başlarım böyle patrona keyfine yapmıyosun ya ara deki ben hastanedeyim dişim çok kötü işim bitince gelirim acil geldik bilmem ne birazda abart
bu gidişle öle yapcam ebrucum valla keyfimden almıyom izin ama işte ne bilim ya patron da değil muhasebe müdürü adam sanki kendi eşi hamile olunca yaşamadı çok sinirim bozuk
bozma moralini ben çoktan gitmiştim bile dra açıkçası yani bide üzerine kavga ettimişte olabilirdim hatta beni bırak eşim ofisi basıp müdürü dövmüştü falanBiz karı koca atraksyonu seviyorum
selam kızlarmide bulantım geçti sanmıştım ama geçmemiş malesef göğüslerim çatlamış kaşınıyordu 1 haftadır anlamadım bakınca sok oldum daha erken değilmi acaba sizdede aynı 3 aylık hamile olan arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz bana daha erken gelmişti çatlak için önlem almamıştım
bu gidişle öle yapcam ebrucum valla keyfimden almıyom izin ama işte ne bilim ya patron da değil muhasebe müdürü adam sanki kendi eşi hamile olunca yaşamadı çok sinirim bozuk
selam kızlarmide bulantım geçti sanmıştım ama geçmemiş malesef göğüslerim çatlamış kaşınıyordu 1 haftadır anlamadım bakınca sok oldum daha erken değilmi acaba sizdede aynı 3 aylık hamile olan arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz bana daha erken gelmişti çatlak için önlem almamıştım
alemsin valla kuzum ne diyim bende rn son öle ypcam isterse öle yapsın canım çok yanıyo 3 gündr dğru düzgün uıyku yok ağrıdan
boyutunu küçült canım büyük olunca yüklemiyo
alemsin valla kuzum ne diyim bende rn son öle ypcam isterse öle yapsın canım çok yanıyo 3 gündr dğru düzgün uıyku yok ağrıdan
ne güsel ya çekmişiniz öle bende çekilcem ya ben şu diş ağrımı bi geçirsem dünya benim olcak pztsi izin vermesse ne edicem kızlar bana akıl verin ya izin almadan gitsem eşime dedim ararsın diye ararım da sedde söle diyo ama vermesse ne yapcxam bu patronlar niye gaddar sanki gerçi patron da dil muhasebe müdürü kıllık yapıo
Bende haala microsoft yazılımı olmadığı için küçültemiyorumm Küçültecek var mııı :)))
Bende haala microsoft yazılımı olmadığı için küçültemiyorumm Küçültecek var mııı :)))
tatlım geçen okudum bi yerde bu ikinci 3 ay dişleri bakıma almanın tam zamanıymışş.ve diş ağrıları çok normalmiş ki sanırım sen,n dolgun düşmüştü galiba..başlarım öyle patrona valla rubet in dediği gibi hastaneden telefon et işim bitincegelicem de anca ondan anlarlar ..ağız burun kır diyolar resmen..hamileyiz yani biraz daha anlayışlı olsalar öküzcanlar
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum kociş gelicek birazdan kalkim iş yapıyorum sansın bare hiç yapasım yoktu bugünöpüyorum siziiiiiiiiii
görüşürüz canım kolay gelsinn akşamda aayy çok yoruldum de biraz naz yap
Görüşürüz canım kolay gelsinn akşamda aayy çok yoruldum de biraz naz yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?