ayy ben de çatlıcam artık ama elden birşey gelmiyor :) bizim sıpa fazla inat sürekli kapatıyor bakalım sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum.. hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim sağ salim alırsınız kucağınıza inş..
ooyyy kuzuuuu dayanamam onun o halsizliginee allah şifa versin biran önce yerimm öperim çookkk
Hos geldin cnm. Gecmis olsun cnm yaaa ay cok kotu bir durumdur kesin canin hasta ama elinden birsey gelmiyor.
ALLAH sifasini versin cnm.
Seninde olsun cnmmmmmm uzerindeki kristal tasmis fiyati 300 kusur TL cik
oyy masallahhh
evt kuzum sen oraya da koy.. Göbüşüne bakcam diye kaç sayfa geri gittim bilmiyom yane
Koydum canım :)
canım gaz dan da olabilir..
Benim göbeğim 8. Haftadan itibaren çıktı.. Bakıyorum kilo almamışım.. Hatta vermişim.. Nası oldu bu göbek dedim dr a.. O da gazdır dedi
Maşallah
Alemsin sen var ya.. Allahtan 37. Haftada falan değilim.. Gülmekten doğururdum kesin
merhaba kızlaarrr ... Size yine bir sorum var ... Akıntınız oluyor mu arada? Hani yumurtlama dönemindeki gibi kıvamlı jöle gibi kopmayan bir akıntı oluşuyor mu beyaz renkli ? çok iğrenç oldu ama kusura bakmayın ne olur... Bende arada oluyor. Kanamada yaşadığım için korkuyorum... Kusura bakmayın ne olur...
cnm jöle gibi beyaz akıntıı hani adet öncesiii gibi olanalr çok çokkk normal cnmm merak etme sakın kokulu ve koyu kıvamlıı yani koyu renk olmaması lazım cnm...sakın dert etme kendine bi dönem daha olabilirr hatta sürekli de olabilir...ne ilaç kullanıyosun bilmiyorum amakullandığın ilaçlarla daha da farklı olabilirr büyük yada küçük tuvaletinizz kızlar telaş yapmayın....
Hos geldin cnm. Gecmis olsun cnm yaaa ay cok kotu bir durumdur kesin canin hasta ama elinden birsey gelmiyor.
ALLAH sifasini versin cnm.
Seninde olsun cnmmmmmm uzerindeki kristal tasmis fiyati 300 kusur TL cik
çok sağol canım iyice paronayak oldum... dr uma sorsam kafayı yer artıkiyi ki siz varsınız... tansiyonum -5 oluyor genelde dr uma sordum hamilelikte normal iştahsızlıktan kanşekeri düşer vs vs dedi. bol sıvı tüket dedi. yüksek tansiyon sıkıntıdır düşük tansiyona takılma dedi.sizinde aklınızda olsun böyle bir sorun yaşarsanız...
bende de 2 hamileliğimde de düşükk cnm ..süreklii düşük çıkıyooo ama ilerki dönemlerde yani 5. aydan sonraa yükselmeler olabilir cnmm...dikkat edinn..her hafta mümkünse bi yerde ölçtür yada ölç not al cnm.....
ölçüyorum canım... peki başağrıları da düşük tansiyona mı bağlı acaba onu da yaşadın mı. yoksa gribal bir durumum var bende 2 gündür ondandır bir ihtimal de... inş griptendir, çok fena çünkü gözlerim yuvalarından çıkacak sanki :2:
Amaaa ben içki içmeyi özledimmmmmmmmmmmm
Amaaa ben içki içmeyi özledimmmmmmmmmmmm
ben de
bu yılbası nasıl gececek ki böyle kola bile yasak ya((
yılbaşında rakı meze allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben rakı içemeemm aamaa votka fln artık :) ahhh ahhhhh
bu içki konusu nerden çıktı ya hamile olmasanız bile içki içmeden duramıyor gibi bahsetmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?