2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım korkma önce bi doktor görsün.bELKİ GEÇ DÖLLENMİŞTR

geçmiş olsun cnm bol bol c vitamini almak lazım bu kış biraz zor geçicek gibi...

sağol cnm walla ilaçta kullanmayınca zor geçti çok şükür atlattık doktorda bünyen sağlammış dedi :) ne kadar dikkat etsende oluyor bir şekilde dikkat edin kendinize allaha emanetiz kızlar .........

evt canim haklisin galiba ben internetten tarif aradikca dahada bi migdem kalkti yiyemicem suanda bi raz daha bekliyim bari. Cevizi hergün yiyorum 3-4 adet semizotu yok buralarda maalesef :26: simdidlik ceviz idare eder insallah.

evt canim sen deyince simdi bende baktim son 3 ay önemli okdar rahatladim ki beni cok büyük bir vicdan azabindan kurtardin cok sagol canim..
Bu arada kizlar bana burd abir test yapildi ücretli ama yaptirmak zorundada degilmisik su cig et, erimis peynir, salam sosis yiyebilirmiyim die test sonucu iyi cikti yani suanda doktor yiyebilirsin bunlarin bebegine hic bir zarari olmaz dedi. Sanirim vücüdumda onlarla bulasan virüy yada bakteriye karsi direncim bagisikligim varmi die bakildi varmis. Ama tabi ben her ihtimale karsi yemiycem zaten sevmiyorum sucuk salami ama erimis peynirde ayni kategoride ve bazi peynir cesitleri sanirim taze olanlar . Oyüzden szde danisabilirsiniz doktorunuza

Bende yumurtadan ve salatalık turşusundan nefret ettim resmenn ıyy aman allahım

evt canım rahat ol relax:):)

kızlar mrb benimde mide bulantılarım çok fazla bu perşembe tam 8 haftalık olucak bebeğim inşallah.

sağol cnm walla ilaçta kullanmayınca zor geçti çok şükür atlattık doktorda bünyen sağlammış dedi :) ne kadar dikkat etsende oluyor bir şekilde dikkat edin kendinize allaha emanetiz kızlar .........

canim bende 6. haftamda yakalandim 3 gün yatirdi beni ilac kullanmamayada direndim cok sükür atesim yükselmedi sadece tüm vücudum agridi. Üstelik ne c vitaminlari ne ballar ne pekmezler yiyp iciyodum ondan öncesinde nasil yenik düstüm biranda anlamadim iste olunca oluyo günde 1 kilo mandalin yedim banamisin demedi yaaa cok sükür gecti ama

Dr. değerine baktı hamilesin dedi biliyorum dedim:) Daha çok küçük ultrasonda göremem dedi sat'ı bile sormadı. Bende dedim son regle göre 5,5 haftalık olması lazım ama burda 3-4 haftalık yazıyo. Cuma günü tekrarlayalım testi ona göre karar veririz yükselir dedi. Peki dış gebelik riski falan varmıdır dedim bu değerle sanmıyorum dedi. Allahım yaa inşallah sağlıklıdır çok korkuyorum. Benim çatlama zaten 20.günü buluyodu rahim filmide etkilemiş olabilir o yüzden geç yumurtlamışımdır diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah ne diyeyim Rabbim bize bağışlasın...

Kızlar ben bugünlük çıkıyorum yarın doktor kontrolünden sonra yazarımm inşallah güzel haberlerle gelirimm dua edin.kocaman öpüyorum siziiii

dediğim gibi geç döllenmedir canım dikkat et kendine

ayy ebn kiwi yi çok seviyorum bol bol yiyorum ama bazen midem çok dolu hiissi veriyor neden acaba..

canım değerlerin eger 2 günde 2 katına çıkıyorsa dış gebelik olmaz için rahat olsun diyorsans en 2 güne bir bhcg baktır bak benim reglden 2-3 gün önce 0,1 çıktı 1 gün sonra falan 5,76 çıktı buna dr yok dedi tabi sonradan katlandı 76,33-227,3-989,9 sıkma canını.... herkesin bhcg si bile bir olmaz ikizlerin bile bazen bhcg değeri normal bi hamilelik gibi sürebiliyo

Canım korkma önce bi doktor görsün.bELKİ GEÇ DÖLLENMİŞTR

canım değerin güzel merak etme ama anca 1200 falan olduğunda oda alttan muayene ile belli oluyo canım gec döllenme de olbilir gecten kasıt 2- 3 gün bile farediyo değerde

Kızlar ben bugünlük çıkıyorum yarın doktor kontrolünden sonra yazarımm inşallah güzel haberlerle gelirimm dua edin.kocaman öpüyorum siziiii
Güzel haberle gelirsin insallah

Ben hala cizelge yapmadım korkuyorum bakalım 3 ayı atlatalımda allahın izniyle inşallah 3 hafta sonra inşallah

Reglin 3.günü çizgi pembeleşmeye başlamıştı o yüzden biraz geçtir diye düşünmüştüm bakalım inşallah sağlıklı olur kızlar sağolun destek verdiniz.

Reglin 3.günü çizgi pembeleşmeye başlamıştı o yüzden biraz geçtir diye düşünmüştüm bakalım inşallah sağlıklı olur kızlar sağolun destek verdiniz.

bencede değein iyiy acaba dış gebelikte falan 700 elre yükselirmiki

Canım inşallah hayırlısıyla bebişini görürsün sağlıkla kucağına almak nasıp olur çok fazla stress yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…