2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bende nefes alamamıştım... ama senin astımda zorluyodur seni yavaş yavaş hareket et canımmm

kaçıncı haftanızda :18:öğrendiniz cinsiyetini kızlarrrr??

hiçbi zararı olmaz canım aksine kabızlıktan kurtulursun ama bende sütü sade içmektense toz nesquikle karıştırıyorum öyle içiyorum yada cevizi rondodan geçiriyorum muzla beraber sütü karıştırıyorum o da süper oluyo öneririm.

bitane kız var oda doktor tahmini olarak...bakalaım kaç kız çıkcak topikte heyecenla bekliyorum

kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda

canım onu dıyet yapanlar yıyor ama dıyet yapanlr ogun yerıne bıtek onu yıyor bır zararı olmaz bence hem metabolızmanı calıstırır ıyı gelır ogun yerıne yemıyorsan tabı

tahminimce olmaz canım.. onu bende çok severim..
ama bide şöyle düşün sütü hiç içmemektense böyle bile olsa içmek mantıklı yani.. yoksa hiç içemiycen..
yalnız süt miktarına dikkat et günlük en az bi bardak unutma canım...
hıı bi de söyle eşine söyle canım diyet yapanlar sadece onu yiyo başka yemek yasak

merhaba teyzoşlar biz geldik. pek dertli başlamış bugün yaaa üzmeyin kendinizi.
evlilik çok zor bir müessese zaten iki ayrı karekterde ve farklı aile kültürlerinde büyümüş insanların birbirini sevmesi başkaaa aynı evde yaşaması başkaa...
bu bile yeterince zor bir olay zaten ekstralara hiç gerek yok aileler gibi.
taraf ayırt etmiyorum kötü kaynana kötüdür kız ya da erkek annesi olması farketmez.
siz iyi olmak istesenizde bu bir çare değil çünkü herkesin iyiylik anlayışı aynı değil sonuçta.
yani benim iyilik anlayıiıma uymuyor olabilir eşimin ailesinin iyilik anlayışı.
ben çareyi kötü olmayayım diye oldukları gibi kabul ettim ve kendi standardımı onlara dayatmadım.
ha yapmaya çalıştım başlarda olmadı yıprattığımla kaldım ilişkiyi.
en iyisi seviyeli olup görevleri yerine getirip sınırı korumak.
ne yapayım koca bir aile gibi olayım omuzlarında ağlayıp sıkıntımda, sevincimde eteklerinde olayım istedim ama karekter farkı var ben ne yapayım :26:
bizde eşimle, ikmizin bir aile olduğunu ve bunun dışındakilere bağımlı olmadığımızı , onlardan bağımsız olmamız gerektiğine inandık...

ebrucuk sanırımmm kızın olursa topikte talibin çok olurrr malummm hepimizz oğlan bekliyoz yaa

aayyy ne havalara girerim falan diyomuşum şaka şaka kızım kimi siterse ona gider

canım ben 14 haftalığım ama daha öğrenmedim öyle kendim kendime şettiriyorum işte

hımmm denerimm.. cok lezzetli olur.. zaten bizimki sürekli ceviz dayıyo agzıma cocuk zeki olsun diye üzerinede muz tombiş olsun diye.. hepsi bi arada ii olur

canım onu dıyet yapanlar yıyor ama dıyet yapanlr ogun yerıne bıtek onu yıyor bır zararı olmaz bence hem metabolızmanı calıstırır ıyı gelır ogun yerıne yemıyorsan tabı
yok canım hemen üzerine kahvaltı yapıyorum ben bide

ayy maşallah hepinize kızlar bebişleriniz hayırlı olsun.. bende sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini ögrenmeyi
gerçi hep erkek elbiselerine bakıom yaa neyse

canım benim DR TAHMİNİ kızım 11+5 te belli oldu

kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda

ayy kızıma arkadaş gelmeye başladı ,yaşasınnnn

ooo tam enerji bombasıııı .....

maşallah maşaaalllaaaahh

yaa heyecandan çatlıcammm ne olurdu benim ki de belli olsaydııı

benimki kız olursa mirayın oğlana vericem erkek olursa da mianın kızına vericem :) dünürler orda mısınız? ya az evvel de sordum ama primadan hediye paketi gelmeden önce arıyorlar mı?

hoşgeldin canım..
senin de belirttiğin gibi iş eşin de bitiyor.. eğer eşin sizin ikili olarak yeni bir aile olduğunuzun farkındaysa dışardan gelen hiçbir müdahaleyi sallamaz, umursamaz..
ama dıştan gelen herhangi şeye karşı seni korumaz, hatta bi de bunun aranızda sorun olmasına izin verirse işte o noktada başlıyor sıkıntılar...
benimkiler eşime bikaç defa şikayet edecek oldular ben de biraz ağır konuştum eşime;
sen bu kadar karaktersiz biri misin?? onun bunun lafıyla gelip benle nasıl kavga edersin?sana nasıl gaz vermişlerse git aynı yerde aldır gazını falan dedim... o da dokundu biraz..
sonra yaptığın bana da yanlış geliyo falan diye çevirdi.. dedim ben de daha dün benle aynı düşünürken noldu da bugün fikrin değişti diye.. kurtaramadı durumu..
ondan sonra düzeldi şükür.. ama tabi başka sehre taşınmamız sayesinde düzeldi..
eşlerin tutumu önemli yani canım..

kıslar merhaba bende sanırım hazıran annesı olacagım ..
bebgımı ıkı haftalıkken fark etmeme ragmen daha hıc gırıp yazmadım cunku daha oncekı bebegımı kaybettım daha hamıle oldugum fıkrıne bıle alısamadım bısey olursa dıye gırıpte bu zamana kadar hıc yazmadım bıraz gerıdende gelse yerlesımle ılgılı sorunlarımızda olsa su test ıslerını merak edıyorum daha oncekı gebelıgımde 8-9 haftasında tam hatırlamıyorum ama kan ve ıdrar vermıstım testler yapılmıstı sız kacıncı haftasında testlerınızı yaptırdınız ve cınsıyetlerınızı ne zaman ogrenmeye basladınızz merak edıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…