Ya hani sevgililer gununde falanda yapiyolar. Iste ne bilim sevgililer gunun kutlu olsun seni cok seviyorum falan sen mesajini soyluyosun kayit edip ayiya yerlestiriyolar. Ayni mantik. Ayinin eline basinca bebegin kalbini duyuyosun. Ben Google da 3d ultrasound Chicago yazdim ilk cikani sectim
bu arada kızlar ya, ne zaman oje sürebilcez? güzelim ojeler orda öylee duruyo.
bu arada kızlar ya, ne zaman oje sürebilcez? güzelim ojeler orda öylee duruyo.
canım ben sürüyorum
hatta şuan bile ojeli saçımıda boyattım
Nasil yani? Yasak mi? Ben surdum oje
ben hastasıyım. bi sürü ojem ordan bana bakııyo. ne bilim doktoruma sormadım. ama sürmedim 3 ay. sonuçta kimyasal.Nasil yani? Yasak mi? Ben surdum oje
canım ben sürüyorum
hatta şuan bile ojeli saçımıda boyattım
memişler de unutulmamış yani
Nasil yani? Yasak mi? Ben surdum oje
e yanii onlardaki değişim çok belli
ojemi yasak ne alaka yaaa ben ojesiz çıkmam bananne saçımı zaten boyatmıyorum en son hamile olduğumu öğrendiğim hafta kendi rengime boyamıştım zaten kendi rengini kullanmayı düşünüyodum denk geldide ojesiiiz aslaaa
Katılıyorum canım sana.Sadece çok tutmuyorum tırnağımda 4.günde çıkar dedi doktorum..Benim saçlar fenaa.Eğer sezeryan olursam doğumdan bi ün önce normal olursa doğuma yakın gölge yaptırıcam.Saçımın dipleri kendi rengi uçları ve ortası boya ama aktı çok kötü oldu rengi..Hatta hamile olduğumu bilmeden saçımı boyamıştım kızıl boya tutmamıştı.Dün bi baktım bazı yerlerdede kızıllık var gibi..Artık doğuma yakın halledicem bende
prima paketleriniz geldi mi kızlar :) kargoyla eve teslim etmelerini istemiştim gelmişler ama evde yokmuşum kapıya not bırakmışlar, gidip kendim almam gerektiği yazıyodu bende gitmedim :)
ben ojesiz yaşayamam en fazla gece çıkarıp gündüz sürüyorum yanitırnaklaarla ne alakası var ya :S:S:S
ben evde kimse bulunmadığı için ebebek mağazına istedim geçenlerde de gidip aldım
wenicenin hediyesi ne çıktı
canım wenicenin hadiyesi yokki içinde:26::26::26::44::44:
nasıl yok zıbın tulum şapka vb çıkmadımı:44:
canım bana erkek gb geldi bakalım tutacakmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?