2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben okuldaki arkadaşlara söyledim malesef,yiboda çalışıyorum,gece nöbeti verilmemesi için söylemek zorunda kaldım.bi de annemler felan biliyor.
kalp atışı için kaç hafta sonra gelmenizi istedi doktorlar?ben 3 hafta sonrasına 1 kasıma randevu aldım

canım benim ikinci hamileliğim bi oğlum var 13 aylık yazmıştım önceki sayfalarda bugün akşam yemeğini çok yedim karnım çıktı valla,karnım büyük olacağa benziyor bu gidişle

pardon canım kaçırmışım:) ben dıkkat etmeye çalışıyorum yedıklerıme.ılkınde 21 kg almıştım.busefer o kadar olsun ıstemıyorum şahsen.kaç kıloyla hamıle kaldınız kızlar?ben 54,4.

10 gun sonra dedı ışte 25 ekımde gıdıcez kısmetse.

ben de 20 kilo almıştım ama hepsini verdim.ben şimdi 45 kiloyum,hatta bu hafta hamilelik şokuyla 1 k,lo vermişim.bana da 3 hafta sonra gel demişti,7-8 haftalık felan oluyor bebiş inşallah

ben de 20 kilo almıştım ama hepsini verdim.ben şimdi 45 kiloyum,hatta bu hafta hamilelik şokuyla 1 k,lo vermişim.bana da 3 hafta sonra gel demişti,7-8 haftalık felan oluyor bebiş inşallah

45 mııııııııııııııııııı sen 20 kg alsan noolur kı:)))yenı yenı göbeklenırken doğuruverirsin:)))) benı kan hapları yaktı.bakalım bu sefer kan değerlerım daha yuksek gıbı.kan hapı başlamazsam almam çok dıye düşünüyorum.

bu sefer aldığım kiloları vermek istemiyorum,tabi kilo alırsam.yemeklerden sonra mide bulantım oluyor bu hamileliğimde,fazla yiyemiyorum.ben de 4 ay progestan kullanmıştım düşük tehlikem vardı,bu hamileliğimde progestan değerim iyi çıktı çok şükür,kan değerim de iyi
bulantısı kusması başlayan var mı benden başka kızlarr?

kan değerın kaç çıktı sorması ayıp?ben en son ağustosta baktırmıştım 11.9 çıkmıştı.gebelıkte düşüyo gerçi.inşallah düşme zd e kan hapı başlamam.ona başlayınca 3er 5 er aldım çünkü kılo.benım mıde bulantım yok denecek kadar az.bı anda çıkmazlarsa olmıycak dıye düşünüyorum çünkü gecen sefer ılk 3 ay çok fenaydım.habıre yeşil elma yıyodum bulantıyı bastırsın dıye.

slm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin

artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi

hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor

benim de 13 çıktı bu hafta doktor kan idrar testi yaptırdı.ben oğlumu 33 haftalık doğurmuştum,sistitten dolayı.her ay düzenli idrar tahlili yaptıracaz bu hamileliğimde.benim de aniden bulanıyor midem yemek yerken,birşeyler yaparken.ben 2.ayda başlayıp 5. aya kadar her sabah kusmuştum ilk hamileliğimde.bunda bulantı erken başladı,sanki kusmayacakmışım ama hep midem bulanacakmış gibi hissediyorum.bu arada ilk doğumun sezeryan mı olmuştu?ben sezeryan olmuştum şimdi doktko sezeryan yerin ağrı yapabilir karnın büyüdükçe dedi.

gözün aydın canim,bebiş kaç haftalık?inşallah bizler de kısa sürede duyarız tıp tıp seslerini

evet canım szeryan.ben de sneın aksıne 41 haftalık doğurdum kızımın keyfı yerındeydı çıkmak ıstemedı.doğum kanalına da gırmeyınce emcbur sezeryan oldum.ağrı olduğunu ben de duydum.ben de çok şükür yok şu an bı ağrı sızı doktor da bışey demedı ama kılo aldıkça gerılecek buyuk ıhtımalle.bu arada ben doğumdan çok korkuyorum sen ne durumdasın?doktoruma da söyledım çok normal butun kadınlar 2.de korkuyolar dedı.bılıyorum tabı şimdi amelytahaneye gırınce başıma gelecekelri:)
bı de bız doğumda kamera vermıştık sağolsunlar çekmişler tabı e onları da seyredınce şimdi içim tuhaf oluyo doğumu düşündüğümde.

çok sakin bir topik biraz canlandırmak lazım....:26:

bende haziran annesiyim 6 hafta 1 günlük hamileyim....keseyi de gördük kalp atışınıda dinledik....

eşimde bende çok mutluyuz inş herşey sorunsuz geçer benim çok bulantılarım başladı midesi bulanan varmı??

Benide aranıza alırmısınız diğer tarafa yazdım ama ordakiler çok kaynaşmışçççç

hep hamile olmadan önce bu forma girip bilgi okurdum ve hep hamilelik duygularını paylaşanları görüp "inşallah bana da nasip olur derdim" velhasıl oldu da:) bugün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim :) SAT 19 eylül. muhtemel doğum zamanı 25 haziran olarak görülüyor. daha adet gecikmemin ilk günü olduğu için kese görünmedi ama cumartesi çıkacak inşallah :) yalnız benim henüz midem falan bulanmadı, ne zaman bulanmaya başlar acaba?

benimde 20 eylül sat tarihi 4-5 haftalardan sonra başlar ama herkesde aynı olmuyo ama benim hafiften bulanıyo

benimde 20 eylül sat tarihi 4-5 haftalardan sonra başlar ama herkesde aynı olmuyo ama benim hafiften bulanıyo

hemen hemen aynıyız demek :) hayırlısı bakalım hala aptal aptal bakınıyorum şaşkaloz bir haldeyim :) tuhaf güzel bir duygu :) hayırlı olsun senin de inşallah

hemen hemen aynıyız demek :) hayırlısı bakalım hala aptal aptal bakınıyorum şaşkaloz bir haldeyim :) tuhaf güzel bir duygu :) hayırlı olsun senin de inşallah

benim 2. Hamileliğim ben ilk bebeğimi kaybettim 05 haziran 2011 de kaybettim 02.06.2011 de dogum olmuştu 2011 haz. Annelerine yazardım ben

burda herkez 2 ciye mi hamile kızlar

benım de 2.hamılelığım.

Allah sağ salim tamamlamayı nasıp etsın.herkesın mıdesı bulanıcak dıye bıley yok.hatta inşallah da bulanmaz.benım ılk hamılelığimde ılk 3 ay kabus gıbıydı her sabah kusuyordumçbunda olmayacak sanırım şimdilik iyi gidiyorum.

benim 2. Hamileliğim ben ilk bebeğimi kaybettim 05 haziran 2011 de kaybettim 02.06.2011 de dogum olmuştu 2011 haz. Annelerine yazardım ben

canım Allah sabır versın.bi kere yüzünü gördükten sonra düşünmek bile istemıyorum yaşadığın acıyı.benım de evladım var.Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün szileri birbirinize bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…