2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam benimde sat 14 eylül.doğum 20 haziran diye hesaplıyor.+ veya - 2 gün olabilir doğum.hiç belli olmaz...

kaç haftalık bebişin???

cnm çok normal bebişin iyiymiş ki ayda 1 çağırıyoo ki normali bu ayda 1 olması yani kontrollerin son ayda 15 de 1 olabilir cnm...

ay ne bileyim canim ya su riskli dönemi atlata kadar yüregim agzimda yasiyacagim heralde en ufak agrida Allah bebislerimizi korusun insallah
bu arada kizlar benim kanim sinirda cikti kan hapina simdiden basladim Allah sonumuzu hayrede

eve cok haklisin bna da heran kabi durmus gibi geliyor Allah esirgesin ama icimden b ses e bu sefer oyle olmicak diyor bu sefer karnin buyuycek.Insallah hepimizin.ama ynede arada endiselenmiyor degilim.Milletin psikolojik olarak misi bulair hamileyim sanir bense kendi kendime diyorumki snnde aliba pskolojik olarak blanmiyr artik.sanirim senl hep yni zamanlarda hamile kalip ayni seyleri yasamisiz.suan bendede tek belirti goguslerimdeki agri ve surekli tuvalete cikma istegi.bulanti tiksinme filan kalmadi.bde istahsizligm var.onuzeki hafta bdaha gidicem.evet su 3 ay gecseydi

kızlar sorayım içime sinmedi az önce Wc gittim bir akıntı var jel gibi fazla bu nedir anlamadım bebeğe bişi olmamıştır değilmi doktoru arasammı acaba?

sizde de jel gibi akıntı varmı? idrarımda koyu anlamadım bişi yaa korktum...:26:

ay ne bileyim canim ya su riskli dönemi atlata kadar yüregim agzimda yasiyacagim heralde en ufak agrida Allah bebislerimizi korusun insallah
bu arada kizlar benim kanim sinirda cikti kan hapina simdiden basladim Allah sonumuzu hayrede

cnm kendine hiç sıkıntı yapma merak etme herşey ii olucak zaten dediğim gibi normali ayda bir görmesi fazlası eğer bi sorun olmassa gereksiz olur..sakın kötü şeyler düşünme ..benimde kızmda kanım düşüktü cnm ilaçlarını düzgün kullan unutma hiçbi sorun olmaz....

cnm vitamine başladınmı...eğer başlamadıysan akıntın koyu mu çok...eğer koyu değilse çok normal akıntının olması...

cnm vitamine başladınmı...eğer başlamadıysan akıntın koyu mu çok...eğer koyu değilse çok normal akıntının olması...

jel gibi renksiz kokmuyorda sedece jel gibi vitamin önermedi şuanda kan testlerim iyi çıkınca vitamine grek yok demişti belki bu hafta yazar cuma gidicem kontrole ama erkenemi alsam bilemedim...:26:

jel gibi renksiz kokmuyorda sedece jel gibi vitamin önermedi şuanda kan testlerim iyi çıkınca vitamine grek yok demişti belki bu hafta yazar cuma gidicem kontrole ama erkenemi alsam bilemedim...:26:

cnm jel gibi koyu değilse sorun olduğunu sanmıyorum hamişlikte akıntı normal ama için rahat etcekse cnm aç bi sor dr una...

cnm jel gibi koyu değilse sorun olduğunu sanmıyorum hamişlikte akıntı normal ama için rahat etcekse cnm aç bi sor dr una...

tel açıcam ben korktum koyu değil ama jöle gibi fazla anlamadım inş. bişey yoktur gel derse hemen giderim...

merhaba canım benimde ilk gebeliğimde 7 hafta 3 günlükken kalp atışı durmuştu ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım 6 hafta4 günlük hamileyim içim öok vrahat ama yinede çok korkuyorum 3 ayın geçmesini dört gözle bekliyorum bi kaçgündür bulantılarım var size bi ilaç falan verdimi doktorunuz aynı şey yaşanmasın diye acaba.......

selam kızlarr okuyamadım çok yazmışsınız

telefon açtım cvp vermiyor gitsemmi anlamadım çokmu büyüttüm ya bişi varsa...

canım biraz büyüttün bence.Benimde geçen hafta olmuştu senin dediğin gibi akıntım doktor bişey olmadığını söyledi normalmiş.Vücut her ay adet görmeye alışkın olduğu için kanama olamıyo tabi akıntı şeklinde oluyomuş.Doktorum gerçekten mantıklı açıklama yaptı ve rahatladım.Bol bol çamaşırını değil pamuklu çamaşır giy ve günlük ped kullanma canım.Endişe etme.Ama çok da kafana taktıysan randevunu erkene al

kızlar aklıma geldi bebişi için günlük gibi defter tutan varmı :44: Ben onu istediği günden beri tutuyorum sanki onunla konuşuyomuşum gibi çok rahatlatıcı Hem çocukda bilsin neler olmuş o yokkenn

bende ıstedıgım günden berı tutuyorum canım derslerde yazıp duruyordum ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…