2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

başlarım böyle patrona keyfine yapmıyosun ya ara deki ben hastanedeyim dişim çok kötü işim bitince gelirim acil geldik bilmem ne birazda abart

bu gidişle öle yapcam ebrucum valla keyfimden almıyom izin ama işte ne bilim ya patron da değil muhasebe müdürü adam sanki kendi eşi hamile olunca yaşamadı çok sinirim bozuk

selam kızlar mide bulantım geçti sanmıştım ama geçmemiş malesef göğüslerim çatlamış kaşınıyordu 1 haftadır anlamadım bakınca sok oldum daha erken değilmi acaba sizdede aynı 3 aylık hamile olan arkadaşlar çatlak için ne kullanıyorsunuz bana daha erken gelmişti çatlak için önlem almamıştım

bu gidişle öle yapcam ebrucum valla keyfimden almıyom izin ama işte ne bilim ya patron da değil muhasebe müdürü adam sanki kendi eşi hamile olunca yaşamadı çok sinirim bozuk

bozma moralini ben çoktan gitmiştim bile dra açıkçası yani bide üzerine kavga ettimişte olabilirdim hatta beni bırak eşim ofisi basıp müdürü dövmüştü falan biz karı koca atraksyonu seviyorum

bozma moralini ben çoktan gitmiştim bile dra açıkçası yani bide üzerine kavga ettimişte olabilirdim hatta beni bırak eşim ofisi basıp müdürü dövmüştü falan Biz karı koca atraksyonu seviyorum

alemsin valla kuzum ne diyim bende rn son öle ypcam isterse öle yapsın canım çok yanıyo 3 gündr dğru düzgün uıyku yok ağrıdan

canım bebek yağı kullanıyorum ama annem hemen badem yağı kayısı yağı hatta bide eczaneden çatlak kremi alıyosun hepsini kullanıyosun dedi kaşıntılarımı duyunca

valla canım ben zaten böyle patronla bilmem neyle çalışamazdım nitekim de çalışmıyorum. senin sağlığın daha önemli. git doktoruna, sonra da işe gider konuşursun.

Cnm benimde 3.5 ay oldu ve cildim nasıl kuruu.Göğüslerimin kenarları kaşınıyodu hep bugün baktım pul pul olmuş ordaki çatlaklardan bendede olmuş yaaa..Bebe yağını ihmal ettm çok hergün düzenli sürmeye devam edicem artık

alemsin valla kuzum ne diyim bende rn son öle ypcam isterse öle yapsın canım çok yanıyo 3 gündr dğru düzgün uıyku yok ağrıdan

çok sinirliymiş yanımdaki kız yanlış hatalı fatura kesmiş gitmiş düzelttrmeye bağrmış hep ama adam haklı kendini vermeden kesiyo ve ezbere kesiyo ben en iisi hiç bulaşmayım en iisi sabah arar eşim der ne yapam

alem değilim canım benim canımdan önemlli değil patronun ne diyeceği bu benim hakkım iyiyken etimden sütümden yararlanıyorsa kötüykende karşılığını vermek zorundadır iş veren tazminat davası bile açsan kazanırsın yani

tatlım geçen okudum bi yerde bu ikinci 3 ay dişleri bakıma almanın tam zamanıymışş.Ve diş ağrıları çok normalmiş ki sanırım sen,n dolgun düşmüştü galiba..Başlarım öyle patrona valla rubet in dediği gibi hastaneden telefon et işim bitincegelicem de anca ondan anlarlar ..Ağız burun kır diyolar resmen..Hamileyiz yani biraz daha anlayışlı olsalar öküzcanlar

haklısınız kıslar öle edecem ne yapam dayanamıyom onu bırak daha kötü olcak diye korkum var

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum kociş gelicek birazdan kalkim iş yapıyorum sansın bare hiç yapasım yoktu bugün öpüyorum siziiiiiiiiii

13+2 göbeği hadi tahminler kız mı erek göbeğimiii teyzosarr bu arada Rubetciğim eline sağlık yükleme için resimleri küçültün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…