2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlarr

cınsıyet ogrenenler varmısss ilk cim allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınş.

sağol canım amin hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.

kızlar benim göbüşümü ekledim okadar da söledim kimse gidip bakmıyo ben olsam on kere açıp bakmıştım meraktan kimse merak etmiyo mu?

canım linkini verir misin bende hem ekliim hemde bakiimm.

canım ben dün çıktım çok yorulmuşum bugün öğlene kadar uyudum.. sersem gibiyim hala.. ama var ya çok güzel olurdu yaaa.. bizim cinsiyetler kesinleşsin de o zaman çıkalım canım..
siz nereye gidiyosunuz alışverişe??? bu arada gözünaydın kuzum

aynen kızlar yaa bende paylaşamam gibi geliyoo çok korkuyorum kendimdennn

korksun gelinler... bi fena kaynana daha geliyooo

evet o konuda haklisin ranacim ne kizin ne de erkegin ailesi yakin olmicak uzak olunca kocanla birbirine dah ck baglaniosun:))

canım yüz göz olmak tez ayrılık getiriyo eşim ondan uzaktan ev aldı geçen şimdi neden sana bile sormadan burdan aldığımı anladınmı bide yakın istiyodun dedi ben morardım kaldım tabi biliyorum onlar çat kapı geliceklerdi zaten elleri boş sen kızıcaktın düşün uzağız yine sonrun oluyo kaldıki yakınken dedi...o konuda eşim benden yana olduğu için kendi yüz göz olmak istemiyo zaten ama annesi babası bi yerde de bişey diyemiyo onada kızamıyorum arada kalıyo kuzucum beniim

anammm bızım kızlar sımdıden kaynana oluvermıs kız yapmayın etmeyın cıcı anne olun sız kaynana olmayın yetmedımı kaynanadan cektıgınız

ayıppp etmişler

kesinlikle haklısın bence...Neye tahamül ediyolarmış güldüm yaa....

işte aynı türden insanlar aptalca yorumlar...Azcık oğlulları mutlu olsun istemeyen modeller illa onlarla sadece mutlu olacaklar...biz onları mutlu edemeyiz...

senin kocanı takdir ettim ama durmuş önünde...bizimki öyle değil cnm bana ablası laf yetiştirirken ben gitcem diye ayağa kalktığımda otur oturduğun yere dedi...ablasıda bırak defolsun gitsin dedi...gidemez diyip kapıyı kilitledi...;Onların yüzlerine bunları haykırdığımda bana öyle kötü davrandılar ki bilemezsin... Ben onların bizim evliliğimize karışmasını istemediğimi anlattım anlamadılar ...Ben çok yedim yuttum boşver herşeyi...

Annem uzak bana başka şehirde bunlar oyüzden istedikleri gibi çevirmeye çalıştılar beni....Ama annem taşıncak 2 seneye buraya....

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.

canımmm bursayı pek bilmediğimden genelde ya zafer plaza ya ya da kent meydanı avm ye gidiyorummm....öyle kapalıçarşıda bu varmmış şurada şu varmış pek bilmem.... yakında fomara da LC waikkiki açılcak ve arkadaşımın eşi oranın müdürü olacak o zaman LC alışverişlerimi ona giderim

kızlar benim göbüşümü ekledim okadar da söledim kimse gidip bakmıyo ben olsam on kere açıp bakmıştım meraktan kimse merak etmiyo mu?

hemen göbüş topiğini bulup bakıyorum canım..

anamm yerim ben o totoşu... maşallah kuzuya

yok ya işin şakası oo evladını seven hayırlı olursa tabi gelininide sever diye düşünüyorum ben.(!)

inşallah canım.. hepimizin gönlüne göre olsun..
ama tabe bi gerçek var ki gelin iyiyse kaynana fena, kaynana iyiyse gelin fena.. istisnalar kaideyi bozmaz inşallah sen istisnalardan olursun canım

sağol canım amin hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.

canım linkini verir misin bende hem ekliim hemde bakiimm.

htpp://www.kadınlarkulubu.com/haziran-anneleri/485019-2012-haziran-annelerinin-muhtesem-göbisleri-3.html

slm şekerler ben geldim.kaç gündür dol dizim ağrıyor sanırım üşümüşüm.bi de şimdi benim astımım var iki adım yürümeye başlayınca feci şekilde çarpıntım oluyor acaba astımdan mıdır yoksa hamilelikten midir? böyle bişi yaşayan var mı aranızda? ayrıca primadan hediye gönderiyolar ya onu direkt kapıya mı getiriyolar yoksa önceden telefon açıyorlar mı? ya ben adresimi yanlış vermişim de :)

ben onun poposunu yırım yaaa maşallahh cok tatlıı

yiyin kızlar yiyin bi çıksın bende yiycem tipe bak koca kafa olcak bu beee

tatlım hamilelikte çarpıntı olması normalmiş bende de 2 kere çarpıntı oldu hemen araştırdık..Kan dolaşımı ile ilgili bide organların yeri bile değişiyo yaa minnoşlarımızdan dolayıı o yüzdenmişş

yiyin kızlar yiyin bi çıksın bende yiycem tipe bak koca kafa olcak bu beee

maşallah canım ya yerim ben daha ufacıklar ama nasılda herşeyleri oluşuyo ALLAHIMIN bir mucizesi. insan şimdiden bakmaya doyamıyo bu fotolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…