evet 2.de sanırım daha rahat oluyor ınsan.allah hayırlısını versın tabı ama kız evlat bambaşka bence.2. de kız olsun dıyo hatta eşim:) bildiğin kuma gelıyo üstüne kocaya ortak.
eğer doktorun ok dıyosa hiiiiç takma kafana.benım ılk çocuğum çok zor oldu ona rağmen çok rahat bı hamıleydım ben hiç düşmedım uzerın ha her şeyımı guzel guzel uyguladım ama pimpiriklenmedım yanı.çok şükür çok sorunsuz bı hamılelık gecırdım ve kızım da doğdugu andan ıtıbaren çok uysal ve sakın sorunsuz bi bebek oldu.
ben yakınlarıma söyledım yanı aileme hamılelığimi ama bılhasaa iş yerımde kısmetse 3 aydan önce duyurmayı planlamıyorum.ben ınanırım nazara falan.neme lazım bilip de ne olacak dı mı:)
ha sen keseyı de mı görmdın daha.benım doktorum gerek yok kan testıne dedı tel de yaptırmadık bız de.gıdınce kese gözuktu zaten çok şükür.
canım benim ikinci hamileliğim bi oğlum var 13 aylık yazmıştım önceki sayfalardabugün akşam yemeğini çok yedim karnım çıktı valla,karnım büyük olacağa benziyor bu gidişle
ben okuldaki arkadaşlara söyledim malesef,yiboda çalışıyorum,gece nöbeti verilmemesi için söylemek zorunda kaldım.bi de annemler felan biliyor.
kalp atışı için kaç hafta sonra gelmenizi istedi doktorlar?ben 3 hafta sonrasına 1 kasıma randevu aldım
pardon canım kaçırmışım:) ben dıkkat etmeye çalışıyorum yedıklerıme.ılkınde 21 kg almıştım.busefer o kadar olsun ıstemıyorum şahsen.kaç kıloyla hamıle kaldınız kızlar?ben 54,4.
10 gun sonra dedı ışte 25 ekımde gıdıcez kısmetse.
ben de 20 kilo almıştım ama hepsini verdim.ben şimdi 45 kiloyum,hatta bu hafta hamilelik şokuyla 1 k,lo vermişim.bana da 3 hafta sonra gel demişti,7-8 haftalık felan oluyor bebiş inşallah
45 mııııııııııııııııııı sen 20 kg alsan noolur kı:)))yenı yenı göbeklenırken doğuruverirsin:)))) benı kan hapları yaktı.bakalım bu sefer kan değerlerım daha yuksek gıbı.kan hapı başlamazsam almam çok dıye düşünüyorum.
kan değerın kaç çıktı sorması ayıp?ben en son ağustosta baktırmıştım 11.9 çıkmıştı.gebelıkte düşüyo gerçi.inşallah düşme zd e kan hapı başlamam.ona başlayınca 3er 5 er aldım çünkü kılo.benım mıde bulantım yok denecek kadar az.bı anda çıkmazlarsa olmıycak dıye düşünüyorum çünkü gecen sefer ılk 3 ay çok fenaydım.habıre yeşil elma yıyodum bulantıyı bastırsın dıye.
slm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin
artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi
hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor
gözün aydın canim,bebiş kaç haftalık?inşallah bizler de kısa sürede duyarız tıp tıp seslerini
hep hamile olmadan önce bu forma girip bilgi okurdum ve hep hamilelik duygularını paylaşanları görüp "inşallah bana da nasip olur derdim" velhasıl oldu da:) bugün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim :) sat 19 eylül. Muhtemel doğum zamanı 25 haziran olarak görülüyor. Daha adet gecikmemin ilk günü olduğu için kese görünmedi ama cumartesi çıkacak inşallah :) yalnız benim henüz midem falan bulanmadı, ne zaman bulanmaya başlar acaba?
benimde 20 eylül sat tarihi 4-5 haftalardan sonra başlar ama herkesde aynı olmuyo ama benim hafiften bulanıyo
hemen hemen aynıyız demek :) hayırlısı bakalım hala aptal aptal bakınıyorum şaşkaloz bir haldeyim :) tuhaf güzel bir duygu :) hayırlı olsun senin de inşallah
benim 2. Hamileliğim ben ilk bebeğimi kaybettim05 haziran 2011 de kaybettim 02.06.2011 de dogum olmuştu 2011 haz. Annelerine yazardım ben
burda herkez 2 ciye mi hamile kızlar
hep hamile olmadan önce bu forma girip bilgi okurdum ve hep hamilelik duygularını paylaşanları görüp "inşallah bana da nasip olur derdim" velhasıl oldu da:) bugün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim :) SAT 19 eylül. muhtemel doğum zamanı 25 haziran olarak görülüyor. daha adet gecikmemin ilk günü olduğu için kese görünmedi ama cumartesi çıkacak inşallah :) yalnız benim henüz midem falan bulanmadı, ne zaman bulanmaya başlar acaba?
benim 2. Hamileliğim ben ilk bebeğimi kaybettim05 haziran 2011 de kaybettim 02.06.2011 de dogum olmuştu 2011 haz. Annelerine yazardım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?