Cnm arkadasim benim ALLAH sabir versin sana. Nasil anlayissiz sacma sapan ruhsuz insanlarmis oyle yaa!!
Cok kizdim gercekten, bir insana yapiacak en buyuk kotulugu yapmislar akilsizlar.
Rabbim en kisa zamanda canina can versin canim ve bu seferde saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun.
Guzel haberlerini bekliyorum cnm arkadasim.
Tuanamm cnm hep aklımdasınnn çok sinirlendim hastanene ve dr laraaa....hem senin için hem yeşimim için hep dua ediyorum cnm en yakın zamanda güzel ve hayırlı haberlerinizi duyarızz diee.....
caannııım beniiiiimmm....rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallaah senin için dua ediceem bitaneemm...
((((((((((((( tuanammmm canımmm benimmmm yhaaa ii yapmışsın çekip gitmeklee hastaneden uyuz düşüncesiz şeyler
aklımm hep sendeydi bayadır giremiodum annemdeydim senin haberini orda aldımm o kadar üzüldüm ki analatamam ulaşamadım da sana telden giremedimm buraya((
ne olur hiçç sıkma canını üzülme biliorum çok zor((( allahım en kısa zamanda yeni bebişini versin sağlıkla al kucağına inşş canımm ...
Ama bak biz hepp burdayız ne zaman konuşmak istersen canımm her zaman yanındayımm senii kocamann öpüyorumm dinlen kendine ii bak ....
tatlımmm Rabbim sana en kısa zamanda anne olmayı nasip eylesin...Kendine çoook iyi bak
ben yaptırdım.. 28. haftadan sonra mı ne 2 kkere sanırım tetanoz aşısı olucaksın dedi :26:
sizede söyleyen oldumu.. doktorum bahsetmedi bundan..
Canım çok çpk geçmiş olsun üzülme benimde başıma geldi ama rabbim çok bekletmedi sende üzülme yapacak bişi yok
canim benim sendemi aynisini yasadin sanada cok gecmis olsun insALLAH senin gibi güzel sonuclar alirim bende
Kızlar merhaba...
Bende Allah kısmet ederse sat'a göre haziran sonu, ultrasona göre temmuz başı doğum yapıcam. Gerçi sezeryan yaparsam 40 hafta beklenmez büyük ihtimalle Allah sağlık verirse haziranda doğar diye düşünüyorum. Bi görsem o günleri...
Şöyle 4-5 aylık olsa kafam biraz rahatlasa gerçi doğana kadarda doğduktan sonrada hep telaş Allah yardımcımız olsun.
Benim sizlere sormak istediğim birşey var 10 gün önce gittim dr.a kalp atışları görüldü haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum ama sanki günler geçmiyo acaba büyüyo mu kalbi atıyo mu soruları beynimi yiyo başından beri hiç belirtim olmadığı için arttı yada azaldıda diyemiyorum sadece bebek sol tarafta ve bu hafta sol kasığım batmaya başladı her zaman olmasada arada bir ani ve kısa süren bi sızı oluyo bu normal mi sizdede varmı?
Kızlar merhaba...
Bende Allah kısmet ederse sat'a göre haziran sonu, ultrasona göre temmuz başı doğum yapıcam. Gerçi sezeryan yaparsam 40 hafta beklenmez büyük ihtimalle Allah sağlık verirse haziranda doğar diye düşünüyorum. Bi görsem o günleri...
Şöyle 4-5 aylık olsa kafam biraz rahatlasa gerçi doğana kadarda doğduktan sonrada hep telaş Allah yardımcımız olsun.
Benim sizlere sormak istediğim birşey var 10 gün önce gittim dr.a kalp atışları görüldü haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum ama sanki günler geçmiyo acaba büyüyo mu kalbi atıyo mu soruları beynimi yiyo başından beri hiç belirtim olmadığı için arttı yada azaldıda diyemiyorum sadece bebek sol tarafta ve bu hafta sol kasığım batmaya başladı her zaman olmasada arada bir ani ve kısa süren bi sızı oluyo bu normal mi sizdede varmı?
slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insALLAH talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya PELISH GÖZDE RUBET ZYNP SOLISTCE FINDIKKK hepinizi coooooook öptüm
Canım
hep boyle arada sirada ugra bize. Sende en kisa zmanda bize hamis haberlerini vereceksin insallah. Artık geride kalan gunleri dusunme , hep ileriye bak ve umutlu ol.
slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insALLAH talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya PELISH GÖZDE RUBET ZYNP SOLISTCE FINDIKKK hepinizi coooooook öptüm
Teşekkür ederim kızlar başka bi sıkıntım olmadığı için bende hayra yorup seviniyorum bebeğim büyüyo diye:) Sürekli olmasada hergün bikaç kez oluyo o yüzden sizlerede bi danışayım dedim yorulunca hafiften regl olcakmış gibi hissimde oluyo.
Evt çok sık ultrason iyi değilmiş bende duydum ama çoğu tanıdığım 15 günde bir gidiyolar bana dr 3 hafta sonra gel demişti yine 3. hafta olcak ama cuma değilde salı gideriz diye düşünüyoruz eşimin iş yoğunluğuna göre ayarlıcaz bide Allah korusun kalp durması yada gelişim bozukluğu gibi şeylerden korkumdan ilk aylar biraz sık gitmek istiyorum. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
canim cok sagol sizin güzel haberlerinizi almak icin arada bakiniyorum yarin genetik teste gidicem bakalim hadi hayirlisi insALLAH temiz cikar benimkine bos gebelik diyorlarmis bebek erken haftalarda gitmis kesesi büyümüs 8 haftada 2 cm di kücük sayilir ama genede büyük dedi yolk sac bile görünmyiordu sebebini bilmiyorlarmis bakalim türkiyeye bi geleyim arastiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?