2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

walla iyi demişsin canım..
anacım mesaj vermek iyi de karşındaki arsızsa mesaj yerine ulaşmıyor işte.. o noktada biraz cadılık kullanmak zorunda kalıyosun

Günaydın Tünaydın bacularrr

evet benim göbiş çok şirin bişi oldu Eki Görüntüle 300097

günaydın pelishim.. yerim senin göbişini..
bi de önden çekeydin.. bebiş resmimi var önde????

amiin inşallah canım valla hep kız hissettim görende kız diyo ama erkek çıkarsa bilemicem

tamma canım senle anlaşma saglayabiliriz hem cok uzakta sayılmayız birbirimize
resimler süper yaaa.. bende istiyorumm kuzumla böle resimlerr

aynen kuzu anlaşma sağlayabiliriz
dimi çok güzel fotolar ya para biriktirmem lazııım acileen hemen

kizlar isterseniz listeye ekleyin bnmkinide 2 ayri doktor da oglana benzetti:)))

maaşallah canım çok tatlı olmuş senin göbüşünde. bu arada benim bebek erkek listeye ekler misin?

aaa erkekmii pipi varrr Eklerim canım tabii

Öndende çekilmişi var canımm al sanaaaa

inşallah canım

hayırlı olsun bebiş göbüşün çok tatlı

teşekkür ederim kuzum

ya canım benim eşim deli ediyor beni , her akşam göbek bakıyor gelince... sonra başlıyor yemiyorsun da büyümüyor da vıdı vıdı bir iki ay sonra görecek gününü...

heheh yemekle bi alakası yok ama erkek milleti işteee görür 5 .ci aydan itibaren o

amiin inşallah canım valla hep kız hissettim görende kız diyo ama erkek çıkarsa bilemicem

aynen kuzu anlaşma sağlayabiliriz
dimi çok güzel fotolar ya para biriktirmem lazııım acileen hemen

valla cicim ben işten cıkınca tazminatımın bi kısmıyla 4 reşat attım kenara.. gittiğim hastane cok pahalı dogum için kullanırım diye düşünüyorum..
ama müstakbel kayınpederim ilk torunum deyip hastane masraflarımızı karsılarsa o kenardakileri bebişime hibe edicem..
bide ögrendigim günden beri kenara atıyorum bişiler.. Alışverişide kocama yaptırıyorum kenara attıgım seler baya birikti
sırf bozukluk bile biriktirsen o zmna baya bişi çıkar bence

göbişiiin ne güzel senin öyleee
arkadaki ekmeklerde pek güzel görünüyo sıcak sıcak olsada yesek çok severim çıtır çıtır

benimde gözüm ekmeklerde kaldıı
oohh ne güzel sıcak sıcak cıtır cıtırrr

kızlar pantalon işini naptınız yaa .. ben bulamadım.. hep kocaman kocamanlar var.. :26:

hahahahaaaa ekmek manzaralı bebiş bu senın bebiş tosuncuk olcak heeee

hehhehe sanırm cnm yediklerim bebişe gidiyo çünkü karnıma rağmen hala kilo almadımm

ya cidden bunlar ne guzel gobek yaa iste hamile dedigin boyle olur.neden bnm gobegim k yaa korkmaya baslicam yne haaa tam rahatlamistim:)))

Cnm herkeste farklı oluyo yaaa

sen o psikolojidesin cnm kız olmıcana göre gçer yakında pütürleşme soğuktandır soğuktan.....

Benim oğlum kimi isterse onu alsın ben karışmam...İsterse çöpçü olsun ister yabancı ne isterse ben karışmıcam hiçbirşeye bunu herkese göstercem nasıl k.valide olunur...
Yeterki okusun geliştirsin kendini....Meslek sahibi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…