ıyı canım sen nasılsın
iyiyiiz canıım sen nasılsıın???
ben bi arabaya aşık oldum resmen ama almıcam sanırım renkleride varmıış gördünmü bilmiyoruum pembesi yok gerçi ama çok güzel ben 2.yi 2-3 yıl sonra düşünüyorum onun için biri kız biri erkek olursa ikisinde de kullanabiliyim die
Eki Görüntüle 298193
ben bi arabaya aşık oldum resmen ama almıcam sanırım renkleride varmıış gördünmü bilmiyoruum pembesi yok gerçi ama çok güzel ben 2.yi 2-3 yıl sonra düşünüyorum onun için biri kız biri erkek olursa ikisinde de kullanabiliyim die
Eki Görüntüle 298193
benim anlamadığım bu nasıl bişey yani bebeğin oturup-yatabileceği 3 tane şey mi veriyolar
yada bir tane portbebe-bitane anakucağı bi de puset mi???
nasıl bir işleyişi var??
canım bız hafta sonu bebeconfort lolaya baktık cok guzeldı herseyıyle hem hafıf hem kullanıslıydı parasıda concorda gore daha uygun bende bu bebek arabasına cok baktım ama fıyatı bıraz pahalı gıbı geldı bana bılmıyorum yanı bakıyorum daha bebeconfort lola takımı 750 tl dı hemde poembesıde var
benim anlamadığım bu nasıl bişey yani bebeğin oturup-yatabileceği 3 tane şey mi veriyolar
yada bir tane portbebe-bitane anakucağı bi de puset mi???
nasıl bir işleyişi var??
evet canım ıskelet tek ama portbebesı araba koltugu ve dıger 3 yasına kadar olan oturma yerıne hamak dıyorlar o var hepsının toplam fıyatı 1300 tl fılan ama ıkız ıcın olan modelı varmı bılmıyorum
oyyyy kimler gelmişşş
kayram ve bidenecik anası kopri gelmiş..
Senin bu kayra tam laz oğli olcek bak gör
dönmesi gerekirken dönmemiş..laz damarı tutmuş
kaprisinide yiyelim herbişeyini yiyelim teyzesi nam nam namSENİN KIZNIN KAPRİSİNİ YERİMM BENNN :)))
GEÇMİŞİ OKUMAKTAN YAZAMADIM VALLA ÇOK GÜLDÜMM KIZLARR YHAAA :d:d
burda çoğu kişi kız istiyor sen şanslısın tutturmuşssun gösden kaçırmışım demkkiş okumamışım takip edemiyorumki kızlar çok çene yapıyor bi bakyom 20 sayfa ilerlemiş...
kızına pempe bir oda yapcaksın ne güzel....cicili bicili kıyafetler...
allahım sağlıklı doğurmayı nasip etsin...çok sevindim benim kocam kız bekliodu ama oğluşu olcak artık alıştı...
ikisi de kızsa elif-zümra
ikisi de erkekse eymen - emin
biri kız biri erkekse eymen-elif
selam kizlar ben yeni ciktim hastaneden.
dr.biobsi aldi pataloji icin 2 hafta icinde bir sonuc alirmisim
bebege bu evrede bir bir sey olmazmis ama yinede kontrol altina alinmasi lazimmis.
sizlere haber vermek istedim
sizler nasilsiniz gunun konusu ne
amanda kızımın ilk arkidişi ayzan teyzesinden gelmiş. hayırlı uğurlu olsun canımmm :13:biz geldik teyzeler,uykusuz bir gece daha bekliyo bizi çünkü ikili testimiz yarına kaldı,dr erken çıkıyomuş bugün.ama muayene olduk 12+3 görünüyo kuzum,5.87 cm miş. vee çok küçük ama kız gibi görünüyo dedi dr :) şok oldum,pat diye söyledi kadın,ben öğrenmek istemiyodum ki
ne kadar da çok kaynatmışsınız,ben de evde olup konuştuklarınızı kaçırmamak istiyorum ama:2::2:
çooookk güüzzeeell canıım saool zarayada bakın orda da çok güzel modellleeer
ooo tahminler başlamış hayırlı olsun inş.sağlıklıda kucaklara alınır bebişleriniz inş.bende bugün doktor gittim çok şükür herşey yolundaydı hareket ediyordu doktor zıplatmaya çalıştı akıllı benim bebeğim uslu uslu duruyordu..
2 hafta sonra 2 li teste gidicez rabbim inşallah bu testide hayırlısıyla sorunsuz atlatırız herkesin başına inş.
ikili test fiyatı sordum 175 tl dediler siz ne kadar verdiniz birde ne yapıyorlar nasıl oluyor bu test hemen çıkıyor mu sonuç??
ayyy ben babayı takmam gezerim artık kızımla mağaza mağaza... hemen zaraya bakayım bende ...
zara kids'e bak hastatım herşeyinee allahım nasıl şeyler var kızada erkeğede geçen keten gömlek gördük eşimle eşim diyoki bunun büyüklere göre olanı olsa alırıım kendime sordu falan varmış ama bitmiş
ooo tahminler başlamış hayırlı olsun inş.sağlıklıda kucaklara alınır bebişleriniz inş.bende bugün doktor gittim çok şükür herşey yolundaydı hareket ediyordu doktor zıplatmaya çalıştı akıllı benim bebeğim uslu uslu duruyordu..
2 hafta sonra 2 li teste gidicez rabbim inşallah bu testide hayırlısıyla sorunsuz atlatırız herkesin başına inş.
ikili test fiyatı sordum 175 tl dediler siz ne kadar verdiniz birde ne yapıyorlar nasıl oluyor bu test hemen çıkıyor mu sonuç??
canım ben 2li teste 110 tl verdım doktor ense kalınlıgını olcuyor omurılık kısmında bırseyler olcuyor sonrada labratuara kan ıcın gonderıyorlar benım sonuclar 1 hafta ıcınde cıkıcak canım forumda genelde herkezın 1 haftada cıkıyor sonucları
canım inşallah sorun çıkmaz hayırlı olsun bende yaptrcam şimdi sen nerde yaptrcan istanbuldamısın hangi hastane benmki 175 tl özle sigorta indirimi 125 tl oldu memorialde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?