günaydın annejiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepınızı özledimmm görüşmeyelı 1 haftayı gectııııııııı
benım zaten hiç olmadı öle şikayetlerama olanlarında tez vakıtte geçer inşaallah
kardeşcaaazzıım bende onla uyudum dün gecee sabah kalktım ilaçlarımı içtim hazırladım geldim mis gibi makyajımı saçımı başımıda yaptıımm ooohh hazırım artık işe
gunaydi canm nerelerdeydin
günaydııın
hoşgeldin cankuş nerdeydin sen? izindemiydin ?
ohhh ne guzelll bnde sabah iyindim suslendim ise geldim ama evim daginik hic sevmiyrm daginik evi gdesim gelmiyr.yrn pazar sabah erken kalkma ama ckta gec kalkmamki evi temizliyim biraz snra yemek snrada istersem yatar uyurum istersem bilgisayar basinda haziran annisleriyle ve bnm 86 yili agustos annesiyle (yani annemle ) netten konusur dururum gare:)))
ohhh ne guzelll bnde sabah iyindim suslendim ise geldim ama evim daginik hic sevmiyrm daginik evi gdesim gelmiyr.yrn pazar sabah erken kalkma ama ckta gec kalkmamki evi temizliyim biraz snra yemek snrada istersem yatar uyurum istersem bilgisayar basinda haziran annisleriyle ve bnm 86 yili agustos annesiyle (yani annemle ) netten konusur dururum gare:)))
herkese günaydın hanımlar nasılsınız?
ya sizinde göbek ya da gögüs uçlarınızda tüylenme oldumu? :18:
aynen benım evin durumuda ölebugun allahtan erken cıkıyorum 15:00 de eve gidicem temızlık yapılcak yemek yapılcak.yarında yatıcam valla mis gibi
pc bozulduuuu daaaa anca olduu
günaaydıınherkese günaydın hanımlar nasılsınız?
geç olsun güç olmasın
günaaydıın
çok çabuk uzuyo ama +bi kıllanma varmı çözemedim zaten kıllıyım bide kıllanırsam maymun gibi olurum
ozendim smdi sana heeee:))bnde aksama yapsam temizlgi biraz da ertesi gune dinlensemmi ki acaba?ama smdi esim bni birakmicak gel bn yrn iste olucam aksam goruselim bari dye...gorusuyrzda bisey yapamadiktan snra ne anlami varki yaa))
evet bnmkide cabuk uzuyo bnde birz killiyim aman daha killanmiyim snra bnm koca bna kil olcak valla:))buarada kizlar bnm saclarim yillardir uzundu belime kadar ama kezban gibi degil tabii kiyamazdim uclarindan bile kestirirken ama hamile kaldigimda karar verdim kestirmeye ve gittimmm onu uzun arkasi kisa mideller var ya oyle kestirdim ckta yakisti ama hep duzlestirmem gerekio banyodan snra...dedim hamilelikte daha gucsuzlesmesinler uclari da supurge gibi olmustu zati...
günaydın arkadaşlar...
facebook'taki grubun linkini bana iletebilir misiniz lütfen, dün akşam istemiştim ama henüz ileten olmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?