2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

caannııım beniiiiimmm....rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallaah senin için dua ediceem bitaneemm...

aynen canım bende hayırlısı diyorum espirisine takılıyoruz ya:) sen bi de beni gör ay nemızmız bişey oldum alınmalar kırılmalar kızgınlıklar ben böyle değildim sonradan oldum diyorum çok fena yaa hiç sevmediğim şımarık kadın profilindeyim.Allahtan eşim katlanabiliyo anlayış gösteriyo.Hep agresifim ya.Hiç hooşlanmıyorum bu durumdan bi düzelse ki elimde değil bi anda oluyo sönüyo.

((((((((((((( tuanammmm canımmm benimmmm yhaaa ii yapmışsın çekip gitmeklee hastaneden uyuz düşüncesiz şeyler
aklımm hep sendeydi bayadır giremiodum annemdeydim senin haberini orda aldımm o kadar üzüldüm ki analatamam ulaşamadım da sana telden giremedimm buraya ((
ne olur hiçç sıkma canını üzülme biliorum çok zor ((( allahım en kısa zamanda yeni bebişini versin sağlıkla al kucağına inşş canımm ...
Ama bak biz hepp burdayız ne zaman konuşmak istersen canımm her zaman yanındayımm senii kocamann öpüyorumm dinlen kendine ii bak ....

benimki beni gördükten sonra erkek demeyi bıraktı tüüleyip duruyo

benimki beni gördükten sonra erkek demeyi bıraktı tüüleyip duruyo

hıc tuuulemesın vlla senın kızın olucak hayırlısıyla kız evlat her zaman saha candır daha hayırlıdır kım ne derse desın ben buna ınanıyorum kızım olsun suslıyım gıydırıyım yoldasım olsun arkadasım olsun ıstıyorum ama tabı hayırlısı herseyın

bana eşim huysuz derdi şimdi düşün halimi
geçen meyve soyuyodum bana su getirirmisin dedi dedim kalk kendin al bide dedim bardakla içiriyim oluur diyo yüzsüz...yerlerimi değiştik dedim diyoki ben çalışıyorum ben zaten bütün gün yatıyorum bende çalışıyorum hamileyim bütün gün bilgisayar başındaymışım işin almanyadan iyi die falan dalga geçti bana geldiler bıçak vardı elimde bana bak hamileyim ben sen bunun farkında değilsin illa karnımın burnumdamı olması gerekiyo saygı duyman için şuracıkta bıçaklarım seni sonrada hamileyim psikolojim bozuk derim çıkarım işin içinden dedim aman aman ben suyumu alırım dedi

tatlımmm Rabbim sana en kısa zamanda anne olmayı nasip eylesin...Kendine çoook iyi bak

anammmmm napıyonnn kız sen oyleee valla cocuk sınırlı bırsey cıkıcak karate yaparak dogacak azcık sakın ol kızzz ucan tekmeler atarak cıkıcak valla cocuk korktum senden anammmmmm :18::18:

diimii diimmii aayy ona mini etek giydiriceeem bide fırfırlı donu gözükücek oyy popişini yidiğğiim
eğer kız olursa kadıköye gidip arkadaşımın almama engel olduğu leopar desenli taytı alıcaaaaaaaammm

anammmmm napıyonnn kız sen oyleee valla cocuk sınırlı bırsey cıkıcak karate yaparak dogacak azcık sakın ol kızzz ucan tekmeler atarak cıkıcak valla cocuk korktum senden anammmmmm :18::18:

ahahah bende ondan korkuyorum ayaklanınca kareteye falan yollarım hiç olmadı enerjisini boşaltsın

valla bende cınsıyetını ogreneyım bıtane bornoz takımı begendım gıdıp onu alcam hemen helede kız olursa allahım ben zaten susluyum onuda kendım gıbı yetıstırırım valla ama en cok ayakkabı alırım kızıma anasıının 200 cıft var kızının neden olmasın dıme ama

Tuanamm cnm hep aklımdasınnn çok sinirlendim hastanene ve dr laraaa.... hem senin için hem yeşimim için hep dua ediyorum cnm en yakın zamanda güzel ve hayırlı haberlerinizi duyarızz diee.....

ben nasıl giyiniyosam onada öyle giydiricem hayalim o artık herşey bulabiliyoruz ayakkabılar bilem tüylü botlardan baktım geçen çookk cizeelddii

ben nasıl giyiniyosam onada öyle giydiricem hayalim o artık herşey bulabiliyoruz ayakkabılar bilem tüylü botlardan baktım geçen çookk cizeelddii

ayy evet yaa o tuylu botlara bende bıttım gecen hafta bebek arabası baktım esımle bıtane oambe oto kultugu gordum bunu alalım dıyom esımde o pembe olmaz dıyor kız olunca bak nasıl pasa paşa alıcaksın dedım

Cnm arkadasim benim ALLAH sabir versin sana. Nasil anlayissiz sacma sapan ruhsuz insanlarmis oyle yaa!!

Cok kizdim gercekten, bir insana yapiacak en buyuk kotulugu yapmislar akilsizlar.

Rabbim en kisa zamanda canina can versin canim ve bu seferde saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun.

Guzel haberlerini bekliyorum cnm arkadasim.

ben bi arabaya aşık oldum resmen ama almıcam sanırım renkleride varmıış gördünmü bilmiyoruum pembesi yok gerçi ama çok güzel ben 2.yi 2-3 yıl sonra düşünüyorum onun için biri kız biri erkek olursa ikisinde de kullanabiliyim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…