2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım canım bencede öyle ay kısmettt ben cuma günü gidicem o zaman 12+6 günlük olacak acaba belli olur mu kızlar ?

aslında belli olur da canım dr söyler mi?? kimisi anlıyoo ama emin olmadığı için bekleyelim biraz daha diyoo.. bizim için çok önemli ama onlar için farketmiyoo ki..

bakalım canım bencede öyle ay kısmettt ben cuma günü gidicem o zaman 12+6 günlük olacak acaba belli olur mu kızlar ?

10+2 iken doktor bir tahminde bulundu ama kendinide hemen kaptırma dedi seninki daha büyük söyler herhalde canım ama sen yinede sevimlilik yap doktora siz ne düşünüyosun tahmini filan de

yaff kızlar yemeğimi fırına koydum salatamı hazırladım.. yemek pişmek üzere artık.. ama aklım hep gözde de :26::26::26::26:
nerde kaldı, gideli kaç saat oldu yafff...
pişman oldum telini alsaydım keşke diye
inşallah güzel haberle gelir..
zaten bişey yiyemiyodu... hamiş hamiş midesinden sorun yaşamasa bari bi de..

aslında belli olur da canım dr söyler mi?? kimisi anlıyoo ama emin olmadığı için bekleyelim biraz daha diyoo.. bizim için çok önemli ama onlar için farketmiyoo ki..

10+2 iken doktor bir tahminde bulundu ama kendinide hemen kaptırma dedi seninki daha büyük söyler herhalde canım ama sen yinede sevimlilik yap doktora siz ne düşünüyosun tahmini filan de

yaa aslında bana 2 dir kıza benziyor diyo ama kesin degilmiş daha küçük dedi haftaya gelince yine bakıcaz dedi ama erkekse belli olabilir sanırım bilmiyorumkiiiii

sormaaa ya bi facede bi burda takipteyim bendee

yaa aslında bana 2 dir kıza benziyor diyo ama kesin degilmiş daha küçük dedi haftaya gelince yine bakıcaz dedi ama erkekse belli olabilir sanırım bilmiyorumkiiiii

ultrasona girdiginde gül öksür hareket etsin doktor daha ii görür çünkü doktor bana annesi bak popusunu kaldırıo diyince gülmüştüm o arada bacaklarını agırdı çıkıntı var erkek olabilir dedi doktor hakkımızdan hayırlısı canım

benimkinini bacakları hep havada ve acık kapamıyorki ordan baktı baya bi hiç cıkıntı yok fakat küçük diye kesin bişey diyemiyor ama saol canım aklımda olsun kapatırsa yaparım bunları

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok salakçaaa yaa herkese aynı şeyi yollasalar ya.çok saçma

prima paketleriniz geldi mi kızlar :) kargoyla eve teslim etmelerini istemiştim gelmişler ama evde yokmuşum kapıya not bırakmışlar, gidip kendim almam gerektiği yazıyodu bende gitmedim :)

geldi cnm .mama kabı weniceden body önlük şapka dvd bide bezler var okadar

hoş geldiiinn canım
çok gevezeyiizz çook

hoş geldiin canıım

aah bi yakın olsaydık ah benim kociş bu akşamda yoktu mesela

sifremi unuttum giremedim cok unutkan oldum coooook
vee evet bu hiza yetisilmez masalllaah

gosde geleydi bi hala ses yooook
facebooktan yazardi genelde aslinda burdan yazmasadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…