2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım.. ben de araştırayım..
ama çok iyi olduğu söylediğin.. asla aklıma gelmezdi bööle bişey :))

Nasil yani? Yasak mi? Ben surdum oje
ben hastasıyım. bi sürü ojem ordan bana bakııyo. ne bilim doktoruma sormadım. ama sürmedim 3 ay. sonuçta kimyasal.
canım ben sürüyorum
hatta şuan bile ojeli saçımıda boyattım

benim saçımda boya yok, kendi rengi. ama oje konusunda biraz pimpirikliyim...

memişler de unutulmamış yani

e yanii onlardaki değişim çok belli

Nasil yani? Yasak mi? Ben surdum oje

ojemi yasak ne alaka yaaa ben ojesiz çıkmam bananne saçımı zaten boyatmıyorum en son hamile olduğumu öğrendiğim hafta kendi rengime boyamıştım zaten kendi rengini kullanmayı düşünüyodum denk geldide ojesiiiz aslaaa

Katılıyorum canım sana.Sadece çok tutmuyorum tırnağımda 4.günde çıkar dedi doktorum..Benim saçlar fenaa.Eğer sezeryan olursam doğumdan bi ün önce normal olursa doğuma yakın gölge yaptırıcam.Saçımın dipleri kendi rengi uçları ve ortası boya ama aktı çok kötü oldu rengi..Hatta hamile olduğumu bilmeden saçımı boyamıştım kızıl boya tutmamıştı.Dün bi baktım bazı yerlerdede kızıllık var gibi..Artık doğuma yakın halledicem bende

pelincim 4gün zaten tutma ojeyi tırnakların hava alması lazım en fazla 2 gün bence arada 1günde dinlendiriyorum ben tırnaklarını

prima paketleriniz geldi mi kızlar :) kargoyla eve teslim etmelerini istemiştim gelmişler ama evde yokmuşum kapıya not bırakmışlar, gidip kendim almam gerektiği yazıyodu bende gitmedim :)

ben ojesiz yaşayamam en fazla gece çıkarıp gündüz sürüyorum yani tırnaklaarla ne alakası var ya :S:S:S

prima paketleriniz geldi mi kızlar :) kargoyla eve teslim etmelerini istemiştim gelmişler ama evde yokmuşum kapıya not bırakmışlar, gidip kendim almam gerektiği yazıyodu bende gitmedim :)

ben evde kimse bulunmadığı için ebebek mağazına istedim geçenlerde de gidip aldım

nasıl yok zıbın tulum şapka vb çıkmadımı:44:

yoooook işte tupper mama kabı var göğüs pedleri var sonra göğüs ucu yara olmasın die krem falan var bezler var sonra pil falan çıktı diş macunu falan çıktı işte araba yazısı dikkat bebek var die öyle şeyler çıktı zıbın tulum falan yok:26::26::44::44:

bendede onlar çıkmadı seninkiler daha iimiş :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…