- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
gunaydın kızlarr
cınsıyet ogrenenler varmısssilk cim allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınş.
kızlar benim göbüşümü ekledim okadar da söledim kimse gidip bakmıyoben olsam on kere açıp bakmıştım meraktan kimse merak etmiyo mu?
tatlımmm inşallah daha gelişmiş bi şehre atanırsın böyle hastanesi bol çok soğuk olmayannn meselaa BURSA
valla bende şaşırdım herkes 1 hafta da falan alıyomuş biz çarşamba gittik ikiliye cuma sonucunuz çıkar arayın doktorunuzdan öğrenin dediler bi daha gitmemize de gerek yokmuş.....
ayrıca eşimle doktordayken özellikle sordum doktoruma hamburger yiyebilirmiyim diyee ee canın çekiyorsa ye dedi ama işte hani etleri nasıl bilmiyoruz falan dedi ooo dedim siz merak etmeyin ben gençlik yıllarımda Mc Donald's ta çalışmıştım etlerinin nereden geldiğini çok iyi biliyorum rahatlıkla yiyebilirimmm yaniiii......
bugün ikizim geliyor 1 hafta bende o yüzden mutluluğum bi kat daha artıyoooo...... belki bi gün alışverişe çıkarız dnaz haber verimmi sana da gelmek istersennn
aynen kızlar yaa bende paylaşamam gibi geliyoo çok korkuyorum kendimdennn
ilerde çocuk olacak evimden çıkmıyacak bu kadın yok şunu yap yok böyle yapma çıldırtacak beni...çokta bilmiş çünkü....anneme dedim kesinlikle bebek olunca burdasın off o kadın evimde kalcak bide düşün hergün bebek için gelcek eminim....neyse yaa sinir oldum yine....bebeğimi üzmeyeyim ....
ben evlenceğimde annem beni uyardı dedi :BUNLAR ÇOK BAĞLI BİRBİRİNSİZ BİŞE YAPMAZLAR HERŞEYLERİNİ BİRBİRLERİNE ÇOK ANLATIYOLAR...SENİ İÇLERİNE ALMALARI ÇOK UZUN SÜRER BELKİ ÇOCUĞUN OLUNCA BELKİDE ZOR AMA ANNESİNE DÜŞKÜN HERGÜN ONU GÖRMEK KONUŞMAK İSTEYECEK MANİ OLMA DEDİ...KAYNANANDA OĞLUNUN EVLENDİĞİNİ HEMEN SİNDİREMEYECEK MALESEF DEDİ..
malesef bunlarda oldu dinledim ama bukadar abartılı beklemedim...
ilk zmanlar iyiydik...çok karışmıyodu yorum yapmıyodu..eşim yüzünden oldu bunlar çok dip dibe olmak iyi değil az ve öz saygı ile görüşmek en iyisi...
ama hergün görüşünce kızı ile önümde kavgalarından bile sıkılır oldum ....umarım bebeğim olunca herşeye karışmaz uff şimididen korkuyorum..İlk evlendiğimde bu şurda iyi olmamış bu burda iyi olmamış diye yerlerini değiştir o ne sizce normal mi yaaa bu yaptıkları..benim evimde?
şimdide bebeğime aynılarını yapcak...
korksun gelinler...bi fena kaynana daha geliyooo
canım ben dün çıktım çok yorulmuşum bugün öğlene kadar uyudum.. sersem gibiyim hala.. ama var ya çok güzel olurdu yaaa.. bizim cinsiyetler kesinleşsin de o zaman çıkalım canım..
