2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kardeşcaaazzıım bende onla uyudum dün gecee sabah kalktım ilaçlarımı içtim hazırladım geldim mis gibi makyajımı saçımı başımıda yaptıımm ooohh hazırım artık işe

ohhh ne guzelll bnde sabah iyindim suslendim ise geldim ama evim daginik hic sevmiyrm daginik evi gdesim gelmiyr.yrn pazar sabah erken kalkma ama ckta gec kalkmamki evi temizliyim biraz snra yemek snrada istersem yatar uyurum istersem bilgisayar basinda haziran annisleriyle ve bnm 86 yili agustos annesiyle (yani annemle ) netten konusur dururum gare:)))

herkese günaydın nasılsınız kızlar. size bişey sorucam kafama takılıyo 35 haftalık doğan bebek premütüre midir? Ve 55cm doğması mümkün mü?

kardeşim yapar die bugün evde bişeye dokunmadım ama emin değilim yapıcağından gerçi bellide olmaz
yarında evde değilim akşama ütülerimi yapsam aslında iyi olur yemeği dışardan söylerim

aynen benım evin durumuda ölebugun allahtan erken cıkıyorum 15:00 de eve gidicem temızlık yapılcak yemek yapılcak.yarında yatıcam valla mis gibi

herkese günaydın hanımlar nasılsınız?
ya sizinde göbek ya da gögüs uçlarınızda tüylenme oldumu? :18:

bende olmadı canım ama tüylerim çok hızlı uzuyolar tırnaklarımda aynı şekilde. badem yağı tüylenme yaparmış kıl köklerini beslermiş kullanıyosan belki o yapmış olabilir?

aynen benım evin durumuda ölebugun allahtan erken cıkıyorum 15:00 de eve gidicem temızlık yapılcak yemek yapılcak.yarında yatıcam valla mis gibi

ozendim smdi sana heeee:))bnde aksama yapsam temizlgi biraz da ertesi gune dinlensemmi ki acaba?ama smdi esim bni birakmicak gel bn yrn iste olucam aksam goruselim bari dye...gorusuyrzda bisey yapamadiktan snra ne anlami varki yaa))

geç olsun güç olmasın

günaaydıın
çok çabuk uzuyo ama +bi kıllanma varmı çözemedim zaten kıllıyım bide kıllanırsam maymun gibi olurum

evet bnmkide cabuk uzuyo bnde birz killiyim aman daha killanmiyim snra bnm koca bna kil olcak valla:))buarada kizlar bnm saclarim yillardir uzundu belime kadar ama kezban gibi degil tabii kiyamazdim uclarindan bile kestirirken ama hamile kaldigimda karar verdim kestirmeye ve gittimmm onu uzun arkasi kisa mideller var ya oyle kestirdim ckta yakisti ama hep duzlestirmem gerekio banyodan snra...dedim hamilelikte daha gucsuzlesmesinler uclari da supurge gibi olmustu zati...

ozendim smdi sana heeee:))bnde aksama yapsam temizlgi biraz da ertesi gune dinlensemmi ki acaba?ama smdi esim bni birakmicak gel bn yrn iste olucam aksam goruselim bari dye...gorusuyrzda bisey yapamadiktan snra ne anlami varki yaa))

ayneen valla.senın esın yarın yokmus nasıl olsa aksam barı yanında otur.adamcagaz hasret gıdersın acıcık

gunaydın canım.benımde göbişte sankım kıllanma var gibi.ee okadar yağ surersem kıllanacagı malum

benimde belime kadardı saçlarım hamile olduğumu öğrenmeden önce kestirdim hemde küt direk çok dökülmeye başlamıştı evin heryerinde saç bıkmıştım sürekli toplamak zorunda kalıyodum öylede başım ağrıyodu gittim bi sinirle kestirdim meğersem hamilelik döküyomuş dönem dönem

günaydın arkadaşlar...

facebook'taki grubun linkini bana iletebilir misiniz lütfen, dün akşam istemiştim ama henüz ileten olmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…