nefeste alamıyorum ya ben astıma bağlıyodum.senin 2 kere olmuş benim her yürümemde tuvalete bile gitsem oluyor.benimki hem astım hem gebelik ikisinden herhalde yoksa bu kadar olmaz ya.bu arada MİA07 geldi mi bugün doktor kontrolü vardı merak ettim gidip hastaneyi basıcam naptı diye? :)
ben de pek bilmiyorum cnm bursa yı.. zati 1 senedir burdayım.. önceden ankara da oturuyodum ben.. ama öğreniyorum artık yavaş yavaş işte.. bana da zafer le kentmeydanı kolay geliyo.. bi de yakın olduundan carrefour avm.. birlikte gezer öğreniriz.. senle bigün anatolium la korupark a gideriz.. tabe başka günlerde.. bebişlere ciciler alırız.. yaşasın alışveriş... kimse tutamaz biz iki hamişi
QUOTE]
bende İstanbul'umdan geldim buraya sevemedim halaaa neyseee gezer gezer öğreniriz tatlımm ben 2. dönem çalışmayı düşünmüyorum eğer öyle olursa tüm hafta gündüzler bizim olurrrr ayyy ne güzeeel olurrrrr..
benimde kızım olcak tamammıııoğluna veriyim benim kızı
vallahi beni gören kızın olcak diyo harbiden çirkinleşti ya anlatamam lekem yok ama çillendim sanki ya makyaj yapıyorum yok banamısın demiyo kaymak gibi cildim vardı şimdi pütür pütür
ebrucuk sanırımmm kızın olursa topikte talibin çok olurrr malummm hepimizz oğlan bekliyoz yaa
benimde kızım olcak tamammıııoğluna veriyim benim kızı
vallahi beni gören kızın olcak diyo harbiden çirkinleşti ya anlatamam lekem yok ama çillendim sanki ya makyaj yapıyorum yok banamısın demiyo kaymak gibi cildim vardı şimdi pütür pütür
hello kızlaaarr
bişi sorcam size.. ben sütü sade içemiyorum.. gecen meyveli kahvaltılık gevrek aldım onunla buluşturup içiyorum sürekli..
kocam tutturdu bunu diyet yapanlar kullanıyo sen nie yiyosun diye ama cok hosuma gidiyo :26:
zararı olurmu ki sizce :26:
bitane kız var oda doktor tahmini olarak...bakalaım kaç kız çıkcak topikte heyecenla bekliyorum
hello kızlaaarr
bişi sorcam size.. ben sütü sade içemiyorum.. gecen meyveli kahvaltılık gevrek aldım onunla buluşturup içiyorum sürekli..
kocam tutturdu bunu diyet yapanlar kullanıyo sen nie yiyosun diye ama cok hosuma gidiyo :26:
hayır olsun canım erkekin
hello kızlaaarr
kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda
ebrucuk sanırımmm kızın olursa topikte talibin çok olurrr malummm hepimizz oğlan bekliyoz yaa
kaçıncı haftanızda :18:öğrendiniz cinsiyetini kızlarrrr??
tatlım bende nefes alamamıştım... ama senin astımda zorluyodur seni yavaş yavaş hareket et canımmm
ben de pek bilmiyorum cnm bursa yı.. zati 1 senedir burdayım.. önceden ankara da oturuyodum ben.. ama öğreniyorum artık yavaş yavaş işte.. bana da zafer le kentmeydanı kolay geliyo.. bi de yakın olduundan carrefour avm.. birlikte gezer öğreniriz.. senle bigün anatolium la korupark a gideriz.. tabe başka günlerde.. bebişlere ciciler alırız.. yaşasın alışveriş... kimse tutamaz biz iki hamişi
QUOTE]
bende İstanbul'umdan geldim buraya sevemedim halaaa neyseee gezer gezer öğreniriz tatlımm ben 2. dönem çalışmayı düşünmüyorum eğer öyle olursa tüm hafta gündüzler bizim olurrrr ayyy ne güzeeel olurrrrr..
9 aylık hamile gibi yürümeye başlıycam yakında ay hiçte yavaş yürüyemem :) ya bu arada cinsiyeti tahmini olarak belli olan nerdeyse 10 kişi var ama listede yoklar.şu listeyi düzenlesenize bi herkez yazsın tahminileri.bende ona göre tahmin yürüteyim benimki şu ya da bu diye
sağol canım harbiden benden çıkacak erkeki çok merak ediyorum
hımmm denerimm.. cok lezzetli olur.. zaten bizimki sürekli ceviz dayıyo agzıma cocuk zeki olsun diye üzerinede muz tombiş olsun diye.. hepsi bi arada ii olurhiçbi zararı olmaz canım aksine kabızlıktan kurtulursun ama bende sütü sade içmektense toz nesquikle karıştırıyorum öyle içiyorum yada cevizi rondodan geçiriyorum muzla beraber sütü karıştırıyorum o da süper oluyo öneririm.
yok canım hemen üzerine kahvaltı yapıyorum ben bidecanım onu dıyet yapanlar yıyor ama dıyet yapanlr ogun yerıne bıtek onu yıyor bır zararı olmaz bence hem metabolızmanı calıstırır ıyı gelır ogun yerıne yemıyorsan tabı
kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda
hiçbi zararı olmaz canım aksine kabızlıktan kurtulursun ama bende sütü sade içmektense toz nesquikle karıştırıyorum öyle içiyorum yada cevizi rondodan geçiriyorum muzla beraber sütü karıştırıyorum o da süper oluyo öneririm.
merhaba teyzoşlar biz geldik. pek dertli başlamış bugün yaaa üzmeyin kendinizi.
evlilik çok zor bir müessese zaten iki ayrı karekterde ve farklı aile kültürlerinde büyümüş insanların birbirini sevmesi başkaaa aynı evde yaşaması başkaa...
bu bile yeterince zor bir olay zaten ekstralara hiç gerek yok aileler gibi.
taraf ayırt etmiyorum kötü kaynana kötüdür kız ya da erkek annesi olması farketmez.
siz iyi olmak istesenizde bu bir çare değil çünkü herkesin iyiylik anlayışı aynı değil sonuçta.
yani benim iyilik anlayıiıma uymuyor olabilir eşimin ailesinin iyilik anlayışı.
ben çareyi kötü olmayayım diye oldukları gibi kabul ettim ve kendi standardımı onlara dayatmadım.
ha yapmaya çalıştım başlarda olmadı yıprattığımla kaldım ilişkiyi.
en iyisi seviyeli olup görevleri yerine getirip sınırı korumak.
ne yapayım koca bir aile gibi olayım omuzlarında ağlayıp sıkıntımda, sevincimde eteklerinde olayım istedim ama karekter farkı var ben ne yapayım :26:
bizde eşimle, ikmizin bir aile olduğunu ve bunun dışındakilere bağımlı olmadığımızı , onlardan bağımsız olmamız gerektiğine inandık...
ayy kızıma arkadaş gelmeye başladı ,yaşasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?