2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım eger yogurtumsu gbi değilse akıntının bi zararı yok akıntı olacakki dış etken enfeksiyonlara karşı korusun aynı tükrük gibi eger yogurtumsu olursa idrar yolu enfeksiyonu olur sıkıntıya gerek yok

yk ilac fila vermdi onun icin ama bna boyle baya icinde mgnezyum calsium vitaminler filan olan bi ilac verdi.o da soguk filan almiyim dye heralde:)bn arada konusuyorum benimkiyle.Allahin izniyle snde bni birakip gtme bz sseni cok seviyoruz ck istiyoruz dyrum.bnm hic bulantim yk bikac gun oldu gecti.Allah esirgesin hepimizin bebegini saglikla hayirlisiyl saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.bi kere oldu diye hep ayni sey oluck degilki:)))

yk ilac fila vermdi onun icin ama bna boyle baya icinde mgnezyum calsium vitaminler filan olan bi ilac verdi.o da soguk filan almiyim dye heralde:)bn arada konusuyorum benimkiyle.Allahin izniyle snde bni birakip gtme bz sseni cok seviyoruz ck istiyoruz dyrum.bnm hic bulantim yk bikac gun oldu gecti.Allah esirgesin hepimizin bebegini saglikla hayirlisiyl saglikli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.bi kere oldu diye hep ayni sey oluck degilki:)))

canım benım sana cok gecmıs olsun kan pıhtılasmasından oluyormus kalp durmaları önlemek ıcn coraspın alıyorsun ben alıyorum 7 aylık olana kadar alıcakmısım onla ılgılı bır bılgın varmı

Banada verdi coraspirin 3 ay içicez dedi.Ama dediğin gibi belki garantiye alana kadar içirir

Banada verdi coraspirin 3 ay içicez dedi.Ama dediğin gibi belki garantiye alana kadar içirir

HERHALDE GARANTILEMEK ICIN BANA 7 AYLIK OLSUN BEBEK BIRAK DEDI PROGESTERON JELI ALIYORUM HORMONLAR ICIN HAP ALIYODUM ESTOFEM MI NEYDI GÜNDE ÜC TANE AL DEDI TR DEYKI DOKTOR BURDAYKI BI TANE DEDI PROGESTERON JELINI 10 hafta olana kadar alicaksin dedi burdayki doktor yazmiyor iki hafta al yeter diyor türkiyede kaynima aldirdim ama yollayamiyor kargo kabul etmiyor napcam bilmiyom

yaa bana o ilacı falan vermedi sadece progestan diye bi ilaç ve iğne verdi hergün yapmam için benimde ikinci gebeliğim ilkinin kalp atışı dumuştu yaaa ben iyimi yapıyorum kullanmakla kötümü anlamadım ve kafam çok karıştı 10 gündür kullanıyorum.....

ben progesteron jeli aliyorum canim o düsük olmasin diye ama coraspin kan pihtilasmasin bebisin kalbi durmamasi icin bence bi sor doktora onu yazar belki progesteron almak icin deliriyorum ben düsük tehlikesi olmasin diye benim tüp bebek oldugu icin aliyorum gerci öyle bir tehlikem yok ama garanti icin

cnm zannetmiyorum ama işteee kafan rahat olsun dieee....akıntı her hamilelikde az çok yaşanır yani...:))

cnmm bnmde çok akıntım hatta bazen bişeyin aktığını hissediyorum koştur koştur tuwalete kanmı fln diye ama akıntı dr bana normal dedi ama

anladım bende korktum ne bilim dr aradım cvp vermedi bencede bişi yoktur insan korkuyor off allahım korusun meleğimi.....pamuklu giyorum zaten öyle aldım PH değerli sabun bile aldım enfeksiyon olmasın diye... neyse kafama çok takmıyım renk koyu olmadıkça bişi olmaz gibime geliyor nette hep öyle yazıyor rengi koyusa riskli diyor ama jel gibiydi renksizdi gerçi reglim ay başına çekmiş olması lazımdı demekki onunla alakalı..

kizlar doktor kanimda pihtilsma varmi dye analiz aldi cikmdi.ama oyle bi yerdeymki guvenemiyorum da tam olaraknapayim bdahakine bnde doktouma sorayim.Allahim hayirlisini versin Allah esirgesin.tabiki en iyisini Allahim bilir ama ne yalan diyeyim biyandan da bdaha bebegimi kaybtmekte istemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…