ayyy ne pahalııııııben ilk bebeğimi osmaniyede özelde hemde sezeryan yaptım 400 tl verdik bebeğim adanada özelde yogun bakımda kaldı bişey vermedik herşeyi benim sigortam ( kamuda Sağlık memuruyum) karşıladı bi evrak parası 10 tl verdik
tatlım hamilelikte çarpıntı olması normalmiş bende de 2 kere çarpıntı oldu hemen araştırdık..Kan dolaşımı ile ilgili bide organların yeri bile değişiyo yaa minnoşlarımızdan dolayıı o yüzdenmişş
maşallah canım ya yerim ben daha ufacıklar ama nasılda herşeyleri oluşuyo ALLAHIMIN bir mucizesi. insan şimdiden bakmaya doyamıyo bu fotolara
canımmm bursayı pek bilmediğimden genelde ya zafer plaza ya ya da kent meydanı avm ye gidiyorummm....öyle kapalıçarşıda bu varmmış şurada şu varmış pek bilmem.... yakında fomara da LC waikkiki açılcak ve arkadaşımın eşi oranın müdürü olacak o zaman LC alışverişlerimi ona giderim
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.
htpp://www.kadınlarkulubu.com/haziran-anneleri/485019-2012-haziran-annelerinin-muhtesem-göbisleri-3.html
yaa kaç kişinin belli olduki hepside erkek miymişki
canımm ben ne zaman gitsem içerde halay çekiyo 7 haftalıktı kol sallamaya başlamıştı:)) seninkinin cinsiyeti belli mi?
evet canım seninde gözün aydın benim göbek çizgim çıkmış ya sizde de var mı?
canım link yanlış açamıyorum.
ben 2500 vermem zaten onu bilyorum çok pahalı o paraya güzel oda yaaprım oğluma...1000 TL biyer var dedğimde kadın saydı sayıştırdı...ama burası büyükşehir hastaneler 700 TL den başlıyor doğumlar en iyi hastanelerde...
ama devlette hangi doktro gircek bilmem ve kalabalık şehirdeyiz sor olur devlet korkarım ama kadın direk kendi karar veriyo soran var sanki...
haklısın canım. sustukça terbiyemizden susuyoruz, ama onlar sanıyo ki bak kabahatini bilipte susuyo. ölsem de unutmicam ben de hiçbişeyi.yani tipik erkek modeli dicem.Evlenmeden önce ve sonrası o kadar farklı ki erkek için.Artık hangi kurguyka yaklaşıyorlarsa olaya bilemiyorum.Biz kadınlar daha duygusalız bazı şeyleri göremeyebiliyoruz.Erkeklerin anneye düşkünlü olursa inan kadınlarınkinden daha beterdir.Ama ben demiyorum ki ilgilenmesin sevmesin asla!eğer eşim öyle davransa ailesine ben kızarım sonuçta o annesi ve ailesi.Eşlerin anneyi ve eşi ayırdedebilmeli.O zaman mesele hiç kalmicak eminim ki.Allaha şükürler olsun şuana kadar benim hiç sorunum olmadı bundan sonrasını bilemem.Çünkü eşim annesine anne sevgisini banada eş sevgisini verebildi dengeyi korudu yani.ben de annesinden daha ilk tanışmam da eşime benim için dediği bi laf vardı ölsem asla unutmam.Eşime de söyledim sesini çıkarmadı.Olay da şu idi:Biz eşimle sevgiliyken kendi aramızdaki meseleler yüzünden çok tartışıyoduk ama ayrılmıyoduk.ayrı şehirleydeydik ben eşimi görmeye iki günlüğüne gidiyodm arada dönüyodum arkadaşımda kalıyodum.Sonra bi gün annemle tanıştırcam dedi.Ben de tamam dedim.Bindik arabaya annesi önde oturuyo.Sen tut eşime bu gene niye geldi desinben şokta tabi.O lafını asla unutmam asla lafı da olmadı bu zamana kadar allah razı olsun çok iyidir hepsi daha tek laflarını duymadım.Ama o lafı benim için bir ömür yeter zaten.Ama kin beslemedim.Belki iyi beslemedim bu şekilde yakın olamazdım.Demek istediğim şu ki bi laf duyarsınız iki laf duyarsınız da üçünsü artık ağır gelir.Herkesin yeri ayrı ve herkes mümkünse yerini bilsin.
