heee sen önce terlik merlik saydır söyle söyle sonra gel gel gel day day day de zamane kuzusu bunlar yemezler rubetcim :2:
tmm bizede söylersiniz üye olalım :)
cnm çizelgende 12 hafta yazıyo sen öğrendinmi cinsiyetini?
ya bişi sorucam doktorum 2 li test için usg de ölçüm yapmadı direk kan ver dedi?
bende kararsız kalmıştım ama yaptım cnm ya umarım temiz çıkar..
Ben 10 günde alıcam inş sonucu..
başınız sağolsun cnm ya dikkat et yinede sen cnm..
Hadi allah gölünüze göre versin inş temiz çıkar da müjdeyi verirsiniz de yakınlara da mı söylemediniz kız?
Benim 2 li teste dr usg ölçümü yapmadı direk kan ver dedi niyeki?
ya bişi sorucam doktorum 2 li test için usg de ölçüm yapmadı direk kan ver dedi?
Hadi allah gölünüze göre versin inş temiz çıkar da müjdeyi verirsiniz de yakınlara da mı söylemediniz kız?
canım ben gectıgımız cumartesı yaptırdım 1 haftaya cıkar dedı doktor sonuclar ultrasonla olcum yapıyor doktor sonrada kan alınıyor onun sonucunu beklıyoruz bence yaptırmakda fayda var canım en azından allah korusun sonuclar kotu cıksa bılınclenmıs oluyoruz
nasıl? kar falan varmı? )))) düğünlere gittinmi hiç? ayy gidersen benim için oynamaya çalış olurmu? çok özledimmm.ben suan gencedeyim ama esimin ailesi sumgayitli.Valla canm sen bakunu ozluyrsun bnse guzel izmirimi:)))
bende gorev haline gitrdim heraksam annemle netten gorusmesem icimde bi sikinti oluyr.Allahtan o var canm ya su msn i icat edenden allah bin kere razi olsun diyorum ck dua ediyrm ona cokkk.bde sana ozelden mesaajla bisey sormak istyrdummm???
nasıl? kar falan varmı? )))) düğünlere gittinmi hiç? ayy gidersen benim için oynamaya çalış olurmu? çok özledimmm.
benim msn sorun yapıyo, giremiyorum, skype tan görüşüyoruz. Tabi ki, sor canım
suan sumgayiti blmem ama bizim taraflarda var.dugunlere de gidiyorum evet gercekten guzel oluyr.tamam snn yerinede oynarim:)))nasıl? kar falan varmı? )))) düğünlere gittinmi hiç? ayy gidersen benim için oynamaya çalış olurmu? çok özledimmm.
benim msn sorun yapıyo, giremiyorum, skype tan görüşüyoruz. Tabi ki, sor canım
kıssss rubett bunlarr çokkk güzelll bayıldımmm bayıldımmm tamm benlik yhaaaa :d kızım olursa giydircem bunları kızıma ohh poposuna bi vurcann :dd çokk şekerlerrrr :)))benim dra gitmem için 3 hafta daha var ama haftaya gidicem annemin druna bu hafta gidicektim ama kendim için dr gidince ona vaktim kalmadı haftaya kesin gidicem aaayyyy düşündükçe heycanlanıyooruum şu botlara baksanıızzzaaaa bakın bide etek modeli bulduuuuuummmmm
Eki Görüntüle 298321 Eki Görüntüle 298322 Eki Görüntüle 298323
ayyy canımmolur arada canım öyle şeyler hiç kavga etmeyince zaten problem var demektir ben evledikten sonra hiiç kavga etmedik normalde yerdik birbirimizi düşün kına gecemde küstük ağlaya ağlaya ölmüştüük...şimdi onu çok çok iyi anlıyorum canım anam benniim
aynen bende snein gibi düşünüorum canım yatak odasına bi beşik koyucam 6-7 ay orda kalır bizle sonra dediğin gibi annem benim yatagı ewlenince verdi bana :d aynen dediğin gibi oraya geçeriz bebişmle bizzzz :)))ben şöyle düşünüyorum şimdi bi bambu beşiği var işte en fazla 6-7 aylığına kadar kıllanırım bizim odada yatar sonra odasına geçiririm zaten o odada bi tanede tek kişilik yatağım var annemlerde yattığım yatağı annem bana verdi olurda hasta falan olursa zaten yanında da kalabilirim hatta hep orda yatiim eşimin yanına arada gidiyim diyorum hahahahahahahahahahha
erkek benimkisi cnm ama herşeyde kız çıkmıştı ultrasonda gördük pipiyi....
sumgayıtta,gencede hiç olmadım ben,bilmiyorum açıkçası. ama gencenin baklavası güzelsuan sumgayiti blmem ama bizim taraflarda var.dugunlere de gidiyorum evet gercekten guzel oluyr.tamam snn yerinede oynarim:)))
bana da doktor erkek gibi dedi, ama pipi falan görmedim ya. 11 haftalıkken gitmiştimerkek benimkisi cnm ama herşeyde kız çıkmıştı ultrasonda gördük pipiyi....
inşallah canım ya. bu cuma d. günüm. ama acaba diyorum p.tesi mi gitsem. sonra da aradaki o iki gün beni öldürür diyorum. napyim? sen olsan napardın?
