çok çatlak vardı sanırım...
çok çatlak vardı sanırım...
ohh bizim yerimize de gez..
ya benimde öyle ya gögsümde de var ya epilasyon yapsammı?
çok geçmiş olsun cnm yaaa
hem de nasıl dedim ırsi oluyomuş olursa olur sen yağlan da dediyağlı güreşçi gibi bol bol sür sabah akşam diyo
yok canım ya dahada artırırız bence ozamn hadi göbek kılları neysede göğüs kıllarına hiç dokunma bence şimdilik. zaten tek tüktür bebişler olsun bakarız çaresine..
hem de nasıl dedim ırsi oluyomuş olursa olur sen yağlan da dediyağlı güreşçi gibi bol bol sür sabah akşam diyo
had yaa...kizlar ama bn suremiyorum gobegime oyle yag filannn.bi hos oluyrm yaaa.bnm de irsi annemde var hatta bnmde butlarimda biraz var catlak ama bn zeytinyagli bi yuz kremi almistim smdilik onu suruyorum szce ise yararmiki ya???dedim maksat yumusatsin iste.nekadarda kendimden bezmisim yaaa.napam hem calisma hem hamilelik hem ev hanimligi pek bi zormus yahuuuu...puhahahahah:)))
had yaa...kizlar ama bn suremiyorum gobegime oyle yag filannn.bi hos oluyrm yaaa.bnm de irsi annemde var hatta bnmde butlarimda biraz var catlak ama bn zeytinyagli bi yuz kremi almistim smdilik onu suruyorum szce ise yararmiki ya???dedim maksat yumusatsin iste.nekadarda kendimden bezmisim yaaa.napam hem calisma hem hamilelik hem ev hanimligi pek bi zormus yahuuuu...puhahahahah:)))
kız yarın bebem sütümü emmez la o kıllarla öğğğ der
ben de bebk yağı kullanıyorum butlarımda benimde var çoktu krem mırem işte azalttım biraz ama var yinede dedim bebek yağı sürüyorum nieee krem al badem yağı kayısı yağı bi bişey daha dedi onları al hepsini sür dedim anne ya bi krem sordum 140 tl dedi sen al al ben veririm yoksa pişman olursun yap hiç olmadı ben herşey kullandım yinede çatladı...çalışma ev iişi hamilelik zor oluyo ama giyinirken sürüyorum gecede geceliğimi giyerken sürüyorum yoksa kalıyo unutuyorumkalıyo yani 1 2 kere çok üşendim sürmedim
evet canım prematuredir ve 55 cm doğmasıda imkansızdır. çünkü miadında doğan bebeklerin bile kız:48-51 cm erkek:49-52 cm boylarındadır.
Kızlar berbat bi gece geçirdikk...Zaten 2-3 gündür Defnem isal diyodum...Dün gece yatırdımm bi banyo yapıyım yatıyım dedim...Gece 2,30 da pc başında oyun oynarken eşim çağırdıı Defnenin ateşi var çok dedii..Zaten zırıl zırıl başladıı kuzum ağlamaya....Bi ölçtük 39,5 olmuş sadece yarım saat öncesi bakmıştım hiçbişey yoktuu...Sonra calpol verdim ama 38,5-39-4 arası dolandıı bütün gece bütün gece ılık suyla ovduk bütün vücudunu....Ama yok yok bi ara 38,2 yi gördük ama 10 dk sürmedii yükselmesi gene...Sabah 8 de doktora gittik ...Enfeksiyon kapmış ve ben isali kesmek için kullandığım yiyeceklerle isali kesmeye çalışmam kötü olmuş vücut mikrobu atamadığından ateşe döndürmüş...Nerden kaptı bilmiyorum sular dedi dr...Çeşme suyunu hiç kullanmayız....ama dişini fırçalarkenn yada elini yıkarken çeşme suyu kullandım dedi eşim bikaç kere...Vücudu çok susuz kalmış kuzumun serum verdiler ateşi düşürdüler 38,0 e ama o kadar huysuz ve mutsuz ki....2 gr yemek yediremedik babasıylaa...(((
