2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende olmadı canım ama tüylerim çok hızlı uzuyolar tırnaklarımda aynı şekilde. badem yağı tüylenme yaparmış kıl köklerini beslermiş kullanıyosan belki o yapmış olabilir?

henüz bişi kullanmadım cnm ya

geç olsun güç olmasın

günaaydıın
çok çabuk uzuyo ama +bi kıllanma varmı çözemedim zaten kıllıyım bide kıllanırsam maymun gibi olurum

çabuk uzaması da cabası :)

gunaydın canım.benımde göbişte sankım kıllanma var gibi.ee okadar yağ surersem kıllanacagı malum

Evet canım benim tüylerimde artış oldu özellikle göbek çevresinde bana hamilelikte dökülür demişlerdi nerdeeee

offf napıcaz peki dr sorsakmı acaba?

bayadır var canım haziran anneleri die

Giriş Yap | Facebook

burası

bu gruptan benim haberim yok bende girem bari

herkese günaydın nasılsınız kızlar. size bişey sorucam kafama takılıyo 35 haftalık doğan bebek premütüre midir? Ve 55cm doğması mümkün mü?

evet canım prematuredir ve 55 cm doğmasıda imkansızdır. çünkü miadında doğan bebeklerin bile kız:48-51 cm erkek:49-52 cm boylarındadır.

henüz bişi kullanmadım cnm ya
çabuk uzaması da cabası :)
offf napıcaz peki dr sorsakmı acaba?
bu gruptan benim haberim yok bende girem bari

gel gel gel
dün annem geldi dedim kaşınmaya başladım hemen yağ alıyosun söyledi bişeyler dedim çok kıllandırıyomuş bişey olmaz dökülür dedi ama bilmiyorum artık sonra karnını açtı böyle olmak istemezsin dimi dedi nası baktıysam artık gördünmü hemen git al kullan dedi

günaydın annişler
umarım sabaha güzel başlamışsınızdır.... bugün tatil ya koçişimi bekliyorum onun yarım gün o gelince çıkıcaz gezmeye kaç hafta sonra ilk defa kendimi gezebilecek güçte buluyorum siz nasılsınız?

günaydın canım.süpersin gez valla

herkese günaydın hanımlar nasılsınız?
ya sizinde göbek ya da gögüs uçlarınızda tüylenme oldumu? :18:

ya benim zaten vardı iyice arttı galiba gözüme çok geliyo
ben iki gündür chicconun catlak önleyici kremini kullanıyorum ama öncesindede vardı..

günaaayydıın enerji patlaması yaşıyorum bi kaç gündür vallahi

bBENDE GEZMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
AMA 3 HAFTADIRRR EŞİME İZİN YOKKK EVDE ÇAKILDIM KALDIMM GEZDIRCEK KIMSE YOKKKK=((

Kızlar berbat bi gece geçirdikk...Zaten 2-3 gündür Defnem isal diyodum...Dün gece yatırdımm bi banyo yapıyım yatıyım dedim...Gece 2,30 da pc başında oyun oynarken eşim çağırdıı Defnenin ateşi var çok dedii..Zaten zırıl zırıl başladıı kuzum ağlamaya....Bi ölçtük 39,5 olmuş sadece yarım saat öncesi bakmıştım hiçbişey yoktuu...Sonra calpol verdim ama 38,5-39-4 arası dolandıı bütün gece bütün gece ılık suyla ovduk bütün vücudunu....Ama yok yok bi ara 38,2 yi gördük ama 10 dk sürmedii yükselmesi gene...Sabah 8 de doktora gittik ...Enfeksiyon kapmış ve ben isali kesmek için kullandığım yiyeceklerle isali kesmeye çalışmam kötü olmuş vücut mikrobu atamadığından ateşe döndürmüş...Nerden kaptı bilmiyorum sular dedi dr...Çeşme suyunu hiç kullanmayız....ama dişini fırçalarkenn yada elini yıkarken çeşme suyu kullandım dedi eşim bikaç kere...Vücudu çok susuz kalmış kuzumun serum verdiler ateşi düşürdüler 38,0 e ama o kadar huysuz ve mutsuz ki....2 gr yemek yediremedik babasıylaa...(((

günaydın canım.süpersin gez valla

valla canım hiç gezesim yoktu ama bu hafta acayip bi gelişme var böyle dışarı atasım var kendimi

günaaayydıın enerji patlaması yaşıyorum bi kaç gündür vallahi

aynen canım ya zaten bu haftalara hamileliğin balayısı diyolar. doğru sölüyolar. kendi kendime nazar değirmessem

bBENDE GEZMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
AMA 3 HAFTADIRRR EŞİME İZİN YOKKK EVDE ÇAKILDIM KALDIMM GEZDIRCEK KIMSE YOKKKK=((

canım olmadı sende kendin çık biraz öyle bi imkanın yokmu azıcık hava alırsın valla insan evde bunalıyo

geçmiş olsun canım çok üzüldüm(

aaayyy canıım beniim çok geçmiş olsun kuzum nasıl mutlu olsun koskoca admların başına geldiği zaman bile mızmız oluyolar o daha küçücüük allah acil şifalar versin canııım

çok çatlak vardı sanırım...

ohh bizim yerimize de gez..

ya benim zaten vardı iyice arttı galiba gözüme çok geliyo
ben iki gündür chicconun catlak önleyici kremini kullanıyorum ama öncesindede vardı..

ya benimde öyle ya gögsümde de var ya epilasyon yapsammı?

çok geçmiş olsun cnm yaaa

çok geçmiş olsun canım ya zor bir geceymiş heleki çocuk olunca hasta olan dahada zorlaşıyor hayat. galiba salgın bu sıraları çalıştığım yerde çocukların çoğu ishal kusuyolar o yüzden antibiyotik yazmış hep doktorlar bana geliyolar enjeksiyon yaptırmaya ordan biliyorum kıyamam çok halsizler...
umarım en kısa zamanda iyileşir gerçi tedavisi başlandıysa uzun sürmez merak etme tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…