2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2500 vermem zaten onu bilyorum çok pahalı o paraya güzel oda yaaprım oğluma...1000 TL biyer var dedğimde kadın saydı sayıştırdı...ama burası büyükşehir hastaneler 700 TL den başlıyor doğumlar en iyi hastanelerde...

ama devlette hangi doktro gircek bilmem ve kalabalık şehirdeyiz sor olur devlet korkarım ama kadın direk kendi karar veriyo soran var sanki...

nefeste alamıyorum ya ben astıma bağlıyodum.senin 2 kere olmuş benim her yürümemde tuvalete bile gitsem oluyor.benimki hem astım hem gebelik ikisinden herhalde yoksa bu kadar olmaz ya.bu arada MİA07 geldi mi bugün doktor kontrolü vardı merak ettim gidip hastaneyi basıcam naptı diye? :)

maşallah canım ya yerim ben daha ufacıklar ama nasılda herşeyleri oluşuyo ALLAHIMIN bir mucizesi. insan şimdiden bakmaya doyamıyo bu fotolara

mucize canım resmen mucize yaa her gittiğinde bi farklı çok şükür Allahım bizlere bu duyguyu yaşattı çok şanslı kullarız hepimiz canım çok dua edelim sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızla hayırlı sağlıklı uzun ömürler geçirelim inşallah.

ben de pek bilmiyorum cnm bursa yı.. zati 1 senedir burdayım.. önceden ankara da oturuyodum ben.. ama öğreniyorum artık yavaş yavaş işte.. bana da zafer le kentmeydanı kolay geliyo.. bi de yakın olduundan carrefour avm.. birlikte gezer öğreniriz.. senle bigün anatolium la korupark a gideriz.. tabe başka günlerde.. bebişlere ciciler alırız.. yaşasın alışveriş... kimse tutamaz biz iki hamişi

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.

sana da hayırlı cumalar canım...

htpp://www.kadınlarkulubu.com/haziran-anneleri/485019-2012-haziran-annelerinin-muhtesem-göbisleri-3.html

gizicim baktım göbüşüne :))
ama orda yoksun buraya da yazayım;
gizicim maşallah canım.. o kadar kilo verdiysen bu hakiki bebiş göbüşüdür
şimdiden çok fit bi hamiş olacak gibi duruyon kuzum

yok bende çıkmadı daha benim göbek küçük daha ne bilim çıkmadı...

canım link yanlış açamıyorum.

ay canım benim bu bilgisayarla başım dertte android midir nedir hiç anlamam teknolojiden bir türlü kes kopyala yapamıyorum windowsdaki gibi bende elle yazmıştım
ben yerini tarif edeyim haziran annelerinin orda başlık var 2012 annelerinin muhteşem göbişleri diye.

kizlar buarada cinsiyeti belli olan anneleri guzel haberler alanlari hepsini ayri ayri kutluyorum ck fazla ayrintili herkese yaamiyorum calistigim icin onume kim gelirse ne gelirse ona cevap yaziyrm.aman bnm 13 hafta gunlukte bilinmedi yaaa gostermedi.oglana benzettiler ama artk soz verdim kendimede 1 aydan evvel gitmem doktora.esimde dayanamicaksin en gec 10 gune gidicen dio ama artk uzuluyrm bebisime gitmicem ayda 1 gidicm oyuzden bu ayin sonuna anca ogrenirim cinsiyetini ve bze yilbasi surprizi olur Insallah:)))

canım sen nerdesinki?2500 çok ya yazık günah o kadar paraya dediğin gibi bebişine oda yaparsın
yengeö geçen yıl 500e yaptı ... ama şimdi tedavim için özel sigortamı yeditepeyi %100 karşılamsı için uğraşıyolar öyle bişey yapabilirsek doğumu orda düşünüyorum olmazsa %100 karşılayan bi yer var orda düşünüyodum ama geçen acile gittiğimde doğum katına çıkardılar odalar çok kötü yaa görünce fikrim değişti araştırmaya başladım bakalıım

haklısın canım. sustukça terbiyemizden susuyoruz, ama onlar sanıyo ki bak kabahatini bilipte susuyo. ölsem de unutmicam ben de hiçbişeyi.

