kizlar doktor kanimda pihtilsma varmi dye analiz aldi cikmdi.ama oyle bi yerdeymki guvenemiyorum da tam olaraknapayim bdahakine bnde doktouma sorayim.Allahim hayirlisini versin Allah esirgesin.tabiki en iyisini Allahim bilir ama ne yalan diyeyim biyandan da bdaha bebegimi kaybtmekte istemiyrm
arkadaşlar merhaba benim hala çok midem bulanıyor ve tiksinmelerim çok fazla
aranızda hala benim gibi olan varmı.gün geçtikçe azalacağına daha fazlalılaşıyor sanki
ne zaman geçer acaba bi fikri olan varmı
Banada verdi coraspirin 3 ay içicez dedi.Ama dediğin gibi belki garantiye alana kadar içirir
vatr tabi olmaz mı en az 3 ay en fazla 4 ay sonra geçer tabi daha erken geçenelrde varda... ben çay ve patatesten tiksiniyorum ... önceki hamileliğimde ekkmek ve bulgurdan nefret etmiştim
Merhaba kızlar. Nasılsınız? // midem çok fena iki gündür. hep bulanıyo. yemek yiyemiyorum. yeni başlıyorum yemeye, ama çok doymuşum gibi hissediyorum. //
Bende yumurtadan ve salatalık turşusundan nefret ettim resmenn ıyy aman allahım
aranızda hala benim gibi olan varmı.gün geçtikçe azalacağına daha fazlalılaşıyor sanki
Canim 12. haftadan sonra yavas yavas gecer artik. benim bulantim yokta tiksintim cok var haslanmis yumurta ve balik özellikle en yemem gereken seyler. bugün gene balik alip yicem mecbur insallah yiyebilirim yaa.
Kızlar hastneden bildiriyorum! Son regle göre haftam çizelgemde yazıyo ama kan tahliline göre 3-4 haftalık732.69 çıktı sonucum 3-4 haftalık 500-10000 yazıyo çok korkuyorum dış veya boş gebelik olmasından şimdi dr.u bekliyorum bakalım o ne dicek? Ebe adetle gün tutmayabilir sonucun iyi bebek vardır artar bayramdan sonra dedi bu bayram korkuyla geçcek
Kızlar hastneden bildiriyorum! Son regle göre haftam çizelgemde yazıyo ama kan tahliline göre 3-4 haftalık732.69 çıktı sonucum 3-4 haftalık 500-10000 yazıyo çok korkuyorum dış veya boş gebelik olmasından şimdi dr.u bekliyorum bakalım o ne dicek? Ebe adetle gün tutmayabilir sonucun iyi bebek vardır artar bayramdan sonra dedi bu bayram korkuyla geçcek
kızlarrr her gebelik farklıdır benim kızımda hiç bulantım baş dönmem yoktu 7. aya kadar hamiş olduğumu anlamadım ama bunda aynen sizler gibiyim sanırım 3 aya kadar sürüyoo bu durum yaa sabırr hepimizee ...bol bol bulantınızda galeta tıkın ağzınızaa ii geliyoo...Merhaba kızlar. Nasılsınız? // midem çok fena iki gündür. hep bulanıyo. yemek yiyemiyorum. yeni başlıyorum yemeye, ama çok doymuşum gibi hissediyorum. //
cnım balık son 3-4 ay yararlı yani yiyeceğim diyede zolama kendini dahada tiksindirme ben normaldede balık yemem mesela balık yagı haı içmiştim
canim icimi ferahlattin ya ben bilmiyordum bak bunu. yoksa zorla morla yicektim balik bebegin zeka gelisimi icin önemli die. Güzel tarif ariyordum bende balik la ilgili ..
canim icimi ferahlattin ya ben bilmiyordum bak bunu. yoksa zorla morla yicektim balik bebegin zeka gelisimi icin önemli die. Güzel tarif ariyordum bende balik la ilgili ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?