2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kapatiyorsa kesinnnnnnnnn kizdir cnm.

Amin insaALLAH sende sag saglim hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina.

ooyyy kuzuuuu dayanamam onun o halsizliginee allah şifa versin biran önce yerimm öperim çookkk

Hos geldin cnm. Gecmis olsun cnm yaaa ay cok kotu bir durumdur kesin canin hasta ama elinden birsey gelmiyor.

ALLAH sifasini versin cnm.

Seninde olsun cnmmmmmm uzerindeki kristal tasmis fiyati 300 kusur TL cik

sağolun kızlarrr yaaa evlat olunca insanın eli ayağı buz kesiyoo dediğim gibi allahtan eşim evde de bütün yükümü alıyoo valla....böyle biçare bakıncaa hep kıızyorum kendime yaramaz die söylenmicem diee ama o da olmuyoo iştee şimdiye 5 defa salonu telef etmişti diyorummm ama sabahtan berii ateştenn oturamıyo bilee...2 gr yiyip ya benim ya eşimin koynunda uyuyooo..Yanii anne olmak çok zor zenaat...

Eki Görüntüle 300727

işte göbekk kızlarr sankı 5 6 aylık gıbı
oyy masallahhh

bak sana dahada açıklayıcı bişey yaptım

Eki Görüntüle 300729

koparttın beni yaaaa:))

canım olması cok normal rengi beyaz olsun ona dikkat et koyu ise enfeksiyon olabiliyor özelliklede hareket edince biraz yorulunca artıyo bende hep var

çok sağol canım iyice paronayak oldum... dr uma sorsam kafayı yer artık iyi ki siz varsınız... tansiyonum 7-5 oluyor genelde dr uma sordum hamilelikte normal iştahsızlıktan kanşekeri düşer vs vs dedi. bol sıvı tüket dedi. yüksek tansiyon sıkıntıdır düşük tansiyona takılma dedi.sizinde aklınızda olsun böyle bir sorun yaşarsanız...

Son düzenleme:
Hos geldin cnm. Gecmis olsun cnm yaaa ay cok kotu bir durumdur kesin canin hasta ama elinden birsey gelmiyor.

ALLAH sifasini versin cnm.

Seninde olsun cnmmmmmm uzerindeki kristal tasmis fiyati 300 kusur TL cik

oohaaaaaayınızzzz :)) ben daha catlak kremi alamadım pahalı geldi bunu hiç alamammm hüüüüüüüüüüüüüü

bende de 2 hamileliğimde de düşükk cnm ..süreklii düşük çıkıyooo ama ilerki dönemlerde yani 5. aydan sonraa yükselmeler olabilir cnmm...dikkat edinn..her hafta mümkünse bi yerde ölçtür yada ölç not al cnm.....

ölçüyorum canım... peki başağrıları da düşük tansiyona mı bağlı acaba onu da yaşadın mı. yoksa gribal bir durumum var bende 2 gündür ondandır bir ihtimal de... inş griptendir, çok fena çünkü gözlerim yuvalarından çıkacak sanki :2:

ilk hamilleiğimde yoktu cnm baş ağrısıı ama bunda ara ara oluyoo dediğin gibii tam kışa denk geldi die de olabilir yani hafif hastalıktann yada erkek bebe diyolar başa ağrısı için bilemem doğrumuudrr....ama tansiyola alakası olduğunu sanmam..çünkü bildiğim yüksek tansiyon başağrısı yapar...

bu içki konusu nerden çıktı ya hamile olmasanız bile içki içmeden duramıyor gibi bahsetmişsiniz

Simdi herkes Gozdeyi merak ediyor ya. Bu gibi durumlar icin herkes numarasini bikac kisiye versemi acaba? Hani Boyle ortalikta yazmayalimda ozel mesajla falan atabiliriz.

Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş. "Öldüğüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş. Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış. Nihayet bir hamal,

-Benim sadece bir ipim var, kaybedecek bir şeyim yok. Sabaha kadar durursam zengin olurum." diye düşünerek kabul etmiş.

Vefat eden zengin ile birlikte defnetmişler. Sorgu sual melekleri gelmiş. Bakmışlar kabirde bir ölü, bir canlı var. "Nasıl olsa bu ölü elimizde... Biz şu canlı olandan başlayalım" demişler ve hamalı sorgulamaya başlamışlar.

-O ip kimin? Nereden aldın? Niye aldın? Nasıl aldın? Nerelerde kullandın?"

Sabaha kadar sorgu sual devam etmiş, adamın hesabı bitmemiş. Sabahleyin kabirden çıkmış.

- Tamam, servetin yarısı senin, demişler.

- Aman, demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm?

Hayatını ve hayatın içerisinde istifade edilen lütufların hesabını vermek hafife alıncak şey değildir..

ahh yalan dünya 3 kadeh votka olsada keyif yapsaydımmmmmm :)))

bu arada tel verme konusunda haklısınız bi kaç gün ortada olmayanlarda oluyor veya böyle durumlar en azından arar ögreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…