Biz geldikk herkese merhaba
evet çok ii olurdu ya değişklik olurdu hergün bi akşam tek tek dolaşırdık hepimizi
Hos bulduk cnm, nasilsiniz? ne var ne yok?
Senin bebis 14 haftayi geciyor masaALLAH 15. icindesin yani ne guzel
hoş geldiiinn canım
çok gevezeyiizz çook
hoş geldiin canıım
aah bi yakın olsaydık ah benim kociş bu akşamda yoktu mesela
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz
Esas sen Nasilsin cnm ya. Kontrolden sonra hic girmedin galiba. Gecmiside okumaya calistim senden bisi goremeyince merak ettim.
evet çok ii olurdu ya değişklik olurdu hergün bi akşam tek tek dolaşırdık hepimizi
iyi canım ne olsun yoğunuz 2 gündür sen nasılsın ne var ne yok
vallahi öyle 14ü geçtik tam 15. hafta olunca dr gidicez bakalım belkim cinsiyetini öğreniriz die umuuut ediyorum ama bakcaz artık
iyi gecti cnm yani bebegimi gostermediler ultrasyona sokmadilar gereksiz diye. Cok israr ettim ama nafile.
Kalbini dinlettiler o bile yetti zaten cok sukur. 5 aylik olasiya kadarda bebegimi goremiyecem
Sen nasilsin? aralik icin ozel jinekologdan randevu alacaktin yaptin mi?
Eki Görüntüle 30057712 haftalık göbişimmmmm
13+2 göbeği hadi tahminler kız mı erek göbeğimiii teyzosarr bu arada Rubetciğim eline sağlık yükleme için resimleri küçültün :)Eki Görüntüle 300683 Eki Görüntüle 300682
nneee 5 ayymııı nasıl yaben öyle alıştımki haftada 1 görmeye 2 hafta sanki boş geçti gibi vallahi haftayı iple çekiyorum sonrada zaten druma gidiceeemm yiineee görceeem
24 saat girmedim 100 sayfaa yazmissiniz
bu ne eksin a kizlar yaa okumaya usendim
ayy yerim ben sizin göbişlerinizi
kızlar bu göbek mevzusuyla ilgili duymuştum,
göbek sivri olursa erkek olurmuş..
ama enine gibi genişleme olur da 5. - 6. ayda bile sivrilmemişse kız olurmuş..
bilmiyorum ne kadar doğru :26::26:
Sorma cnm yaa uc ayi atlattikdan sonra herhangi bir sorun yoksa gereksiz buluyorlar burdakiler.
Taaa 20. haftada sokuyorlar ultrasyona. Ama tabi ben dayanamadim ve ozel'den randevu aldim bu ayin 21'de gidecem ins bebisimi gormeye. Ozellikle 21'de gidecegimki cinsiyetide artik belli olsun
benimki kız olcak işte göbişimide paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-annelerinin-muhtesem-gobisleri-6.html
bakııııın kızım kızım güzel kızım var o göbişin içinde annem 3 kızı olunca direk senin kızın olcak dedi bakalım
afferin sana aay ne kadar meraksız ordakiler bize baksana elimizde olsa eve alıcaz o makinadan
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-annelerinin-muhtesem-gobisleri-6.html
bakııııın kızım kızım güzel kızım var o göbişin içinde annem 3 kızı olunca direk senin kızın olcak dedi bakalım
senin göbüşünde çok tatlı canımm Allah gönlündekini verir inşallah.
he kuzum gördüm.. sen daa bu mesajı yazmadan bak bakalım ne yazmışım oraya
ayy yerim ben sizin göbişlerinizi
kızlar bu göbek mevzusuyla ilgili duymuştum,
göbek sivri olursa erkek olurmuş..
ama enine gibi genişleme olur da 5. - 6. ayda bile sivrilmemişse kız olurmuş..
bilmiyorum ne kadar doğru :26::26:
Sorma cnm yaa uc ayi atlattikdan sonra herhangi bir sorun yoksa gereksiz buluyorlar burdakiler.
Taaa 20. haftada sokuyorlar ultrasyona. Ama tabi ben dayanamadim ve ozel'den randevu aldim bu ayin 21'de gidecem ins bebisimi gormeye. Ozellikle 21'de gidecegimki cinsiyetide artik belli olsun
saol canım inşallaaahh
gördüm canım
afferin sana aay ne kadar meraksız ordakiler bize baksana elimizde olsa eve alıcaz o makinadan
Hosbuldukkkk. Ben dun geldigimde yoktun. Dogum gunun kutlu olsun.
_Rana_ 'cigim dogum gununmuydu dun?
Iyiki dogdun cnm... Rabbim sana ve butun sevdiklerine uzun hayirli omurler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?