2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok normal canım rahim hızla büyüyor batacakta sızlatacakta öyle öyle birde bakmışsn gelmişler dünyaya inş...başlarda 15 güne bir gidiyorduk bu aydan sonra 4 haftada bir geldi dr amcamız

iyi akşamlar mileetttt

iyi akşamlar canım nerelerdeydin bugün pek bir şenlikliydik...

oyyy kıyamam sana bıtanem ınsallah allah benımde sızın gıbı yüzümü güldürür yerım ben sızın bebıslerınızı anne olamadıysam teyzos oluyom hemde bısürüüüü

canım çok çok üzüldüm,ama herşeyde bi hayır vardır derler ya öyle düşün.Allah hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin

ben ikili test için 40tl vericem
30tl de muayene ücreti
toplam 70 tl
özel hastanede güvencem emekli sandığı

bende 21 tl verdim bugün ama test yarın yapılıcak malesef

canım rabbim sabrını artırsın bundan sonra hep şükredeceğin şeyler yaşatsın sana inş. dondurulmuşlara falan gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın inş. rabbimin hazinesi çok geniş. dualarımızdasın herzamn...

Iyi aksamlar, hosgeldin

h.b cnm

vayyyy anasınııı ben yokken atraksiyon heeeee ay canım salı bugün semt pazarımız vardı ayıptır sölemesi balık falan bi dünya zaman aldııı

oyyy kıyamam sana bıtanem ınsallah allah benımde sızın gıbı yüzümü güldürür yerım ben sızın bebıslerınızı anne olamadıysam teyzos oluyom hemde bısürüüüü

türkiyeye geldiğinde görüşelim muhakkakkkkkk

kızlar ben yemegı fazla kacırdım ölüyorum spazm gecırıyorum sanırım kocamda olmayınca dur dıyen olmadı yedıkce yedım valla

vayyyy anasınııı ben yokken atraksiyon heeeee ay canım salı bugün semt pazarımız vardı ayıptır sölemesi balık falan bi dünya zaman aldııı

vayy balık yedın heee afıyet bal seker olsun kuzunla sana

kiyamam canim benim sen daha agir atlatmisin kalbini duyup görüp gitmesi kiyamam sanada ama bak sükür etttin ALLAH senin yüzünü güldürdü bu sefer

haklisin canim hemde cok insALLAH ALLAHIM verende o alanda sükürler olsun

h.b cnm

türkiyeye geldiğinde görüşelim muhakkakkkkkk

ben ist gelcem sen nerdeydin?????

ennnaaaam sizin cinsietiniz bellimi oldu kuzum

oooo ayzan teyze uyuyor herhalde dedik ya ilk kız arkadaş ayzan teyzemizden geldi diye...

yahu hepimizin çenesi o kadar düşükki maşallah,10 dakika bakmadımmı ooo sayfalar almış yürümüş oluyo.hadi hayırlısı olsun ya çok sevindim,ama bizimkinden şüpheliyim ben ya daha çok küçük.

canım bizim dr da 11+5 teydik çok ısrar edince annem ya belli olmaz daha ama kız gibi sakın ümitlenmeyin daha erken 4 haftaya kadar kesin sonuç olur dedi ama ben kız diye aldım yürüdüm e pipi olsa nereye saklayacak değil mi
ama ama bızımde artık cınsıyetımız bellı olsun yaaa

olur kuzu acele etme daha ne güzellikler yaşayacağız inş hep birlikte

biz biraz yürümeye çıkıyoruz teyzoşlar. dönüşte görüşürüz. sağlığımıza kavuşuyoruz yavaştan yavaştan çıkabilirsin dedi drumuz. ah ah ne yürürdük biz eskiden kocişimle... tekrar dönüyoruz sahalara

ya benim etrafımdaki herkes ama herkes erkek seninki diyolardı,kimisi rüyasında görmüş kiminin içine doğmuş vs vs,hiç kız diyen olmadı,eşiminde oğlum olursa takıcam dediği bi isim vardı hep o isimle seslendi bize.ben ot gibiydim içime hiç bişi doğmuyo,tek derdim sağlıklı olsun.ama kız olursa üzülmem ne süslerim ne süslerim ben onu :) hadi iyi yürümeler canım,biz bugün çok gezdik o yüzden yatıştayız.

iyi akşamlar kızlarr
geçmişi okudum ama kızım tepemde cevap yazdırmıyor:)))
tuanama çok üzüldüm canım allah sabır versin inşallahh sağlıkla bebişini kucağına alacağın günler gelir canımmm
bu arada ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel bende 20 aralıkta gidicem ama benim uyuz doktor söylemez sanmıyorum kızımı da 17 haftada söyledi benim içimden kız geçiyor ne güzel olur kızım olursa...

ayzancım ben kızıma hamileyken öyle güzelleşmiştimki top gibi bir karnım vardı aşermeme göre de erkek çıkıyordu herks şaşırmıştı kız olunca bende alışmıştım erkek diye inanmıştım ama gel gör ki kızımı şuan dünyaya değişmem nazı,şirinliği kız çocuk çok başka yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…