bu içki konusu nerden çıktı ya hamile olmasanız bile içki içmeden duramıyor gibi bahsetmişsiniz
ahh yalan dünya 3 kadeh votka olsada keyif yapsaydımmmmmm :)))
bu arada tel verme konusunda haklısınız bi kaç gün ortada olmayanlarda oluyor veya böyle durumlar en azından arar ögreniriz
Simdi herkes Gozdeyi merak ediyor ya. Bu gibi durumlar icin herkes numarasini bikac kisiye versemi acaba? Hani Boyle ortalikta yazmayalimda ozel mesajla falan atabiliriz.
evet evet kesinliklee.Hele doğumdan sonra haberleşiriz süper olur
okii kuzum benim bulusamazsak webcam acarız karsılıklı içeriz :))) bu arada pelin7 geldimi bugun ondanda ses yokkkk
bunu yapalım kesinlikleeeee başından kalkamayız gibime geliyoooooooooooo
anlastık bebeeemmmmmm hadi benim koca geldi onunla ilgilenmem lazım öptüm hepiminizi iyi geceler tatlı rüyalar yarın giremezsem pazartesi görüşürüzzzzzz
ilk hamilleiğimde yoktu cnm baş ağrısıı ama bunda ara ara oluyoo dediğin gibii tam kışa denk geldi die de olabilir yani hafif hastalıktann yada erkek bebe diyolar başa ağrısı için bilemem doğrumuudrr....ama tansiyola alakası olduğunu sanmam..çünkü bildiğim yüksek tansiyon başağrısı yapar...
koparttın beni yaaaa:))
kim kiminle içiyo
bende içmek istiyorum bazen bildiğin aşeriyorum ama işte kuzu kuzu bakıyorum anca
Cnm sen ben miaa açıyoruz wab camı allahhhh
aaaaaaaaaaaa bensiz hemde
ahha üçümüz la işte allahım yılbaşında beraber olaydıkkk
olaayydıık vallasert portakal sularımızla güle oynaya göbüşlerimizi tokuşturarak gireydik
Kılarben kaçıyorumm kocaman öpüyorum siziiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?