğluşum diye nazlandırıyorrrrr....benimkiler de 500 kişi yasin okudu bebeğim olsun diye 2. ayımızda oldu...

ayyy canım cok uzuldum allah sabır versın kısmet boyleymıs sana kendını uzme dıyecegım ama neye yarayacak bılmıyorum ama ınan kısmetten oteye gecılmıyor dualarım senınle umarım en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın ve bebegını kucagına alırsın

ama haksızmıyım rubet oy ben yerim bebişimi yaaaa bi doğsa bi büyüse bi okulunu bitirse bi evlense bi de bebişi olsa, o büyüse okulu bitirse bi evlense bi de bebişi olsa, oyy o doğsaa...

haklısın canıım insanın aklına ilk gelen şeyöylee gider o hikayee
amaan erkek kız ne farkeder lafta işte kızdı erkekti die istememiiz herşeyin hayırlısı rabbiim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize bir an önce doğsun istiyorum ben yatsam kalksam yatsam kalksam doğsa çünkü çok gergin şirret bişey oldum ben sürekli bir kavga modundayım.......

sagol canim benim insALLAH sizlerin güzel haberlerini devam ederim bu bana huzur veriyor inan o yüzden yazmasamda takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…