2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben ütü çıkmasın diye çamaşır yıkamamaya gayre ediyorum

yavrucum seni tebrik ediyorum hey maşşalahhh

biz aynı biz miskinler kulübü sen bi enerji patlaması aşamışsın bugünnn bazen bndede oluyo ne yapıcaksam o gün yapıyorum

ben ütü çıkmasın diye çamaşır yıkamamaya gayre ediyorum

yıka kuzum sen, yolla bana..
ben severim ütü yapmayı.. hem severim hem de hızlı yaparım..
o kadar pratiğim var ki memur kocişim sayesinde artık gözüm kapalı bile yapabiliyorum

yavrucum seni tebrik ediyorum hey maşşalahhh

biz aynı biz miskinler kulübü sen bi enerji patlaması aşamışsın bugünnn bazen bndede oluyo ne yapıcaksam o gün yapıyorum

canım çok şükür ben hamişliğimin başından beri iyiyim.. öyle pek halsizliğim falan da olmadı..
siz miskinliğe devam edin.. yemeğe de bana gelin kuzum

oooohh ne güzel masallah sana kuşum bende ıspanakları suya bastım ama hala üsengeclikten pişiredik göbiş resimlerini paylaştık :) kalkıp yapıyım bari yemeğimiii

yıka kuzum sen, yolla bana..
ben severim ütü yapmayı.. hem severim hem de hızlı yaparım..
o kadar pratiğim var ki memur kocişim sayesinde artık gözüm kapalı bile yapabiliyorum

aay var ya bi ütüm var anlatamam dün kardeşime gösterdim nasıl evdeki dağım die gülüyo yok bu biraz tepecik bi iki makina daha gerekiyo diyo dağ olması için ya otursam başına biticekte oturamıyorum diğer işlerimi harala gürele yapıyorum ama ütü olunca hep erteledim erteledim yığıldı yığıldı evimde bi tepeciğim var yani dağ olmasın die elimden geleni yapıyorum eşimin gömleği çok allahtan bide işte serbest değiller tulum giyiyo ondan rahatım

oooohh ne güzel masallah sana kuşum bende ıspanakları suya bastım ama hala üsengeclikten pişiredik göbiş resimlerini paylaştık :) kalkıp yapıyım bari yemeğimiii

ayy ben görmedim hemen bakayım göbişine.. nerde? bu topikte mi yoksa göbüş topiğinde mi??

ahh bi yankın olaydık hepimiz zatenn

walla canım acayip güzel olurdu.. enerji patlaması yaşayanlar yemek hazırlardı, halsiz olanlar ona giderdi..
bi de birbirimizin bahanesine yemek yerdik güzel güzel..
bizdeki bu çeneylen de muhtemelen komşular şikayete gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…