- 21 Eylül 2011
- 642
- 406
- 103
yaa kızlar ben çok kötüyüm biraz önce kustum ve hep kan kustum korkuyorum napiyim ben şimdi
yazdi ve doktora gidicekti
ses yok hala
merhaba haziran anneleri bende kısmetse mayıs annesi olacağım
cinsiyet tahminleri bekliyorsunuz ya benim hala belli olmadıacele etmeyin hamişler 17. haftamdayım tık yok :)
merhaba haziran anneleri bende kısmetse mayıs annesi olacağım
cinsiyet tahminleri bekliyorsunuz ya benim hala belli olmadıacele etmeyin hamişler 17. haftamdayım tık yok :)
ay allah yardımcısı olsun şifa versin çok kötü oldum ya kan kusmuş demek
Kizlar dayanamadim yine baglandim haha canim SIKILDI.
Bir yandan yemek yapiyorum bir yandanda yazdiklarinizi okuyorum.
Bu arada Pelishh Rubet bakinnnnnnnnnnnn size bir surpirizim var
Eki Görüntüle 300841
yaa kızlar ben çok kötüyüm biraz önce kustum ve hep kan kustum korkuyorum napiyim ben şimdi
yazdi ve doktora gidicekti
ses yok hala
Kizlar dayanamadim yine baglandim haha canim SIKILDI.
Bir yandan yemek yapiyorum bir yandanda yazdiklarinizi okuyorum.
Bu arada Pelishh Rubet bakinnnnnnnnnnnn size bir surpirizim var
Eki Görüntüle 300841
selam kızlarr herşey yolundamıı..gözdeyiii çok merak ettim yaaa..umarım herşey yolundadırrr.defnoşum hala çok hastaa..allahtan hafta sonu eşimin kucağında hepp uyuyup uyuyup uyanıyoo o kadar halsiz ve mutsuz kiii gözlerinii açık tutamıyoo hiç....
Cnm gecmis olsun. Doktorunun tlfonu varsa hemen ara bence yada en yakin hastaneye git bir an evvel.
Icini ferah tut ama evdede oturup bekleme bence.
selam kızlarr herşey yolundamıı..gözdeyiii çok merak ettim yaaa..umarım herşey yolundadırrr.defnoşum hala çok hastaa..allahtan hafta sonu eşimin kucağında hepp uyuyup uyuyup uyanıyoo o kadar halsiz ve mutsuz kiii gözlerinii açık tutamıyoo hiç....
merhaba kızlaarrr ... size yine bir sorum var ... akıntınız oluyor mu arada? hani yumurtlama dönemindeki gibi kıvamlı jöle gibi kopmayan bir akıntı oluşuyor mu beyaz renkli ? çok iğrenç oldu ama kusura bakmayın ne olur... bende arada oluyor. kanamada yaşadığım için korkuyorum... kusura bakmayın ne olur...
bendee istediiiiiiiiiiiiiiimmm erkekte olsaaaaa bundan olsun tarzanım benim derim artıkkkk :)
neeeeeeeeeeey yok yooookkkkkk ben o kadar dayanamam nasıl yaa nasıl belli olmazz
bende kanamalı olanlardanım biliyosun cnm ama bu beyaz akıntılar çok normal fakat kasıntın akıntında renk koyulasması fln olursa mantar olabilir regli dönemindeki gibi olanlar normal cnımmm
merhaba kızlaarrr ... size yine bir sorum var ... akıntınız oluyor mu arada? hani yumurtlama dönemindeki gibi kıvamlı jöle gibi kopmayan bir akıntı oluşuyor mu beyaz renkli ? çok iğrenç oldu ama kusura bakmayın ne olur... bende arada oluyor. kanamada yaşadığım için korkuyorum... kusura bakmayın ne olur...
ben degil canim gozde arkadasimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?