bunlar var bende de iştebendede onlar çıkmadı seninkiler daha iimiş :dEki Görüntüle 300768 Eki Görüntüle 300769
bakalım canım bencede öyle ay kısmettt ben cuma günü gidicem o zaman 12+6 günlük olacak acaba belli olur mu kızlar ?
bakalım canım bencede öyle ay kısmettt ben cuma günü gidicem o zaman 12+6 günlük olacak acaba belli olur mu kızlar ?
bunlar var bende de işte
Eki Görüntüle 300773
aslında belli olur da canım dr söyler mi?? kimisi anlıyoo ama emin olmadığı için bekleyelim biraz daha diyoo.. bizim için çok önemli ama onlar için farketmiyoo ki..
10+2 iken doktor bir tahminde bulundu ama kendinide hemen kaptırma dedi seninki daha büyük söyler herhalde canım ama sen yinede sevimlilik yap doktora siz ne düşünüyosun tahmini filan de
seninkiler daha çok işine yarar iyi günlerde kullan canım bebişinle
yaff kızlar yemeğimi fırına koydum salatamı hazırladım.. yemek pişmek üzere artık.. ama aklım hep gözde de :26::26::26::26:
nerde kaldı, gideli kaç saat oldu yafff...
pişman oldum telini alsaydım keşke diye
inşallah güzel haberle gelir..
zaten bişey yiyemiyodu... hamiş hamiş midesinden sorun yaşamasa bari bi de..
yaa aslında bana 2 dir kıza benziyor diyo ama kesin degilmiş daha küçük dedi haftaya gelince yine bakıcaz dedi ama erkekse belli olabilir sanırım bilmiyorumkiiiii
ultrasona girdiginde gül öksür hareket etsin doktor daha ii görür çünkü doktor bana annesi bak popusunu kaldırıo diyince gülmüştüm o arada bacaklarını agırdı çıkıntı var erkek olabilir dedi doktor hakkımızdan hayırlısı canım
yoooook işte tupper mama kabı var göğüs pedleri var sonra göğüs ucu yara olmasın die krem falan var bezler var sonra pil falan çıktı diş macunu falan çıktı işte araba yazısı dikkat bebek var die öyle şeyler çıktı zıbın tulum falan yok:26::26::44::44:
prima paketleriniz geldi mi kızlar :) kargoyla eve teslim etmelerini istemiştim gelmişler ama evde yokmuşum kapıya not bırakmışlar, gidip kendim almam gerektiği yazıyodu bende gitmedim :)
hoş geldiiinn canım
çok gevezeyiizz çook
hoş geldiin canıım
aah bi yakın olsaydık ah benim kociş bu akşamda yoktu mesela
olsun canım ya okursun nerelerdeysin bakiimm?
bunlar var bende de işte
Eki Görüntüle 300773
bendede onlar çıkmadı seninkiler daha iimiş :dEki Görüntüle 300768 Eki Görüntüle 300769
yaa benim 12+5 te belli olmadı biliyosunn
kıslar ben kaçırdım gösdeye ne olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?