yav kızlar hamile kalan herkesin göğüs uçları kararırmış ama erkek olanlar resmen siyah gibi koyu olurmuş annem dediydi normalde zayıf olduğum için beni bilenler popomun ve belimin kalınlaştığının farkında ama tanımayan anlamaz hamile olduğumu yani dün bi teyze ultrason görüntülerini düşürünce kıızzıım sen hamilemisiiin kaç yaşındasıın seen böyle acır bir suratla 24düm teyze aaa ben seni 19 falan sanmıştım dediböyle baktım kaldım neyse...
bunların hepsi hurafe gerçi annem teşhisi koyduuu'''tüüüüüüüü senin kızın olcakk tüüü bıktım kızlardan bi oğlan doğuramadın git gözüm görmesin seni''' ben şokneyimizi gördün be dedim ben bıktım hepinizde kız var (kuzenlerin hepsinin kızı oldu nerdeyse 1demi ne erkek var)
ewt canım bnm adet zamanı falan sivilcem çıkardı onlar bile çıkmadı :d güzlleştimmKocişimm seninkii gibii dibimde dolanıpp duruooo :)))
ve tamm bi erkek delisi o çok erkek istioo bnm içinse hiç fark etmezz ilk çocuk ne olsa olurr :))
erkek olursa tahminin tutarsa iste benden bişi yolluyum sana yada bebişine :)))
nisa güzel kızım olsaydı ceyla yada eylül olacaktı...
sen anana deee : oğlum olacak tüüü leme dee....olsun sen tükür ona...
erkek seninki ozman bende güzelleştim senin belirtilerde erkeği gösteriyor.
Bişi istemem cnm bee eğleniyoruzz yalnız bide yanlış bilirsem burdakiler çöker üstüme....
ceyla arkadaşımın kardeşinin ismi evet bende çok seviyom hayrlısı canım allah hayrlısıyal kucvağımıza almayı nasip etsin senin ne kadarlık canım benim 13+2 günlik
erkek derlerse yemin ediyorum annem 10 takla atar sevinçten dedin ya annene göster pipisini die valla fotoğrafını çekip baş ucuna bile koyar
selam kizlar ben yeni ciktim hastaneden.
dr.biobsi aldi pataloji icin 2 hafta icinde bir sonuc alirmisim
bebege bu evrede bir bir sey olmazmis ama yinede kontrol altina alinmasi lazimmis.
sizlere haber vermek istedim
sizler nasilsiniz gunun konusu ne
hehehe bana da hep erkek diyo kime sorduysam hepp erkek hep erkek.Ya benim kzım olursa varya teyzeleri size totosunu sallatıcam ohhhhhsaol canım benim hayırlısı olsun
eğlenioruzz tabii canımm :))) bana herkess kızz dio ama bende hep erkek hissediomm bakalım hayırlısı :)))
yanlış bilirsen de canın sağ olsunn :)) ama bilirsen adresini özelden alırımmm içimden geldii :)))
erkek olursa napcen peki..
hahahha ama lafı tam ağzıma verdin tutamicam kendim miiiiiiiii sölüyorumo zaman da pipisini sallicak oğluşum heheheh teyzeleri yaaa alemsiniz senin erkek miydi canım kız mıydı
bak sende hissediyormuşsun işte erkekin olcak senin...
kızlar sımdı annemle konustum cok belım agrıyor dedım bana dıyorkı oglanlar oyle ıste agrıtır belı dıyor dedım ne bıllı erkek olacagı ne bılıyım dıyor ben hep oyle hıssedıyorum annem benım bebısım olsun hamıle kalıyım dıye 1000 tane yasın suresı okumaya basladı 100.okurken ben hamıleyım haberını verdım kadın ne tesbıhler ne ler adamıs sımdı dıyor ben onu dualarla hayırlısıyla ıstedım hep ıcımden gecen olucak benım dıyor canım annem benım yaaa
bende okuyunca aklıma gelmiştite sööylemiiyim dediiim
slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insALLAH talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya PELISH GÖZDE RUBET ZYNP SOLISTCE FINDIKKK hepinizi coooooook öptüm
ama haksızmıyım rubetoy ben yerim bebişimi yaaaa bi doğsa bi büyüse bi okulunu bitirse bi evlense bi de bebişi olsa, o büyüse okulu bitirse bi evlense bi de bebişi olsa, oyy o doğsaa...
ayyy canım cok uzuldum allah sabır versın kısmet boyleymıs sana kendını uzme dıyecegım ama neye yarayacak bılmıyorum ama ınan kısmetten oteye gecılmıyor dualarım senınle umarım en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın ve bebegını kucagına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?