gdemedim daha yaaa koca sirkette bni birakacak bi araba kalmamis mudru gitti ya soforlerde kacti.neyse solistice cim ceok gecmis olsun canm bnm sn biyandan hamile biyandan dger bebisin hasta zor olur ama kisa zamanda iyilesir Allah daha beterinden esirgesin ufak seyler bunlar:))
evt doğru yapıyosun canım.. ama en altta kaydet butonu var.. bi de onu tıklaman gerek kuzum
dene olmazsa yada beğenmezsen tekrar bakarız
çok geçmiş olsun canım..
dün akşam Defnoşun fotolarına bakmıştım.. Allahım dedim kızım olursa aynı bööle taş bebek gibin olsun diye dua ettim.. ama walla ben hepsinde maşallah dedim
bu arada günaydın-tünaydınlar herkese :)))
sağolun kızlarrr zor valla bide bi nazlı ki sormayın mızık mızıkk kucağımdaa ....
cnm maşallah demeden bakmıcağınızı biliyorumm hiç aklıma bile gelmedii öyle bişeyyy....iştee sabah bi an dedimm ona değil bana olsun hastalıklar sonra aklıma geldi diğer kuzumda dedim eşime doğurayım bi bana gelsin gene dedimm baktım eşim size değil bana olsun falan demeye başladıı ....öyle sersem gibi oluyon kuzun hasta olunca....
ayy.. anne-babalık böyle bişey olsa gerek...
yoksa şu hayatta bööle bişeyi başka kim için söylersin ki..
yeğenler,kardeş, anne-baba çok tatlı ama evladın yeri bambaşkadır heralde...
Rabbim hiçbirinin acısıyla sınamasın bizi...
sağolun kızlarrr zor valla bide bi nazlı ki sormayın mızık mızıkk kucağımdaa ....
cnm maşallah demeden bakmıcağınızı biliyorumm hiç aklıma bile gelmedii öyle bişeyyy....iştee sabah bi an dedimm ona değil bana olsun hastalıklar sonra aklıma geldi diğer kuzumda dedim eşime doğurayım bi bana gelsin gene dedimm baktım eşim size değil bana olsun falan demeye başladıı ....öyle sersem gibi oluyon kuzun hasta olunca....
öyle cnmmm yani sevdiğin herkess çok değerli ama evlatt hepsinden başka oluyoo ....
slm annişlr nslsnz bakalım ben ii sayılırız dişimizin ağrısı dinmek bilmiyo tuzlu suyla gargrara yaptık biraz diner gibi de bilmiom inş. Pztsi bi sorun olmaz çok kötüyüm ya duramıyom resmen dua edinde muhasebe müdürü de izin versin yaa bu aralar saolsun kıllık yapıyo
valla onlara olmasınn ben razıyımmm hasta olmaya cnm.....oooyyy cabıım nasıl duygulandımgözlerim dolu dolu oldu anne babalık bu dimi tamam hamileyim ama doğunca nasıl olduğunu daha iyi anlıcam sanırım babamın ilk benim için ağladığını anlatırdı annem yalan yalan gelirdi şimdi anlayabiliyorum onları azda olsa kuzum olunca çok daha iyi anlıcam biliyoruumm rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın...allah korusun sanada bişey olmasık kocişinede hepsi kötü tamam fedakarlık ama yaptığımız olmasın işte kimseye bişeycik olmasın
slm annişlr nslsnz bakalım ben ii sayılırız dişimizin ağrısı dinmek bilmiyo tuzlu suyla gargrara yaptık biraz diner gibi de bilmiom inş. Pztsi bi sorun olmaz çok kötüyüm ya duramıyom resmen dua edinde muhasebe müdürü de izin versin yaa bu aralar saolsun kıllık yapıyo
valla onlara olmasınn ben razıyımmm hasta olmaya cnm.....
Cnm valla ısrar et yanii hamilelikte diş ağrısı kötüdür bi an önce tedavinin olması lazım o kadar da öküz olamazlar herhalde yanii ne randıman beklicekler senden o şekildee
valla onlara olmasınn ben razıyımmm hasta olmaya cnm.....
kızlarr selamlar nasılsınız bakalım...
ya benim aklıma çin takvimi geldi çin takvimine bakan oldu mu hiç benim çin takvimine göre cinsiyeti erkek çıkıyor sizler de merak ediyorsanız aşağıdaki linkten bakın bakalım :))
ne kadar doğru bilmiyorum ama :)
Bebek (ocuk) cinsiyeti tahmini, in Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Hoşgeldin canım. ne güzel, az kalmış bebişini görmene. ben 23 ü gitcem.slmm arkadaşlar bayadır giremedim bende,hepinizin ve bebişlerinizin keyfi yerindedir umarımbende dün dahiliye doktoruna gittim,tiroid bezim az çalışıyor,değerrim biraz düzelmiş ilaç kullanıyorum..biraz keyfim yoktu iyi hissediyorum şimdi umarım bebişime hiç bir zararı olmazzzzzz..benim değerim 4.99 şu anda hamilelerde 2.5 ve altında tutmaya çalışıyorlarmış..salı günüde bebişimi görmeye gideceğim umarım iyidirrr bebişimmm annesinin kuzusu..
ya benim aklıma çin takvimi geldi çin takvimine bakan oldu mu hiç benim çin takvimine göre cinsiyeti erkek çıkıyor sizler de merak ediyorsanız aşağıdaki linkten bakın bakalım :))
Bebek (ocuk) cinsiyeti tahmini, in Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
slmm arkadaşlar bayadır giremedim bende,hepinizin ve bebişlerinizin keyfi yerindedir umarımbende dün dahiliye doktoruna gittim,tiroid bezim az çalışıyor,değerrim biraz düzelmiş ilaç kullanıyorum..biraz keyfim yoktu iyi hissediyorum şimdi umarım bebişime hiç bir zararı olmazzzzzz..benim değerim 4.99 şu anda hamilelerde 2.5 ve altında tutmaya çalışıyorlarmış..salı günüde bebişimi görmeye gideceğim umarım iyidirrr bebişimmm annesinin kuzusu..
Merhaba annişlernapıyosunuz? nasıl gidiyo?
slm cnm.. az kalmış salı ya.. ben de perş gidicem.. azcık daa sabır
slm cnm.. iyiyiz sen nasılsın??
ben baktım, bu çin takvimi herkeste tutmuyomuş.. ben erkek hissediyorum bana kız diyo takvim.. bakalım ne çıkıcak :26::26::26:
iyiyiz şekerim.. sen nasılsın???
slm cnm.. az kalmış salı ya.. ben de perş gidicem.. azcık daa sabır
slm cnm.. iyiyiz sen nasılsın??
ben baktım, bu çin takvimi herkeste tutmuyomuş.. ben erkek hissediyorum bana kız diyo takvim.. bakalım ne çıkıcak :26::26::26:
iyiyiz şekerim.. sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?