ay hiç hatırlatma. ben de eşim de üniv. okumuş insanlarız. nasıl dokundu bu onlara ya. herşey üniv. de öğrenilmiyo falan. hele kayınpederim. ona da iki çift laf ettim. söz nişan yapıldı tamam artık geldik Türkiyedeyiz, 3.5 yıl oldu, bugüne kadar bi kere olsun babamı arayıp ta kızın emin ellerde, sakın gözünüz arkada kalmasın demedi. neymiş no. sunu bilmiyomuş. sanki bunun kaşına gözüne verdiler beni. kadın zaten hamile olduğumu duysa kalpten gider. boşanmamızı bekliyo kaç yıldır, göbek atıp kurban kescek.kılzar maalesef bu kayın valıdelerın hepsi aynı.ben 10 yıllık evlıyım.1o yılda defalrca tatsızlık çıkardılar ama eşim hep benım yanım da oldu.doğum yaptım ertesı gun yazlığa gıttı 1 gun başımda kalmadı.40 gun de 1 kere yemek yaptı getırdı.annem amele gıbı koştu hızmete.e kal deseydın klaırdım ben de dedı.söylemek mı lazımdı dedım.lohusayım yatıyorum arıyo eşim de yatıyo dıyo sorunca ne zaman arasam yatıyo zaten dedı vs vs vs.1o yıldır herşeyı sıneye çektım yuz yuze bakıyoruz tatsızlık olnmasın dıye.ama en son 1 ay önce kı hamıleyım bılıyolar k.pederim bana neyse neyse zaten bız sana 10 yıldır tahammul edıyoruz sabır gösterıyoruz dedı.şaka gibi.pardon dedım neyıme tahammul edıyoısunuz?salaklığa bak.senın karşında izmirin göbeğinde yetişmiş uni.mezunu 1o yıllık öğrretmen bı kadın var.sankı kenar mahhale dilberı var karşısında.bı kere cevap mı verdım sıze dedım?evıme geldınız de kapımı mı açmadım?bı kandıl bı bayram gelmedım elınızı mı öpmedım.oğlunuza karılık torununuza analık mı yapmadım.naaaptım da bana tahammul edıyosunuz dedım?ay bı gözum dönmuş ama.tamam dedım bıttı bundan sonra görüşmeyız kımse kımseye tahammul etmez dedım.o oldu görüşmüyorum da.lafa bak yaaaa.tahammul edıyomuş.
ha bı kere de eşime demişki babası.oğlum sen karınla çok mutlusun herhalde hiç şikayet etmıyosun.ya ınsan ıftıhar eder be.bu kız senı mutlu edıyo oğlum herhalde demek başka bunun dediği başka.sankı 1o yıldan sonra adam 2 çocukla benı boşasa mutlu olacaklar.ama herşey kocada bıtıyo.eğer eşiniz sağlam duruyosa hiç bi halt yapamaıyorlar.ay nasıl delırıyorum bak muvzu açılınca
canımm ben ne zaman gitsem içerde halay çekiyo 7 haftalıktı kol sallamaya başlamıştı:)) seninkinin cinsiyeti belli mi?
