günaydın arkadaşlarrr;size birşey danışmak istiyorum 6+5 günlük hamileyim 13 eylül adet tarihim otomatik hesaplayıcı 2 gün ileri hesaplıyo,doğum tarihim sizce haziranın kaçı??hesaplayıcıya göre 19 haziran 2 gün geri mi yoksa ileri mi????kafam karıştı yawww:44::44::44:
günaydın kızlarr bizde sabah doktora gittik geldik özel hastaneden randevu almıştım ama zaten oraya devam etmeyi düşünmüyordum yine düşünmüyorum sadece bebişin olup olmadığını görmek istedim yoksa özellere asla güvenmiyorum tüm dertleri paradır zira.
neyse karından baktı bayan dr keseyi gördük ama kalp atışı için alttan bakıcaz dedi peki dedim,kesenin içinde yanıp sönen bir nokta şükürler olsun kalp atışını sadece gördüm.yalnız kanaman varmı dedi hayır dedim ne kanama ne kasık ağrısı hiçbir şey yok.kesenin arkasında kan odaklanması var dedi bu ilerde ne olur bilemeyiz dedi biz yinede tahlillere bir bakalım ona göre tedbiren ilaç yazarız dedi,nedense hiçççç inanasım gelmedi ama biz yinede kan ve idrarı verdik yarın sabah göstericem bakalım,bayramdan sonra devletle bağlantısı olan bir başka doktorun muayenehanesine gideceğim,oldukça dürüst bir insanmış.bence kızlar tek doktora bağımlı kalıp inanmayın özellikle özel hastane çalışanıysa.
kaç haftalık bebişin???
cnm çok normal bebişin iyiymiş ki ayda 1 çağırıyoo ki normali bu ayda 1 olması yani kontrollerin son ayda 15 de 1 olabilir cnm...
Canım seninle aynı şeyleri yaşadım benimde ilk hamileliğim 9+4 günlükkken kalbi durdu düşük yaptım şimdi tekrar hamileym 9+1 günlük benimde geçen haftalar biraz bulantı ve gögüslerimde hassasiyet oldu ama şimdi hiç bişey kalmadı hiç kusmadım öyle bariz bişeyde yok çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ondanmıdır yani psikolojik mi bişi hissetmemen anlamadım
2 sefer doktora gittim Allaha çok şükür sağlıklı dedi gelişimi güzel dedi şu 3 ayı atlatsak rahat bi nefes alıcam çok tedirginim
ay ne bileyim canim ya su riskli dönemi atlata kadar yüregim agzimda yasiyacagim heralde en ufak agridaAllah bebislerimizi korusun insallah
bu arada kizlar benim kanim sinirda cikti kan hapina simdiden basladim Allah sonumuzu hayrede
kızlar sorayım içime sinmedi az önce Wc gittim bir akıntı var jel gibi fazla bu nedir anlamadım bebeğe bişi olmamıştır değilmi doktoru arasammı acaba?
sizde de jel gibi akıntı varmı? idrarımda koyu anlamadım bişi yaa korktum...:26:
cnm vitamine başladınmı...eğer başlamadıysan akıntın koyu mu çok...eğer koyu değilse çok normal akıntının olması...
jel gibi renksiz kokmuyorda sedece jel gibi vitamin önermedi şuanda kan testlerim iyi çıkınca vitamine grek yok demişti belki bu hafta yazar cuma gidicem kontrole ama erkenemi alsam bilemedim...:26:
cnm jel gibi koyu değilse sorun olduğunu sanmıyorum hamişlikte akıntı normal ama için rahat etcekse cnm aç bi sor dr una...
eve cok haklisin bna da heran kabi durmus gibi geliyor Allah esirgesin ama icimden b ses e bu sefer oyle olmicak diyor bu sefer karnin buyuycek.Insallah hepimizin.ama ynede arada endiselenmiyor degilim.Milletin psikolojik olarak misi bulair hamileyim sanir bense kendi kendime diyorumki snnde aliba pskolojik olarak blanmiyr artik.sanirim senl hep yni zamanlarda hamile kalip ayni seyleri yasamisiz.suan bendede tek belirti goguslerimdeki agri ve surekli tuvalete cikma istegi.bulanti tiksinme filan kalmadi.bde istahsizligm var.onuzeki hafta bdaha gidicem.evet su 3 ay gecseydi
cnm jel gibi koyu değilse sorun olduğunu sanmıyorum hamişlikte akıntı normal ama için rahat etcekse cnm aç bi sor dr una...
tel açıcam ben korktum koyu değil ama jöle gibi fazla anlamadım inş. bişey yoktur gel derse hemen giderim...
telefon açtım cvp vermiyor gitsemmi anlamadım çokmu büyüttüm ya bişi varsa...
kızlar aklıma geldi bebişi için günlük gibi defter tutan varmı :44: Ben onu istediği günden beri tutuyorum sanki onunla konuşuyomuşum gibi çok rahatlatıcıHem çocukda bilsin neler olmuş o yokkenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?