Kızlar hastneden bildiriyorum! Son regle göre haftam çizelgemde yazıyo ama kan tahliline göre 3-4 haftalık732.69 çıktı sonucum 3-4 haftalık 500-10000 yazıyo çok korkuyorum dış veya boş gebelik olmasından şimdi dr.u bekliyorum bakalım o ne dicek? Ebe adetle gün tutmayabilir sonucun iyi bebek vardır artar bayramdan sonra dedi bu bayram korkuyla geçcek
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girememiştim neler olmuş böyle bende griplere yakalandım çok şükür atlattık şimdi iyiyiz sizler nasılsınız
geçmiş olsun cnm bol bol c vitamini almak lazım bu kış biraz zor geçicek gibi...
cnm benim zorlama kendini çok ben kızımda 9 ay ağzıma sokamadım balık falan..ama mesela ceviz yemeye çalış günde 2-3 tane yada bulabilirsen semizotu yee ister yemeğini ister yoğurtlu salatasını semizotunda balıktan çok var çok da dert etme cnm merak etme o bişekilde vitaminlerini alıyodur cnm..
ilk 3 ay zaten senin yediğinle alakalı değil bebeğin gelişimi tamamıyle senden alıyo zaten 3 aydan sonra yedikelrine dikkat et artık çiğ salam sosis sucuk yumurta yemiyorsunuz.. dişleriniz için kalsiyum alın süt yogurt peynir ayran için et yiyemiyorsaız bolbol kivi yiyin.
Bende yumurtadan ve salatalık turşusundan nefret ettim resmenn ıyy aman allahım
evt canim haklisin galiba ben internetten tarif aradikca dahada bi migdem kalkti yiyemicem suanda bi raz daha bekliyim bari. Cevizi hergün yiyorum 3-4 adet semizotu yok buralarda maalesef :26: simdidlik ceviz idare eder insallah.
evt canim sen deyince simdi bende baktim son 3 ay önemli okdar rahatladim ki beni cok büyük bir vicdan azabindan kurtardincok sagol canim..
Bu arada kizlar bana burd abir test yapildi ücretli ama yaptirmak zorundada degilmisik su cig et, erimis peynir, salam sosis yiyebilirmiyim die test sonucu iyi cikti yani suanda doktor yiyebilirsin bunlarin bebegine hic bir zarari olmaz dedi. Sanirim vücüdumda onlarla bulasan virüy yada bakteriye karsi direncim bagisikligim varmi die bakildi varmis. Ama tabi ben her ihtimale karsi yemiycem zaten sevmiyorum sucuk salamiama erimis peynirde ayni kategoride ve bazi peynir cesitleri sanirim taze olanlar . Oyüzden szde danisabilirsiniz doktorunuza
sağol cnm walla ilaçta kullanmayınca zor geçti çok şükür atlattık doktorda bünyen sağlammış dedi :) ne kadar dikkat etsende oluyor bir şekilde dikkat edin kendinize allaha emanetiz kızlar .........
Dr. değerine baktı hamilesin dedi biliyorum dedim:) Daha çok küçük ultrasonda göremem dedi sat'ı bile sormadı. Bende dedim son regle göre 5,5 haftalık olması lazım ama burda 3-4 haftalık yazıyo. Cuma günü tekrarlayalım testi ona göre karar veririz yükselir dedi. Peki dış gebelik riski falan varmıdır dedim bu değerle sanmıyorum dedi. Allahım yaa inşallah sağlıklıdır çok korkuyorum. Benim çatlama zaten 20.günü buluyodu rahim filmide etkilemiş olabilir o yüzden geç yumurtlamışımdır diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah ne diyeyim Rabbim bize bağışlasın...
Dr. değerine baktı hamilesin dedi biliyorum dedim:) Daha çok küçük ultrasonda göremem dedi sat'ı bile sormadı. Bende dedim son regle göre 5,5 haftalık olması lazım ama burda 3-4 haftalık yazıyo. Cuma günü tekrarlayalım testi ona göre karar veririz yükselir dedi. Peki dış gebelik riski falan varmıdır dedim bu değerle sanmıyorum dedi. Allahım yaa inşallah sağlıklıdır çok korkuyorum. Benim çatlama zaten 20.günü buluyodu rahim filmide etkilemiş olabilir o yüzden geç yumurtlamışımdır diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah ne diyeyim Rabbim bize bağışlasın...
ilk 3 ay zaten senin yediğinle alakalı değil bebeğin gelişimi tamamıyle senden alıyo zaten 3 aydan sonra yedikelrine dikkat et artık çiğ salam sosis sucuk yumurta yemiyorsunuz.. dişleriniz için kalsiyum alın süt yogurt peynir ayran için et yiyemiyorsaız bolbol kivi yiyin.
ayy ebn kiwi yi çok seviyorumbol bol yiyorum ama bazen midem çok dolu hiissi veriyor neden acaba..
Canım korkma önce bi doktor görsün.bELKİ GEÇ DÖLLENMİŞTR
Güzel haberle gelirsin insallahKızlar ben bugünlük çıkıyorum yarın doktor kontrolünden sonra yazarımm inşallah güzel haberlerle gelirimm dua edin.kocaman öpüyorum siziiii
Reglin 3.günü çizgi pembeleşmeye başlamıştı o yüzden biraz geçtir diye düşünmüştüm bakalım inşallah sağlıklı olur kızlar sağolun destek verdiniz.
Günaydın kızlar. Biliyorum bu saate kimse yoktur ama heycandan erkenden uyandım sabah kan testi öğlenden sonrada ultrason olcak kısmetse nolur dua edin sağlıklı bi gebelik olsun çok zamandır bekliyodum yine hüsran olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?