çok normal canım rahim hızla büyüyor batacakta sızlatacakta öyle öyle birde bakmışsn gelmişler dünyaya inş...başlarda 15 güne bir gidiyorduk bu aydan sonra 4 haftada bir geldi dr amcamızKızlar merhaba...
Bende Allah kısmet ederse sat'a göre haziran sonu, ultrasona göre temmuz başı doğum yapıcam. Gerçi sezeryan yaparsam 40 hafta beklenmez büyük ihtimalle Allah sağlık verirse haziranda doğar diye düşünüyorum. Bi görsem o günleri...
Şöyle 4-5 aylık olsa kafam biraz rahatlasa gerçi doğana kadarda doğduktan sonrada hep telaş Allah yardımcımız olsun.
Benim sizlere sormak istediğim birşey var 10 gün önce gittim dr.a kalp atışları görüldü haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum ama sanki günler geçmiyo acaba büyüyo mu kalbi atıyo mu soruları beynimi yiyo başından beri hiç belirtim olmadığı için arttı yada azaldıda diyemiyorum sadece bebek sol tarafta ve bu hafta sol kasığım batmaya başladı her zaman olmasada arada bir ani ve kısa süren bi sızı oluyo bu normal mi sizdede varmı?
iyi akşamlar mileetttt
canım benim yaaa bizide düşünürmüş....bende 2 sene önce kürtaj olduğumda yanıma yeni doğum yapan birini vermişlerdii öyle düşüncesizler malesefff...canım benim sen canını sıkma artık allahım hayırlısını versin hepimize inşallah.bende seni çok öpüyırummmm
canım çok çok üzüldüm,ama herşeyde bi hayır vardır derler ya öyle düşün.Allah hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versincanim cok sagol sizin güzel haberlerinizi almak icin arada bakiniyorum yarin genetik teste gidicem bakalim hadi hayirlisi insALLAH temiz cikar benimkine bos gebelik diyorlarmis bebek erken haftalarda gitmis kesesi büyümüs 8 haftada 2 cm di kücük sayilir ama genede büyük dedi yolk sac bile görünmyiordu sebebini bilmiyorlarmis bakalim türkiyeye bi geleyim arastiricam
ben ikili test için 40tl vericem
30tl de muayene ücreti
toplam 70 tl
özel hastanede güvencem emekli sandığı
slm kizlarrrr arada bir durumlariniza bakiyorum yesimden sonra insALLAH talihsizlik yasayan olmamisti bende bugün kürtaj oldum sinirlerimi bozdular yer yok diye dogum yapan bebek odasina verdiler yanimda bos bir besik bebeklerin aglama sesleri ve her yeri süsleyen bebek resimleri sinirlerim bozuldu iyice doktor cikisimi vermeden cektim geldim valla ya PELISH GÖZDE RUBET ZYNP SOLISTCE FINDIKKK hepinizi coooooook öptüm
Iyi aksamlar, hosgeldin
çok normal canım rahim hızla büyüyor batacakta sızlatacakta öyle öyle birde bakmışsn gelmişler dünyaya inş...başlarda 15 güne bir gidiyorduk bu aydan sonra 4 haftada bir geldi dr amcamız
iyi akşamlar canım nerelerdeydin bugün pek bir şenlikliydik...
oyyy kıyamam sana bıtanem ınsallah allah benımde sızın gıbı yüzümü güldürür yerım ben sızın bebıslerınızı anne olamadıysam teyzos oluyom hemde bısürüüüü
vayyyy anasınııı ben yokken atraksiyon heeeeeay canım salı bugün semt pazarımız vardı ayıptır sölemesi balık falan bi dünya zaman aldııı
canım çook geçmiş olsun ben nisan ayında aynı şeyleri yaşadım ve ağustos ayında tekrar hamile kaldım keseyi gördük kalp atışlarını duyduk sonra bi anda kalbi durdu ve kanama kürtaja gerek kalmdan düştü geliişememiş öyle dediler çok üzüldüm ama kısa süre içinde tekrar sevindim inşallah seninde hemen güzel haberlerini alırız
canım çok çok üzüldüm,ama herşeyde bi hayır vardır derler ya öyle düşün.Allah hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin
TEK tesellim bu zaten canim cok sagol
bende 21 tl verdim bugün ama test yarın yapılıcak malesef
canım rabbim sabrını artırsın bundan sonra hep şükredeceğin şeyler yaşatsın sana inş. dondurulmuşlara falan gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın inş. rabbimin hazinesi çok geniş. dualarımızdasın herzamn...
h.b cnm
türkiyeye geldiğinde görüşelim muhakkakkkkkk
canım rabbim sabrını artırsın bundan sonra hep şükredeceğin şeyler yaşatsın sana inş. dondurulmuşlara falan gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın inş. rabbimin hazinesi çok geniş. dualarımızdasın herzamn...
ennnaaaam sizin cinsietiniz bellimi oldu kuzum
oooo ayzan teyze uyuyor herhalde dedik ya ilk kız arkadaş ayzan teyzemizden geldi diye...
oooo ayzan teyze uyuyor herhalde dedik ya ilk kız arkadaş ayzan teyzemizden geldi diye...
ama ama bızımde artık cınsıyetımız bellı olsun yaaa
yahu hepimizin çenesi o kadar düşükki maşallah,10 dakika bakmadımmı ooo sayfalar almış yürümüş oluyo.hadi hayırlısı olsun ya çok sevindim,ama bizimkinden şüpheliyim ben ya daha çok küçük.
ama ama bızımde artık cınsıyetımız bellı olsun yaaa
canım bizim dr da 11+5 teydik çok ısrar edince annem ya belli olmaz daha ama kız gibi sakın ümitlenmeyin daha erken 4 haftaya kadar kesin sonuç olur dediama ben kız diye aldım yürüdüm e pipi olsa nereye saklayacak değil mi
olur kuzu acele etme daha ne güzellikler yaşayacağız inş hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?