2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba haziran anneleri bende kısmetse mayıs annesi olacağım
cinsiyet tahminleri bekliyorsunuz ya benim hala belli olmadı acele etmeyin hamişler 17. haftamdayım tık yok :)

Kizlar dayanamadim yine baglandim haha canim SIKILDI.

Bir yandan yemek yapiyorum bir yandanda yazdiklarinizi okuyorum.

Bu arada Pelishh Rubet bakinnnnnnnnnnnn size bir surpirizim var

Kizlar dayanamadim yine baglandim haha canim SIKILDI.

Bir yandan yemek yapiyorum bir yandanda yazdiklarinizi okuyorum.

Bu arada Pelishh Rubet bakinnnnnnnnnnnn size bir surpirizim var

Eki Görüntüle 300841

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bundan isttttiiiiyyyooorrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlarr herşey yolundamıı..gözdeyiii çok merak ettim yaaa..umarım herşey yolundadırrr.defnoşum hala çok hastaa..allahtan hafta sonu eşimin kucağında hepp uyuyup uyuyup uyanıyoo o kadar halsiz ve mutsuz kiii gözlerinii açık tutamıyoo hiç....

merhaba kızlaarrr ... size yine bir sorum var ... akıntınız oluyor mu arada? hani yumurtlama dönemindeki gibi kıvamlı jöle gibi kopmayan bir akıntı oluşuyor mu beyaz renkli ? çok iğrenç oldu ama kusura bakmayın ne olur... bende arada oluyor. kanamada yaşadığım için korkuyorum... kusura bakmayın ne olur...

canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin tez zamanda inş. ne masum masum duruyordur şimdi pembe pembe olmuştur yanakları, kuzum benim ...

Cnm gecmis olsun. Doktorunun tlfonu varsa hemen ara bence yada en yakin hastaneye git bir an evvel.

Icini ferah tut ama evdede oturup bekleme bence.

ben degil canim gozde arkadasimiz

bende cok merak ediyorum
gecmis olsun canim sizede yaa
kiyamam onaa

bende kanamalı olanlardanım biliyosun cnm ama bu beyaz akıntılar çok normal fakat kasıntın akıntında renk koyulasması fln olursa mantar olabilir regli dönemindeki gibi olanlar normal cnımmm

ooyyy kuzuuuu dayanamam onun o halsizliginee allah şifa versin biran önce yerimm öperim çookkk

Hos geldin cnm. Gecmis olsun cnm yaaa ay cok kotu bir durumdur kesin canin hasta ama elinden birsey gelmiyor.

ALLAH sifasini versin cnm.

bendee istediiiiiiiiiiiiiiimmm erkekte olsaaaaa bundan olsun tarzanım benim derim artıkkkk :)

Seninde olsun cnmmmmmm uzerindeki kristal tasmis fiyati 300 kusur TL cik

neeeeeeeeeeey yok yooookkkkkk ben o kadar dayanamam nasıl yaa nasıl belli olmazz

ayy ben de çatlıcam artık ama elden birşey gelmiyor :) bizim sıpa fazla inat sürekli kapatıyor bakalım sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum.. hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim sağ salim alırsınız kucağınıza inş..

bende kanamalı olanlardanım biliyosun cnm ama bu beyaz akıntılar çok normal fakat kasıntın akıntında renk koyulasması fln olursa mantar olabilir regli dönemindeki gibi olanlar normal cnımmm

hımm sağol canım. yok kaşıntım falan sadece arada normal sıvı akıntının dışında yumurtlama dönemindeki gibi balgamsı bir akıntı oluyor... ondan korktum...yürüyüş falan yapınca oldu briki defa o tedirgin etmişti normalmiş demek...

cnm jöle gibi beyaz akıntıı hani adet öncesiii gibi olanalr çok çokkk normal cnmm merak etme sakın kokulu ve koyu kıvamlıı yani koyu renk olmaması lazım cnm...sakın dert etme kendine bi dönem daha olabilirr hatta sürekli de olabilir...ne ilaç kullanıyosun bilmiyorum amakullandığın ilaçlarla daha da farklı olabilirr büyük yada küçük tuvaletinizz kızlar telaş yapmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…