cnmm bnmde çok akıntım hatta bazen bişeyin aktığını hissediyorum koştur koştur tuwalete kanmı fln diye ama akıntı dr bana normal dedi ama
canım biraz büyüttün bence.Benimde geçen hafta olmuştu senin dediğin gibi akıntım doktor bişey olmadığını söyledi normalmiş.Vücut her ay adet görmeye alışkın olduğu için kanama olamıyo tabi akıntı şeklinde oluyomuş.Doktorum gerçekten mantıklı açıklama yaptı ve rahatladım.Bol bol çamaşırını değil pamuklu çamaşır giy ve günlük ped kullanma canım.Endişe etme.Ama çok da kafana taktıysan randevunu erkene al
bende ıstedıgım günden berı tutuyorum canım derslerde yazıp duruyordum ah ah
merhaba canım benimde ilk gebeliğimde 7 hafta 3 günlükken kalp atışı durmuştu ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım 6 hafta4 günlük hamileyim içim öok vrahat ama yinede çok korkuyorum 3 ayın geçmesini dört gözle bekliyorum bi kaçgündür bulantılarım var size bi ilaç falan verdimi doktorunuz aynı şey yaşanmasın diye acaba.......
merhaba canım benimde ilk gebeliğimde 7 hafta 3 günlükken kalp atışı durmuştu ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım 6 hafta4 günlük hamileyim içim öok vrahat ama yinede çok korkuyorum 3 ayın geçmesini dört gözle bekliyorum bi kaçgündür bulantılarım var size bi ilaç falan verdimi doktorunuz aynı şey yaşanmasın diye acaba.......
canım eger yogurtumsu gbi değilse akıntının bi zararı yok akıntı olacakki dış etken enfeksiyonlara karşı korusun aynı tükrük gibi eger yogurtumsu olursa idrar yolu enfeksiyonu olur sıkıntıya gerek yok
canım eger yogurtumsu gbi değilse akıntının bi zararı yok akıntı olacakki dış etken enfeksiyonlara karşı korusun aynı tükrük gibi eger yogurtumsu olursa idrar yolu enfeksiyonu olur sıkıntıya gerek yok
canim bu da benim ikinci hamileligim.ilkinde 9 hafta 5 gunlukken kalbi durdugu icin alinmisti bebegim.suanda 9 haftalik hamileyim ama bndede hic bulanti yk.cok nadir oluyr o da sadece tiksinme.8 haftanin baslarinda biraz kotu olmustum 7 ile 8 hafta arasinda 4 yada 5 gun kokular agir geldi bigun sut ictigimde ogurmekten ic organlarim cikicak sandim ama hic kusmadim.smdide 9 haftalik ama hic kalmadi bulanti.bnde korktum gttim doktora ama maasalah iyiymis.allah esirgesin yani diyecegim o ki bende ck rahat geciriyorum.sanci sizi zaten hic yk olmasinda cnku o daha korkutucu.bn endiseleniyorum oyuzden sanirim 3 aya kadar 10 gunde bir doktora gidicem:)
canım benım sana cok gecmıs olsun kan pıhtılasmasından oluyormus kalp durmaları önlemek ıcn coraspın alıyorsun ben alıyorum 7 aylık olana kadar alıcakmısım onla ılgılı bır bılgın varmı
yk ilac fila vermdi onun icin ama bna boyle baya icinde mgnezyum calsium vitaminler filan olan bi ilac verdi.o da soguk filan almiyim dye heralde:)bn arada konusuyorum benimkiyle.Allahin izniyle snde bni birakip gtme bz sseni cok seviyoruz ck istiyoruz dyrum.bnm hic bulantim yk bikac gun oldu gecti.Allah esirgesin hepimizin bebegini saglikla hayirlisiyl saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.bi kere oldu diye hep ayni sey oluck degilki:)))[/QUOTE
allahım nazarlardan saklasınbana doktorum vitamin ve iğne verdi hergün vurunuyorum biraz büyüyesiye kadar kullanalım dedi ama bilmiyorum uyguluyorum ama iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum anlamadım inşallah bebeğime bişey olmaz allahım bize bağışlar bu sefer....
Banada verdi coraspirin 3 ay içicez dedi.Ama dediğin gibi belki garantiye alana kadar içirir
canım benım sana cok gecmıs olsun kan pıhtılasmasından oluyormus kalp durmaları önlemek ıcn coraspın alıyorsun ben alıyorum 7 aylık olana kadar alıcakmısım onla ılgılı bır bılgın varmı
yaa bana o ilacı falan vermedi sadece progestan diye bi ilaç ve iğne verdi hergün yapmam için benimde ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışı dumuştu yaaa ben iyimi yapıyorum kullanmakla kötümü anlamadım ve kafam çok karıştı 10 gündür kullanıyorum.....
şimdi bi okudumda 2010 eylülde yazmışım ilk bi acayip oldum valla
cnm zannetmiyorum ama işteee kafan rahat olsun dieee....akıntı her hamilelikde az çok yaşanır yani...:))
cnmm bnmde çok akıntım hatta bazen bişeyin aktığını hissediyorum koştur koştur tuwalete kanmı fln diye ama akıntı dr bana normal dedi ama
canım biraz büyüttün bence.Benimde geçen hafta olmuştu senin dediğin gibi akıntım doktor bişey olmadığını söyledi normalmiş.Vücut her ay adet görmeye alışkın olduğu için kanama olamıyo tabi akıntı şeklinde oluyomuş.Doktorum gerçekten mantıklı açıklama yaptı ve rahatladım.Bol bol çamaşırını değil pamuklu çamaşır giy ve günlük ped kullanma canım.Endişe etme.Ama çok da kafana taktıysan randevunu erkene al
cnm telaş yapma boşuna strese sokma kendinii..yok bişii normall..ulaşınca bi sor ama dr una gene...
ben progesteron jeli aliyorum canim o düsük olmasin diye ama coraspin kan pihtilasmasin bebisin kalbi durmamasi icin bence bi sor doktora onu yazar belki progesteron almak icin deliriyorum ben düsük tehlikesi olmasin diye benim tüp bebek oldugu icin aliyorum gerci öyle bir tehlikem yok ama garanti icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?