yerim ben onu kiii.Ya küçükken atşim olduğunda annem hep bi kasenin içine kolonya döküp içine asprin kırar eklem yerlerime sürerdii.çokişe yarıyo canım sirkede olabilir
sağolasın cnm..dr sirkeli bezi yasakladı tatlım vücutta ani düşüşler yapabiliyomuş o yüzden normal ılık suyla silin dedii...eskiler hep yanlış biliyolarmış demesine göree vücutta ani ısı düşüşleri zararlıymış...o yüzden soğuk suya asla sokmayın dedii ılık suya koyun dedi..defne bebekken bi kere çok hastalanmıştı o zmn sirkeli sularla yapmıştı gerçekten 2 dereceye yakın düşüyodu ama 15 dk geçmeden gene yükseliyoduu....
evet cnm senden işaret bekliyorum zatensen kız veya erkek dedinmi ben burdan yardırıcam
sağolasın cnm..dr sirkeli bezi yasakladı tatlım vücutta ani düşüşler yapabiliyomuş o yüzden normal ılık suyla silin dedii...eskiler hep yanlış biliyolarmış demesine göree vücutta ani ısı düşüşleri zararlıymış...o yüzden soğuk suya asla sokmayın dedii ılık suya koyun dedi..defne bebekken bi kere çok hastalanmıştı o zmn sirkeli sularla yapmıştı gerçekten 2 dereceye yakın düşüyodu ama 15 dk geçmeden gene yükseliyoduu....
aspirin bilmiyorum cnm yaaa artık dr lar bi alemm herşeyi yasak ediyolarr.defnoş 2-3 gündür isal diee ben dayadım çocuğaa patatesi pirinci tutsun dieee...bi araba laf saydı dr umuz valla samimi olmasa kavga etcektikk....eğer kaka sayısı 6 yı bulmuyosa asla ne ilaçla ne yicekle müdahale edilmicek dedii o yüzden ateş yapmış mikrobu atamadı diee....sirkeli suya direk karşı dediğim gibi ani ısı düşüşleri yapıyo ama tekrardan hemen yükseltiyoo deii..sadece ilacını verin ılık suyla ovun uylularını ve olmadı ılık duşa sokun dedi..
canım çok geçmiş olsun kızına. inşallah tez zamanda iyileşir. böyle durumlarda napcam hiç bilmiyorum. büyüklerimiz desen, onların da dediği doktorunkiyle tutmuyo.
ahahahahahhaha yavrum benim kim tutar seni
ayy bizler onun kokusuna dayanamıyoruz küçücük yavrucak nasıl dayansın en güzeli ılık suyla banyo falan yapması veya silinmesi die biliyorum bende :44::44::44:
ayy bi öğreniyimde seninkiniiiayy harbiden sirke kadar iğreç kokulu bişi yok nefret ediyorum şahsen ben
ayy bi öğreniyimde seninkiniiiayy harbiden sirke kadar iğreç kokulu bişi yok nefret ediyorum şahsen ben
resmi yükleyemiyorumm yaa neden
sağolasın cnm yaaa aynen öyleee elim ayağım karışıyoo yaa bu yeni drlar da bi garip herşey yasak bebekken bide daha rahat oluyoo yanii nemli bez koydurtturmuyoo buz koydurtturmuyoo giydirip soydutturmuyoo....bebekken daha kolayy valla...(((
yaaaa bana bi tahmin yaparmısınızzzz göbişimden kızmı erkekmi ne göbegine benziyo buuuuu
yaaaa bana bi tahmin yaparmısınızzzz göbişimden kızmı erkekmi ne göbegine benziyo buuuuu
bence erkek canınm :) ya canım resmi yüklemek istedim dosya cok büyük dedi ne yapmam lazım
bence erkek canınm :) ya canım resmi yüklemek istedim dosya cok büyük dedi ne yapmam lazım
canım ben biraz erkek göbüşüne benzettim seninkini
paintte aç fotoyu ctrl+w yap ordan küçült ve kaydet olur o zaman
ne güsel ya çekmişiniz öle bende çekilcem ya ben şu diş ağrımı bi geçirsem dünya benim olcak pztsi izin vermesse ne edicem kızlar bana akıl verin ya izin almadan gitsem eşime dedim ararsın diye ararım da sedde söle diyo ama vermesse ne yapcxam bu patronlar niye gaddar sanki gerçi patron da dil muhasebe müdürü kıllık yapıo
ne güsel ya çekmişiniz öle bende çekilcem ya ben şu diş ağrımı bi geçirsem dünya benim olcak pztsi izin vermesse ne edicem kızlar bana akıl verin ya izin almadan gitsem eşime dedim ararsın diye ararım da sedde söle diyo ama vermesse ne yapcxam bu patronlar niye gaddar sanki gerçi patron da dil muhasebe müdürü kıllık yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?