saol canım yaa benim görümcemin doğmuştuda 35 haftalık kayınvalidem diyoki yok premütüre değil 55cm doğdu boylu felan ayy en güldüm içimden hemde popomla size bi sorayım yanlış mı biliyorum dedim çocuk 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı allam ya ne insanlar yani bana yalan söyleyerek ne geçiyoki eline yaa
saol canım yaa benim görümcemin doğmuştuda 35 haftalık kayınvalidem diyoki yok premütüre değil 55cm doğdu boylu felan ayy en güldüm içimden hemde popomla size bi sorayım yanlış mı biliyorum dedim çocuk 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı allam ya ne insanlar yani bana yalan söyleyerek ne geçiyoki eline yaa
boylu poslu ha ay hiç gülesim yoktu valla kayınvaliden biraz sallamayı seviyomuş. işte bazı insanlar böyle şeyler söleme ihtiyacı duyuyolar kendi egolarını yükseltmek için ama böyle birşeyde yalan sölenmez ki eline ne geçti sanki
bide üzerine yoğun bakımda kaldı hala kabul etmiyo
abi ben anlamıyorum bu insanları ne var yani evet öyle oldu ama şimdi allaha şükür sapasğlam dese :44::44::44::44: bi yerinden bişeylerimi eksilir küçülürlermi nedir yani
bide üzerine yoğun bakımda kaldı hala kabul etmiyo
abi ben anlamıyorum bu insanları ne var yani evet öyle oldu ama şimdi allaha şükür sapasğlam dese :44::44::44::44: bi yerinden bişeylerimi eksilir küçülürlermi nedir yani
hepiniz sağolun kızlarrr yaaa evlat hasta olunca çok kötü oluyoo insann...aman sizde dikakt edin sulara çok dikkat edin ilerde güvenmiyosanız asla ağzına girmemesine çalışın özellikle kız bebeler enfeksiyon için daha hazır oluyo diyolarr ....
cnm saçmalamışlar onlar boşverrr bi kere 36. hafta öncesii erken doğum kabul edilir ikincisii normal doğan bebek bile olsa benim duyduğum max. 52 cnm hiç 55 cm doğan bebe duymadım ben ki 35 haftada asla....sen boşverr pek sever bazı ukalalar böyle kıyaslama yapmaya ....
olmuyor dnaz link kopyala diyom çizelgeye gidiyom yapıştır diyom birsey olmuyor yanlş mı yapıyom
Kızlar berbat bi gece geçirdikk...Zaten 2-3 gündür Defnem isal diyodum...Dün gece yatırdımm bi banyo yapıyım yatıyım dedim...Gece 2,30 da pc başında oyun oynarken eşim çağırdıı Defnenin ateşi var çok dedii..Zaten zırıl zırıl başladıı kuzum ağlamaya....Bi ölçtük 39,5 olmuş sadece yarım saat öncesi bakmıştım hiçbişey yoktuu...Sonra calpol verdim ama 38,5-39-4 arası dolandıı bütün gece bütün gece ılık suyla ovduk bütün vücudunu....Ama yok yok bi ara 38,2 yi gördük ama 10 dk sürmedii yükselmesi gene...Sabah 8 de doktora gittik ...Enfeksiyon kapmış ve ben isali kesmek için kullandığım yiyeceklerle isali kesmeye çalışmam kötü olmuş vücut mikrobu atamadığından ateşe döndürmüş...Nerden kaptı bilmiyorum sular dedi dr...Çeşme suyunu hiç kullanmayız....ama dişini fırçalarkenn yada elini yıkarken çeşme suyu kullandım dedi eşim bikaç kere...Vücudu çok susuz kalmış kuzumun serum verdiler ateşi düşürdüler 38,0 e ama o kadar huysuz ve mutsuz ki....2 gr yemek yediremedik babasıylaa...(((
bunlardaaa alıııcaaamm dün annemle babama gösterdim nası güldüleeerdelisin sen nerden buluyon bunları diyo babam
Eki Görüntüle 300531 Eki Görüntüle 300532 Eki Görüntüle 300533
al kuzum walla.. bulsam ben de alırım bunlardan.. cinsiyet belli olmasına gerek yok.. erkeğe de olur kıza da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?