siz nereye gidiyosunuz alışverişe??? bu arada gözünaydın kuzum
kılzar maalesef bu kayın valıdelerın hepsi aynı.ben 10 yıllık evlıyım.1o yılda defalrca tatsızlık çıkardılar ama eşim hep benım yanım da oldu.doğum yaptım ertesı gun yazlığa gıttı 1 gun başımda kalmadı.40 gun de 1 kere yemek yaptı getırdı.annem amele gıbı koştu hızmete.e kal deseydın klaırdım ben de dedı.söylemek mı lazımdı dedım.lohusayım yatıyorum arıyo eşim de yatıyo dıyo sorunca ne zaman arasam yatıyo zaten dedı vs vs vs.1o yıldır herşeyı sıneye çektım yuz yuze bakıyoruz tatsızlık olnmasın dıye.ama en son 1 ay önce kı hamıleyım bılıyolar k.pederim bana neyse neyse zaten bız sana 10 yıldır tahammul edıyoruz sabır gösterıyoruz dedı.şaka gibi.pardon dedım neyıme tahammul edıyoısunuz?salaklığa bak.senın karşında izmirin göbeğinde yetişmiş uni.mezunu 1o yıllık öğrretmen bı kadın var.sankı kenar mahhale dilberı var karşısında.bı kere cevap mı verdım sıze dedım?evıme geldınız de kapımı mı açmadım?bı kandıl bı bayram gelmedım elınızı mı öpmedım.oğlunuza karılık torununuza analık mı yapmadım.naaaptım da bana tahammul edıyosunuz dedım?ay bı gözum dönmuş ama.tamam dedım bıttı bundan sonra görüşmeyız kımse kımseye tahammul etmez dedım.o oldu görüşmüyorum da.lafa bak yaaaa.tahammul edıyomuş.
ha bı kere de eşime demişki babası.oğlum sen karınla çok mutlusun herhalde hiç şikayet etmıyosun.ya ınsan ıftıhar eder be.bu kız senı mutlu edıyo oğlum herhalde demek başka bunun dediği başka.sankı 1o yıldan sonra adam 2 çocukla benı boşasa mutlu olacaklar.ama herşey kocada bıtıyo.eğer eşiniz sağlam duruyosa hiç bi halt yapamaıyorlar.ay nasıl delırıyorum bak muvzu açılınca
Eki Görüntüle 300017
Eki Görüntüle 300016
Eki Görüntüle 300018
işte ilk foto poposu diğerleride benim küçük adamım:))
canım ben dün çıktım çok yorulmuşum bugün öğlene kadar uyudum.. sersem gibiyim hala.. ama var ya çok güzel olurdu yaaa.. bizim cinsiyetler kesinleşsin de o zaman çıkalım canım..
siz nereye gidiyosunuz alışverişe??? bu arada gözünaydın kuzum
kızlar benim göbüşümü ekledim okadar da söledim kimse gidip bakmıyoben olsam on kere açıp bakmıştım meraktan kimse merak etmiyo mu?
Eki Görüntüle 300017
Eki Görüntüle 300016
Eki Görüntüle 300018
yok ya işin şakası oo evladını seven hayırlı olursa tabi gelininide sever diye düşünüyorum ben.(!)
sağol canım amin hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.
canım linkini verir misin bende hem ekliim hemde bakiimm.
ben onun poposunu yırım yaaa maşallahh cok tatlıı
hemen göbüş topiğini bulup bakıyorum canım..
anamm yerim ben o totoşu... maşallah kuzuya
inşallah canım.. hepimizin gönlüne göre olsun..
ama tabe bi gerçek var ki gelin iyiyse kaynana fena, kaynana iyiyse gelin fena.. istisnalar kaideyi bozmazinşallah sen istisnalardan olursun canım
Eki Görüntüle 300017
Eki Görüntüle 300016
Eki Görüntüle 300018
htpp://www.kadınlarkulubu.com/haziran-anneleri/485019-2012-haziran-annelerinin-muhtesem-göbisleri-3.html
slm şekerler ben geldim.kaç gündür dol dizim ağrıyor sanırım üşümüşüm.bi de şimdi benim astımım var iki adım yürümeye başlayınca feci şekilde çarpıntım oluyor acaba astımdan mıdır yoksa hamilelikten midir? böyle bişi yaşayan var mı aranızda? ayrıca primadan hediye gönderiyolar ya onu direkt kapıya mı getiriyolar yoksa önceden telefon açıyorlar mı? ya ben adresimi yanlış vermişim de :)
vayyy beee yakışıklıyaa bakk
tatlım hayırlısı olsunn anneciğine düşkün bi prensin olsunnnn
yiyin kızlar yiyin bi çıksın bende yiycem tipe bak koca kafa olcak bu beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?