2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim anlamadığım bu nasıl bişey yani bebeğin oturup-yatabileceği 3 tane şey mi veriyolar
yada bir tane portbebe-bitane anakucağı bi de puset mi???

nasıl bir işleyişi var??

canım bız hafta sonu bebeconfort lolaya baktık cok guzeldı herseyıyle hem hafıf hem kullanıslıydı parasıda concorda gore daha uygun bende bu bebek arabasına cok baktım ama fıyatı bıraz pahalı gıbı geldı bana bılmıyorum yanı bakıyorum daha bebeconfort lola takımı 750 tl dı hemde poembesıde var

benim anlamadığım bu nasıl bişey yani bebeğin oturup-yatabileceği 3 tane şey mi veriyolar
yada bir tane portbebe-bitane anakucağı bi de puset mi???

nasıl bir işleyişi var??

evet canım ıskelet tek ama portbebesı araba koltugu ve dıger 3 yasına kadar olan oturma yerıne hamak dıyorlar o var hepsının toplam fıyatı 1300 tl fılan ama ıkız ıcın olan modelı varmı bılmıyorum

evet işte çocuk ayaklanınca zaten doğru düzgün arabada tutamıyosun işte o kadar para vermeye değermi bilemedim du senin dediğinede bakıyım

iyiymiş ikiz modeli varsa bakayım ben de
bi tane görmüştüm ikiz model birinin önünde mavi renkle "bro" yazıyodu diğerinde pembe renkte "sis"
eğer bir kız bir erkek olursa onu almak istiyorum

oyyyy kimler gelmişşş
kayram ve bidenecik anası kopri gelmiş..

Senin bu kayra tam laz oğli olcek bak gör
dönmesi gerekirken dönmemiş..laz damarı tutmuş

vallahi hiç sorma bacım..
dün hastaneden çıktım.. eşim gelip alacaktı ama müşterideydi o sırada beklemek istemedim ..
telefonda da söyleniyorum eşime.. "oğlun senin gibi dik kafalı.. laz damarınıza da başlıycam .. doğru yapması gerekeni eğri yapacak illa.. kendi bildiğinden şaşmıyor.. dönmeyesi tuttu" diye epey bir söylendim adama sanki ona bağlı bir durum

doktor da moralimi bozdu zaten.. dedim gidim kendime hastane için pijama alayım bari.. karnımdakine de diyorum sana hiç bişi almıcam üzdün anneni ... gittim kendime pijama almadan çıktım Kayritosuma da zıbın patikli pant. ve şapka aldım...
ana yürreee işteeeeeee...

SENİN KIZNIN KAPRİSİNİ YERİMM BENNN :)))
GEÇMİŞİ OKUMAKTAN YAZAMADIM VALLA ÇOK GÜLDÜMM KIZLARR YHAAA :d:d
kaprisinide yiyelim herbişeyini yiyelim teyzesi nam nam nam

hayırlı evlat olsunda hayırlısıyla. bende pembiş sevmem pek ama beyaz cücel olur...
ikisi de kızsa elif-zümra
ikisi de erkekse eymen - emin
biri kız biri erkekse eymen-elif

isimler süper çok beğendim

canım daha güzel haberlerinide duyarız inş.pataloji sonuçları bir temiz gelsin hele kutlayalım

amanda kızımın ilk arkidişi ayzan teyzesinden gelmiş. hayırlı uğurlu olsun canımmm :13:

ne kadar da çok kaynatmışsınız,ben de evde olup konuştuklarınızı kaçırmamak istiyorum ama:2::2:

ooo tahminler başlamış hayırlı olsun inş.sağlıklıda kucaklara alınır bebişleriniz inş.bende bugün doktor gittim çok şükür herşey yolundaydı hareket ediyordu doktor zıplatmaya çalıştı akıllı benim bebeğim uslu uslu duruyordu..
2 hafta sonra 2 li teste gidicez rabbim inşallah bu testide hayırlısıyla sorunsuz atlatırız herkesin başına inş.

ikili test fiyatı sordum 175 tl dediler siz ne kadar verdiniz birde ne yapıyorlar nasıl oluyor bu test hemen çıkıyor mu sonuç??

canım ben 2li teste 110 tl verdım doktor ense kalınlıgını olcuyor omurılık kısmında bırseyler olcuyor sonrada labratuara kan ıcın gonderıyorlar benım sonuclar 1 hafta ıcınde cıkıcak canım forumda genelde herkezın 1 haftada cıkıyor sonucları

ayyy ben babayı takmam gezerim artık kızımla mağaza mağaza... hemen zaraya bakayım bende ...

zara kids'e bak hastatım herşeyinee allahım nasıl şeyler var kızada erkeğede geçen keten gömlek gördük eşimle eşim diyoki bunun büyüklere göre olanı olsa alırıım kendime sordu falan varmış ama bitmiş

zara da çok tatlı...

bizde 150 tl verdik canım toplamda...

canım inşallah sorun çıkmaz hayırlı olsun bende yaptrcam şimdi sen nerde yaptrcan istanbuldamısın hangi hastane benmki 175 tl özle sigorta indirimi 125 tl oldu memorialde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…