2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yattıgımda elimi karnıma koyuyorum baya bi derinden pıt pıt atıyo :26:
bebiş olabilermiki

yok canım daha hissedemezsin o hissettiğin senin damarın şöyle bi 16 haftayı geçsin ilk bebekler biraz daha geç olurda belki ozaman hissedebilirsin hareketlerini...

canım ben lcw ve C&A dan aldım 40 42 beden beli lastikli ayarlanabiliyor ve genelde taytta giyiyorum uzun tunik ve kısa elbiselerle

c&a da var mıymış hamiş kıyafeti bilmiyordum.. iyi oldu söylediğin cnm.. ben de bakayım :))

ayyy gerçekten mi.. ben de hissetmek istiyorum yaaa...

hamişlik psikolojinden kurtulamadan lohusa krizine mi gircez yaa... püffff.. :44::44::44:

Son düzenleme:
benimki kız olursa mirayın oğlana vericem erkek olursa da mianın kızına vericem :) dünürler orda mısınız? ya az evvel de sordum ama primadan hediye paketi gelmeden önce arıyorlar mı?

belkide mia nın kzını biz alırız nerden bilyon kızz sen erkek anasısın sus bakam ...

primadan önce arıyolar cnm...

kızlarrrbı yerde okumustum alyansını ıpe gecırıp karnının ustune tutarsan daıresel hareketler cızerse erkek ılerı gerı hareketler cızerse kız oluyormus bebek yaptım benımkı daıresel hareketler cızdı allahım sen yardım et ısım nelere kaldı öldurcek bu merak benı

hadi yaa ne güzel kızlar çoğalsın biraz yaa hiçö olmazsa azcık cici ilerde görelim değişik olsun hep erkek haberi geliyo...

alış veriş yapmaya başlıyınca koyarım artık süslü püslü kıyafetlerini artık gerci kız diyorum ama doktor %80 dedi %20 ihtimali oluyomuş. neyse canım erkeklerinde güzel çiçişleri var şaka bi yana sağlıklı olsunda gerisi boş....

evet cnm gazım var dye gittim doktora demezmi bebek kıpraşıyoo Henüz dışardan duyulucak kadar net değil ama hissetmem yeterli

var canım çok güsel hemde ben dün bitane jile elbise aldım ordan güsel şeyler var.

maşallah canım ya ne kadar erken hissetmişsin ya şaşıormadım desem yalan olur çünkü en erken 16. haftada oda ikinci bebekse

evet canım bazen olurmuş gazmı omu anlamıyoruz içerde bişeyler olduğu kesinde

sormaaaa gittim gazım var diye demezmi bebek diye

maşallah canım ya ne kadar erken hissetmişsin ya şaşıormadım desem yalan olur çünkü en erken 16. haftada oda ikinci bebekse

Valla canım eğer doktor demeseydi bebek diye bende gaz dicektim ama gazdan farklı bişi zaten belli oluyo..Doktorum senin gibi erken hisseden anneler olabiliyo dedi

canım benim kayınvalidem yapıyo onu 50 kişiye yapmıştır şimdiye kadar ve hepside tuttu alyansını sağ elinin üstüne getiriyosun ipe takıyosun eğer ileri geri giderse erkek olduğu yerde dairesel dönerse kız oluyo diyo hepside tuttu valla benimkinide bildi biz ona bi internet sitesi açmayı planlıyoruz

Valla canım eğer doktor demeseydi bebek diye bende gaz dicektim ama gazdan farklı bişi zaten belli oluyo..Doktorum senin gibi erken hisseden anneler olabiliyo dedi

ozaman bizde en kısa zamanda hissederiz umarım çok güzel bir duygu olsa gerek

ozaman bizde en kısa zamanda hissederiz umarım çok güzel bir duygu olsa gerek

aaa erkekmii pipi varrr Eklerim canım tabii

Öndende çekilmişi var canımm al sanaaaa
Eki Görüntüle 300099

vay maşallahhh
bildiğin hamileeee
bendede hala bişey yok
bi ara vardı ama gitti simdi

bende denedım bunu ama internette tam tersi yazıyordu
dogru olan buysa kıızzz
hep daire çiziyo cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…