13+2 göbeği hadi tahminler kız mı erek göbeğimiii teyzosarr bu arada rubetciğim eline sağlık yükleme için resimleri küçültün :)Eki Görüntüle 300683 Eki Görüntüle 300682
ne bilim direk içimden kız geçti güselim yinede allah b,lir ne bilim senle karnımız aynım çünkü evde olsam bende çekerdim
13+2 göbeği hadi tahminler kız mı erek göbeğimiii teyzosarr bu arada Rubetciğim eline sağlık yükleme için resimleri küçültün :)Eki Görüntüle 300683 Eki Görüntüle 300682
ne bilim direk içimden kız geçti güselim yinede allah b,lir ne bilim senle karnımız aynım çünkü evde olsam bende çekerdim
Eki Görüntüle 30057712 haftalık göbişimmmmm
canım benim sen takma işyerini sonuçta sağlığına ilgili bişey ve gitmen lazım doktora . o kadarda vicdansız değillerdir heralde. çok laf ederlersede aşka gün 1 saat fazla calışıverirsin ama sakın üzülme öle sylere..adaş nslsn ne var ne yok ben ii değilim moral 000000000 netcem bilmiyom pztsi için direk sabahtan gidicem dr bunların izin verceği yok bi de nslsa çıkcak gözüyle baklıdığı için
13+2 göbeği hadi tahminler kız mı erek göbeğimiii teyzosarr bu arada Rubetciğim eline sağlık yükleme için resimleri küçültün :)Eki Görüntüle 300683 Eki Görüntüle 300682
dr umun gördüğü kadarıyla kız da bilmiyom 23 de belli olcak teysesisenin cinsiyet belli mi canım akşaama cekip koysana
yaaaa bana bi tahmin yaparmısınızzzz göbişimden kızmı erkekmi ne göbegine benziyo buuuuu
canım benim sen takma işyerini sonuçta sağlığına ilgili bişey ve gitmen lazım doktora . O kadarda vicdansız değillerdir heralde. çok laf ederlersede aşka gün 1 saat fazla calışıverirsin ama sakın üzülme öle sylere..
Ben hala dilenme modundayım. Yattığım yrdende cevap yazmm zor oluyor ama hep okuyorum yazdklarınıızı
saol canım ya hepinizin destekleri ii gelio burdakiler vurdum duymaz olunca 18 senelk abla var ona mail attım tınlamadı bile bu kadar da olmaz ya kendilerinin bi yeri ağrınca öldüm oluyolar bende bundan sonra onları takmam
kim o canımmm:44:
işyerindeki arkadaşların hepsiii
işyerindeki arkadaşların hepsiii
oooo canım kabahat sende sürekli napıcam napıcam diyip duruyosun sor vermiyomu izin cıngar çıkar çek git ha 2 ay az çalışmış olursun senden bebişinden önemlimi canıım aaa ben çoktan hepsine dalmıştım vallahi
ya bırak canım yaa kale bile alma öylelerini mesfeni koru sende..Biz paylaşırız herşeyimizi burda
oooo canım kabahat sende sürekli napıcam napıcam diyip duruyosun sor vermiyomu izin cıngar çıkar çek git ha 2 ay az çalışmış olursun senden bebişinden önemlimi canıım aaa ben çoktan hepsine dalmıştım vallahi
bugun zate canıma tak ettirdiler saolsunlar valla hiç bile çıkmıycam izin için yukarı banane ya diyodum alırım aöma almam ya onlar sayesinde başım ve dişim daha çok attı saolsunlar yani bu halimle bile bunu yapıyolar ya bana ne diyim
kızlaarr şunu bi izleyinn yorumlarınızı bekliyorum ben şoook oldum bizdede mi böle olacak
Yerinde Duramayan Bebek | Ilginc videolar | Zaplat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?