nası diyim belim kalınlaştı hani bel ince olur kalça çıkıntısı olur klasik kadın vücudu artık o oyuk çok küçük yada şöyle anlatıyım ajda bardağı vardı ince belli çay bardağı bide istanbul die bi çay bardağı çıktı dümdüz işte ince belliden dümdüze döndüm
cnm ben yurt disinda belcikada yasiyorum. Olsun cnm gostermese gostermesin!!!
Dedektif tutacak degil yaa bende baskasina giderim iste
ıki doktoru ayni anda idare ederim
öyle belli olmaz allah hayırlısını versin ç.ba gidicem ama ultrason uzmanımız var ona gidicem kendi drmuza gitmicez kardeşimi 3 aylığında bilmişti annem memografi falan çektirdiği zaman 2 senedir kist falan çıkıyo hep biyobsiden dönüyo bu adam sayesinde şimdiki drlar bi garip ya kadına kaç kere kanser olabilirsin kist var die yüreğini ağzına getirdiler bu dra baktırıyo ultrasonda falan adam herşeyi açıklıyo allah ondan razı olsan yoksa hemen kesip biçicekler kadını
ben daha resim eklemedim ama sanirsam en koca gobuslu benim kizlar.
evt o göbek yarışında önde o zaman..
Ama kızlar şu göbişleri göbiş topiğine koysalar da burda arada kaynamasa..
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/485019-2012-haziran-annelerinin-muhtesem-gobisleri-6.html
ahahahaahhh... Dr unu başka dr la aldatcan yani
nerde varmış cnm bu?? bursa da falan bulabilir miyim ki??? :26::26::26: çok merak ettim ben de yaptırmak isterim
tekrar geçmiş olsun canım.. inşallah geçer bi an önce.. öyle yap kuzum.. güzel dilden anlamayana o yapılır zaten
dr yabancı mıydı kuzum ondan dememiştir.. ahahahaahen iyisi canım yoksa sabredilmez o kadar
ekleyin ekleyin ama unutmayın göbüş topiğineburda araya karışıyo :))
akşama ben de deneyim çekmeyi, güzelce çekersem ben de koyucam
enee nerdeki orası ne güzeelmiş ben hiç denk gelmedim araştırmadımda gerçi
buzlu su içince üşüyomuuvücudun hassas olabilir hasta olabilirsinde onun üşümesi çok zor
nası diyim belim kalınlaştı hani bel ince olur kalça çıkıntısı olur klasik kadın vücudu artık o oyuk çok küçük yada şöyle anlatıyım ajda bardağı vardı ince belli çay bardağı bide istanbul die bi çay bardağı çıktı dümdüz işte ince belliden dümdüze döndüm
Alem bu adamlar
Gecen gun uyumak icin yatak odasina gectik kafayi kor komaz icim gecmis zaten uyumak icin yastigi gormem yeterli
Benimkide yapmaaaaaaaaa diye bagirmaz mi!!! bi zipladim uyudugum yerden noluyo diye. Neymis gobegimin uzerine uyumussum bebegi ezmisimmmmmm
Ay delirdimmmmm sonrada ozur diledim tabi uyudugunu dusunmemistim filan diye korkutmak degilmis amaci
ALLAH sonumuzu hayir etsinn
Sen yinede buzlu icme cnm hamileyken daha hassas oluyoruz malum havalarde sogudu aman dikkat et.
Evet bende 3D ultrasyon yerleri buldum ozel jinekolog arastirirken ma bencede cok erken soyle bir 6 aya yaklasirken giderim ins o zaman herseyi daha bi belirgin olur ins.
Dedigin gibi 10 dk dvd yapiyolar sinirsiz resim veriyorlar 3D vs.
dr yabancı mıydı kuzum ondan dememiştir.. ahahahaahen iyisi canım yoksa sabredilmez o kadar
evet oraya koyalım artık kaçıyor burda
canım ben dünde koymuştum ama bugün daha bi şişti şuan mağazadayım oturduğum yerde çektim koyucam birasdan acaba çok oturmaktan mı şişti böylee
Ayhhh aleminde alemiler valla. 15 haftada cinsiyet icin gelin diyo burasi. Eger ulna edebilirsem benimkini cok gitmek istiyorum. Ayrica uzaylimida cok ozledim.
popom dışarı doğru çıktı pantalonlarım olmuyoBenimde belim kalinlasti bide kalcam enlendi((( en cokta buna uzuldum
Alemsinnnnnnnnnn sen yaaaaaaaaaaaaaaa
Gogusleri filanda yapmiss
Anladim cnm bu kez coooooooooook iyi anladim tsk ederim detayli aciklaman icin
alemsin sen var ya.. allahtan 37. haftada falan değilim.. gülmekten doğururdum kesin
nerde varmış cnm bu?? bursa da falan bulabilir miyim ki??? :26::26::26: çok merak ettim ben de yaptırmak isterim
tekrar geçmiş olsun canım.. inşallah geçer bi an önce.. öyle yap kuzum.. güzel dilden anlamayana o yapılır zaten
ekleyin ekleyin ama unutmayın göbüş topiğineburda araya karışıyo :))
akşama ben de deneyim çekmeyi, güzelce çekersem ben de koyucam
Cnm ben yurtdisindayim fakat eminim ki Turkiye de vardir. Ben burada gormedigim bicok seyi Turkiye de gordum.
Cnm ben yurtdisindayim fakat eminim ki Turkiye de vardir. Ben burada gormedigim bicok seyi Turkiye de gordum.
canım 3 boyutlu 4 boyutlu, renkli falan duymuştum burda da var onlardan ama şu ayıcık işi acayip hoşuma gitti...
bunu yapan yerin websitesi falan var mı???
google da aratayım dedim ne diye aratacağımı bilemedim :44::44::44:
Kizlar bana musade.
Yemegime basliyayim artik. Kendinize ve meleklerinize iyi bakin opuyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?