benimkide hiç dinletmedi.aman bebiş iyi olsunda dinlemeyelim görsek yeterr büyük ihtimalle yarında dinletmez bana sanmıyorum
Canim onu ben sordum doktoruma hatta 2 doktoruma türkiyedeki doktorum ilk 3 ay gecsin sonra bitkisel boyalarla boyatabilirsin dedi. ama almanyadaki doktorum hic birsey olmaz istedigin zaman istedigin boyayla boyat dedi bende kararsizim bide benim sacim en son sari ya boyatmistim simdi dipler siyah siyah cikti ölede cok cirkin ama sanirim ilk 3 ay bekleyip sonra kendi rengime bitkiselle dönücem..
birde kızlar yaşım 36 malum beyaz saçlar bi sürü fakat hamile olduğumu öğrendiğimden beri saçlarımı boyatmıyorum...
Normal zamanda da bitkisel boya ile boyatıyordum saçlarımı fakat şimdi zararlı olur mu bebişe die tedirginim ve doktoruma sormayı da unuttum...Bugün yarın muayneye gidecek olan arkadşlar sorabilirlermi doktorlarına boyatabilirmiyiz die..
Canim onu ben sordum doktoruma hatta 2 doktoruma türkiyedeki doktorum ilk 3 ay gecsin sonra bitkisel boyalarla boyatabilirsin dedi. ama almanyadaki doktorum hic birsey olmaz istedigin zaman istedigin boyayla boyat dedi bende kararsizim bide benim sacim en son sari ya boyatmistim simdi dipler siyah siyah cikti ölede cok cirkin ama sanirim ilk 3 ay bekleyip sonra kendi rengime bitkiselle dönücem..
Kızlar aklıma geldi bebişi için günlük gibi defter tutan varmı :44: Ben onu istediği günden beri tutuyorum sanki onunla konuşuyomuşum gibi çok rahatlatıcıHem çocukda bilsin neler olmuş o yokkenn
cnm valla ben kızımda tutmuştum ama sağolsun kızım dolapların içinden buldu ve 3-4 sayfasını resmetti yanii dicem anlıcağı zmana kadar sakla derim okumak için...
Kızlar aklıma geldi bebişi için günlük gibi defter tutan varmı :44: Ben onu istediği günden beri tutuyorum sanki onunla konuşuyomuşum gibi çok rahatlatıcıHem çocukda bilsin neler olmuş o yokkenn
ne güzel doktorlar öyle benim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs doktor alttan bakti git giyin dedi bisey söylemedi sikayetin varmi dedi dedim ne gördün ne vardi söyle napcan sen diyor kese var iste diyor manyak ya bunlar adet sancilari gibi sancilarim oluyordu oda gecti hic agri sizi bulanti bisey yokkkkkkkk of hamileymisim gibi deyil ya alti hafta oldu bir tiksinme olsun en azindan ya :-((
ne güzel doktorlar öyle benim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs doktor alttan bakti git giyin dedi bisey söylemedi sikayetin varmi dedi dedim ne gördün ne vardi söyle napcan sen diyor kese var iste diyor manyak ya bunlar adet sancilari gibi sancilarim oluyordu oda gecti hic agri sizi bulanti bisey yokkkkkkkk of hamileymisim gibi deyil ya alti hafta oldu bir tiksinme olsun en azindan ya :-((
tatlım nette bi blog var Gökalp ile Seyr-i Alem diye bi incelemeni tavsiye ederimmm.Ağla ağla bi hal oldumm..Bende tutmayı düşünüyorum hatta ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günü yazayım sonra işte böyle ara ara neler hissettiğimi kontrollerimi falannn...Sonrasında da başka bi defter tutmak istiyorum oda Doğduğu gün hastaneye gelen ve ilk ziyaretçilerinin yazdığı o defteri sonraki yıllarda da yaş günü partisinde çıkarmak istiyorum kimler geldi neler yazmış büyüyünce okur anı kalır diye....
Ayrıca kızlar sizi de tedirgin durumda bıraktıysam özür dilerim...Ne bileyim sizlerden bilgi alayım derken sanırım kafanızı karıştırdım(( Doktorlarımız en doğrusunu biliyordur...Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı
canim sen en son kacinci haftada gittinde 1 ay sonra gel dedi?gördum canım konunu yorumumuda yaptım :)
sımdı daha ıyısın yarın dahada ıyı olcaksın merak etme hiç
herkese iyi akşamlar bu aradaa
banada söyle bır korku oldu
doktor 1 ay sonra gel dedı sorun yok dedı yaa
benı haftada bir cagırsada baksa :S
1 ay nasıl beklıcem
hadi bişey varsa haberım olmazsa diye aklımdan gectı aksama kadar
tasınma ısı falan derken yoruldum
bebişim iyimii diye cok merak ediyorum
ben hlaa onu hissetmiyorum hiç
siz hissediyormusunuz?
bu dusunceler gecıyormu aklınızdan
benim adet gununu 5 gun gectikten sonra kanda deger 5 ciktiçizelgede öle bence geç döllenme oldu çünkü değelerim adet tarihimden sonra yükselmeye başladı
hadi ins bende 10 gun sonra gidicem . gunler zor geciyor:üffff geçer mi kızlar bugün yawwww...:26::26::26:
yarın sabah gidicez bizde dr a hiç ultrasona girmedim daha acaba bebeği görürmüyüz ki kızımda 6+1 de görmüştüm bunda da görebilirim umarım
hangi hast gidiyorsun bende ist pendikte oturuyorum yani suan yurtdisindayim evim ordabende istanbuldayım 10 dkkalık yolu 45 dkkada gidiyosun hele bide minibüs şöförü canavarsa aman yarabbim sanki saatlerdir yolladymış gibi yoruluyosun bende dr giderken tam 50 dk yol gidiyorum halbuki kurtköyden pendiğe gidiyorum görsen çok fena bide kaza falan olduysa öööfff yol bitmiyoo....
birde kızlar yaşım 36 malum beyaz saçlar bi sürü fakat hamile olduğumu öğrendiğimden beri saçlarımı boyatmıyorum...
Normal zamanda da bitkisel boya ile boyatıyordum saçlarımı fakat şimdi zararlı olur mu bebişe die tedirginim ve doktoruma sormayı da unuttum...Bugün yarın muayneye gidecek olan arkadşlar sorabilirlermi doktorlarına boyatabilirmiyiz die..
Canim bu da benim ikinci hamileligim.ilkinde 9 hafta 5 gunlukken kalbi durdugu icin alinmisti bebegim.Suanda 9 haftalik hamileyim ama bndede hic bulanti yk.Cok nadir oluyr o da sadece tiksinme.8 haftanin baslarinda biraz kotu olmustum 7 ile 8 hafta arasinda 4 yada 5 gun kokular agir geldi bigun sut ictigimde ogurmekten ic organlarim cikicak sandim ama hic kusmadim.smdide 9 haftalik ama hic kalmadi bulanti.bnde korktum gttim doktora ama maasalah iyiymis.Allah esirgesin yani diyecegim o ki Bende ck rahat geciriyorum.sanci sizi zaten hic yk olmasinda cnku o daha korkutucu.bn endiseleniyorum oyuzden sanirim 3 aya kadar 10 gunde bir doktora gidicem:)
kizlar ya benim birdahaki kontrolu tam 4 hafta sonraya verdi sozce normal mi ? artik ayda bir mi gidicez doktora sonucta ilk 12 hafta riskli oldugundan 2 haftadir bakmasi gerekmiyormu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?