Reglin 3.günü çizgi pembeleşmeye başlamıştı o yüzden biraz geçtir diye düşünmüştüm bakalım inşallah sağlıklı olur kızlar sağolun destek verdiniz.
kızlar 8.haftamdayım benim haftamada olupda aşırı bbulantıları olan varmı???
benim midem çok bulanıyor ve hiçbirşey yemek istemiyorum yemeyincee daha çok bulanıyor12.haftadan sonra azalacakmış bulantılarım allah yardmcımız olsun
olur canım normal çabucak gçer inş.
sağol canım sen kaç haftalııksın ?
kızlar 8.haftamdayım benim haftamada olupda aşırı bbulantıları olan varmı???
benim midem çok bulanıyor ve hiçbirşey yemek istemiyorum yemeyincee daha çok bulanıyor12.haftadan sonra azalacakmış bulantılarım allah yardmcımız olsun
kızlar bugün topik sıkıcı geçti yarın herkes biraz enerjik olsun ona göre....
herkes okuyor anlaşılan kimse yazmak istemiyor...
burdayım ben yazıorumda sizlerden ses yok...................
canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ben 7den sonra zorlanmaya başlamıştım5+6....................
inşallah canım ya hayırlısıyla bu dönemi geçiririz zormuş ya anne adyı bile olmak... kimbilir anne olunca neler olacaktatlım benimm sadece uyku yapıyorr şu an bile gözümü zor açıyorum saat 5 olsa da eve gitsem yatağıma kavuşsam ohhh ne güzel diyorummmm... Az kaldı bak bi kaç hafta sonra biter inşallah bulantılarınnnnn
Naptınız kızlar? Ben bi banyo keyfi yapim dedim, kapı kaç kere çaldı ((( gıcıklar.
:118::118::118::118:kızlar bugün topik sıkıcı geçti yarın herkes biraz enerjik olsun ona göre....
kızlar bugün topik sıkıcı geçti yarın herkes biraz enerjik olsun ona göre....
canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ben 7den sonra zorlanmaya başlamıştım
inşallah canım ya hayırlısıyla bu dönemi geçiririz zormuş ya anne adyı bile olmak... kimbilir anne olunca neler olacak
:118::118::118::118:
haklısın canım bencede canlanmak lazım
evt canim haklisin birde kizlar ben bisey rica edicem gecmiste yasadigimiz aci günlerimizden lütfen bahsetmiyelim ben okuyunca cooooooooooook üzülüyorum ve icimi korku kapliyorr ya ölle olursa ya böle olursa die lütfen canim arkadaslarim burda üzücü seyler paylasmiyalim. Eskilerdeki acinizi anliyorum ama bakin yepyeni bir adim attiniz bu gebeliklerinizde Allah bu mucizeyi birdaha yasatti sizlere hepimize Sükürler olsun ki herseyler güzel gidiyor hepmizin hamileliginde.. Insallah Allah bebislerimizi korur sagsalim kucagimiza almamizi nasip eder Kimse darilmasin sakin :26: bundan sonra güzel anilarimizi paylasalim lütfennnnnnnnnn...
)) Gülme bebeğim ya. en son gelen bez satıcısıydı. adam üşenmemiş asansöre binip 12. kata çıkmış. offf..
)) Gülme bebeğim ya. en son gelen bez satıcısıydı. adam üşenmemiş asansöre binip 12. kata çıkmış. offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?