slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insALLAH talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya PELISH GÖZDE RUBET ZYNP SOLISTCE FINDIKKK hepinizi coooooook öptüm
haklısın canıım insanın aklına ilk gelen şeyöylee gider o hikayee
amaan erkek kız ne farkeder lafta işte kızdı erkekti die istememiiz herşeyin hayırlısı rabbiim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizebir an önce doğsun istiyorum ben yatsam kalksam yatsam kalksam doğsa çünkü çok gergin şirret bişey oldum ben sürekli bir kavga modundayım.......
slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insallah talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya pelısh gözde rubet zynp solıstce fındıkkk hepinizi coooooook öptüm
kızlar sımdı annemle konustum cok belım agrıyor dedım bana dıyorkı oglanlar oyle ıste agrıtır belı dıyor dedım ne bıllı erkek olacagı ne bılıyım dıyor ben hep oyle hıssedıyorum annem benım bebısım olsun hamıle kalıyım dıye 1000 tane yasın suresı okumaya basladı 100.okurken ben hamıleyım haberını verdım kadın ne tesbıhler ne ler adamıs sımdı dıyor ben onu dualarla hayırlısıyla ıstedım hep ıcımden gecen olucak benım dıyor canım annem benım yaaa
benimki beni gördükten sonra erkek demeyi bıraktıtüüleyip duruyo
aynen canım bende hayırlısı diyorum espirisine takılıyoruz ya:) sen bi de beni gör ay nemızmız bişey oldum alınmalar kırılmalar kızgınlıklar ben böyle değildim sonradan oldum diyorumçok fena yaa hiç sevmediğim şımarık kadın profilindeyim.Allahtan eşim katlanabiliyo anlayış gösteriyo.Hep agresifim ya.Hiç hooşlanmıyorum bu durumdan bi düzelse ki elimde değil bi anda oluyo sönüyo.
slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insALLAH talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya PELISH GÖZDE RUBET ZYNP SOLISTCE FINDIKKK hepinizi coooooook öptüm
bana eşim huysuz derdi şimdi düşün halimi
geçen meyve soyuyodum bana su getirirmisin dedi dedim kalk kendin al bide dedim bardakla içiriyim oluur diyo yüzsüz...yerlerimi değiştik dedim diyoki ben çalışıyorum ben zaten bütün gün yatıyorum bende çalışıyorum hamileyim bütün gün bilgisayar başındaymışım işin almanyadan iyi die falan dalga geçti bana geldiler bıçak vardı elimde bana bak hamileyim ben sen bunun farkında değilsin illa karnımın burnumdamı olması gerekiyo saygı duyman için şuracıkta bıçaklarım seni sonrada hamileyim psikolojim bozuk derim çıkarım işin içinden dedim aman aman ben suyumu alırım dedi
hıc tuuulemesın vlla senın kızın olucak hayırlısıyla kız evlat her zaman saha candır daha hayırlıdır kım ne derse desın ben buna ınanıyorum kızım olsun suslıyım gıydırıyım yoldasım olsun arkadasım olsun ıstıyorum ama tabı hayırlısı herseyın
anammmmm napıyonnn kız sen oyleee valla cocuk sınırlı bırsey cıkıcak karate yaparak dogacak azcık sakın ol kızzz ucan tekmeler atarak cıkıcak valla cocukkorktum senden anammmmmm :18::18:
diimii diimmii aayy ona mini etek giydiriceeem bide fırfırlı donu gözükücek oyy popişini yidiğğiim
eğer kız olursa kadıköye gidip arkadaşımın almama engel olduğu leopar desenli taytı alıcaaaaaaaammm
valla bende cınsıyetını ogreneyım bıtane bornoz takımı begendım gıdıp onu alcam hemen helede kız olursa allahım ben zaten susluyum onuda kendım gıbı yetıstırırım valla ama en cok ayakkabı alırım kızıma anasıının 200 cıft var kızının neden olmasın dıme ama
Merhaba kizlar, nasilsiniz?
ben nasıl giyiniyosam onada öyle giydiricem hayalim o artık herşey bulabiliyoruzayakkabılar bilem tüylü botlardan baktım geçen çookk cizeelddii
Merhaba kizlar, nasilsiniz?
ayy evet yaa o tuylu botlara bende bıttım gecen hafta bebek arabası baktım esımle bıtane oambe oto kultugu gordum bunu alalım dıyom esımde o pembe olmaz dıyor kız olunca bak nasıl pasa paşa alıcaksın dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?