2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmmmmmmmmmm anladim diyimm bariiiiii.

cnm ben yurt disinda belcikada yasiyorum. Olsun cnm gostermese gostermesin!!!

Dedektif tutacak degil yaa bende baskasina giderim iste

ıki doktoru ayni anda idare ederim

ben daha resim eklemedim ama sanirsam en koca gobuslu benim kizlar.

evet oraya koyalım artık kaçıyor burda

canım ben dünde koymuştum ama bugün daha bi şişti şuan mağazadayım oturduğum yerde çektim koyucam birasdan acaba çok oturmaktan mı şişti böylee

Benimde belim kalinlasti bide kalcam enlendi ((( en cokta buna uzuldum

Ayhhh aleminde alemiler valla. 15 haftada cinsiyet icin gelin diyo burasi. Eger ulna edebilirsem benimkini cok gitmek istiyorum. Ayrica uzaylimida cok ozledim.

dr yabancı mıydı kuzum ondan dememiştir.. ahahahaah en iyisi canım yoksa sabredilmez o kadar

Evet cnm yabanci ama iyi bir kadin yigidi oldur hakkini yime demisler. Tek kusuru ultrasyona cok sokmak istememesi. Onunda cozumunu buldum istee o istedigi kadar sokmasin.

evet oraya koyalım artık kaçıyor burda

evt kuzum sen oraya da koy.. göbüşüne bakcam diye kaç sayfa geri gittim bilmiyom yane

canım ben dünde koymuştum ama bugün daha bi şişti şuan mağazadayım oturduğum yerde çektim koyucam birasdan acaba çok oturmaktan mı şişti böylee

canım gaz dan da olabilir..
benim göbeğim 8. haftadan itibaren çıktı.. bakıyorum kilo almamışım.. hatta vermişim.. nası oldu bu göbek dedim dr a.. o da gazdır dedi

Eki Görüntüle 300727

işte göbekk kızlarr sankı 5 6 aylık gıbı

maşallah

bak sana dahada açıklayıcı bişey yaptım

Eki Görüntüle 300729

alemsin sen var ya.. allahtan 37. haftada falan değilim.. gülmekten doğururdum kesin

Ayhhh aleminde alemiler valla. 15 haftada cinsiyet icin gelin diyo burasi. Eger ulna edebilirsem benimkini cok gitmek istiyorum. Ayrica uzaylimida cok ozledim.

ISte o yuzden dun hemen ilk isim baska bir doktordan randevu almakti. 21'de gidecegim iste ins hersey yolundadir ve bana bebisimin cinsiyetini soylerler.

Bende cok ozledim bebegimi. Haberdar et olur mu randevu alinca. Beklemek daha kolay oluyor belirli bir tarih olunca.

Eki Görüntüle 300727

işte göbekk kızlarr sankı 5 6 aylık gıbı

vuuuuuu ne büyüüüüükkk maşallah canıım

Benimde belim kalinlasti bide kalcam enlendi ((( en cokta buna uzuldum
popom dışarı doğru çıktı pantalonlarım olmuyo

Alemsinnnnnnnnnn sen yaaaaaaaaaaaaaaa

Gogusleri filanda yapmiss

Anladim cnm bu kez coooooooooook iyi anladim tsk ederim detayli aciklaman icin

rece ederiim canıım ama dikkat ettiysen şimdi böyleyim dediğimde memelerimi daha büyük yaptım

alemsin sen var ya.. allahtan 37. haftada falan değilim.. gülmekten doğururdum kesin

Son düzenleme:

Cnm ben yurtdisindayim fakat eminim ki Turkiye de vardir. Ben burada gormedigim bicok seyi Turkiye de gordum.

Cnm ben yurtdisindayim fakat eminim ki Turkiye de vardir. Ben burada gormedigim bicok seyi Turkiye de gordum.

canım 3 boyutlu 4 boyutlu, renkli falan duymuştum burda da var onlardan ama şu ayıcık işi acayip hoşuma gitti...
bunu yapan yerin websitesi falan var mı???

google da aratayım dedim ne diye aratacağımı bilemedim :44::44::44:

Ya hani sevgililer gununde falanda yapiyolar. Iste ne bilim sevgililer gunun kutlu olsun seni cok seviyorum falan sen mesajini soyluyosun kayit edip ayiya yerlestiriyolar. Ayni mantik. Ayinin eline basinca bebegin kalbini duyuyosun. Ben Google da 3d ultrasound Chicago yazdim ilk cikani sectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…