sormaaaa dün arkadaşımın yanına gittim fırına
valla cicim ben işten cıkınca tazminatımın bi kısmıyla 4 reşat attım kenara.. gittiğim hastane cok pahalı dogum için kullanırım diye düşünüyorum..
ama müstakbel kayınpederim ilk torunum deyip hastane masraflarımızı karsılarsa o kenardakileri bebişime hibe edicem..
bide ögrendigim günden beri kenara atıyorum bişiler.. Alışverişide kocama yaptırıyorum kenara attıgım seler baya birikti
sırf bozukluk bile biriktirsen o zmna baya bişi çıkar bence
walla iyi demişsin canım..
anacım mesaj vermek iyi de karşındaki arsızsa mesaj yerine ulaşmıyor işte.. o noktada biraz cadılık kullanmak zorunda kalıyosun
heheh yemekle bi alakası yok ama erkek milleti işteee görür 5 .ci aydan itibaren o
ayy çok güzelll..... bende de var canım bundan, aynı renk hemde
birlikte giyip şöyle bi gezsek ne komik olur di mi??? millet gözünü alamaz bizim göbüşlerden
canım maşallah senin ki baya ben burdayım diyo.bizde ekliyoruz yavaş yavaş ama başka topikte bizimkinler ordan bakabilirsin. bide ben hala listede yokum özelden bilem mesaj attım ama hala yokum beni istemiyomusunuz
benimde gözüm ekmeklerde kaldıı
oohh ne güzel sıcak sıcak cıtır cıtırrr
kızlar pantalon işini naptınız yaa .. ben bulamadım.. hep kocaman kocamanlar var.. :26:
kıss bende sana o filmi sorucaktım güzelmi die ama madem kötü dion başka filme gidelim barrii :)kızlar dün sinemeya gittim hatta ağlarım diye kendimi çok hazırladım Dedemin insanlarına ama hiç ağlamadım
hatta filmin ilk parçasında sıkıldım çocuk üzerine çok yoğunlaşmışlar diğer parçası biraz daha güzel ama BABAM VE OĞLUM filmi kadar güzel olmamış...
offffff valla bu erkeklerin hepsi aynı bizim oturma odamızda da her yer hoparlörr ilk başta çok dedim koydurmam die ama koydu koltukların arkası televizyon yanı her yerde varr :))heleki türk korku filminden nefret eder salonu görsen her yer hoparlör nasıl diyim koltukların yanı konsolun üstünde tv yanında köşe başlarında en sonda koltuğun altına titreşimler oluyomuş işte efektti daha çok hissediyomuşsun dedim zaten titriyo koltuk alırsan herşeyi atarım dedim almadı
canımmmmmmmmmmmm çookk sewindim hayırlı olsun erkekinn :))kızlar günaydınn benim minnakım erkekmişşşdün doktora gittim çok şükür sağlıklıydı içerde appaçi dansı yapıyodu doktor totosunu bilem çekti verdi benimki yayılmış açmış piposunu ben burdayım diyodu Allaaam yaa çok güseldiiii canlaar.
canım senin deee kızın hayırlı olsunnn :)))kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda
ranacım hayırlı haberlerle gel inşş canımm :))) dualarımız seninle :)Neyse kızlar, ben çıkıyorum artık. ikilinin sonucunu almaya gidiyorum:18: bizim için dua edin olurmu? inşallah sonuçlar tertemiz çıkmıştır.. gelince haberleşiriz. öptüm hepinizi. kendinize dikkat edin
ya canım benim eşim deli ediyor beni , her akşam göbek bakıyor gelince... sonra başlıyor yemiyorsun da büyümüyor da vıdı vıdıbir iki ay sonra görecek gününü...
ay ben anlamadım.eşin inadına ailesini mi çağırıyo napıyomuş?
benimde gözüm ekmeklerde kaldıı
oohh ne güzel sıcak sıcak cıtır cıtırrr
kızlar pantalon işini naptınız yaa .. ben bulamadım.. hep kocaman kocamanlar var.. :26:
hello kızlaaarr
bişi sorcam size.. ben sütü sade içemiyorum.. gecen meyveli kahvaltılık gevrek aldım onunla buluşturup içiyorum sürekli..
kocam tutturdu bunu diyet yapanlar kullanıyo sen nie yiyosun diye ama cok hosuma gidiyo :26:
zararı olurmu ki sizce :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-annelerinin-muhtesem-gobisleri-4.htmlGiyelim valla süper olur
ekledim ya kuşum seniiiiiiiii benn52: evet canım saklayamıyoruz artıkkk hangi topik oooo
ben lcw dan aldım cnm 2 tane.. biri kot.. biri keten.. acayip rahatlar.. tavsiye ederim
kuzuu seninki fenaymış rabbim sabır versiin canıım
benimki 2 günden fazla kalamaz bile gidelim die tutturur annesi kalın der yok benimde evim var birazda evimde vakit geçiricem der allah var bana o konuda hiç sorun çıkarmaz hatta ben derim kalalım die annemede yakın hep beraber otururuz ama yok sıkılır
woowwwoğlişler çoğunlukta maşallahh.... bitane kızmız var sadece bakalım liste nasıl dolacakkk
canımmmmmmmmmmmm çookk sewindim hayırlı olsun erkekinn :))
ben lcw dan aldım cnm 2 tane.. biri kot.. biri keten.. acayip rahatlar.. tavsiye ederim
yattıgımda elimi karnıma koyuyorum baya bi derinden pıt pıt atıyo :26:
bebiş olabilermiki
kızlar benimde %80 olasılıkta kız doktor öle söledi kesinleşmedi ama yüksek olasılık benimde kız. kızlar azınlıkta gerci burda
sen o psikolojidesin cnm kız olmıcana göre gçer yakında pütürleşme soğuktandır soğuktan.....
Benim oğlum kimi isterse onu alsın ben karışmam...İsterse çöpçü olsun ister yabancı ne isterse ben karışmıcam hiçbirşeye bunu herkese göstercem nasıl k.valide olunur...
Yeterki okusun geliştirsin kendini....Meslek sahibi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?