2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben onu kiii.Ya küçükken atşim olduğunda annem hep bi kasenin içine kolonya döküp içine asprin kırar eklem yerlerime sürerdii.çokişe yarıyo canım sirkede olabilir

aspirin bilmiyorum cnm yaaa artık dr lar bi alemm herşeyi yasak ediyolarr.defnoş 2-3 gündür isal diee ben dayadım çocuğaa patatesi pirinci tutsun dieee...bi araba laf saydı dr umuz valla samimi olmasa kavga etcektikk....eğer kaka sayısı 6 yı bulmuyosa asla ne ilaçla ne yicekle müdahale edilmicek dedii o yüzden ateş yapmış mikrobu atamadı diee....sirkeli suya direk karşı dediğim gibi ani ısı düşüşleri yapıyo ama tekrardan hemen yükseltiyoo deii..sadece ilacını verin ılık suyla ovun uylularını ve olmadı ılık duşa sokun dedi..

ne güsel ya çekmişiniz öle bende çekilcem ya ben şu diş ağrımı bi geçirsem dünya benim olcak pztsi izin vermesse ne edicem kızlar bana akıl verin ya izin almadan gitsem eşime dedim ararsın diye ararım da sedde söle diyo ama vermesse ne yapcxam bu patronlar niye gaddar sanki gerçi patron da dil muhasebe müdürü kıllık yapıo

evet cnm senden işaret bekliyorum zaten sen kız veya erkek dedinmi ben burdan yardırıcam

ahahahahahhaha yavrum benim kim tutar seni

ayy bizler onun kokusuna dayanamıyoruz küçücük yavrucak nasıl dayansın en güzeli ılık suyla banyo falan yapması veya silinmesi die biliyorum bende :44::44::44:

valla kuşum doktorlar ne diyosa yapıcaz artık mecbur..Olmadı uyanınca ılık bi duş aldır ona çok sıcak yapmadan

canım çok geçmiş olsun kızına. inşallah tez zamanda iyileşir. böyle durumlarda napcam hiç bilmiyorum. büyüklerimiz desen, onların da dediği doktorunkiyle tutmuyo.

sağolasın cnm yaaa aynen öyleee elim ayağım karışıyoo yaa bu yeni drlar da bi garip herşey yasak bebekken bide daha rahat oluyoo yanii nemli bez koydurtturmuyoo buz koydurtturmuyoo giydirip soydutturmuyoo....bebekken daha kolayy valla...(((

ahahahahahhaha yavrum benim kim tutar seni

ayy bizler onun kokusuna dayanamıyoruz küçücük yavrucak nasıl dayansın en güzeli ılık suyla banyo falan yapması veya silinmesi die biliyorum bende :44::44::44:

ayy bi öğreniyimde seninkiniii ayy harbiden sirke kadar iğreç kokulu bişi yok nefret ediyorum şahsen ben

ayy bi öğreniyimde seninkiniii ayy harbiden sirke kadar iğreç kokulu bişi yok nefret ediyorum şahsen ben

ne güsel ya çekmişiniz öle bende çekilcem ya ben şu diş ağrımı bi geçirsem dünya benim olcak pztsi izin vermesse ne edicem kızlar bana akıl verin ya izin almadan gitsem eşime dedim ararsın diye ararım da sedde söle diyo ama vermesse ne yapcxam bu patronlar niye gaddar sanki gerçi patron da dil muhasebe müdürü kıllık yapıo

ben anjinden dolayı hep ateşlenirdim hemde nasıl soğuk bezi koyuyolarmış hiiç tiksinmezmişim bile neyse ama bu sirkeli suya yaklaşmadım ağlaya ağlaya kusa kusa yaparlardı zorla nefret ediyorum sirkeden:84::84:

çok geçmiş olsun canım

paintte aç fotoyu ctrl+w yap ordan küçült ve kaydet olur o zaman

kızlar benim yerimde olsaydınız muhasee müdürüne der miydiniz yoksa demeden sabah direk gider miydinzi

başlarım böyle patrona keyfine yapmıyosun ya ara deki ben hastanedeyim dişim çok kötü işim bitince gelirim acil geldik bilmem ne birazda abart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…