2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlarrr zor valla bide bi nazlı ki sormayın mızık mızıkk kucağımdaa ....
cnm maşallah demeden bakmıcağınızı biliyorumm hiç aklıma bile gelmedii öyle bişeyyy....iştee sabah bi an dedimm ona değil bana olsun hastalıklar sonra aklıma geldi diğer kuzumda dedim eşime doğurayım bi bana gelsin gene dedimm baktım eşim size değil bana olsun falan demeye başladıı ....öyle sersem gibi oluyon kuzun hasta olunca....

ayy.. anne-babalık böyle bişey olsa gerek...
yoksa şu hayatta bööle bişeyi başka kim için söylersin ki..
yeğenler,kardeş, anne-baba çok tatlı ama evladın yeri bambaşkadır heralde...
Rabbim hiçbirinin acısıyla sınamasın bizi...

öyle cnmmm yani sevdiğin herkess çok değerli ama evlatt hepsinden başka oluyoo ....

oooyyy cabıım nasıl duygulandım gözlerim dolu dolu oldu anne babalık bu dimi tamam hamileyim ama doğunca nasıl olduğunu daha iyi anlıcam sanırım babamın ilk benim için ağladığını anlatırdı annem yalan yalan gelirdi şimdi anlayabiliyorum onları azda olsa kuzum olunca çok daha iyi anlıcam biliyoruumm rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın...allah korusun sanada bişey olmasık kocişinede hepsi kötü tamam fedakarlık ama yaptığımız olmasın işte kimseye bişeycik olmasın

öyle cnmmm yani sevdiğin herkess çok değerli ama evlatt hepsinden başka oluyoo ....

slm annişlr nslsnz bakalım ben ii sayılırız dişimizin ağrısı dinmek bilmiyo tuzlu suyla gargrara yaptık biraz diner gibi de bilmiom inş. Pztsi bi sorun olmaz çok kötüyüm ya duramıyom resmen dua edinde muhasebe müdürü de izin versin yaa bu aralar saolsun kıllık yapıyo

slm verdik alan yok mu,

valla onlara olmasınn ben razıyımmm hasta olmaya cnm.....

cnm valla ısrar et yanii hamilelikte diş ağrısı kötüdür bi an önce tedavinin olması lazım o kadar da öküz olamazlar herhalde yanii ne randıman beklicekler senden o şekildee

ölede ne bilim mırın kırın ediyolar ya kendi eşleri sanki hamile olmadı onu bırak sanki keyiften izin alıom

Allah yardımcın olsun canım.. diş ağrısı hiçbişeye benzemez... keşke izin verse de bi dişçiye falan gitsen..

selam canım iyiyiz yine yoğun bi gün insanlarla uğraşmak çok zor yaa
aayy canım senin hala devam ediyomu oofff git artık bi dra bi acile falan bişeyler yaparlar izin verir inşallah patronlardan nefret ediyorum

valla onlara olmasınn ben razıyımmm hasta olmaya cnm.....

deme öyle deme öyle olmasın kimseye olmasın bişey mutlu mutlu yaşayalım....

slmm arkadaşlar bayadır giremedim bende,hepinizin ve bebişlerinizin keyfi yerindedir umarım bende dün dahiliye doktoruna gittim,tiroid bezim az çalışıyor,değerrim biraz düzelmiş ilaç kullanıyorum..biraz keyfim yoktu iyi hissediyorum şimdi umarım bebişime hiç bir zararı olmazzzzzz..benim değerim 4.99 şu anda hamilelerde 2.5 ve altında tutmaya çalışıyorlarmış..salı günüde bebişimi görmeye gideceğim umarım iyidirrr bebişimmm annesinin kuzusu..

ben hamile olduğumu öğrendim hemen baktım takvime doğruluğunu bilmiyorum ama takvimde erkek diyo benim içimede erkek doğuyo hayırlısı tabiki

Hoşgeldin canım. ne güzel, az kalmış bebişini görmene. ben 23 ü gitcem.

aslm ataay, hoşgeldin. ben bu takvimi anne baba olan arkadaşlarıma yaptım,ikisinde tutmadı. o yüzden inanmıyorum.

slm cnm.. az kalmış salı ya.. ben de perş gidicem.. azcık daa sabır

slm cnm.. iyiyiz sen nasılsın??
ben baktım, bu çin takvimi herkeste tutmuyomuş.. ben erkek hissediyorum bana kız diyo takvim.. bakalım ne çıkıcak :26::26::26:

Merhaba annişler napıyosunuz? nasıl gidiyo?

iyiyiz şekerim.. sen nasılsın???

Bben bu takvıme ınanıorum kıme baktıysak doğru çıktı belkı arada ıstısnalar olabılıodur

ben de iyiyim canım saol ya bende hep erkek erkek diyodum, doktor da erkek tahmininde bulundu ama iki gündür içime kız doğuyo Allahtan hayırlısı.

Bben bu takvıme ınanıorum kıme baktıysak doğru çıktı belkı arada ıstısnalar olabılıodur

ben de iyiyim canım saol ya bende hep erkek erkek diyodum, doktor da erkek tahmininde bulundu ama iki gündür içime kız doğuyo Allahtan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…