canım maşşallah göbüşün baya büyümüş allah nazardan korusun hayrlısıyala kucağına alırsın inş.benim o kadar yok benim de çin takvimine göre4 kız diyolarda bakaalım bilmiom pztsi için patronla görüşcem inş. Izin alabilirim ya ne bilim 3 gündr bana mısın demiyo resmen yatrmıyo
ben de haftaya gideyim özele ya. Netmi cinsiyeti canım? 23 üne kadar çatlarım ya.
Ben dün çektim ama bebek olduğundan emin değilimAkşam belirdi çünkü. şimdi bişey yok.
günaydın arkadaşlar...
facebook'taki grubun linkini bana iletebilir misiniz lütfen, dün akşam istemiştim ama henüz ileten olmamış..
geçtimmmmm sizi hehehhe çok lazım sanki daha küçük olmasını isterdim :)Senin Göbişini yerim bennnnnnBeni geçmişsin tebrik ediyorum iki hafta gerimde olmana rağmenn
ay saoll canımgöbiiiişee baakk maşallah canıııım
belli canım ama bol kıyafettede hiç belli degil sende koy evet artık herkes koysun bence :)maşallah, ne kadar belli şimdiden. ben de bu akşam koycam resmimieşimin tel. de kaldı. dün çekmiştim.
:))) banada daha hiç cıkmamıs diyolar bu ne diyorum aaa evtt fln cıkmasını cok istemiyorum zaten ama yinede biraz belli olsun artıkmerak etme canım benide görsen senden fazla göbişim var. Neden bilmem...
Arkadaşlar 5-6 aylıkmısın diyo.
oyy masallah yaa bende cekmek istiyorummm :)
merak ettim kaç haftalıkken cinsiyeti belli oldu.benim doktorum 12+3 cinsiyet için erken dedide ondan sordum .ultrasonu farklı belkide.
cnm haftalarımız aynı seninlee gününe kadarSeninki gösterirse benimkide beli olur sanırım Benim randevum da 21-22 si gibi
Cnm haftalarımız aynı seninlee gününe kadarSeninki gösterirse benimkide beli olur sanırım Benim randevum da 21-22 si gibi
selam kızlarrr sağolasınn ubesliii yaaa içim daraldı valla eşimde accık işim var dedi çıktıı kuzumu zor uyuttum ama ateşi gene 38 e indirmiştim çıkmış gene 38,8 e ilaçda veremiyorum 4 saat geçmedii...uyuyo mızık mızık inleye inleyedr dedi 3-4 gün böyle yükselip incek die ama :44: güya bugün ekim bebeklerinden arkadaşlarıyla buluşmaya gitcektik kuzumun...dedim ne güzel hem o eğlenir hemde ben göbişim çıkmadan kafamı dağıtırım die..kısmet değilmiş...
bizim göbişlerimizi paylaşıcağımız topik vardı nerde o topik:44::44::44: bulamadımdaaa
bizim göbişlerimizi paylaşıcağımız topik vardı nerde o topik:44::44::44: bulamadımdaaa
canım ben bildiğin üzere ç.ba gidicembenimki belli olursa sende durmazsın gibime geliyo
selam kızlarrr sağolasınn ubesliii yaaa içim daraldı valla eşimde accık işim var dedi çıktıı kuzumu zor uyuttum ama ateşi gene 38 e indirmiştim çıkmış gene 38,8 e ilaçda veremiyorum 4 saat geçmedii...uyuyo mızık mızık inleye inleyeDr dedi 3-4 gün böyle yükselip incek die ama :44: Güya bugün ekim bebeklerinden arkadaşlarıyla buluşmaya gitcektik kuzumun...dedim ne güzel hem o eğlenir hemde ben göbişim çıkmadan kafamı dağıtırım die..kısmet değilmiş...
canım geçmiş olsunn... Ateş çocuklarda çok zor bişey. Sen eklem yerlerine ;sirkeli suya batırılmış bezi ser ve bezi sürekli ıslat ilaç saatine kadar böyle düşürebilirsin..
selam kızlarrr sağolasınn ubesliii yaaa içim daraldı valla eşimde accık işim var dedi çıktıı kuzumu zor uyuttum ama ateşi gene 38 e indirmiştim çıkmış gene 38,8 e ilaçda veremiyorum 4 saat geçmedii...uyuyo mızık mızık inleye inleyedr dedi 3-4 gün böyle yükselip incek die ama :44: güya bugün ekim bebeklerinden arkadaşlarıyla buluşmaya gitcektik kuzumun...dedim ne güzel hem o eğlenir hemde ben göbişim çıkmadan kafamı dağıtırım die..kısmet değilmiş...
sağolasın cnm..dr sirkeli bezi yasakladı tatlım vücutta ani düşüşler yapabiliyomuş o yüzden normal ılık suyla silin dedii...eskiler hep yanlış biliyolarmış demesine göree vücutta ani ısı düşüşleri zararlıymış...o yüzden soğuk suya asla sokmayın dedii ılık suya koyun dedi..defne bebekken bi kere çok hastalanmıştı o zmn sirkeli sularla yapmıştı gerçekten 2 dereceye yakın düşüyodu ama 15 dk geçmeden gene yükseliyoduu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?