Canım valla ben olsam senin gibi dayanamzdım kesinlikle ben su an yarın sadece bebek iyimi diye düşünüyorum inan yaşıyomu kalbi atıyomu geliştimi 2 li testi düşünmüyorum cok onada haftaya düşünücem herhalde canım ama bende bekleyemezdim Allaha sığınıp gider alırdım testi:)
kıssss rubett bunlarr çokkk güzelll bayıldımmm bayıldımmm tamm benlik yhaaaa :d kızım olursa giydircem bunları kızıma ohh poposuna bi vurcann :dd çokk şekerlerrrr :)))
ayyy canımm( aynen özellikle hamile kaldıktan sonra ağlarken annem die ağlıomm (( çokk fenaa yhaa insan hamile kalınca dah ii anlıo galiba onları
aynen bende snein gibi düşünüorum canım yatak odasına bi beşik koyucam 6-7 ay orda kalır bizle sonra dediğin gibi annem benim yatagı ewlenince verdi bana :d aynen dediğin gibi oraya geçeriz bebişmle bizzzz :)))
zaten internetteki bütün takvimler hikaye ya
bende ne çıkıck bakalımm
kıssss rubett bunlarr çokkk güzelll bayıldımmm bayıldımmm tamm benlik yhaaaa :d kızım olursa giydircem bunları kızıma ohh poposuna bi vurcann :dd çokk şekerlerrrr :)))
ayyy canımm( aynen özellikle hamile kaldıktan sonra ağlarken annem die ağlıomm (( çokk fenaa yhaa insan hamile kalınca dah ii anlıo galiba onları
aynen bende snein gibi düşünüorum canım yatak odasına bi beşik koyucam 6-7 ay orda kalır bizle sonra dediğin gibi annem benim yatagı ewlenince verdi bana :d aynen dediğin gibi oraya geçeriz bebişmle bizzzz :)))
popiişleriinii yidiklerimiiizzz
ya annemi çok özledim vallahi en son bayramda gördüm aslında evimizde yakın ama kaynanamada yakın evleri aralarında 5 ev var ayakkabım onlarda kaldı bayramda alamadım dün aradım hem onu getiriin hem gelin diebişeyler oldu işte babam sinirli biraz ssakinleşsin geliriz dedi(eşime kızıyomuş)
seninki kız benimki erkek olcak bu gidişle
ahh ahhhpopiişleriinii yidiklerimiiizzz
Ya annemi çok özledim vallahi en son bayramda gördüm aslında evimizde yakın ama kaynanamada yakın evleri aralarında 5 ev var ayakkabım onlarda kaldı bayramda alamadım dün aradım hem onu getiriin hem gelin diebişeyler oldu işte babam sinirli biraz ssakinleşsin geliriz dedi(eşime kızıyomuş)
ewt canım bende oda hazırlıcam ama 1-2 yaşından sonra hazırlarım die düşünüorumm :)))aynen aynennn bnde odmda yatırıcam ama ona odada hazırlıycam dolabı şifonyeri oyuncakları orda olur en azından
Canım valla ben olsam senin gibi dayanamzdım kesinlikle ben su an yarın sadece bebek iyimi diye düşünüyorum inan yaşıyomu kalbi atıyomu geliştimi 2 li testi düşünmüyorum cok onada haftaya düşünücem herhalde canım ama bende bekleyemezdim Allaha sığınıp gider alırdım testi:)
sumgayıtta,gencede hiç olmadım ben,bilmiyorum açıkçası. ama gencenin baklavası güzelburda palmiye ve çam ağaçları var sadece, yaprak bile dökülmüyo (((( kar istiyorum beeen
bana da doktor erkek gibi dedi, ama pipi falan görmedim ya. 11 haftalıkken gitmiştim
sumgayıtta,gencede hiç olmadım ben,bilmiyorum açıkçası. ama gencenin baklavası güzelburda palmiye ve çam ağaçları var sadece, yaprak bile dökülmüyo (((( kar istiyorum beeen
bana da doktor erkek gibi dedi, ama pipi falan görmedim ya. 11 haftalıkken gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?