- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
herkese selammm maşallah topik ne kalabalık böyle
diğer haziran anneleri topiğindenburaya transfer olduk :))
canım yaaa üzülme boşver kapılar çalarsa çalsın sen girr banyona rahatla bir...
herkese merhabalar.bende haziran annesi olacam inşallah.kızlar sizde kasılmalar oluyomu acaba.bazen rahmimde çok kasılma oluyo benim.merak ettim neden olur acaba..
Herkese Merhabalar.Bende haziran annesi olacam inşallah.Kızlar sizde kasılmalar oluyomu acaba.Bazen rahmimde çok kasılma oluyo benim.merak ettim neden olur acaba..
benim dudak kenarlari catlamaya basladi demir eksikliginden oluyormus bende yakinda baslicamay ne bileyim canim ya su riskli dönemi atlata kadar yüregim agzimda yasiyacagim heralde en ufak agridaAllah bebislerimizi korusun insallah
bu arada kizlar benim kanim sinirda cikti kan hapina simdiden basladim Allah sonumuzu hayrede
canim endselenme akintidan birsey olmaz kan olmadigi surece. benimde sari oluyortelefon açtım cvp vermiyor gitsemmi anlamadım çokmu büyüttüm ya bişi varsa...
magnezyum icin erkem degilmi? sanki ben son aylarda iciliyor diye hatirliyorum?bende kullaniyorum kan sulandirici bebek aspirinim bitti burdaki doktorum verdi ASS 1A die bi hap aynisi bebek aspiriniyle ama 100 mg artik cok dedi yarim yarim iciyorum hergün. 12. haftaya kadar kullanicaz dedi bu arada progestron da kullaniyoarum vajinadan buda 12.-14. haftaya kadar onlarin disinda magnezyum hapi, kan hapi, folik asit de iciyorum. hapci oldum ciktim
masallah cok guzel degerin/ benim adet 5 gun gectikten sonra degerim 5 ti. al buyur burdan yakKızlar hastneden bildiriyorum! Son regle göre haftam çizelgemde yazıyo ama kan tahliline göre 3-4 haftalık732.69 çıktı sonucum 3-4 haftalık 500-10000 yazıyo çok korkuyorum dış veya boş gebelik olmasından şimdi dr.u bekliyorum bakalım o ne dicek? Ebe adetle gün tutmayabilir sonucun iyi bebek vardır artar bayramdan sonra dedi bu bayram korkuyla geçcek
gebelik bagisikligi zayiflatiyormus bende bir ara kotu oldum baktim duzelemiyorum iyice ilerlemesin diye dr gittimsağol cnm walla ilaçta kullanmayınca zor geçti çok şükür atlattık doktorda bünyen sağlammış dedi :) ne kadar dikkat etsende oluyor bir şekilde dikkat edin kendinize allaha emanetiz kızlar .........
Kızlar bende bugün bi uyku hali ki sormayın valla ayakta uyuyorum resmen kızımda tepemdee tepinip duruyooo....
Herkese Merhabalar.Bende haziran annesi olacam inşallah.Kızlar sizde kasılmalar oluyomu acaba.Bazen rahmimde çok kasılma oluyo benim.merak ettim neden olur acaba..
Benimde ilk kan sayimima bakti bende ezelden beri var kansizlik zaten ama hamileligimi ögrendigimden beri hep pekmez kuru üzüm yedim anca sinira gelebilmisim doktor sinirda ama her ihtimale karsi kullan dedi.benim dudak kenarlari catlamaya basladi demir eksikliginden oluyormus bende yakinda baslicam
ama once bir kan sayimi yaptirayim diyorum ya kendi kendimin dr u oldum resmen bana burda
ne test yapiyorlar ne vitamin veriyorlar, folicasite bile kendim basladim
magnezyum icin erkem degilmi? sanki ben son aylarda iciliyor diye hatirliyorum?
