2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorum ikili normal çıkarsa 3lüyü yapmıcaz demişti. 4lüdense hiç bahsetmedi.

canım sen ikili test yaptırdıysan beta hcg ne bakar mısın bende yusuf yusuf oldum şimdi ya :18::18::18:

bende yoğunluktan yemeği yerime söledim ne yapam çok kötü oldum bi de tuzlu limonl su yaptım dişim için o da midemi kötü etti ya sanki çıkrcak gibiyim nili kaçıncı haftada öğrendin cinsiyeti grçekten

Canım diş ağrısı çin minoset içebilirsin ama minoset plus değil bak minoset olacak diş ağrısına da iyi geliyo ama doktora sor istersen git bir dişciye onay verirse 9 ay gecmez cünkü Allah yardım etsin ama sakın yağ mağ tutuyım deme

bende bugün doktora gittim bebeğimin cinsiyetini de öğrendik :) oğlum olacak inşallah

Oyy masallah canım kaç hafttadasın peki

çin takvimine baktım erkek görünüyor ,kaldı ki bende öyle hissediyorum hayırlısı sağlıklı olsun da:))10+3

benimde çin takvimi erkek diyodu doğru çıktı

canım maşşallah göbüşün baya büyümüş allah nazardan korusun hayrlısıyala kucağına alırsın inş.benim o kadar yok benim de çin takvimine göre4 kız diyolarda bakaalım bilmiom pztsi için patronla görüşcem inş. Izin alabilirim ya ne bilim 3 gündr bana mısın demiyo resmen yatrmıyo

herkese çok teşekkür ederim kızlar

14+1 haftalık şuan, ama şuan bende göbek yok ya?? çok az farketti
ben de haftaya gideyim özele ya. netmi cinsiyeti canım? 23 üne kadar çatlarım ya.

oyy masallah yaa bende cekmek istiyorummm :)

ben dün çektim ama bebek olduğundan emin değilim akşam belirdi çünkü. şimdi bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…