2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok çatlak vardı sanırım...

ohh bizim yerimize de gez..

ya benimde öyle ya gögsümde de var ya epilasyon yapsammı?

çok geçmiş olsun cnm yaaa

yok canım ya dahada artırırız bence ozamn hadi göbek kılları neysede göğüs kıllarına hiç dokunma bence şimdilik. zaten tek tüktür bebişler olsun bakarız çaresine..

hem de nasıl dedim ırsi oluyomuş olursa olur sen yağlan da dedi yağlı güreşçi gibi bol bol sür sabah akşam diyo

bende sürünem bol bol

yok canım ya dahada artırırız bence ozamn hadi göbek kılları neysede göğüs kıllarına hiç dokunma bence şimdilik. zaten tek tüktür bebişler olsun bakarız çaresine..

kız yarın bebem sütümü emmez la o kıllarla öğğğ der

hem de nasıl dedim ırsi oluyomuş olursa olur sen yağlan da dedi yağlı güreşçi gibi bol bol sür sabah akşam diyo

had yaa...kizlar ama bn suremiyorum gobegime oyle yag filannn.bi hos oluyrm yaaa.bnm de irsi annemde var hatta bnmde butlarimda biraz var catlak ama bn zeytinyagli bi yuz kremi almistim smdilik onu suruyorum szce ise yararmiki ya???dedim maksat yumusatsin iste.nekadarda kendimden bezmisim yaaa.napam hem calisma hem hamilelik hem ev hanimligi pek bi zormus yahuuuu...puhahahahah:)))

kız yarın bebem sütümü emmez la o kıllarla öğğğ der[/QUOTE]

kuzucum bende onu diyorum ya bebemiz öğğ demeden hallederiz ama şimdilik gereksiz koçişlerde bakmayı versin şimdilik başka görende yok

ben de bebk yağı kullanıyorum butlarımda benimde var çoktu krem mırem işte azalttım biraz ama var yinede dedim bebek yağı sürüyorum nieee krem al badem yağı kayısı yağı bi bişey daha dedi onları al hepsini sür dedim anne ya bi krem sordum 140 tl dedi sen al al ben veririm yoksa pişman olursun yap hiç olmadı ben herşey kullandım yinede çatladı...çalışma ev iişi hamilelik zor oluyo ama giyinirken sürüyorum gecede geceliğimi giyerken sürüyorum yoksa kalıyo unutuyorum kalıyo yani 1 2 kere çok üşendim sürmedim

evet yaaaaaaa amma zormuş haaaaa

kız yarın bebem sütümü emmez la o kıllarla öğğğ der

kuzucum bende onu diyorum ya bebemiz öğğ demeden hallederiz ama şimdilik gereksiz koçişlerde bakmayı versin şimdilik başka görende yok [/QUOTE]

he kociş gece görüyo karanlıkta bişi farketmez zati :)))

üşengeçlik bi bende yokmuş :))

evet canım prematuredir ve 55 cm doğmasıda imkansızdır. çünkü miadında doğan bebeklerin bile kız:48-51 cm erkek:49-52 cm boylarındadır.

saol canım yaa benim görümcemin doğmuştuda 35 haftalık kayınvalidem diyoki yok premütüre değil 55cm doğdu boylu felan ayy en güldüm içimden hemde popomla size bi sorayım yanlış mı biliyorum dedim çocuk 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı allam ya ne insanlar yani bana yalan söyleyerek ne geçiyoki eline yaa

kızlarrr size iiii sohbetler ben çıkıyom
koçiş gelmeden biraz süsleneyim ne zamndır zanım istemiyodu ya paspal paspal dolanıyom valla şaşırcak sonrada dışarı cıkarız size iii sohbetler

çok geçmiş olsun canım yaa Allah şifa versin biz bile en ufak bi baş ağrımızda nasıl oluyoruz o minnoş nasıl dayansın mızmızlanır tabi.

bide üzerine yoğun bakımda kaldı hala kabul etmiyo
abi ben anlamıyorum bu insanları ne var yani evet öyle oldu ama şimdi allaha şükür sapasğlam dese :44::44::44::44: bi yerinden bişeylerimi eksilir küçülürlermi nedir yani

boylu poslu ha ay hiç gülesim yoktu valla kayınvaliden biraz sallamayı seviyomuş. işte bazı insanlar böyle şeyler söleme ihtiyacı duyuyolar kendi egolarını yükseltmek için ama böyle birşeyde yalan sölenmez ki eline ne geçti sanki

ayy canım yaa sallanırda bu kadar sallanmaz işte bende dedim kızlar bilir bi sorayım şimdi ben hamileyim ya benimki zamanında doğar felan diye kızı geride kalmasın diye boş boş konuşuyo sanki biz kimin ne olduğunu görmüyoruz safız aptalız Allahım ya sinir oluyorum gerçekten

kizlarr mudur yok baska sehre gitmisss bende burda 5 dk durmam eve kacarimmm.olleyyyy hade bna eyvallaaaah yolum acik olur Insallah:)))

hepiniz sağolun kızlarrr yaaa evlat hasta olunca çok kötü oluyoo insann...aman sizde dikakt edin sulara çok dikkat edin ilerde güvenmiyosanız asla ağzına girmemesine çalışın özellikle kız bebeler enfeksiyon için daha hazır oluyo diyolarr ....

cnm saçmalamışlar onlar boşverrr bi kere 36. hafta öncesii erken doğum kabul edilir ikincisii normal doğan bebek bile olsa benim duyduğum max. 52 cnm hiç 55 cm doğan bebe duymadım ben ki 35 haftada asla....sen boşverr pek sever bazı ukalalar böyle kıyaslama yapmaya ....

gdemedim daha yaaa koca sirkette bni birakacak bi araba kalmamis mudru gitti ya soforlerde kacti.neyse solistice cim ceok gecmis olsun canm bnm sn biyandan hamile biyandan dger bebisin hasta zor olur ama kisa zamanda iyilesir Allah daha beterinden esirgesin ufak seyler bunlar:))

olmuyor dnaz link kopyala diyom çizelgeye gidiyom yapıştır diyom birsey olmuyor yanlş mı yapıyom

evt doğru yapıyosun canım.. ama en altta kaydet butonu var.. bi de onu tıklaman gerek kuzum
dene olmazsa yada beğenmezsen tekrar bakarız

çok geçmiş olsun canım..
dün akşam Defnoşun fotolarına bakmıştım.. Allahım dedim kızım olursa aynı bööle taş bebek gibin olsun diye dua ettim.. ama walla ben hepsinde maşallah dedim

bu arada günaydın-tünaydınlar herkese :)))

Son düzenleme:
bunlardaaa alıııcaaamm dün annemle babama gösterdim nası güldüleeerdelisin sen nerden buluyon bunları diyo babam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…