2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sormaaaa dün arkadaşımın yanına gittim fırına

canım kumbara yaptım evde geçen ay 100tl bırakmıştım hesapta ama eşime vermiştim paracartımı görmüş çekmiş dedim sen görürsün bu ay hiç fatura ödemicem işte kendi borcum var 1-2 tane onları vericem avcunu yalıcak

walla iyi demişsin canım..
anacım mesaj vermek iyi de karşındaki arsızsa mesaj yerine ulaşmıyor işte.. o noktada biraz cadılık kullanmak zorunda kalıyosun

orası öyle karışık konular vesselam... allah düşürmesin kardeş

heheh yemekle bi alakası yok ama erkek milleti işteee görür 5 .ci aydan itibaren o

yok yokta he he deyip geçiyorum erkek işte. ama belim kalınlaşmış baya dün dikkatimi çekti,eskiden kilo alır verirdim ama belim inceydi hep artık kalın bir belim var , vatana millete hayırlı olsun :18:

ayy çok güzelll..... bende de var canım bundan, aynı renk hemde
birlikte giyip şöyle bi gezsek ne komik olur di mi??? millet gözünü alamaz bizim göbüşlerden

Giyelim valla süper olur

canım maşallah senin ki baya ben burdayım diyo. bizde ekliyoruz yavaş yavaş ama başka topikte bizimkinler ordan bakabilirsin. bide ben hala listede yokum özelden bilem mesaj attım ama hala yokum beni istemiyomusunuz

ekledim ya kuşum seniiiiiiiii benn52: evet canım saklayamıyoruz artıkkk hangi topik oooo

benimde gözüm ekmeklerde kaldıı
oohh ne güzel sıcak sıcak cıtır cıtırrr

kızlar pantalon işini naptınız yaa .. ben bulamadım.. hep kocaman kocamanlar var.. :26:

ben lcw dan aldım cnm 2 tane.. biri kot.. biri keten.. acayip rahatlar.. tavsiye ederim

kıss bende sana o filmi sorucaktım güzelmi die ama madem kötü dion başka filme gidelim barrii :)

offffff valla bu erkeklerin hepsi aynı bizim oturma odamızda da her yer hoparlörr ilk başta çok dedim koydurmam die ama koydu koltukların arkası televizyon yanı her yerde varr :))

canımmmmmmmmmmmm çookk sewindim hayırlı olsun erkekinn :))

kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda
canım senin deee kızın hayırlı olsunnn :)))
Neyse kızlar, ben çıkıyorum artık. ikilinin sonucunu almaya gidiyorum:18: bizim için dua edin olurmu? inşallah sonuçlar tertemiz çıkmıştır.. gelince haberleşiriz. öptüm hepinizi. kendinize dikkat edin
ranacım hayırlı haberlerle gel inşş canımm :))) dualarımız seninle :)
ya canım benim eşim deli ediyor beni , her akşam göbek bakıyor gelince... sonra başlıyor yemiyorsun da büyümüyor da vıdı vıdı bir iki ay sonra görecek gününü...

aynen bnmkide öle yapıo beni uyuz edio yemion çıkmıo göbüş die süt içmiosun yoğurt yemiosun die yiyince akşam biraz çıkıo ama sabaha gidio geri o yüzünden resimliycek bi göbüş yok henüz çıksın hemen çekicem :))

ay ben anlamadım.eşin inadına ailesini mi çağırıyo napıyomuş?

sanki inadına yapar gibi ablasını arayıp onunla oturmamı isityor sinir etti ama tel açtım söyledim ağzıma geleni yeter bee çok geldi üstüme ben anneme gitcem kendin başbaşa otur ailenle..ben istemiyorum hergün hergün görüşmek sen istiyosun die...

dalgamı geçiyo anlamadım ...mutlu oluyormuş...ben olmuyorum...Aynı muhabetlerde sıkıyor benimle muhabbet bile edemiyorlar ki o şu kadını gördünmü ne şişman a bunu gördünmü ne giymiş ...muhabetleri onlarınki benimle sohpet edecek kültürde bile değiller...Ne konuşcam ben millet ne yaptı banane...

bugünden itibaren karar verdim istemiyorsam eşim sevinsin diye gitmicem artık alıştı çünkü...

woowww oğlişler çoğunlukta maşallahh.... bitane kızmız var sadece bakalım liste nasıl dolacakkk

benimde gözüm ekmeklerde kaldıı
oohh ne güzel sıcak sıcak cıtır cıtırrr

kızlar pantalon işini naptınız yaa .. ben bulamadım.. hep kocaman kocamanlar var.. :26:

canım ben lcw ve C&A dan aldım 40 42 beden beli lastikli ayarlanabiliyor ve genelde taytta giyiyorum uzun tunik ve kısa elbiselerle

bende mısır gevreğini çok yediğimde zayıflıktan yatağa düşmüştüm acayip bağırsakları çalıştırıyor çok yeme hergün hiç yeme ki ben bal ile yiyordum...

KIzlar dün karnımın bazı yerlerindeki Kıpraşmalar için doktora gittim.Doktorum doğru hissettiğimi ve bunun bebeğin hareketleri olduğunu söyledi Ki size yazarken bile kıpraşıyo pıt pıt Normalmiş artık bu haftalarda hissetmem.Çok enteresan bi duygu yaaa..Gaz seyirmesiyle alakası yok bikere tamamen çıkarın aklınızdan çok farklı bi hiss.Tamamen ayırt edebiliyorsunuz

bakalım bebeğim olduğunda da böyle yapcakmı...Ben bebeğe düştükçe bana kızcak benle ilgilenmiyosun dye...ama beni ilgilendirmiyo anasına gitsin hatta onla uyusun...

yattıgımda elimi karnıma koyuyorum baya bi derinden pıt pıt atıyo :26:
bebiş olabilermiki

kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda

hadi yaa ne güzel kızlar çoğalsın biraz yaa hiçö olmazsa azcık cici ilerde görelim değişik olsun hep erkek haberi geliyo...

heh ben öyle dedim ya kertçez sanki şaka canııım istedikleriyle evlenirler tabikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…