2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok ii olurdu ya değişklik olurdu hergün bi akşam tek tek dolaşırdık hepimizi

vallahi kocişleride kaynaştırırdıık

Hos bulduk cnm, nasilsiniz? ne var ne yok?

Senin bebis 14 haftayi geciyor masaALLAH 15. icindesin yani ne guzel

iyi canım ne olsun yoğunuz 2 gündür sen nasılsın ne var ne yok
vallahi öyle 14ü geçtik tam 15. hafta olunca dr gidicez bakalım belkim cinsiyetini öğreniriz die umuuut ediyorum ama bakcaz artık

Son düzenleme:
Esas sen Nasilsin cnm ya. Kontrolden sonra hic girmedin galiba. Gecmiside okumaya calistim senden bisi goremeyince merak ettim.

iyi gecti cnm yani bebegimi gostermediler ultrasyona sokmadilar gereksiz diye. Cok israr ettim ama nafile.

Kalbini dinlettiler o bile yetti zaten cok sukur. 5 aylik olasiya kadarda bebegimi goremiyecem

Sen nasilsin? aralik icin ozel jinekologdan randevu alacaktin yaptin mi?

iyi canım ne olsun yoğunuz 2 gündür sen nasılsın ne var ne yok
vallahi öyle 14ü geçtik tam 15. hafta olunca dr gidicez bakalım belkim cinsiyetini öğreniriz die umuuut ediyorum ama bakcaz artık

Hafta sonuda mi calisiyorsun? Esinde yok galiba.

HAdi bakalim ins ogrenirsin, bende sabirsizlikla ogrenmeyi bekliyorum.

nneee 5 ayymııı nasıl ya ben öyle alıştımki haftada 1 görmeye 2 hafta sanki boş geçti gibi vallahi haftayı iple çekiyorum sonrada zaten druma gidiceeemm yiineee görceeem

_Rana_ 'cigim dogum gununmuydu dun?

Iyiki dogdun cnm... Rabbim sana ve butun sevdiklerine uzun hayirli omurler nasip etsin.

13+2 göbeği hadi tahminler kız mı erek göbeğimiii teyzosarr bu arada Rubetciğim eline sağlık yükleme için resimleri küçültün :)Eki Görüntüle 300683 Eki Görüntüle 300682

ayy yerim ben sizin göbişlerinizi

kızlar bu göbek mevzusuyla ilgili duymuştum,
göbek sivri olursa erkek olurmuş..
ama enine gibi genişleme olur da 5. - 6. ayda bile sivrilmemişse kız olurmuş..
bilmiyorum ne kadar doğru :26::26:

nneee 5 ayymııı nasıl ya ben öyle alıştımki haftada 1 görmeye 2 hafta sanki boş geçti gibi vallahi haftayı iple çekiyorum sonrada zaten druma gidiceeemm yiineee görceeem

Sorma cnm yaa uc ayi atlattikdan sonra herhangi bir sorun yoksa gereksiz buluyorlar burdakiler.

Taaa 20. haftada sokuyorlar ultrasyona. Ama tabi ben dayanamadim ve ozel'den randevu aldim bu ayin 21'de gidecem ins bebisimi gormeye. Ozellikle 21'de gidecegimki cinsiyetide artik belli olsun

mia07 ve uebesli canlar gobisleriniz cooooooooook tatli gercektennnnn...

Benimkide cikti ama bu kadar degil Bende istiyorumm tatli bir gobis

benimki kız olcak işte göbişimide paylaştım

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-annelerinin-muhtesem-gobisleri-6.html
bakııııın kızım kızım güzel kızım var o göbişin içinde annem 3 kızı olunca direk senin kızın olcak dedi bakalım

afferin sana aay ne kadar meraksız ordakiler bize baksana elimizde olsa eve alıcaz o makinadan

canım valla benim sivri diyolar görenler ama bence yayıkk :)

canım sen nerde yasıyosun bu arada gösterseler bebişini sanada yaa ama olsun canım sağlıklı olsunda canım
21 inde gittiğinde nasıl büyümüş olur inşallah ya çok sasırırsın canım :)

RANAAAAAA CANIM DÜNDÜ BAK SORDUĞUM HALDE UNUTTUM CANIM YAAA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM RABBİM SENEYE BEBİŞİNLE KUTLAMAYI NASİP ETSİN CANIM HEPİMİZE İNŞALLAHH

Aynennnnnnnnnnnnnnnnn elimden gelse alacam valla 24 saat bagli kalirim hic sorun degil.

Kiz senin gobis cok tatliiiiiiiiiii iste benimkide o kadarcik cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…