bebek aspirininide hic duymamistim :26: iyi geliyosa bende iceyim arada bari
ah su eve bir kuvetim olsaydi sicak suyu doldurup icine giresim var . off malesef yokGirdim canım. çok rahatladım))) yakında TV yi falan oraya taşıycam)) banyo gibisi yokk))
rahim buyuyor canim endiselenmeHerkese Merhabalar.Bende haziran annesi olacam inşallah.Kızlar sizde kasılmalar oluyomu acaba.Bazen rahmimde çok kasılma oluyo benim.merak ettim neden olur acaba..
tahmin edebiliyorum bugun uyurum dedim ama esimin isi azmis bizde gezdik daha beterKızlar bende bugün bi uyku hali ki sormayın valla ayakta uyuyorum resmen kızımda tepemdee tepinip duruyooo....
Kızlar doktorum bana dediki 2 li tarama testi yapalım 3 hafta sonra. Ben çok endişeliyim ya bişey çıkarsa die. Sizde de varmı böle endişeler :44:
ah su eve bir kuvetim olsaydi sicak suyu doldurup icine giresim var . Off malesef yok
evime yaptiricam ins.
Rahim buyuyor canim endiselenme
tahmin edebiliyorum bugun uyurum dedim ama esimin isi azmis bizde gezdik daha beter
yoruldum yarin defne krese ben yataga
Valla ben o testi yaptirip yaptirmamaya tamda karar vermedim
zaten once ense kalinligini olcuyor 1 ile 3 mm yada cm arasi olmasi lazim galiba.
Bizim bir tanisa yuksek risk cikti deyip amniyotez yaptilar ondada cikmis
olsun demisler neyse kabulumuz cocuk normal dogdu
yani riski olcuyor o test . Ne biliyim ben sicak bakmiyorum pek
Benimde ilk kan sayimima bakti bende ezelden beri var kansizlik zaten ama hamileligimi ögrendigimden beri hep pekmez kuru üzüm yedim anca sinira gelebilmisim doktor sinirda ama her ihtimale karsi kullan dedi.
Magnezyumuda benim rahim de kasilmalar oluyor büyüdükce sizi yapiyo doktor o yüzden verdi. Ordaki kaslari icin iyi gelir dedi hakketten öyle oldu simdi azaldi.
Kızlar doktorum bana dediki 2 li tarama testi yapalım 3 hafta sonra. Ben çok endişeliyim ya bişey çıkarsa die. Sizde de varmı böle endişeler :44:
yani bende kararsızım. Karar veremedim bi türlü. Ama doktora sordum dedim böle böle ben korkuyorum die. O da bu testler kesin kötü sonuç vermez dedi. Sadece riski söyler bu risk karşısında istenirse karından su alınır dedi. Bu kesin sonucu verir dedi. Ama çocuğunun sağlıklı olduğunu bilip rahatlamakta var dedi
Canim benim doktorumda sordu benimde 4-5 hafta sonra yapilicak sanirsam ama o rutin bir test genelde herkes yaptiriyor. Endiselenme orda sorun cikarsa baska testlerde yapilacak daha yani kesin bir test degil ve bence hersey normal cikicak insallah sakin takma kafana böle seyleri benim bütün tanidiklarim yaptirdi 2 li ve 3 lü testleri hespindede normal cikti. hatta normal cikipta aminiyosentez yaptiran dahi var endiselenme sakin
canim o amniyotez bebek icin dusuk riski doguruyor.
Ben o riski alamam. Bir daha kaybedemem. Spiralle gebe kalip aldirmak zorunda kaldim ve
vicdan azabim hala gecmedi allah korusun birde oyle bir risk yuzunden yaparsam daha
kendimi affedemem. O yuzden 2li taramayi yaptirmicam diye dusunuyorum.
Cunku gecen gebeligimde keske ne olursa olsaydi kendi dusseydi ama ben yapmasaydim diye
kendimi cok yedim bitirdim ama giden gitti elden birsye gelmez
o sebeple daha yapamam risk olsada.
Ama benim durumum istisnai. Bu konuda diger turlu fikirlere saygim sonsuz
allah kimsyei boyle bir karar verme asamasinda birakmasin ins. Zor isler gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?