2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

heee sen önce terlik merlik saydır söyle söyle sonra gel gel gel day day day de zamane kuzusu bunlar yemezler rubetcim :2:

yediririiiz merak etme sıkıyosa çıkmasınlar mecbur çıkıcaklar
bizlerde eski anneleriz diyemem ama gördük sonuçta onları
ben onu bunu bilmem de eşime görede çok disiplinli olucakmışım kendimden öyle şeyler ummuyorum ama

alla alla bilmiyorumki canım normalde bakmıs olması lazım
sen ultrasona girdinmii
belki sen farketmemişsindir
zaten normal bakar gibi ama sana söylemiş olması lazım

demekki usg ile doktor kontrol etmiştir sen daha öncede aynı doktorda muayne oldu o bakmıştır.yok daha kimse bilmiyor hastanede çalışan komşular var birtek onlar biliyor

bana doktor sonuçların 3 hafta sonra gelebileceğini testler ankaraya gidiyomuş dedi niyeyse artık. o sonuçlar gelince 3lü tarama testi yapıcaz dedi.işleyiş böyle mi bilmiyorum

ben suan gencedeyim ama esimin ailesi sumgayitli.Valla canm sen bakunu ozluyrsun bnse guzel izmirimi:)))
nasıl? kar falan varmı? )))) düğünlere gittinmi hiç? ayy gidersen benim için oynamaya çalış olurmu? çok özledimmm.

bende gorev haline gitrdim heraksam annemle netten gorusmesem icimde bi sikinti oluyr.Allahtan o var canm ya su msn i icat edenden allah bin kere razi olsun diyorum ck dua ediyrm ona cokkk.bde sana ozelden mesaajla bisey sormak istyrdummm???

benim msn sorun yapıyo, giremiyorum, skype tan görüşüyoruz. Tabi ki, sor canım

gerek kalmadi canm bi arkadasimla ilgiliydi ama gerek kalmadi:))

suan sumgayiti blmem ama bizim taraflarda var.dugunlere de gidiyorum evet gercekten guzel oluyr.tamam snn yerinede oynarim:)))

erkek benimkisi cnm ama herşeyde kız çıkmıştı ultrasonda gördük pipiyi....

kıssss rubett bunlarr çokkk güzelll bayıldımmm bayıldımmm tamm benlik yhaaaa :d kızım olursa giydircem bunları kızıma ohh poposuna bi vurcann :dd çokk şekerlerrrr :)))

ayyy canımm ( aynen özellikle hamile kaldıktan sonra ağlarken annem die ağlıomm (( çokk fenaa yhaa insan hamile kalınca dah ii anlıo galiba onları
aynen bende snein gibi düşünüorum canım yatak odasına bi beşik koyucam 6-7 ay orda kalır bizle sonra dediğin gibi annem benim yatagı ewlenince verdi bana :d aynen dediğin gibi oraya geçeriz bebişmle bizzzz :)))

suan sumgayiti blmem ama bizim taraflarda var.dugunlere de gidiyorum evet gercekten guzel oluyr.tamam snn yerinede oynarim:)))
sumgayıtta,gencede hiç olmadım ben,bilmiyorum açıkçası. ama gencenin baklavası güzel burda palmiye ve çam ağaçları var sadece, yaprak bile dökülmüyo (((( kar istiyorum beeen
erkek benimkisi cnm ama herşeyde kız çıkmıştı ultrasonda gördük pipiyi....
bana da doktor erkek gibi dedi, ama pipi falan görmedim ya. 11 haftalıkken gitmiştim

popiişleriinii yidiklerimiiizzz
ya annemi çok özledim vallahi en son bayramda gördüm aslında evimizde yakın ama kaynanamada yakın evleri aralarında 5 ev var ayakkabım onlarda kaldı bayramda alamadım dün aradım hem onu getiriin hem gelin diebişeyler oldu işte babam sinirli biraz ssakinleşsin geliriz dedi(eşime kızıyomuş)

zaten internetteki bütün takvimler hikaye ya

bende ne çıkıck bakalımm

seninki kız benimki erkek olcak bu gidişle

aynen aynennn bnde odmda yatırıcam ama ona odada hazırlıycam dolabı şifonyeri oyuncakları orda olur en azından

kesinnn

ahh ahhh (( bende gidip görüom sürekli amaa işte yetmioo bu aralar iice bağlanıoz galibaa annelere :)) ahh şuu hormonlarr :))))
bahanen ne güzelmişş ayakkabım kalmışş gelmişkende kalıverin :d:d geçer geçer babaların siniri kızlarına kıyamıolar napsınlarr :)))
aynen aynennn bnde odmda yatırıcam ama ona odada hazırlıycam dolabı şifonyeri oyuncakları orda olur en azından
ewt canım bende oda hazırlıcam ama 1-2 yaşından sonra hazırlarım die düşünüorumm :)))

ben de o durumdayım. sürekli iyimi, kalbi atıyomu, bunları düşünüyorum. cesaretimi toplayıp gitcem artık, napyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim esim izmirde okudu bz orda tanistik tanistigimizda 15 yasindaydim 10 yil snrada evlendik:))herkes demekki kend memleketini ario izmirliler omurleri boyunca izmirden vazgecemez.hatta bnm esim izmirde okudu bz orda tanistik hala der guzel izmir valla bn orda bi ev alip oturmak istyrm dye ama bnm esim azeri aslinda:)))

benim esim izmirde okudu bz orda tanistik tanistigimizda 15 yasindaydim 10 yil snrada evlendik:))herkes demekki kend memleketini ario izmirliler omurleri boyunca izmirden vazgecemez.hatta bnm esim izmirde okudu bz orda tanistik hala der guzel izmir valla bn orda bi ev alip oturmak istyrm dye ama bnm esim azeri aslinda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…