2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide hiç dinletmedi. aman bebiş iyi olsunda dinlemeyelim görsek yeterr büyük ihtimalle yarında dinletmez bana sanmıyorum

Canim dinletememesinin sebebi aletin dandikligi iste dopper aletler herkeste olmuyor o yüzden dinletemiyorlar aslinda.Ama öözel doktorlarin cogunda var ama devlete bagli yerlerde maalesef yok ..

Canım çok sağol verdiğin cevaplarla beni inanılmaz rahattlattın ....dediğin mantıklı zararlı olsa doktorlar neden doppleri erken dönemde kullansın ki dimi...

Cuma günü kontrolüm var bu doppler ve saç boyamasını kendi doktorumada soracağım bakalım ne cevap verecek..

Kızlar aklıma geldi bebişi için günlük gibi defter tutan varmı :44: Ben onu istediği günden beri tutuyorum sanki onunla konuşuyomuşum gibi çok rahatlatıcı Hem çocukda bilsin neler olmuş o yokkenn

Kızlar bende hamişlikten önce açık kumral yapmıştım normalde koyu kahve saçlarım ama süpriz oldu benim hamileliğim ..yarın gidicem bi sorarım cnm...ama kızmdan bildiğim ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli dönem...ara dönemde bitkisel boya uygulanabilir..bende 3 ay geçince en azından kendi rengime döndürmeyi düşünüyorum ...cnm benimde yaş 33 e dayandı gibi o yüzden saçlarda beyazlar mevcut olcak bide zaten ırsi de ama naapalım artık doğumdan sonra da bi süre emziriyoruz die yapamayız gibi....

Kızlar aklıma geldi bebişi için günlük gibi defter tutan varmı :44: Ben onu istediği günden beri tutuyorum sanki onunla konuşuyomuşum gibi çok rahatlatıcı Hem çocukda bilsin neler olmuş o yokkenn

cnm valla ben kızımda tutmuştum ama sağolsun kızım dolapların içinden buldu ve 3-4 sayfasını resmetti yanii dicem anlıcağı zmana kadar sakla derim okumak için...

cnm valla ben kızımda tutmuştum ama sağolsun kızım dolapların içinden buldu ve 3-4 sayfasını resmetti yanii dicem anlıcağı zmana kadar sakla derim okumak için...

Yok baya bi süre vermem aklı başına gelinceye kadar.Bazanın altına fln saklarım biyerlere.

Bende tutuyorum canim hergün yazmiyorum ama onunla basbasa kaldigimda :) dedigin gibi cok rahatlatiyor benide..

kizlar ya benim birdahaki kontrolu tam 4 hafta sonraya verdi sozce normal mi ? artik ayda bir mi gidicez doktora sonucta ilk 12 hafta riskli oldugundan 2 haftadir bakmasi gerekmiyormu :26:

tatlım nette bi blog var Gökalp ile Seyr-i Alem diye bi incelemeni tavsiye ederimmm.Ağla ağla bi hal oldumm..Bende tutmayı düşünüyorum hatta ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günü yazayım sonra işte böyle ara ara neler hissettiğimi kontrollerimi falannn...Sonrasında da başka bi defter tutmak istiyorum oda Doğduğu gün hastaneye gelen ve ilk ziyaretçilerinin yazdığı o defteri sonraki yıllarda da yaş günü partisinde çıkarmak istiyorum kimler geldi neler yazmış büyüyünce okur anı kalır diye....

Ayrıca kızlar sizi de tedirgin durumda bıraktıysam özür dilerim...Ne bileyim sizlerden bilgi alayım derken sanırım kafanızı karıştırdım(( Doktorlarımız en doğrusunu biliyordur...Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı

Canim bu da benim ikinci hamileligim.ilkinde 9 hafta 5 gunlukken kalbi durdugu icin alinmisti bebegim.Suanda 9 haftalik hamileyim ama bndede hic bulanti yk.Cok nadir oluyr o da sadece tiksinme.8 haftanin baslarinda biraz kotu olmustum 7 ile 8 hafta arasinda 4 yada 5 gun kokular agir geldi bigun sut ictigimde ogurmekten ic organlarim cikicak sandim ama hic kusmadim.smdide 9 haftalik ama hic kalmadi bulanti.bnde korktum gttim doktora ama maasalah iyiymis.Allah esirgesin yani diyecegim o ki Bende ck rahat geciriyorum.sanci sizi zaten hic yk olmasinda cnku o daha korkutucu.bn endiseleniyorum oyuzden sanirim 3 aya kadar 10 gunde bir doktora gidicem:)