ay hiç hatırlatma. ben de eşim de üniv. okumuş insanlarız. nasıl dokundu bu onlara ya. herşey üniv. de öğrenilmiyo falan. hele kayınpederim. ona da iki çift laf ettim. söz nişan yapıldı tamam artık geldik Türkiyedeyiz, 3.5 yıl oldu, bugüne kadar bi kere olsun babamı arayıp ta kızın emin ellerde, sakın gözünüz arkada kalmasın demedi. neymiş no. sunu bilmiyomuş. sanki bunun kaşına gözüne verdiler beni. kadın zaten hamile olduğumu duysa kalpten gider. boşanmamızı bekliyo kaç yıldır, göbek atıp kurban kescek.

ay neyse ya, kapansın artık bu konu. bugüne bu kadarı yeter
canımm ben ne zaman gitsem içerde halay çekiyo 7 haftalıktı kol sallamaya başlamıştı:)) seninkinin cinsiyeti belli mi?

ne yiyip gidiyosun gülüm ya, bana da söyle. maşallah bebişine de sana da. ben pipi falan görmedim ama doktor erkek tahmininde bulundu. 23 ünde bi dahaki randevum, inşallah o zamana net cevap alırız

bitane kız var oda doktor tahmini olarak...bakalaım kaç kız çıkcak topikte heyecenla bekliyorum

benimde kızım olcak tamammııı oğluna veriyim benim kızı
vallahi beni gören kızın olcak diyo harbiden çirkinleşti ya anlatamam lekem yok ama çillendim sanki ya makyaj yapıyorum yok banamısın demiyo kaymak gibi cildim vardı şimdi pütür pütür

evet o konuda haklisin ranacim ne kizin ne de erkegin ailesi yakin olmicak uzak olunca kocanla birbirine dah ck baglaniosun:))

biz bağlanamıyoruz...bide telefon açmış akşma balmı çağırda cafeye gelin müzik dinleyin şaka gibi ben kaçtıkça o burnuma sokyo...gitmicem yaa kendisi çağırsın ailesini...

ben eşime çok kızıyorum ama gün gelir devran döner yanında kim kalacak ben bana yaptıklarını hatrlatcam...

canım gördüm yorum yazdım şimdi kendi göbüşümü ekliyorum:)

ayy bende 23 unde gıdıcem cınsıyetını de ozaman ogrenıcem cok merak edıyorum yaaa beraber gun sayıcaz artık

biz bağlanamıyoruz...bide telefon açmış akşma balmı çağırda cafeye gelin müzik dinleyin şaka gibi ben kaçtıkça o burnuma sokyo...gitmicem yaa kendisi çağırsın ailesini...

ay ben anlamadım.eşin inadına ailesini mi çağırıyo napıyomuş?

hayır olsun canım erkekin

hello kızlaaarr

bişi sorcam size.. ben sütü sade içemiyorum.. gecen meyveli kahvaltılık gevrek aldım onunla buluşturup içiyorum sürekli..
kocam tutturdu bunu diyet yapanlar kullanıyo sen nie yiyosun diye ama cok hosuma gidiyo :26:
zararı olurmu ki sizce :26:

canım inan hiçbişey yemiyorum aç gidiyorum genelde akşam gittiğim için yemek saaatim gelmiş oluyo dün çikolata yiyim dedim ama anam zaten hareketli yerinde durmaz cinsiyetini falan göremem dedim vazgeçtim iyikide yememişim yesem ne olurdu acaba

kuzuu seninki fenaymış rabbim sabır versiin canıım
benimki 2 günden fazla kalamaz bile gidelim die tutturur annesi kalın der yok benimde evim var birazda evimde vakit geçiricem der allah var bana o konuda hiç sorun çıkarmaz hatta ben derim kalalım die annemede yakın hep beraber otururuz ama yok sıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…