2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm haftalarımız aynı seninlee gününe kadar Seninki gösterirse benimkide beli olur sanırım Benim randevum da 21-22 si gibi

ben de haftaya gideyim özele ya. Netmi cinsiyeti canım? 23 üne kadar çatlarım ya.

Ben dün çektim ama bebek olduğundan emin değilim Akşam belirdi çünkü. şimdi bişey yok.

kızlar artık tekmneelerini duyalım ya bazen çok merak eiyorum niye atmıyo gibi geliyo insan artık duymak istiyo

Senin Göbişini yerim bennnnnn Beni geçmişsin tebrik ediyorum iki hafta gerimde olmana rağmenn
geçtimmmmm sizi hehehhe çok lazım sanki daha küçük olmasını isterdim :)

göbiiiişee baakk maşallah canıııım
ay saoll canım

maşallah, ne kadar belli şimdiden. ben de bu akşam koycam resmimi eşimin tel. de kaldı. dün çekmiştim.
belli canım ama bol kıyafettede hiç belli degil sende koy evet artık herkes koysun bence :)

merak etme canım benide görsen senden fazla göbişim var. Neden bilmem...
Arkadaşlar 5-6 aylıkmısın diyo.
:))) banada daha hiç cıkmamıs diyolar bu ne diyorum aaa evtt fln cıkmasını cok istemiyorum zaten ama yinede biraz belli olsun artık

oyy masallah yaa bende cekmek istiyorummm :)

hepimize maşallahhhh sende cek koy canımm bekliyoruzz

selam kızlarrr sağolasınn ubesliii yaaa içim daraldı valla eşimde accık işim var dedi çıktıı kuzumu zor uyuttum ama ateşi gene 38 e indirmiştim çıkmış gene 38,8 e ilaçda veremiyorum 4 saat geçmedii...uyuyo mızık mızık inleye inleye dr dedi 3-4 gün böyle yükselip incek die ama :44: güya bugün ekim bebeklerinden arkadaşlarıyla buluşmaya gitcektik kuzumun...dedim ne güzel hem o eğlenir hemde ben göbişim çıkmadan kafamı dağıtırım die..kısmet değilmiş...

benim çin takviminde kız cıkıyo doktorda kıza benzetti ama sizde bi bakın göbüşümee ne geciyo içinizdennn kızmı erkekmiiii

:85::85::85::85::85::85::85:

canım geçmiş olsunn... Ateş çocuklarda çok zor bişey. Sen eklem yerlerine ;sirkeli suya batırılmış bezi ser ve bezi sürekli ıslat ilaç saatine kadar böyle düşürebilirsin..

canım geçmiş olsunn... Ateş çocuklarda çok zor bişey. Sen eklem yerlerine ;sirkeli suya batırılmış bezi ser ve bezi sürekli ıslat ilaç saatine kadar böyle düşürebilirsin..

sağolasın cnm..dr sirkeli bezi yasakladı tatlım vücutta ani düşüşler yapabiliyomuş o yüzden normal ılık suyla silin dedii...eskiler hep yanlış biliyolarmış demesine göree vücutta ani ısı düşüşleri zararlıymış...o yüzden soğuk suya asla sokmayın dedii ılık suya koyun dedi..defne bebekken bi kere çok hastalanmıştı o zmn sirkeli sularla yapmıştı gerçekten 2 dereceye yakın düşüyodu ama 15 dk geçmeden gene yükseliyoduu....

yerim ben onu kiii.Ya küçükken atşim olduğunda annem hep bi kasenin içine kolonya döküp içine asprin kırar eklem yerlerime sürerdii.çokişe yarıyo canım sirkede olabilir

canım çok geçmiş olsun kızına. inşallah tez zamanda iyileşir. böyle durumlarda napcam hiç bilmiyorum. büyüklerimiz desen, onların da dediği doktorunkiyle tutmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…