Canim bu da benim ikinci hamileligim.ilkinde 9 hafta 5 gunlukken kalbi durdugu icin alinmisti bebegim.Suanda 9 haftalik hamileyim ama bndede hic bulanti yk.Cok nadir oluyr o da sadece tiksinme.8 haftanin baslarinda biraz kotu olmustum 7 ile 8 hafta arasinda 4 yada 5 gun kokular agir geldi bigun sut ictigimde ogurmekten ic organlarim cikicak sandim ama hic kusmadim.smdide 9 haftalik ama hic kalmadi bulanti.bnde korktum gttim doktora ama maasalah iyiymis.Allah esirgesin yani diyecegim o ki Bende ck rahat geciriyorum.sanci sizi zaten hic yk olmasinda cnku o daha korkutucu.bn endiseleniyorum oyuzden sanirim 3 aya kadar 10 gunde bir doktora gidicem:)

bakarım canım bugn içinde...evet anı defteride çok ii fikir aslında

kizlar ne cok kaynatmissiniz topigi bos birakmaya gelmiyor
bugun kizi krese yolladik sonrada gezdik biraz isi azmis :)
cok iyi gecti ama yorulduk bu arada oglan olursa nihayi karari verdik:) Mete Kagan olucak adi
kiz icinde dusunuyoruz daha acelemiz neyse :)
canim sen en son kacinci haftada gittinde 1 ay sonra gel dedi?

çizelgede öle bence geç döllenme oldu çünkü değelerim adet tarihimden sonra yükselmeye başladı
benim adet gununu 5 gun gectikten sonra kanda deger 5 cikti
sonradan yukseldi 4+4 dede keseyi gorduk minnacik birsey:)
Dr 4 haftalik dedi gerci , benimki gec dollenme oldugunda sata gore gitmiyor. geriden geliyoruz:)

üffff geçer mi kızlar bugün yawwww...:26::26::26:
yarın sabah gidicez bizde dr a hiç ultrasona girmedim daha acaba bebeği görürmüyüz ki kızımda 6+1 de görmüştüm bunda da görebilirim umarım
hadi ins bende 10 gun sonra gidicem . gunler zor geciyor:
hangi hast gidiyorsun bende ist pendikte oturuyorum yani suan yurtdisindayim evim orda
evledigimden beride pendikteydim. ozkan hast ilk dogumu yaptim simdi remedy olmus galiba.
ama daha gitmem oraya benim dr en sicak dr du ordaklerin oda gitmis buzdolaplari kalmis geride,
bir spiral kontrolune gittim bin pisman olmustum

boyamak iyi degil diyorlar bende dusunuyordum da vazgectim . ama sanirim kestiricem

günaydın arkadaşlarrr;size birşey danışmak istiyorum 6+5 günlük hamileyim 13 eylül adet tarihim otomatik hesaplayıcı 2 gün ileri hesaplıyo,doğum tarihim sizce haziranın kaçı??hesaplayıcıya göre 19 haziran 2 gün geri mi yoksa ileri mi????kafam karıştı yawww:44::44::44:

Canım seninle aynı şeyleri yaşadım benimde ilk hamileliğim 9+4 günlükkken kalbi durdu düşük yaptım şimdi tekrar hamileym 9+1 günlük benimde geçen haftalar biraz bulantı ve gögüslerimde hassasiyet oldu ama şimdi hiç bişey kalmadı hiç kusmadım öyle bariz bişeyde yok çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ondanmıdır yani psikolojik mi bişi hissetmemen anlamadım
2 sefer doktora gittim Allaha çok şükür sağlıklı dedi gelişimi güzel dedi şu 3 ayı atlatsak rahat bi nefes alıcam çok tedirginim

iSIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haz.........54. ....Istanbul..
Pelishh(Pelin).........26 agu.......1 haz........78......sakarya..23
Laletaha(Lale)......28 Agu........3 haz................Bursa...36
t.u.a.n.a............. 28 Agu.......3 haz........75.....İzmir....27
Hepcik..................1 eylül.......7 haz........49.....Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz..............Mersin..24
jeremh..................................8 haz........58.....Konya..25
Es_Ra...................3eylül.........9 haz........60....YurtDışı.24
oglumak(Zubeyde)..11 eylul..... 17 haz.......75.....Eskisehir
88prenses22...........6 eylul.......13 haz..........................23
umaygulay.............7 eylül........13 haz......60.....Ayvalık...27
Saribeybi...............23 Agu.......14 haz......51,7...S.urfa...26
lafraise(Ecem)....... 1 eylul.....'..14 haz.......66....Istanbul..21
MrsPink..................8 eylül.......14 haz.......57....izmir......25
superisi33...............9 eylül.......15 haz..............Artvin
Saruboceq.............10 eylul......16 haziran..72.....Samsun
_Rana_................ 13 eylul.......19 haz......48.....izmir.......24
gamzem28(gamze)...13 eylül......19 haz......70.....İstanbul...23
Kardelen5233..........14 eylul.......20 haz.............Samsun....33
Japonica..................14eylül......20 haz.....58.....İstanbul....31
utkumuz..................14 eylul......20 haz.....45.....K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.....53,4..Ankara.....26
Anneolmakistiyorum...14eylul.......20haz.......... ................
RUYACIM.................17 eylul......23 haz......58.....Avusturya..
Solstice(Zumrut).......17 eylul......23 haz......54.....Istanbul...32
Melinam...................18 eylul......24 haz......59.....Bolu....
Duygu......................18eylül......24 haz.......62....istanbul..28
Borzo..................... 18 eylul......24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan)........19 eylül......25 haz......54.....Yurtdışı...28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.......25 haz......51......İzmir.....29
olipps(Pinar)............ 18 eylul......26 haz......54,4....Istanbul.26
S_seval....................20 eylul.....26 haz......57......Canakkale
Tugba Fatih(tugba)....21 eylül.....27 haz......63......istanbul....25
Tuanama..................................26 haz.....59......Almanya...22
Kity.........................................28 haz...............istanbul...29
elbebekgulbebek.........23 eylul.....29 haz...............Edirne
Sera35.....................24 eylul......30 haz......72 .....izmir
yesim...................... 14 eylul .....30 haz.....53.5...T.yong.....28
Nurgul......................????............1 tem.................
Gulden83...................29 eylul.......5 tem.....53......Kirklareli..28

günaydın kızlarr bizde sabah doktora gittik geldik özel hastaneden randevu almıştım ama zaten oraya devam etmeyi düşünmüyordum yine düşünmüyorum sadece bebişin olup olmadığını görmek istedim yoksa özellere asla güvenmiyorum tüm dertleri paradır zira.
neyse karından baktı bayan dr keseyi gördük ama kalp atışı için alttan bakıcaz dedi peki dedim,kesenin içinde yanıp sönen bir nokta şükürler olsun kalp atışını sadece gördüm.yalnız kanaman varmı dedi hayır dedim ne kanama ne kasık ağrısı hiçbir şey yok.kesenin arkasında kan odaklanması var dedi bu ilerde ne olur bilemeyiz dedi biz yinede tahlillere bir bakalım ona göre tedbiren ilaç yazarız dedi,nedense hiçççç inanasım gelmedi ama biz yinede kan ve idrarı verdik yarın sabah göstericem bakalım,bayramdan sonra devletle bağlantısı olan bir başka doktorun muayenehanesine gideceğim,oldukça dürüst bir insanmış.bence kızlar tek doktora bağımlı kalıp inanmayın özellikle özel hastane çalışanıysa.

kizlar bende kusma filan baslamadi sanirim erken ondan ama ins hic bulanmaz midem
belki rahat gecer bu hamilelik. digerleri cok zorladida

Son düzenleme:
kizlar ya benim birdahaki kontrolu tam 4 hafta sonraya verdi sozce normal mi ? artik ayda bir mi gidicez doktora sonucta ilk 12 hafta riskli oldugundan 2 haftadir bakmasi gerekmiyormu :26:

cnm çok normal bebişin iyiymiş ki ayda 1 çağırıyoo ki normali bu ayda 1 olması yani kontrollerin son ayda 15 de 1 olabilir cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…