bitane kız var oda doktor tahmini olarak...bakalaım kaç kız çıkcak topikte heyecenla bekliyorum
evet o konuda haklisin ranacim ne kizin ne de erkegin ailesi yakin olmicak uzak olunca kocanla birbirine dah ck baglaniosun:))
canım yüz göz olmak tez ayrılık getiriyo eşim ondan uzaktan ev aldı geçen şimdi neden sana bile sormadan burdan aldığımı anladınmı bide yakın istiyodun dedi ben morardım kaldım tabibiliyorum onlar çat kapı geliceklerdi zaten elleri boş sen kızıcaktın düşün uzağız yine sonrun oluyo kaldıki yakınken dedi...o konuda eşim benden yana olduğu için kendi yüz göz olmak istemiyo zaten ama annesi babası bi yerde de bişey diyemiyo onada kızamıyorum arada kalıyo kuzucum beniim
ay canım benim bu bilgisayarla başım dertte android midir nedir hiç anlamam teknolojiden bir türlü kes kopyala yapamıyorum windowsdaki gibi bende elle yazmıştım
ben yerini tarif edeyim haziran annelerinin orda başlık var 2012 annelerinin muhteşem göbişleri diye.
haklısın canım. sustukça terbiyemizden susuyoruz, ama onlar sanıyo ki bak kabahatini bilipte susuyo. ölsem de unutmicam ben de hiçbişeyi.
ay hiç hatırlatma. ben de eşim de üniv. okumuş insanlarız. nasıl dokundu bu onlara ya. herşey üniv. de öğrenilmiyo falan. hele kayınpederim. ona da iki çift laf ettim. söz nişan yapıldı tamam artık geldik Türkiyedeyiz, 3.5 yıl oldu, bugüne kadar bi kere olsun babamı arayıp ta kızın emin ellerde, sakın gözünüz arkada kalmasın demedi. neymiş no. sunu bilmiyomuş. sanki bunun kaşına gözüne verdiler beni. kadın zaten hamile olduğumu duysa kalpten gider. boşanmamızı bekliyo kaç yıldır, göbek atıp kurban kescek.
ay neyse ya, kapansın artık bu konu. bugüne bu kadarı yeter
ne yiyip gidiyosun gülüm ya, bana da söyle. maşallah bebişine de sana da. ben pipi falan görmedim ama doktor erkek tahmininde bulundu. 23 ünde bi dahaki randevum, inşallah o zamana net cevap alırız
biz bağlanamıyoruz...bide telefon açmış akşma balmı çağırda cafeye gelin müzik dinleyin şaka gibi ben kaçtıkça o burnuma sokyo...gitmicem yaa kendisi çağırsın ailesini...
kızlar günaydınn benim minnakım erkekmişşşdün doktora gittim çok şükür sağlıklıydı içerde appaçi dansı yapıyodu doktor totosunu bilem çekti verdi benimki yayılmış açmış piposunu ben burdayım diyodu Allaaam yaa çok güseldiiii canlaar.
haklısın canım. sustukça terbiyemizden susuyoruz, ama onlar sanıyo ki bak kabahatini bilipte susuyo. ölsem de unutmicam ben de hiçbişeyi.
ay hiç hatırlatma. ben de eşim de üniv. okumuş insanlarız. nasıl dokundu bu onlara ya. herşey üniv. de öğrenilmiyo falan. hele kayınpederim. ona da iki çift laf ettim. söz nişan yapıldı tamam artık geldik Türkiyedeyiz, 3.5 yıl oldu, bugüne kadar bi kere olsun babamı arayıp ta kızın emin ellerde, sakın gözünüz arkada kalmasın demedi. neymiş no. sunu bilmiyomuş. sanki bunun kaşına gözüne verdiler beni. kadın zaten hamile olduğumu duysa kalpten gider. boşanmamızı bekliyo kaç yıldır, göbek atıp kurban kescek.
ay neyse ya, kapansın artık bu konu. bugüne bu kadarı yeter
ne yiyip gidiyosun gülüm ya, bana da söyle. maşallah bebişine de sana da. ben pipi falan görmedim ama doktor erkek tahmininde bulundu. 23 ünde bi dahaki randevum, inşallah o zamana net cevap alırız
biz bağlanamıyoruz...bide telefon açmış akşma balmı çağırda cafeye gelin müzik dinleyin şaka gibi ben kaçtıkça o burnuma sokyo...gitmicem yaa kendisi çağırsın ailesini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?