2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba benim hala çok midem bulanıyor ve tiksinmelerim çok fazla
aranızda hala benim gibi olan varmı.gün geçtikçe azalacağına daha fazlalılaşıyor sanki
ne zaman geçer acaba bi fikri olan varmı

canim benim benim ilk gebeligim öyle bir kaybimde olmadi sade garanti icin veriliyor illa pihtilasma olmasi gerekmiyor gene ne olur ne olmaz bence sen sor isini garantiye al canim

vatr tabi olmaz mı en az 3 ay en fazla 4 ay sonra geçer tabi daha erken geçenelrde varda... ben çay ve patatesten tiksiniyorum ... önceki hamileliğimde ekkmek ve bulgurdan nefret etmiştim

Merhaba kızlar. Nasılsınız? // midem çok fena iki gündür. hep bulanıyo. yemek yiyemiyorum. yeni başlıyorum yemeye, ama çok doymuşum gibi hissediyorum. //

Merhaba kızlar. Nasılsınız? // midem çok fena iki gündür. hep bulanıyo. yemek yiyemiyorum. yeni başlıyorum yemeye, ama çok doymuşum gibi hissediyorum. //

Banada verdi coraspirin 3 ay içicez dedi.Ama dediğin gibi belki garantiye alana kadar içirir

bende kullaniyorum kan sulandirici bebek aspirinim bitti burdaki doktorum verdi ASS 1A die bi hap aynisi bebek aspiriniyle ama 100 mg artik cok dedi yarim yarim iciyorum hergün. 12. haftaya kadar kullanicaz dedi bu arada progestron da kullaniyoarum vajinadan buda 12.-14. haftaya kadar onlarin disinda magnezyum hapi, kan hapi, folik asit de iciyorum. hapci oldum ciktim

vatr tabi olmaz mı en az 3 ay en fazla 4 ay sonra geçer tabi daha erken geçenelrde varda... ben çay ve patatesten tiksiniyorum ... önceki hamileliğimde ekkmek ve bulgurdan nefret etmiştim

Bende yumurtadan ve salatalık turşusundan nefret ettim resmenn ıyy aman allahım

Canım benim midem kötü olmamasına rağmen bende bi oturuyorum masya iki çatal alıyorum doyuyorum ya

Canim 12. haftadan sonra yavas yavas gecer artik. benim bulantim yokta tiksintim cok var haslanmis yumurta ve balik özellikle en yemem gereken seyler. bugün gene balik alip yicem mecbur insallah yiyebilirim yaa.

Canim 12. haftadan sonra yavas yavas gecer artik. benim bulantim yokta tiksintim cok var haslanmis yumurta ve balik özellikle en yemem gereken seyler. bugün gene balik alip yicem mecbur insallah yiyebilirim yaa.

cnım balık son 3-4 ay yararlı yani yiyeceğim diyede zolama kendini dahada tiksindirme ben normaldede balık yemem mesela balık yagı haı içmiştim

Kızlar hastneden bildiriyorum! Son regle göre haftam çizelgemde yazıyo ama kan tahliline göre 3-4 haftalık 732.69 çıktı sonucum 3-4 haftalık 500-10000 yazıyo çok korkuyorum dış veya boş gebelik olmasından şimdi dr.u bekliyorum bakalım o ne dicek? Ebe adetle gün tutmayabilir sonucun iyi bebek vardır artar bayramdan sonra dedi bu bayram korkuyla geçcek

canım bhcg değerine göre konuşmak eksik olur benimde değerlerim düşüktü inş. dr görür yani üzülme bişey olmaz inş.

canım bhcg değerine göre konuşmak eksik olur benimde değerlerim düşüktü inş. dr görür yani üzülme bişey olmaz inş.

kızlarrr her gebelik farklıdır benim kızımda hiç bulantım baş dönmem yoktu 7. aya kadar hamiş olduğumu anlamadım ama bunda aynen sizler gibiyim sanırım 3 aya kadar sürüyoo bu durum yaa sabırr hepimizee ...bol bol bulantınızda galeta tıkın ağzınızaa ii geliyoo...

hadi bakalım cnm iyi düşün herşeyii daha çok ufacık bebişin ii düşün ki iiyi olsun herşeyy...

cnım balık son 3-4 ay yararlı yani yiyeceğim diyede zolama kendini dahada tiksindirme ben normaldede balık yemem mesela balık yagı haı içmiştim

canim icimi ferahlattin ya ben bilmiyordum bak bunu. yoksa zorla morla yicektim balik bebegin zeka gelisimi icin önemli die. Güzel tarif ariyordum bende balik la ilgili ..

canim icimi ferahlattin ya ben bilmiyordum bak bunu. yoksa zorla morla yicektim balik bebegin zeka gelisimi icin önemli die. Güzel tarif ariyordum bende balik la ilgili ..

ilk 3 ay zaten senin yediğinle alakalı değil bebeğin gelişimi tamamıyle senden alıyo zaten 3 aydan sonra yedikelrine dikkat et artık çiğ salam sosis sucuk yumurta yemiyorsunuz.. dişleriniz için kalsiyum alın süt yogurt peynir ayran için et yiyemiyorsaız bolbol kivi yiyin.

cnm benim zorlama kendini çok ben kızımda 9 ay ağzıma sokamadım balık falan..ama mesela ceviz yemeye çalış günde 2-3 tane yada bulabilirsen semizotu yee ister yemeğini ister yoğurtlu salatasını semizotunda balıktan çok var çok da dert etme cnm merak etme o bişekilde vitaminlerini alıyodur cnm..

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girememiştim neler olmuş böyle bende griplere yakalandım çok şükür atlattık şimdi iyiyiz sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…