2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim cok sagol alman doktorlari iste benden iyi bilirsin ikinci aya türkiyeye gelip dondurulmus embryolarimi alicam ve orda kalicam insALLAH ALLAH yüzümü güldürür sizi cok seviyorum ha buarada bebek daha erkenden gitmis yani kese bostu bebek 4-5 haftalikken gitmis napalim en azindan onun olmadigini biliyodum

Tuanamm cnm hep aklımdasınnn çok sinirlendim hastanene ve dr laraaa.... hem senin için hem yeşimim için hep dua ediyorum cnm en yakın zamanda güzel ve hayırlı haberlerinizi duyarızz diee.....

canim benim hamislerin duasi gecermis cok dua edin cünki cok kisa zamanda denemeler basliyor sizin dogumunuzda insALLAH bende bebisimi karnimda severim tek dilegim haziran ayini bos gecirmemek

caannııım beniiiiimmm....rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallaah senin için dua ediceem bitaneemm...

sagol canim benim insALLAH ALLAHIM isteyen herkese versin

biliyorum canlarim cok sagolun napalim kismet iste bugün bu sayfayi tamamen kapattim sizi cok seviyorum ve ayrilamiyorum genede

tatlımmm Rabbim sana en kısa zamanda anne olmayı nasip eylesin...Kendine çoook iyi bak

sagol canim benim INSALLAH ALLAHIM benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

ben yaptırdım.. 28. haftadan sonra mı ne 2 kkere sanırım tetanoz aşısı olucaksın dedi :26:
sizede söyleyen oldumu.. doktorum bahsetmedi bundan..

olunması zorunlu bir aşı mı bilmiyorum ama ben evlenmeden önce önlem olsun diye 5 kez olmuştum aralıklarla.doğum esnasında mikrop kapılmaması için yapılıyor.benim ablamda hamileyken olmuştu.Allahtan ben hamilelikten önce oldum da kurtuldum çok ağrılı bi iğnedir bir gün insanın kolu tutmuyor.gözünü korkutmak gibi olmasın ama bil diye dedim

Canım çok çpk geçmiş olsun üzülme benimde başıma geldi ama rabbim çok bekletmedi sende üzülme yapacak bişi yok

ben ikili test için 40tl vericem
30tl de muayene ücreti
toplam 70 tl
özel hastanede güvencem emekli sandığı

Kızlar merhaba...
Bende Allah kısmet ederse sat'a göre haziran sonu, ultrasona göre temmuz başı doğum yapıcam. Gerçi sezeryan yaparsam 40 hafta beklenmez büyük ihtimalle Allah sağlık verirse haziranda doğar diye düşünüyorum. Bi görsem o günleri...
Şöyle 4-5 aylık olsa kafam biraz rahatlasa gerçi doğana kadarda doğduktan sonrada hep telaş Allah yardımcımız olsun.
Benim sizlere sormak istediğim birşey var 10 gün önce gittim dr.a kalp atışları görüldü haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum ama sanki günler geçmiyo acaba büyüyo mu kalbi atıyo mu soruları beynimi yiyo başından beri hiç belirtim olmadığı için arttı yada azaldıda diyemiyorum sadece bebek sol tarafta ve bu hafta sol kasığım batmaya başladı her zaman olmasada arada bir ani ve kısa süren bi sızı oluyo bu normal mi sizdede varmı?

Iyi aksamlar anneler, nasilsiniz?
Esracim bayadir yoktun, merak etmistim seni; gerci bende pek sIK girmiyorum, girincede eskileri okumakla geciyor zamanim :)

arada benimde kasığımda bi atma oluyor bunlar normalmiş.yalnız ultrason meselesine gelince her hafta ultrasona girmek bence uygun değil doktorun dediği aralıklarda git ultrasonun bebeğine zararı var çünkü nasıl ki kalbimizin üstüne cep telefonu koymak zararlıysa ultrason da bebek için zararlı ama yine de tercih senin

kasık ağrısı çok normal
hemen hemen tüm gebelerde görülür
benzer sıkıntıları bizler de yaşıyoruz elbette
allah sağlıklı bebekler versin hepimize

Canım
hep boyle arada sirada ugra bize. Sende en kisa zmanda bize hamis haberlerini vereceksin insallah. Artık geride kalan gunleri dusunme , hep ileriye bak ve umutlu ol.

Teşekkür ederim kızlar başka bi sıkıntım olmadığı için bende hayra yorup seviniyorum bebeğim büyüyo diye:) Sürekli olmasada hergün bikaç kez oluyo o yüzden sizlerede bi danışayım dedim yorulunca hafiften regl olcakmış gibi hissimde oluyo.
Evt çok sık ultrason iyi değilmiş bende duydum ama çoğu tanıdığım 15 günde bir gidiyolar bana dr 3 hafta sonra gel demişti yine 3. hafta olcak ama cuma değilde salı gideriz diye düşünüyoruz eşimin iş yoğunluğuna göre ayarlıcaz bide Allah korusun kalp durması yada gelişim bozukluğu gibi şeylerden korkumdan ilk aylar biraz sık gitmek istiyorum. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

slm kızlar nasılsınız ne güzel ya ikili taramaya giden arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmiş benim doktor daha erken dedi 2 hafta sonra gidicem artık o zaman öğrenirim

bugün halılarımı yıkamaya verdim sağolsun annem geldi perdeleri yıkadık camları sildik süpürdük ev uzun zamandan sonra pırpl pırıl oldu mis gb koktu iyice ağırlaşmadan yapmak istedim malum artık pencereler kapandı yazın tozu perdeleri mahvetmiş yarınada mutfak ve banyolar kaldı onlarıda hallettik mi tamamdır

Canım
hep boyle arada sirada ugra bize. Sende en kisa zmanda bize hamis haberlerini vereceksin insallah. Artık geride kalan gunleri dusunme , hep ileriye bak ve umutlu ol.

canim cok sagol sizin güzel haberlerinizi almak icin arada bakiniyorum yarin genetik teste gidicem bakalim hadi hayirlisi insALLAH temiz cikar benimkine bos gebelik diyorlarmis bebek erken haftalarda gitmis kesesi büyümüs 8 haftada 2 cm di kücük sayilir ama genede büyük dedi yolk sac bile görünmyiordu sebebini bilmiyorlarmis bakalim türkiyeye bi geleyim arastiricam

Canım benim yaaa bizide düşünürmüş....Bende 2 sene önce kürtaj olduğumda yanıma yeni doğum yapan birini vermişlerdii öyle düşüncesizler malesefff...Canım benim sen canını sıkma artık allahım hayırlısını versin hepimize inşallah.Bende seni çok öpüyırummmm

normali de zaten ilk aylarda 3 haftada bir gitmek.

Genetigi mutlaka yaptirt canim. Bir de pırtılasmaya baktılar mı sende<*

canım çook geçmiş olsun ben nisan ayında aynı şeyleri yaşadım ve ağustos ayında tekrar hamile kaldım keseyi gördük kalp atışlarını duyduk sonra bi anda kalbi durdu ve kanama kürtaja gerek kalmdan düştü geliişememiş öyle dediler çok üzüldüm ama kısa süre içinde tekrar sevindim inşallah seninde hemen güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…